Panoramic balcon geamuri

Geamurile panoramice ale balconului pot transforma casa, facandu-l mai usor si mai spatios. Creative și romantice naturi, care apreciază notele de frumusețe în tot ceea ce privește, apelează la această versiune. Astăzi, mulți clienți comandă doar un astfel de balcon glazurat, de aceea popularitatea sa crește în mod constant în fiecare an.

Ce este asta?

Ferestrele panoramice asigură montarea unor ferestre de aceeași dimensiune ca și peretele.

Rezultatul este o imagine foarte frumoasă, deoarece astfel de geamuri oferă proprietarilor de apartamente o priveliște minunată, mai ales dacă casa este într-un loc pitoresc. Aceste modele completează perfect interiorul, făcând-o cu adevărat șic.

Astfel de geamuri afectează costul de locuințe - devine mai scump.

Se recomandă aplicarea acestei opțiuni dacă există viziuni plăcute în afara ferestrei. A admira o fabrică sau o parcare nu este cea mai mare plăcere.

goodies

Geamurile panoramice au propriile lor avantaje și dezavantaje, ca orice alt tip de interior și exterior.

 • Aceste modele spectaculoase oferă un nivel remarcabil de iluminare naturală, la care multe apartamente lipsesc.
 • Mulți proprietari se îndreaptă către o altă revoluție interesantă. Ei demontează peretele adiacent balconului. Deci, se pare un perete transparent transparent.
 • Cu acest geam, puteți economisi în mod semnificativ pe energie electrică. În timpul zilei, veți avea întotdeauna suficientă lumină, astfel încât includerea candelabrelor și a becurilor va fi necesară numai la o dată ulterioară.
 • Trebuie remarcat și faptul că ferestrele panoramice pot economisi bani pe decorarea interioară, deoarece ocupă mult spațiu.
 • O varietate de uși cu diferite mecanisme de deschidere / închidere sunt potrivite pentru acest geam. Poate fi atât vâsc clasic, cât și copii alunecoase.
 • Designul camerei cu astfel de detalii pare prezentabil și scump.
 • Astfel de sisteme pot fi echipate cu sticlă puternică. Acestea măresc nivelul de fiabilitate al întregii structuri ca întreg.

contra

Există astfel de geamuri și dezavantaje:

 • Acesta trebuie să fie întreținut în mod regulat pentru a menține aspectul atractiv al unității de balcon.
 • Dacă geamul este nedemontabil, poate fi dificil de curățat din exterior. Pentru a face acest lucru, trebuie să angajați specialiști de la o agenție de curățenie cu echipamentul corespunzător.
 • În sezonul de vară va fi foarte dificil să scăpați de căldură și de temperaturile ridicate. Ansamblurile cu asemenea geamuri vor necesita aer condiționat de înaltă calitate.
 • Dacă vă hotărâți să vă luați un balcon în acest fel, atunci ar trebui să știți că fără încălzirea podelei în timpul sezonului de iarnă se poate îngheța pe ferestre. O altă problemă în acest caz poate fi ceața.
 • Lucrările de proiectare pe geamurile panoramice sunt destul de costisitoare.
 • De pe stradă, casa ta va fi mai bine văzută prin geamul panoramic. Deci, trecătorii și străinii ar putea să arate curiozitate excesivă și să intre în casa ta. Această problemă este foarte neplăcută pentru mulți proprietari de apartamente.

Tipuri de geamuri

Există mai multe tipuri de ferestre panoramice.

RAMS

Această metodă de vitrare este recunoscută ca cea mai fiabilă și durabilă. Ramele pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale. Cel mai frecvent utilizat plastic, aluminiu sau fibră de sticlă.

Cele mai accesibile structuri de plastic sunt. Ei au o greutate impresionantă. Dar dacă vă decideți să vă îndreptați către astfel de opțiuni, atunci se recomandă consolidarea suplimentară a unității de balcon. Mai fiabile și mai scumpe sunt cadrele din aluminiu.

Cele mai scumpe sunt sticla compozită. Ele sunt rezistente la diferite daune și au caracteristici termice remarcabile.

După selectarea cadrelor, trebuie să alegeți singură geamul. Sunt calde și reci.

Cea mai bună opțiune este corect recunoscută ca o vitrare caldă. Pentru a face acest lucru, profilul obișnuit de plastic. Nu puteți face fără ea dacă doriți să utilizați camera de balcon pe tot parcursul anului sau să o transformați într-o cameră completă.

Dacă doriți să vă faceți balconul cald, atunci aveți nevoie nu numai de a alege un geam cald, dar, de asemenea, pentru a face izolare podea și plafon. În mod diferit, astfel de construcții sunt numite și franceze.

Adesea, balcoane elegante cu ferestre panoramice și calde se îmbină cu camere de zi. O astfel de soluție permite extinderea semnificativă a zonei funcționale a apartamentului și o face mai spațioasă.

Acest tip de geam are izolație fonică excelentă și caracteristici termice. Orașul enervant sau zgomotul din curte nu se vor agăța de pe nervi, deoarece pur și simplu nu îl veți auzi. Aceste balcoane sunt durabile și rezistente la uzură. De asemenea, puteți alege orice profil de culoare.

Dar pentru blocul vechi de balcon, acest design nu va funcționa dacă nu consolidați suplimentar placa de beton.

Dacă alegeți geamul cu cadre, acesta va arăta mai "greu". Camera va primi puțin puțină lumină.

Rece fara rama

Un geam rece fără rame sau o construcție de profil din aluminiu va fi mai ieftin. Această cameră de balcon nu este potrivită pentru utilizare în sezonul de iarnă. Dar sticla de înaltă calitate va proteja perfect unitatea de influențe negative, cum ar fi ploaia sau zăpada.

Veți fi în măsură să stați pe o zonă similară cu balconul dacă există o vreme caldă sau caldă în afara.Mulți proprietari de apartamente echipează zone de recreere mici acolo.

Cu asemenea geamuri, structura balconului general nu va fi foarte grea, mai ales dacă este comparată cu profilul din plastic. Această opțiune poate fi rezolvată dacă apartamentul dvs. este situat într-o casă veche și dărăpănată. Pentru a economisi spațiu liber, puteți lua în considerare ușile glisante.

Trebuie remarcat faptul că ramele de aluminiu pot fi vopsite în culoarea de care aveți nevoie în orice moment. Ele servesc foarte mult timp și sunt rezistente la uzură.

Dar nu trebuie să uităm că geamurile la rece nu se pot lăuda cu proprietăți bune de izolare termică și termică. De exemplu, în timpul iernii reci, temperatura pe stradă și pe balcon va fi aproximativ aceeași.

Profilul din aluminiu nu tolerează temperaturi scăzute. Poate varia în mărime și chiar poate fi acoperită cu gheață. Această deficiență va duce la deschiderea și închiderea dificilă a supapelor.

Trebuie să legitimez schimbarea?

Ferestrele panoramice nu vă vor provoca probleme dacă respectați anumite reguli.

 • Un rol important îl joacă locația casei dvs. în casă, deoarece este imposibil să modificați aspectul fațadei până când vă coordonați acțiunile cu organizațiile relevante.S-ar putea să nu obțineți permisiunea să lucrați. Dacă nu respectați această interdicție, puteți scrie o hotărâre judecătorească privind eliminarea structurii și revenirea la fațada formularului original. Ca urmare, veți pierde o mulțime de bani, deoarece nu veți fi rambursați costurile de instalare și dezasamblare.
 • Atunci când lucrați cu camere de balcon, trebuie să luați în considerare aspectul altor balcoane din clădire. Deci, șinele și gardurile metalice sunt caracteristice clădirilor din anii 1970-1980, iar pentru clădirile din anii 1980, gardurile de beton, prin urmare, este puțin probabil să dezmembrați zidul de beton.
 • O altă nuanță importantă este sarcina care va crea un geam panoramic pe podeaua de beton.
 • Se crede că astfel de structuri pot fi instalate independent. Cel mai adesea, rezidenții de case de panouri recurg la o astfel de instalare. De fapt, aceasta nu este cea mai bună soluție, deoarece încalcă integritatea multor sisteme (termice, bucla, etc.), fără de care nu va fi posibilă legitimarea modificării.

Cum să eliminați transparența deplină?

Transparența totală a ferestrelor panoramice mari reprezintă un dezavantaj important al acestui geam. Dar poți să te descurci cu asta.

Pentru a face acest lucru, puteți acoperi paharul cu un film special reflectorizant. Această opțiune este mai ieftină decât tonifierea. Cele mai multe filme sunt fabricate din componente rezistente la uzură și de înaltă calitate, cum ar fi polietilenă tereftalat metalizată cu un spray. Ele protejează balconul de efectele agresive ale luminii solare. Mobilierul și decorarea nu vor dispărea în timp și nu-și vor pierde atractivitatea.

Filmul de înaltă calitate este disponibil pe scară largă. Este populară nu numai datorită caracteristicilor sale de protecție, ci și a vizibilității unilaterale după aplicare. Puteți vedea perfect tot ce se întâmplă în afara balconului, iar din afară nu veți vedea absolut nimic.

Unii proprietari de apartamente se transformă în nuanțarea numai a fundului ferestrelor. De asemenea, balconul nu este vizibil, ci numai pe partea inferioară. Aceste opțiuni sunt potrivite pentru persoanele care nu doresc să plătească cu plată pentru tentația completă a ferestrelor și vor să lase cel puțin puțină lumină soarelui.

7 fotografie

încălzire

Dacă alegeți un geam cald, atunci nu trebuie să vă relaxați și să presupuneți că izolația blocului de balcon este completă. Este necesar să se efectueze astfel de proceduri cu podeaua.

În prezent sistem de cabluri populare și comune cu difuzorul numit "podea caldă". Garnituri de izolație prefabricate, după care se potrivește cu cablul. Pe partea de sus a acestui design este amenajat șapă (4-5 cm).

O altă opțiune comună pentru încălzirea prin pardoseală este foaia penofol. Este de remarcat faptul că caracteristicile sale de izolare termică sunt mult inferioare penoplexului.

Principalul avantaj al acestui material îl reprezintă grosimea mică. Din acest motiv, după instalarea podelei penofol se ridică destul de mult.

Există, de asemenea, mai simple moduri de încălzire a unui balcon cu ferestre panoramice. Puteți instala un radiator suplimentar sau un convector electric.

desen

Geamurile din franceză se potrivesc perfect în camera balconului, cu un finisaj ușor. Iluminatul natural și interiorul în culori strălucitoare vor arăta foarte nobile și confortabile.

 • Pereții pot fi finisați cu tencuială decorativă colorată în pastel, piatră artificială cu imitație de cărămidă albă, precum și panouri de plastic populare. Un copac va face și el.Dar cea mai armonioasă opțiune va fi panourile de culoare deschisă de culoare bej sau caramel.
 • Pe podea puteți așeza un laminat, o faianță sau un frumos linoleum. Dacă vă place contrastul de culoare, puteți alege un etaj mai întunecat. Pe fundalul unui ansamblu contrastanțial, piese similare de mobilier, care reflectă culorile, vor arăta spectaculoase.
 • Pe fundalul ramei din plastic alb și al pereților ușori se văd parchetul din lemn mare sau laminatul de culori roșu și maro închis. Un astfel de tandem arata foarte confortabil, mai ales daca este completat cu o canapea moale sau fotolii.
7 fotografie
 • Dacă alegeți un cadru mai întunecat, atunci se vor potrivi finisajului și mobilierului o pereche de tonuri mai ușoare. Dacă colectați un ansamblu prea întunecat, atunci camera va fi incomodă.
 • Pe balcoanele cu astfel de ferestre va fi foarte plăcut să vă odihniți și să lucrați., astfel încât să puteți aranja acolo un birou mic, cu un birou de calculator sau o zonă de relaxare cu o canapea și o masă de cafea.
 • Mulți proprietari aranjează grădini frumoase de iarnă în astfel de piețe. Într-o atmosferă atât de înfloritoare, puteți pune un scaun din răchită și o mică bibliotecă.Citirea literaturii preferate în astfel de condiții va face o mulțime de distracție!
7 fotografie

opinii

Geamurile panoramice se bucură de popularitate de invidiat în ultima vreme. Oamenii au căutat mereu să-și facă o casă mai ospitalieră și confortabilă, iar aceste opțiuni sunt cele mai potrivite pentru atingerea acestor obiective.

Proprietarii de apartamente sărbătoresc exteriorul uimitor al spațiilor balconului, pe care le-au achiziționat după instalarea ferestrelor panoramice. Balconurile au devenit mai confortabile, luminoase și spațioase.

Mulțumesc consumatorilor moderni alegerea tipurilor de geamuri și a tipurilor de cadre. Este posibil să alegeți un design fiabil pentru fiecare gust și pungă.

Mulți proprietari de astfel de geamuri sunt sfătuiți să contacteze specialiștii și să nu se angajeze în auto-instalarea structurilor de ferestre. Acest lucru poate duce la probleme serioase asociate cu legalizarea instalării și a fiabilității pardoselilor din beton.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor