Balcoane glazurate rece

 Balcoane glazurate rece

Dacă doriți să vă protejați unitatea de balcon de factorii de mediu negativi, dar nu sunteți dispuși să cheltuiți sume mari de bani pe el, atunci geamurile la rece ar fi o opțiune ideală. În exterior, nu este în niciun caz inferior cald, dar este mult mai ieftin și are mai multe avantaje semnificative.

Avantaje și dezavantaje

Principalul avantaj al acestui geam este greutatea redusă. Acest lucru înseamnă că puteți instala un astfel de design absolut în orice balcon. Aceasta poate fi o clădire nouă sau o clădire veche cu o fațadă dărăpănată.

Încălzirea glazurilor nu va provoca nici un pericol pentru podelele uzate din beton. În acest sens, este în fața construcțiilor calde, a căror greutate le permite să fie instalate în depărtare de fiecare clădire.

Instalarea acestor ferestre rapid și ușor. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să vă adresați specialiștilor și să plătiți bani în plus. Instalarea geamurilor reci pe balcon poate fi făcută independent. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să fii un constructor cu experiență. Chiar și un începător se poate ocupa de toate fazele muncii.

Este demn de remarcat un design interesant al unor astfel de structuri. Ele pot avea culori diferite. Cu ajutorul acestor piese puteți crea o cameră atractivă și armonioasă.

Vitrarea la rece se distinge prin durabilitatea și durabilitatea sa. Chiar și după mulți ani, nu își va pierde aspectul atractiv și nu va crea probleme. Aceste ferestre sunt ecologice. Ele nu emit mirosuri neplacute sau substanțe nocive, chiar sub influența temperaturilor stradale ridicate.

Dar astfel de structuri au, de asemenea, o serie de dezavantaje, pe care trebuie să le cunoașteți, dacă decideți un finisaj similar:

 • Numele geamului vorbeste despre esenta lui. Pe balcon cu astfel de ferestre va fi întotdeauna rece.În sezonul de iarnă, temperatura din partea interioară nu va diferi mult de la exterior, deci nu va funcționa pe tot parcursul anului în astfel de condiții.
 • Nu puteți face un salon complet de la balcon cu geamuri reci și crește suprafața funcțională a apartamentului. Acest fapt afectează mulți proprietari de locuințe de dimensiuni mici.
 • Această opțiune de finisare a camerei nu are caracteristici bune de izolare fonică. Veți auzi în mod constant zgomotele stradale și urletele vântului. Această problemă poate fi rezolvată parțial cu ajutorul unei uși de plastic de înaltă calitate care duce la balcon. De regulă, aceste componente au proprietăți bune de izolare fonică.
 • Camerele cu construcții reci sunt ușor suflate și pescuiesc întotdeauna "plimbare" în ele. Acest dezavantaj se datorează unei singure geamuri unice, care nu poate oferi un spațiu de etanșare de înaltă calitate.
 • De regulă, în acest design există cadre de aluminiu foarte puternice și de încredere, echipate cu mecanisme de deschidere și închidere culisante. În condiții de temperatură scăzută, astfel de părți deseori se îngheață sau devin acoperite cu cruste de gheață.Acest lucru poate duce la complicații în deschiderea și închiderea supapelor.

specie

Astăzi, există doar două tipuri de geamuri ușoare la rece - acestea includ instalarea pe o construcție de balcon exterior și geamuri standard fără îndepărtare.

Glazura rece fără transport

În prima realizare, instalarea de structuri de ferestre cu rame de aluminiu durabile se realizează utilizând o balustradă de balcon sau bare de lemn atașate la garduri.

O astfel de instalare se poate face independent. Rezultatul final vă va încânta cu fiabilitatea și durabilitatea, dacă toate lucrările sunt efectuate corect.

Dar cu această opțiune, nu veți crește suprafața eficientă a balconului.

Glazura rece cu îndepărtarea

Proiectele portabile se extind în mod semnificativ spațiul blocului de balcon. Acest efect se realizează prin înlăturarea desenelor de ferestre în afara balconului. În acest caz, geamurile sunt după cum urmează:

 • Din exterior, suporturile metalice solide sunt sudate la balustradele de balcon. Lungimea lor nu trebuie să depășească 400 mm și să fie mai mică de 250 mm.
 • În părțile superioare ale balconului trebuie să instalați paranteze similare.
 • Acum trebuie să atașați barele de susținere.
 • Windows ar trebui instalate pe bare. Veți avea un spațiu liber între geamul și gardul de balcon, care ar trebui închis cu un prag mare.

Structurile la distanță de la balcon sunt o soluție bună pentru apartamentele mici. Aveți posibilitatea să aveți o cameră de vară foarte confortabilă în care să puteți amenaja o mică zonă de relaxare sau un colț pentru a citi cărțile dvs. preferate.

Este de remarcat faptul că instalarea geamurilor pe astfel de balcoane nu este cea mai ușoară și mai rapidă. Dacă nu fixați consolele ferm și fiabil, întreaga structură poate fi deteriorată. Se recomandă să contactați specialiștii pentru un design similar al unității de balcon.

Glazura rece este un cadru și un cadru:

 • În versiunea cadru, cele mai des folosite sunt profile din aluminiu rezistent la uzură. Ele sunt ușoare și practice. Aceste ferestre sunt ieftine, astfel încât mulți proprietari de apartamente le pot permite. Este de remarcat excelenta capacitate de transmisie a luminii cu geamurile din aluminiu, structuri din lemn si plastic care nu se pot lăuda.
 • Puțin mai scumpe geamuri fără ramă. Acest design al spațiilor balconului este popular în ultima vreme. În aceste desene, cadrele lipsesc, deci sunt ușoare. Există opțiuni pentru dezvăluirea completă a balconului.

Ce este diferit de geamurile calde?

Mulți oameni cred că geamurile la rece sunt mult inferioare celor calde și toate avantajele lor sunt mai mult decât suprapuse de dezavantaje. De fapt, nu este. Dacă nu doriți să remodelați balconul într-un living funcțional și să-l utilizați pe tot parcursul anului, atunci geamurile din aluminiu vor fi soluția perfectă pentru dvs.

Astfel de condiții sunt perfecte pentru depozitarea legumelor conservate. Adesea, proprietarii de apartamente defalc o frumoasă grădină de iarnă în astfel de zone. Multe plante se vor simți confortabile într-un astfel de mediu, deoarece chiar și în sezonul de iarnă va exista o temperatură pozitivă (deși mică) pe balcon.

Geamurile calde și reci, în primul rând, diferă una de alta în funcțiile lor. Prima opțiune este destinată îmbunătățirii camerei și reamenajării acesteia într-o cameră de zi. A doua opțiune vizează numai protejarea blocului de balcon de murdărie,praf și precipitații.

Opțiunea de geam termoizolant se adresează dacă este planificată operarea pe tot parcursul anului a camerei de balcon. În astfel de condiții, menține constant un microclimat favorabil care persistă în orice moment al anului.

Principalul dezavantaj al ferestrelor calde este greutatea lor mare. Ele nu pot fi instalate în casa veche. Mulți proprietari de mici dimensiuni "Hrușciov" ar dori să-și doteze balcoanele cu astfel de geamuri, dar starea tehnică a pardoselilor din beton face imposibilă instalarea.

Geamurile calde sunt mult mai complicate decât cele reci. Este extrem de rar montat cu propriile mâini. Mai des, oamenii se îndreaptă către companii de ferestre care trimit echipe profesioniste pentru a instala astfel de structuri.

O altă diferență semnificativă între geamurile calde și reci este costul acestora. Prima opțiune este mai scumpă, deci nu toți proprietarii își pot permite acest lucru. Rece glazura de tip "rece" este mult mai ieftină și mai obișnuită.

Instalație DIY

Geamurile din sticlă cu profil de aluminiu pot fi instalate manual. Pentru aceasta, nu este necesară cunoașterea în materie de construcții.

Ar trebui să respectați un anumit plan planificat și veți avea un design puternic și fiabil:

 • Mai întâi trebuie să efectuați lucrările pregătitoare. Dacă pe balcon există un geam vechi, acesta trebuie demonstrat. Cu garduri au nevoie pentru a elimina vechi feroviar și curățați cadrul deschis de praf și moloz acumulări.

Toate deschiderile și orificiile trebuie tratate cu spumă sau spumă de etanșare.

 • Instalarea cadrelor va fi mai ușoară și mai rapidă dacă instalați bare de sprijin speciale.

Se recomandă alegerea materialelor cu o secțiune de 5x7.

 • Barele trebuie să fie atașat la pereți și garduri în locuri presupuse de fixare a profilelor de aluminiu.
 • După aceasta, puteți începe să creați un cadru cadru. De la pre-cadre au nevoie pentru a scoate toate componentele din sticlă și în vrac, dacă este posibil. Următorul pas este atașarea plăcilor de montare. Ei trebuie să se fixeze, aderând la un pas aproximativ de 70 cm.

Pentru a fixa aceste elemente, introduceți șuruburi pentru metal.

 • Apoi puteți instala cadrul pe barele pre-atașate. Trebuie să fie bine fixată și fixată cu plăcuțe de la distanță.Rama trebuie să fie uniformizată în toate planurile - acest lucru se poate face cu ajutorul unor pene din lemn și la nivelul obișnuit.

Nu uitați că panourile de la distanță trebuie îndepărtate la sfârșitul lucrărilor de instalare!

 • Acum puteți începe să atașați cadrul în jurul perimetrului. Ciocanul trebuie să îndoaie bara de montare în punctul de atașare. După aceea, folosind un perforator, trebuie să faceți o gaură în perete printr-o gaură din bara.

Apoi, trebuie să bateți în ancora.

 • După finalizarea instalării geamurilor la rece, este necesar să se sigileze spațiul care separă cadrul și peretele. Dacă faceți totul corect și corect, atunci în camera de balcon va fi un pic mai cald în timpul iernii sau toamna ploioasă.

Spuma trebuie să fie turnată în slot și umezită pentru o mai bună criză.

 • Din exterior spre bara de lemn trebuie atașată. În interior este necesar să se construiască un prag de fereastră cu ajutorul șinelor îndoite și a parantezelor. La joncțiunea plăcilor de ferestre și a ferestrelor trebuie să se facă etanșare.

Dacă ați făcut totul bine, atunci ar trebui să obțineți o construcție sigură și durabilă care să dureze mulți ani.

În timpul lucrului este recomandat să se utilizeze numai materiale de înaltă calitate și durabile și dispozitive de fixare.

Un proces mai detaliat de asamblare a construcțiilor din aluminiu rece poate fi văzut în următorul videoclip:

opinii

Oamenii care au ales geamurile la rece, cel mai adesea rămân mulțumiți de aceasta:

 • Ei fac în mod conștient o alegere în favoarea acestui design, deoarece nu intenționează să folosească camera de balcon pe tot parcursul anului.
 • Mulți proprietari de apartamente au remarcat costul redus al acestor ferestre. Banii sunt economisiți nu numai pe geam, ci și pe instalare, deoarece instalarea se poate face manual.
 • Vara, aceste balcoane nu sunt fierbinți, deci oamenii aranjează adesea mici zone de agrement acolo.

Un alt avantaj semnificativ al geamurilor din aluminiu rece a fost observat de consumatori: cu un astfel de design în apartament a devenit mult mai ușoară. Din punct de vedere vizual, acest efect extinde spațiul, astfel încât apartamentul pare mai spațios.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor