Alegerea canapelei vykatnaya pentru copii

Sala de copii este un loc retras pentru un copil în care poate să se joace, să practice și să se relaxeze în siguranță. Pentru a oferi copilului mai mult spațiu liber, mulți părinți achiziționează o canapea extensibilă.

Acest lucru este benefic nu numai în ceea ce privește funcționalitatea unui astfel de pat, ci și în ceea ce privește prețul.

Tipuri de mecanisme

Canapele canalizate funcționează printr-un mecanism special, care constă din role atașate la interiorul scaunului. Atunci când trageți cilindrii de curea faceți cadranul să se deplaseze pentru a crește suprafața canapelei. Astfel, puteți obține un spațiu de dormit spațios fără a folosi forța fizică mare.

Sistemul retractabil poate avea trei soiuri: standard, cap-vykatnuyu și "acordeon".

În cadrul sistemului standard, cadrul se extinde în față și este pliat în centrul produsului.

Opțiunea Cap-vykatnaya este un sistem în care scaunul este împins în jos, iar în golul rezultat pune o pernă suplimentară. Și pentru a extinde acordeonul de canapea, trebuie doar să trageți cadrul pentru o curea specială.

Indiferent de sistemul de pliere, fiecare tip vă permite să obțineți un loc de dormit chiar și spațios. Dar lățimea suprafeței variază în funcție de modelul canapelei.

Pentru o cameră de copil, aceștia cumpără adesea un produs cu un sistem standard, deoarece chiar și un copil mic se poate descurca. Pentru restul mecanismelor, este necesar un efort.

Criterii de selecție suplimentare

După ce ați definit mecanismul de lansare, trebuie să acordați atenție materialului de umplere. Aranjamentul confortabil și sigur al copilului depinde de acesta.

Pentru canapele de umplere folosiți cel mai adesea următoarele materiale:

  • sintepon - diferă în ușurință, flexibilitate și durabilitate. Are bune proprietăți de izolare termică, netoxică și nu prezintă deformări. Singurul dezavantaj al materialului este incapacitatea de a trece aerul, care este cauza transpirației copilului.
  • Spumă poliuretanică - are capacitatea de a păstra forma originală chiar și după mai mulți ani de utilizare obișnuită. Are o conductivitate termică scăzută și rezistență la apă și are, de asemenea, o bună izolare fonică. Dezavantajele materialului includ instabilitatea la efectele razelor solare și ușurința inflamabilității, în care începe să elibereze toxine.
  • Periotek - cunoscută pentru elasticitate și durabilitate. Nu produce reacții alergice și nu este o sursă de reproducere a microorganismelor. Acest material are o bună schimbare a aerului și un confort ridicat, dar nu este rezistent la umiditate.
  • hollofayber - materialul ecologic și igienic care are durabilitate, ușurință și durabilitate. Acesta nu poate fi deformat, rezistent la agenți patogeni și nu este captivant de îngrijit.
  • latex - posedă proprietăți ortopedice, ceea ce îi permite să repete contururile corpului. Acest material de umplere vă permite să distribuiți sarcina totală, care are un efect bun asupra sănătății fizice a copilului. Aceste calități contribuie la costul ridicat al latexului și, prin urmare, o canapea cu acest material de umplutură va fi costisitoare.

Pentru camera copiilor, materialele de umplere fără izvoare sunt alese în principal pentru a elimina posibilitatea ca un copil să fie rănit.

Alegerea patului pentru copii, trebuie să acorde atenție tapițeriei. Canapele pot fi tapițate cu orice material, fie că este vorba de catifea, velur sau piele ecologică. Produsele din piele sunt frumoase, dar complet instabile la deteriorarea mecanică. În plus, ele sunt foarte scumpe. Canapea cu acoperire din teflon este rezistentă la apă și ușor de întreținut, motiv care este principalul motiv pentru cumpărarea acesteia în grădiniță.

Calitatea tapițeriei afectează în mod direct costul mobilieruluiși, prin urmare, dacă părinții nu au nici un mijloc de cumpărare scumpă, este necesar să se orienteze către oportunități. Principalul lucru este că canapeaua are un mecanism de înaltă calitate și simplu și constă dintr-o umplere sigură. Dacă este necesar, părinții pot achiziționa un caz special care va proteja în mod fiabil produsul de diverse daune. Avantajul unei astfel de achiziții este acela că este ușor să îndepărtați și să spălați capacul.

Proiectare și echipamente

La alegerea mobilierului pentru copii, părinții se ocupă în primul rând de siguranța și confortul copilului.Dar pentru copil principalul lucru în produse este aspectul. Este important pentru el ca totul în dormitor să se potrivească cu fanteziile lui. Din acest motiv, achiziționarea unei canapele ar trebui să aibă loc cu participarea unui mic visător.

Mobilierul pentru copii ar trebui să aibă modele strălucitoare și un design unic. Copiii sunt de cele mai multe ori interesați de canapele de forme neobișnuite cu modele luminoase. Pentru ei, producătorii produc multe modele diferite, cum ar fi "Fille", "Bear", "Alice".

Canapeaua pentru copii "Phil" este interesantă pentru designul său original. Acesta combină o spate disproporționată rotundă și dreptunghiulară, ceea ce face produsul unic. Dacă doriți, spătarul poate fi extins în lateral, ceea ce vă va permite să obțineți o traversă mare. În mod convenabil, acest model are o cutie mare de depozitare sub scaun.

În plus față de principalele criterii de selecție, este important să țineți cont de setul complet de mobilier. Camera pentru copii nu are întotdeauna suficient spațiu pentru a găzdui mai multe sisteme de stocare.

Prin urmare, în magazinele de mobilier găsiți modele de canapele extensibile cu spații suplimentare de depozitare. Acestea pot fi sertare sub saltea sau cutii încorporate în cotiere.

Unele modele sunt realizate împreună cu un perete lateral cu rafturi mici. Există modele care au un mini perete în spatele patului.

Canapele pentru copii sunt aproape întotdeauna echipate cu fețe de protecție.astfel încât copilul se simte nu numai confortabil, dar și sigur. Dacă copilul are o mobilitate puternică într-un vis, atunci părinții trebuie mai întâi să acorde atenție prezenței părții produsului.

Sfaturi pentru alegerea canapelelor pentru copii în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor