Suporturi pentru prosoape de hartie: practic si comoditate

Suporturi pentru prosoape de hartie: practic si comoditate

Suporturile pentru prosop de hârtie sunt accesorii elegante și funcționale. Acestea sunt concepute pentru a ține rolele și pentru a facilita prinderea șervețelelor. Produsele ajută la îmbunătățirea organizării spațiului în baie sau bucătărie, care se potrivește organic în interiorul camerei.

Caracteristici speciale

Acest dispozitiv păstrează prosoape de hârtie, folie, film alimentar într-o formă îngrijită și adaugă o notă de modernitate la bucătărie sau baie. Titularii se disting prin diferite caracteristici și caracteristici inovatoare care fac accesorii utile și accesibile.

De obicei, un astfel de element este în căutare datorită compactării și ușurinței sale de utilizare.

Produsul este instalat pe orice suprafață și fixat cu ventuze, magneți, șuruburi.

Operatorul este clar pentru orice utilizator. Suporturile pentru prosoape sunt împărțite în două tipuri: simple și mecanice. Primul tip este preferat pentru instalare în casă, al doilea este potrivit pentru instalare în locuri publice. Modelul mecanic are mai multe avantaje. Astfel de produse se disting prin respectarea sanitării și a capacității mai mari.

Un produs automat se numește distribuitor. Este convenabil și igienic să se utilizeze un astfel de dispozitiv, deoarece prosoapele laminate nu se ating de mâinile lor pentru a lua servetele. Trebuie doar să trageți și să rupeți pânza.

Pentru uz casnic, un astfel de dispozitiv este un instrument indispensabil care distribuie instantaneu prosoapele astfel încât să poată absorbi lichidul și să îndepărteze murdăria.

Tipuri de modele

Un suport pentru prosoape de hârtie este un element important al unei bucătării, toaletei sau biroului. La vânzare există multe opțiuni care diferă în ceea ce privește designul și schema de culori.Caracteristica atașamentului și tipul de produs vor afecta și depozitarea prosoapelor de hârtie. Dacă nu există prea mult spațiu în cameră, un suport pentru prosoape de hârtie cu locația de pe suprafață sau într-o nișă este mai potrivit.

Instalarea acestuia pe un raft lângă chiuvetă va economisi spațiu și va oferi un acces facil la prosoape de hârtie. Suprafața netedă a modelelor încorporate este ideală pentru băi mici și bucătării, deoarece este ușor de menținut chiar și materiale. În astfel de locuri, este mai bine să evitați produsele voluminoase pentru depozitarea prosoapelor de hârtie. Modelele desktop pentru tabletopuri sunt selectate în cazul în care camera este mai spațioasă.

Spațiul liber al camerei vă permite să setați obiectul pe masă. Titularii variază în funcție de tipul atașamentului. Gama include varietăți de ventuze, suport magnetic, cu șurub. Ele sunt instalate într-o poziție verticală și orizontală.

Selectarea corectă a suportului pentru prosop de hârtie poate părea o sarcină dificilă. Cu toate acestea, de fapt, nu este atât de complicat: este important să se determine tipul, funcționalitatea și metoda de atașare.

tipuri

Atunci când alegeți un suport adecvat, trebuie să determinați ce tip de prosop de hârtie pe care intenționați să îl utilizați în bucătărie sau baie. Fiecare reprezentant are punctele forte. De exemplu, unele prosoape de hârtie sunt potrivite pentru orice distribuitor. Prosoapele de hârtie sunt foi îndoite sau sub formă de rulouri standard.

Cilindru clasic

Acesta este un mod convenabil de a distribui prosoape de hârtie. Cu toate acestea, nu este igienic, ca distribuitor automat, deoarece partea anterioară a produsului este ruptă de un alt utilizator. Acest suport vă permite să ajustați lungimea dorită a pânzei. Ele produc un model în diferite culori, care vă permite să alegeți un produs pentru orice apartament interior. Florile și păpușile pot fi descrise pe suprafață.

Automată universală

Această opțiune permite utilizatorului să ia lungimea dorită fără a atinge partea exterioară a dozatorului. Senzorii de mișcare elimină necesitatea de a trage pârghia. Acest lucru asigură că fiecare prosop de hârtie acoperă doar un singur utilizator,și microbii nu sunt transferați de la om la dozator (și invers). Aceste soiuri sunt disponibile în diferite culori pentru a se potrivi decorului camerei.

Pe balustradă

Dispozitivul este o structură suspendată. Este nevoie de puțin spațiu, deci este adesea instalat în bucătărie. Un astfel de model poate fi realizat independent sau poate cumpăra un produs finit. Pentru a nu găuri găuri pe suprafață, puteți achiziționa produsul pe ventuze.

Modelul de pe balustradă este considerat un model multifuncțional, deoarece, în plus față de depozitarea prosoapelor rulou și stofa, este folosit pentru a stoca folie, film alimentar, hârtie de copt.

Pentru hârtie pliantă

Produsul este destinat oricărei suprafețe. Elementul seamănă cu o cutie sau un coș în care prosoapele de hârtie se află una peste alta. Capacitatea modelului vă permite să plasați mai mult prosoape de hârtie în distribuitor. Astfel de modele sunt fabricate din fier forjat, oțel inoxidabil, plastic, lemn.

Acest tip de suport poate fi cu sau fără capac. Produsul este amplasat lângă chiuvetă în baie sau în bucătărie. Adesea aceste accesorii sunt mobile.Datorită aspectului lor decorativ, aceste elemente adaugă confort și confort la orice setare.

materiale

Distribuitorul dă șervețele utilizatorului și păstrează integritatea prosoapelor, este un accesoriu elegant. Pentru fabricarea aparatelor care utilizează materiale durabile.

lemn

Un suport pentru prosoape de hârtie din lemn este cel mai des conceput pentru a fi utilizat pe o suprafață de lucru. Acest material durabil este ideal pentru menținerea prosoapelor de hârtie. Este ecologic, fiabil, durabil. Astfel de produse pot fi situate convenabil lângă chiuvete. Construcția lemnului trebuie să fie vopsită, astfel încât umiditatea să nu distrugă materialul.

metal

Suporturile metalice sunt cele mai căutate produse. Acestea se caracterizează prin netezime, durabilitate, fiabilitate, atractivitate a suprafeței. Aceste articole sunt fabricate din nichel, bronz, alamă, oțel inoxidabil. Suporturile de prosop de hârtie forjate adaugă un accent decorativ în orice cameră. Articolele din oțel inoxidabil se aseamănă cu un coș. Vor arăta bine pe masă.

plastic

Plasticul este un material modern cu textura mată și lucioasă.Este simplu de colorat, diferă în greutate mică, dar se teme de daune mecanice esențiale. Produsele din plastic sunt rezistente la uzură și au o durată lungă de viață. Ele sunt prezentate în diferite culori și stiluri, în conformitate cu orice decor.

Soluții de culoare

Nuanțele suporturilor sunt diferite și depind de tipul de material utilizat. De exemplu, construcția metalică are o culoare argintie rece. Această gamă este întotdeauna actuală și modernă. Elementele lucioase seamănă cu o oglindă și atrag atenția.

Argintul este compatibil cu orice culoare și stil al camerei, dând atmosferei prospețime. Clasic în culori deschise, minimalism în design alb-negru, mansardă în culori închise - un suport de argint se potrivește oricărui interior.

Pentru iubitorii de stil ecologic și tonuri atenuate se potrivesc produsele cu o suprafață mată. În cazul în care bucătăria este decorată în culori verzi și albe, trebuie să selectați suporturi cu elemente de maro, negru, cu o structură de catifea la atingere. Păstrează frumos în stil rustic pe perete. Imitarea lemnului conferă confort și căldură atmosferei bucătăriei.

Dacă camera are culori și lumină plictisitoare, un portocaliu stralucitor, verde, albastru, roșu va ajuta la diluarea situației.

Producatori

Producătorii oferă modele noi și moderne, astăzi orice consumator va alege opțiunea în funcție de preferințele și capacitățile financiare ale acestora.

Ikea

Ikea oferă suporturi pentru prosop de hârtie din plastic, oțel inoxidabil, lemn. Produsele după tipul de utilizare sunt împărțite în dispensare și modele manuale. Nuanțe de modele: negru, argintiu, alb, verde, albastru. Produsele simple sunt echipate cu o bară de susținere, care facilitează ruperea foliei.

Îngrijirea acestor suporturi este simplă: ștergeți-le cu o cârpă umedă. Dimensiunea produselor este de cel puțin 28 cm înălțime. Producătorul oferă 2 modalități de instalare: pe blat sau pe balustradă cu cârlige. Aspectul produselor este elegant, potrivit în orice interior.

Tork

Compania Tork eliberează deținătorii solidi. Aspectul produselor creează un sentiment de confort, lux. Pe modelul Tork Matic cu senzorul de Intuiție, există un buton pe partea frontală a dispozitivului. Când apăsați această parte, dispenserul eliberează șervețelele.

Producătorul produce bunuri în alb, verde, albastru. Dispozitivul de masă Tork Xpress este potrivit pentru uz casnic. Acesta este un element elegant, compact care se va potrivi în orice interior. Modelul este disponibil numai în alb, dar plasticul este ușor de curățat cu un burete umed.

Wesco

Săparea Wesco produce produse elegante. Suportul este desktop și zid. Ele fac produse din metal inoxidabil, plastic. Un model popular cu carcasă închisă și o fantă laterală pentru ruperea servetelor. Partea produsului protejează prosoapele de hârtie de praf, grăsime și influențe externe. Partea colorată a produsului este fabricată din oțel lăcuit. Producătorul oferă o gamă largă de produse, produsele fiind fabricate în Germania.

Cum să te faci?

În fiecare casă există un cuier sau o rolă de vopsea veche. Gospodăriile gospodărești au descoperit că folosesc aceste lucruri pentru prosoape laminate în bucătărie. Dar dacă aceste opțiuni sunt prea simple, sunt dezvoltate tipuri creative de produse.

Curea din piele

Pentru a crea un astfel de model, vor fi necesare următoarele elemente:

 • sulă;
 • curele;
 • tija de lemn;
 • Accesorii (fire de piele);
 • lipici.

Pe fiecare centură de la margini trebuie să faceți găuri cu un șurub. Cureaua este pliată pe jumătate și canelurile sunt marcate pe margine. Operații similare trebuie efectuate cu a doua curea. Accesoriile sunt introduse în găurile finisate.

Pentru a instala pe perete, trebuie să utilizați ventuze sau șuruburi.

Dacă se folosesc frații, este mai bine să le lipiți pe superglue. Puteți face imediat găuri suplimentare în centuri. Este important să atașați elementul fără probleme, astfel încât să nu se observe nicio înclinare. Apoi trebuie să puneți tija în bucla benzilor. Pentru decorarea joncțiunii centurii și a tijei poate fi legată cu fire de lână puternice sau frânghie.

Din tuburi de ziare

Această opțiune va necesita:

 • rulouri de ziare;
 • clei;
 • miez pentru un trunchi dintr-un carton.

Mai intai trebuie sa faci un stub de ziar (hartie). Trebuie introdus în miezul cartonului, pre-lubrifiați piesa cu adeziv. Tuburile de ziare pregătite se înfășoară unul câte unul pe conductă într-un cerc, fixându-se cu adeziv PVA. După ce tija va fi decorată cu tuburi, trebuie să pregătiți suportul de bază. Pentru a face acest lucru, va trebui să tăiați cercuri din carton și să le lipiți cu un ziar.Diametrul suportului ar trebui să arate armonios cu tija. Dacă designul este făcut din același tip de ziar alb-negru, pentru a păstra materialul, bastonul trebuie lipit cu bandă.

Pentru a scăpa de variegarea subiectului, aveți nevoie de hârtie autocolantă colorată.

lemn

Pentru a face un astfel de model, trebuie să vă pregătiți:

 • tija pentru sprijin;
 • cerc pentru stand;
 • adeziv și burghiu.

Este mai bine să alegeți un material pentru ca suportul să fie neted, pentru a evita ulterior deteriorarea suprafeței. În suport trebuie să găuriți o gaură în centru. Diametrul suportului trebuie să corespundă cu canelura din cerc. Etapa finală este fixarea părții cu adeziv. După aceea, trebuie să dați produsul să se usuce. Dacă doriți, puteți picta (lac) și puteți decora suportul.

Din conductă

Este necesară o țeavă de metal, precum și șuruburi. Bara metalică trebuie atașată la perete paralel cu podeaua. Este necesar să atașați cârlige mari sau cabluri puternice la țeavă, iar între ele trebuie introdus un tija de orice material. După aceasta, puteți fixa tija cu adeziv.

Exemple de locație în bucătărie

 • Pentru bucătării mici, se montează suportul pe balustradă, atașat la dulapul de deasupra chiuvetei. Construcția din oțel inoxidabil nu se teme de umiditate. Prin urmare, rugina pe produs nu va apărea.
 • Puteți atașa produsul la carcasă sau la exteriorul ușii prin fixarea modelului complet cu o sculă sau cu șuruburi.
 • Tipurile de suporturi de tip desktop trebuie instalate lângă aragaz, frigider.
 • Dispensare mecanică într-o cameră mică este mai bine să se atașeze la peretele de lângă sobă sau deasupra mesei, respectând măsurile de siguranță.
 • Proprietarii bucătăriilor mari au mai multe opțiuni: pot instala două tipuri de suporturi: automate și simple. Suportul clasic poate fi plasat pe suprafață între sobă și chiuvetă. Acest lucru va oferi acces instantaneu la prosoape în situații neașteptate. Distribuitorul mecanic va evidenția statutul proprietarului și va crea utilitatea, respectând regulile sanitare.

Veți afla cum să creați un suport de lemn pentru poloieni de hârtie cu propriile mâini în următorul videoclip.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor