Alegerea unei canapele în birou

 Alegerea unei canapele în birou

Există o concepție greșită populară potrivit căreia biroul din casă este interesant pentru un om de afaceri, respectabili oficiali, scriitori și alți oameni din același cerc. De fapt, nu este. Oricine sunteți, apartamentul ar trebui să aibă un complot care vă permite să vă retrageți, să vă familiarizați cu cărți și documente, să organizați o întâlnire importantă sau pur și simplu să luați o decizie serioasă. Și din moment ce astfel de cazuri sunt plictisitoare, este foarte important să alegeți o canapea bună în birou.

Caracteristici speciale

Multe apartamente nu se poate lăuda o zonă mare, și, prin urmare, aloca o cameră separată sub birou nu funcționează. Apoi, organizați un loc încorporat pentru a lucra,pe care trebuie să o luați în considerare atunci când vă gândiți să oferiți un astfel de loc.

Parametrii cheie de decizie sunt:

  • Cantitatea exactă de spațiu.
  • Regulile de bază ale ergonomiei.
  • Aranjament cameră în stil.

Principalele culori pentru mobilier din biroul de acasă sunt considerate cireș brun închis și întuneric (deși puteți alege nuanțele lor individuale pentru a sublinia această idee sau acea idee). Aceste culori au creat o dispoziție de lucru și, de asemenea, crește concentrația, reducând astfel probabilitatea de eroare.

Modele și selecție

O canapea extensibilă, o toamnă sau chiar o canapea sunt tipuri de mobilier tapitat pentru studiu, care nu sunt întotdeauna folosite, dar ele ajută la îmbunătățirea spațiului. În interiorul scump, subliniind respectabilitatea proprietarilor, rolul canapelei este foarte mare. Poate deveni centrul semantic al compoziției ca întreg.

Pentru a evita greșelile atunci când alegeți, se recomandă realizarea unui proiect de proiectare. Cel mai adesea se formează atunci când zona de lucru este situată într-o cameră separată. Acest lucru este important pentru alegerea mobilierului cu dimensiunea optimă și plasarea corectă a acestuia. Dar chiar și cu mai puțin spațiu, aceste circumstanțe sunt de asemenea extrem de importante.

stil

Este necesar să alegeți mobilierul exact sub stilul dominant al casei sau apartamentului.

clasic

În interiorul clasic se vor arăta opțiuni masive armonioase bazate pe materiale naturale. În plus față de culorile de mai sus, culori potrivite pentru pastel și cremă.

Este posibil să se utilizeze nuanțe saturate verde și maro, dar este mai bine să se coordoneze astfel de mișcări cu designeri cu experiență.

minimalismul

Un mediu minimalist se va potrivi celor care sunt tineri (cel puțin interni) și plini de energie, planuri creative și ambiții. Culoarea predominantă este albă, intercalată cu tonuri gri. Geometria directă, funcționalitatea strictă a mobilierului este de preferat.

Tehnologie înaltă

Alegerea high-tech, trebuie să vă concentrați pe canapelele monocrome cu forme geometrice stricte.

Țară și stiluri scandinave

Situația în stilul țării nu este cea mai confortabilă în birourile de acasă, dar dacă întreaga casă este decorată ca aceasta, nu este recomandat să ieșiți de la linia generală în această parte a acesteia. Într-un astfel de caz, trebuie să alegeți mobilierul tapițat cu țesături din carouri sau dungi în tapițerie, iar din culori să preferați tonuri naturale și nu prea luminoase.Mult mai bine pentru cabinet este formatul scandinav - în care toate produsele de mobilier ar trebui să fie strict funcționale și practice, iar dominația absolută a culorii albe este binevenită.

muzica country
scandinav

pod

În ceea ce privește o astfel de abordare ca o mansardă, este recomandată nu numai oamenilor creativi și energici, ci și celor care le place să se înconjoare cu tot ce este ne-standard. Apoi, este necesar să se sublinieze cărămizi grosiere, grinzi de lemn, care permit ferestre mari să treacă prin lumina maximă. Desigur, într-un astfel de mediu canapeaua cea mai simplă și cea mai familiară nu va arăta complet.

Sfaturi pentru alegere

Pentru a utiliza o canapea extensibilă, de preferință acolo unde nu există suficient spațiu.

Aspectul piele de mobilier tapițat, în comparație cu cel obișnuit, accentuează mult mai bine soliditatea și seriozitatea. Desigur, acest lucru nu este atât de important pentru o persoană particulară, dar dacă vă decideți să vă folosiți biroul de acasă pentru negocieri de afaceri cu parteneri de afaceri, investitori și creditori, atunci este mult mai important. Da, și pentru recepția clienților, această soluție este preferată.

Acordați atenție scopului pentru care se achiziționează canapeaua în birou:

  • Este un lucru dacă aveți nevoie de ea ca un loc pentru dvs. și oaspeții dvs.
  • Un altul, atunci când canapeaua va juca rolul de organizator al interiorului, va ajuta la zonarea spațiului.
  • Și în al treilea rând, dacă doriți să organizați un pat suplimentar (acest lucru este mai important pentru cei care petrec timpul în sălile de clasă).

Pentru încăperile mici, soluția optimă este o canapea dublă, iar produse de colț mari nu sunt potrivite.

Piele și turmă - acestea sunt două materiale care se murdăresc prost, facilitând astfel îngrijirea zilnică.

Un criteriu de selecție foarte important este rigiditatea cotierelor. Această cerință va asigura confort și confort atunci când lucrați. Întotdeauna verificați personal dacă este confortabil să stați pe canapea și în diferite posturi. Solicitați dovada de siguranță a materialelor utilizate.

Atunci când selectați dimensiunea canapelei, atenția trebuie acordată înălțimii camerei. Deci, dacă camera este relativ scăzută, o bucată mare de mobilier va arăta ridicolă și inadecvată. Dacă doriți să aveți posibilitatea să mutați canapea ușor și liber, atunci merită să aveți în vedere că cadrul din lemn va fi mai bun decât cel metalic.Dar dacă, în primul rând, există considerații de forță și stabilitate, situația va fi inversată.

Exemple în interior

Pentru înregistrarea spațiului de lucru puteți alege orice canapea. Principalul lucru este că vă satisface pe deplin gusturile și vă permite să rezolvați toate problemele. Pare un produs foarte atractiv, cu spate înalt, cu o combinație armonioasă de tapițerie albă și baza ei rafinată de culoare brun închisă.

Mobilier alb, atașat de peretele elegant din lemn, decorat cu modele frumoase și grijulioase - una dintre cele mai bune opțiuni. Dar canapeaua verde este mai potrivită pentru a fi combinată cu pereți de lumină imaculat de alb sau de necontenit. Acesta ar trebui să fie decorat cu perne ușoare și o vază de flori.

Cum să faci o canapea cu mâinile tale, vei învăța din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor