Tub de beton

Găleata de beton este un container folosit pentru a furniza amestec de clădiri în construcții înalte. Nu este convenabil doar transportul unor volume mari de amestecuri cu ajutorul unei macarale, ci și depozitarea și livrarea soluției de-a lungul jgheaburilor în timpul lucrărilor de armare și de cofrare, construcția pereților și coloanelor monolitice.

Se compune dintr-un buncăr, în care se toarnă soluția, o poartă (vană de închidere), care realizează un flux uniform al amestecului, mânerele, clemele și buclele de transport, pentru care macaraua efectuează montarea, înainte de a ridica containerul în partea superioară. Materialul utilizat este oțel inoxidabil, cu o grosime de cel puțin 2,5 mm. În acest container se poate ridica ușor la înălțimea oricărui mortar cu un volum de 500 până la 2000 de litri, cu excepția amestecurilor de cimentare rapidă.

 Găleata de beton pentru amestec de clădiri

Cimentul pentru beton este caracterizat de mobilitate ridicată, fiabilitate, simplitate și ușurință în funcționare.

Există două tipuri:

  • rotativ (înclinat), caracterizată prin prezența unei pâlnii de alimentare și o înălțime de încărcare mai mică a soluției;
  • vertical (nu se roteste), utilizate pentru transportul unor volume foarte mari sau foarte mici de amestecuri de construcții.

Fiecare tip este aplicat anumitor tipuri de lucru.

 Tipuri de găleți pentru beton

rotativ

Se mai numește și înclinat sau "papuci".

Încărcați containerul într-o poziție orizontală, iar transportul se efectuează vertical.

 Tub pivotant pentru beton - Slipper

goodies

  • Cupa rotativă pentru beton diferă în mod favorabil prin faptul că vă permite să fixați poziția sa înclinată. Această caracteristică vă permite să creșteți productivitatea constructorilor, deoarece vă oferă posibilitatea de a lucra cu un confort sporit.
  • Designul containerului rotativ vă permite să aplicați soluția într-o direcție și uniformă, pentru a regla panta și a vă întoarce.

minus

Costul "pantofului" depinde de parametrii capacității și capacității, dar în orice caz este mai scump decât buncărele verticale non-rotative similare.

nonslewing

Datorită formei conice, găleata non-rotativă pentru beton este numită "sticlă".

În comparație cu modelul anterior, recipientul vertical nu poate fi înclinat. Constructorul trebuie să se adapteze, astfel încât prețul pe bunker este mai mic comparativ cu gălețile de cotitură.

Soluția este turnată în recipient de sus (vertical), iar evacuarea este realizată de jos printr-o deschidere specială, prevăzută cu o tavă rotativă pentru o alimentare uniformă a betonului.

 Tub fixat pentru sticlă de sticlă de beton

În funcție de necesitatea volumelor, se selectează un buncăr de capacitate și capacitate adecvată.

Unele modele de "ochelari" sunt echipate cu leagăne speciale pentru operatori.

Tuburile pentru beton sunt necesare în construcții, deoarece fac posibilă livrarea unor cantități mari de amestecuri de clădiri la înălțimi și zone greu accesibile cu ajutorul echipamentului de ridicare.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor