Cum de a alege dozatoare de hârtie igienică?

 Cum de a alege dozatoare de hârtie igienică?

Recent, distribuitoarele de hârtie igienică au devenit deosebit de populare. Astăzi, ele sunt utilizate nu numai în centre comerciale mari sau birouri, acestea sunt în cerere în apartamente private și case. Piața oferă o gamă imensă de dozatoare diferite de o mare varietate de mărci, culori și stiluri. Din acest motiv, alegerea este dificilă.

Ce este?

Distribuitorul de hârtie de toaletă este un dispozitiv special pentru depozitarea și distribuirea hârtiei convenabile. Aceste dispozitive mențin igiena în toaletele publice, contribuind la utilizarea economică și convenabilă a hârtiei igienice.

specie

Soiurile dozatoarelor există o cantitate foarte mare. Fiecare tip are propriile caracteristici și proprietăți utile.

 • Montat pe perete - tipul standard de distribuitor de hârtie, amplasat pe perete cu o suprafață diferită, prin intermediul unor dispozitive speciale de fixare. În exterior, astfel de dispozitive sunt mai puțin adaptate designului exterior al toaletei.
 • Construit înăuntru - tipul dispozitivului montat pe perete. Adesea, pentru un astfel de distribuitor dați o cutie specială.
Montat pe perete
Construit înăuntru

În plus, produsele diferă în funcție de tipul capotei și rezistența la stres mecanic. Există 3 tipuri de modele.

 • Cu evacuare centrală - tip specializat, având un curent direct la sistemul de evacuare general. Acest tip se distinge prin posibilitatea de a elimina mirosurile din încăpere. Cel mai adesea, aceste distribuitoare nu sunt dificil de configurat și de utilizat.
 • vandal - o specie care este protejată de influențele fizice externe umane. Adesea, astfel de dispozitive sunt realizate cu un sistem de blocare special construit în dispozitiv pentru a preveni expunerea la persoane neautorizate.
 • senzorial - tip de dozator cu un senzor special, care este necesar pentru funcționarea automată fără contact a dispozitivului.Hârtia rulată este emisă în porțiuni atunci când este prezentată mâinilor senzorului tactil.
vandal
Cu evacuare centrală
senzorial

dimensiuni

Adapțiile pentru utilizarea convenabilă a hârtiei igienice sunt cele mai diverse. Formatul, lungimea și lățimea dispenserului pot fi alese absolut la alegere: aproape toate dimensiunile sunt disponibile în magazine. Toate aceste caracteristici sunt selectate individual, totul depinde de spațiul interior. Standardele pentru fiecare marcă pot fi diferite. De exemplu, pe piață puteți cumpăra un produs cu dimensiunile de 260x135x260, 142x287x190 mm.

În plus față de dimensiunile standard, distribuitorul poate avea un format mini, adică dispozitivul poate fi compact, ideal pentru camere mici. Aceste distribuitoare sunt proiectate special pentru mini-rulouri.

materiale

Materialele din care sunt fabricate dozatoarele pot fi diferite. Acestea ar trebui să fie selectate pe baza condițiilor de operare, a condițiilor necesare de utilizare și a designului camerei.

 • Pentru o casă sau un birou în care lucrează un număr mic de persoane, este potrivit un distribuitor de plastic, deoarece plasticul este destul de ușor și ușor de întreținut.
 • Pentru băile frecvent vizitate este necesar să alegeți dispozitive metalice sau analogi din oțel inoxidabil. Recent, cumpărătorii au început să prefere oțelul inoxidabil. Acest material se potrivește cu ușurință în multe interioare și, de asemenea, nu corodează.

Culori și design

Trebuie să alegeți designul dispenserului, ajustând interiorul toaletei, deoarece culorile luminoase pot să nu se potrivească în designul general. Este de preferat să alegeți tonuri neutre, de exemplu culoarea albă. Dispozitivele acestui ton se vor potrivi cu ușurință în mai multe formate și culori ale designului băii. De asemenea, puteți alege nuanțe gri sau argintiu, acestea fiind potrivite pentru orice culoare. Formatul unui astfel de dispozitiv ar trebui să fie adecvat, cel mai adesea este un finisaj mat și o formă raționalizată.

Modele populare

În piața de astăzi, o mulțime de modele diferite de astfel de dispozitive. Printre ele este de a alege doar dovedit.

Tork

Distribuitorul unei mărci comerciale diferă în ceea ce privește ergonomia ridicată. Cele mai multe dispozitive sunt fabricate din plastic durabil, în culori albe, negre sau argintii. Aluminiu este folosit ca materiale.Corpurile Tork vă permit să utilizați hârtia igienică din punct de vedere economic și igienic.

Modelele pot fi de diferite dimensiuni, astfel încât dispozitivul acestei companii se va potrivi cu ușurință în orice design.

Kimberly clark

Dispozitivele acestei firme sunt deosebit de rezistente, sunt fabricate din plastic durabil și din oțel inoxidabil. Dispenserul Kimberly Clark are o acoperire solidă care îl face convenabil de utilizat. Acest capac este mai ușor de șters, nu acumulați praf și murdărie. Un avantaj suplimentar al acestui dispozitiv este o blocare ascunsă fără cheie care împiedică intrarea persoanelor neautorizate, eliminând riscul pierderii cheii.

Ksitex

Ksitex - dispozitive fabricate de chinezi, ele diferă într-o varietate de forme și culori. Gama include dozatoare senzoriale și anti-vandale. O altă caracteristică pozitivă a Ksitex este prețul ieftin.

Losdi

Losdi - dozatoare cu o combinație de preț scăzut și calitate excelentă. Dispozitivele sunt fabricate din material durabil. Ele sunt potrivite pentru locuri frecvent vizitate. Dispozitivele pentru hârtia igienică Losdi sunt echipate cu încuietori speciale anti-vandal, fiind ușor de instalat. Potrivit pentru uz privat.

tei

Produsele companiei rusești sunt de bună calitate, precum și idei interesante în crearea de noi produse. Distribuitoarele de tei sunt potrivite pentru uz casnic și funcționează în locuri publice cu un mic flux de oameni.

Designul dozatoarelor este atractiv, ele sunt ușor de preluat pentru interiorul general.

SmarTone

Smartone - dozatoare cu design robust și funcționalitate prietenoasă utilizatorului. Există diferite dimensiuni (de la ansamblu la compact). Compania nu diferă în designul său special, însă culorile monocromatice se vor potrivi cu ușurință în aproape orice tip de design. Un astfel de dispozitiv permite utilizarea economică a hârtiei.

JOFEL

Jofel produce dozatoare low-cost și de înaltă calitate. Aceste dispozitive au un design frumos, ajută la economisirea consumabilelor și, de asemenea, oferă deschiderea ușoară și schimbarea rolelor. Marca Jofel se remarcă printr-o varietate de dispozitive funcționale, fabrică încorporat, distribuitoare de perete și modele cu o capotă centrală de evacuare.

Saraya

Saraya este un producător japonez ale cărui dispozitive sunt caracterizate de funcționalități și performanțe speciale. Aceste dozatoare pot fi utilizate în instituțiile medicale publice.Designul special al acestui produs nu este diferit.

Vialy

Vialy este o opțiune ieftină, cu multe culori diferite. Se potrivește cu ușurință în interiorul camerei. Cu toate acestea, în funcție de cumpărători, fabricarea materialelor nu este foarte durabilă.

Funcții de selecție

În prezent există un număr mare de varietăți de dozatoare pentru hârtie igienică, care diferă în funcție de culoare, formă, tip de elemente de fixare, funcționalitate. Modelele pot deține un număr diferit de rulouri, în funcție de dimensiune.

În funcție de funcționalitatea dispozitivului, unul sau mai multe rulouri pot fi introduse în acesta imediat. Acest fapt trebuie clarificat imediat la momentul cumpărării.

Hârtia poate fi încărcată într-un distribuitor, nu numai laminată, ci și foaie, ambalată pe foi separate. Trăsătura hârtiei este aceea de ao salva. Materialul poate fi salvat prin livrarea în serie a hârtiei, precum și dinții speciali ai dozatorului, care nu permit ruperea hârtiei. Cumpărătorul ar trebui să știe acest lucru pentru a cumpăra modelul de dozator dorit.

Cel mai popular material de fabricatie este otelul inoxidabil, care are mai multe avantaje fata de alte materiale. Dozatoarele profesionale au un număr mare de diferențe față de gospodăriile simple.Acest lucru se reflectă în funcționalitatea, designul, posibilitatea de a economisi consumabile. Cu toate acestea, nu uitați că multe dozatoare profesionale în caz de spargere pot necesita înlocuirea pieselor de schimb costisitoare.

Principalele avantaje ale dozatoarelor profesionale:

 • abilitatea de a utiliza diferite tipuri de hârtie, uneori chiar și prosoape de hârtie;
 • asigurarea siguranței igienice;
 • cost redus;
 • utilizarea universală pentru multe latrine.
 • un număr mare de dispozitive încorporate (capota, panoul tactil).

Cu toate acestea, nu toate modelele merită să fie cumpărate. Deseori pe piață există produse de calitate slabă. Acest lucru se reflectă în capacitățile de viață și de protecție împotriva vandalismului.

concluzie

Dispensere pentru hârtie igienică - dispozitive pentru utilizarea convenabilă și economică a materialelor. Toată lumea poate alege cu ușurință un distribuitor pentru interiorul băii. Este important să nu uitați de calitatea dispozitivului și să alegeți distribuitoare numai de la producătorii de încredere. Distribuitoarele de hârtie au un număr mare de dispozitive utile suplimentare.

Despre instalarea unui distribuitor pentru hârtie igienică, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor