Plăci vibrante presate

Plăci vibratoare (pavaj) - cea mai recentă dezvoltare a inginerilor europeni.

Datorită unei formule speciale, este posibilă realizarea unei plăci incredibil de înaltă calitate, cu un nivel ridicat de rezistență și rezistență la îngheț. De asemenea, aceasta diferă în geometria corectă, deci nu este deloc surprinzător faptul că aceasta deplasează treptat acoperirea de granit a străzilor europene.

avantaje

  • Cost redus.
  • Betonul nu creează un fond de radiații, spre deosebire de granit.
  • Material universal care poate fi pus la orice dimensiune, culoare, model. Ușor în munca viitoare.
  • Suprafața aspră face ca acesta să fie un material foarte atractiv pentru utilizare în timpul iernii. Datorită acestei proprietăți, este aproape non-alunecare, ceea ce este foarte important în climatul nostru.
 Plăci vibrante presate

Tehnologie de producție

Mai întâi face un amestec de beton.Amestecul pentru o țiglă sau pentru o graniță va fi semnificativ diferit de soluția concretă având altă misiune. Amestecul trebuie să fie greu, ar trebui să fie puțină apă. Pentru o buna amestecare a amestecului va fi nevoie de un mixer special de beton planetar. În plus, aveți nevoie de un calculator care monitorizează nivelul de umiditate și determină disponibilitatea.

Următoarea etapă este încărcarea în matriță și producție. Prin metoda vibropresării, amestecul pus în matriță este presat nu numai cu ajutorul unei prese, ci și cu vibratoare speciale. Prin utilizarea unor astfel de vibratoare se pot elimina excesul de apă și de aer. Amestecul în sine este cel mai condensat, ceea ce va da produsului o rezistență maximă, un nivel ridicat de rezistență la îngheț și o absorbție scăzută a apei.

 Culoarea plăcii vibropresate color

Plăci colorate

Pavelele din plăci vibropresate nu trebuie să aibă culoarea betonului. Pentru aceasta, inginerii europeni au dezvoltat o altă tehnologie specială. Astfel, în timpul producției, se amestecă simultan două betoane: principalul și fața. Acest lucru se datorează faptului că colorant de înaltă calitate - plăcerea este destul de scump.Iar utilizarea sa este direct legată de costul final al bunurilor.

Particularitatea acestei metode este aceea că, la început, betonul gri obișnuit este turnat în matriță și apoi vibrația este pornită. Când se rezolvă, spațiul rămas este umplut cu beton colorat și continuă să formeze o țiglă. Datorită acestui fapt, este posibil să pictați aproximativ un centimetru. Nu se pierde nici durabilitatea, nici alte caracteristici calitative, dar în același timp se economisește în mod semnificativ un colorant. Astfel, este posibil să se facă un preț accesibil. Un produs de calitate poate fi exploatat timp de mai multe decenii.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor