O ghirlandă de steaguri: idei noi și "clasice" familiare din copilărie

Mulți cred că a face o ghirlandă de steaguri este foarte simplu, prin urmare, ele sunt legate de această activitate fără seriozitate corespunzătoare. Și este în zadar, pentru că, cu ajutorul acestei decorațiuni puteți aranja o cameră pentru orice vacanță - ziua de naștere, aniversarea nunții și a Anului Nou. Tot ce aveți nevoie este o idee interesantă, materiale accesibile și destul efort.

demnitate

O ghirlandă de steaguri autoportante are numeroase avantaje care o deosebesc favorabil de toate celelalte opțiuni pentru un decor festiv al camerei. Este important ca aceasta să fie o decorare universală, potrivită atât pentru sărbătorirea zilei de naștere a copiilor cu familia, cât și pentru un banchet zgomotos. Un plus important este prețul.Pentru a crea steaguri, se utilizează frecvent hârtie, pânză sau bumbac. Toate acestea pot fi achiziționate la orice magazin la un preț foarte accesibil.

Este demn de remarcat faptul că, cu simboluri simple, este realist să emităm cele mai mari evenimente. Fără mult efort și costuri, veți decora sala chiar și pentru o nuntă de câteva sute de oaspeți. Dacă aveți semne de steaguri, puteți să le combinați într-o singură ghirlandă în doar câteva minute și, dacă nu există casete de selectare în cantitatea potrivită, atunci puteți să le imprimați mereu pe imprimantă. Ghirlandele de steaguri vor deveni un salvator de vieți, dacă, cu puțin timp înainte de festival, ați aflat că aveți prea puține bile sau dacă acestea se sparg - în acest caz, puteți înlocui decorul cu pavilionul, mai ales dacă folosiți hârtie.

Ghirlandele pot fi atârnate nu numai pe pereți, ci și pe mașini, trenuri de nuntă sau copaci. Chiar și camera cea mai neprevăzută sau mașina ieftină este transformată în ochii noștri și începe să arate cu adevărat elegantă și atmosferică.

deficiențe

Nu există practic nici un dezavantaj la ghirlandele de steaguri, singurul negativ fiind asociat cu utilizarea de decorațiuni de hârtie - acestea pot fi folosite numai în interior.Ele pot decora arborii, teritoriul casei sau mașinile numai în sezonul cald, și chiar și atunci numai în vreme uscată și însorită. Sub acțiunea ploii, hârtia se scurge repede și își pierde atracția estetică, iar în timpul unui vânt puternic, suportul de hârtie se poate rupe cu ușurință.

Dacă sunteți hotărât să decorați strada la locul de sărbătoare cu astfel de produse, atunci ar trebui să acordați preferință materialelor de țesături și astfel încât să păstreze forma lor bine. Apoi puteți atârna decorarea chiar și în timpul iernii, pentru a face parcela aproape de casă să fie cu adevărat fabuloasă și magică în ajunul sărbătorii principale de iarnă.

Tipuri și materiale utilizate

Girlandele de steaguri sunt realizate din materiale simple simple. Hârtia este folosită cel mai adesea pentru a crea bijuterii - de obicei se folosește carton sau hârtie specială colorată pentru imprimantă. Cu toate acestea, culoarea obișnuită ar fi potrivită pentru crearea unei decorațiuni unice, de preferință cu două fețe. Arata bine materialul laminat. Hârtia este utilizată pentru a crea stegulețe pătrate și triunghiulare. În plus, puteți crea flori volumetrice și le puteți conecta într-o frumoasă ghirlandă.

Fabricul este un material rezistent la condițiile naturale. Decorul similar poate fi folosit atât în ​​încăperi, cât și în apropierea casei. Pe țesătură puteți pune întotdeauna modelul dvs. preferat, și chiar materialul este ușor șters. După ce ați creat un astfel de ornament, veți putea să-l agățați de mai multe ori într-o varietate de situații. Cel mai adesea sunt bumbac sau lenjerie obișnuită, dar în ultimii ani stilul de epocă a intrat în vogă, ceea ce a schimbat ușor tendințele de a crea ghirlande de pavilion - astăzi din ce în ce mai des se folosesc un ornament de pânză cu elemente de dantelă.

Panglica de panglică este foarte convenabilă, care este o bandă subțire, cu semifabricate gata preparate, de formă triunghiulară sau dreptunghiulară, marginile pot fi conturate sau nu. Tot ce aveți nevoie pentru a decora o cameră este de a tăia panglica la dimensiune și atârnă-o. Pe material, puteți adăuga orice elemente decorative. Este foarte convenabil și vă permite să economisiți în mod semnificativ timp și efort, dar în același timp costul opțiunilor gata făcute este puțin mai mare decât atunci când creați o ghirlandă de steaguri cu propriile mâini.

Desigur, ghirlanda poate fi făcută din alte materiale, de exemplu,Mulți folosesc pungi din plastic sau plastic de culori strălucitoare, cu toate acestea, este vorba de hârtie și carton care sunt considerate cele mai importante în fabricarea compozițiilor decorative. În ceea ce privește metoda de conectare a ghirlandei, există mai multe opțiuni. Sunt utilizate cel mai adesea articole de cusut, modele cu ochiuri și găuri mici.

Sew-downs se fac cu ajutorul unei mașini de cusut, în acest caz semifabricatele sunt cusute pe bandă, cu o mare dorință, le puteți strânge strâns una pe alta, astfel încât să se formeze senzația unei linii solide. Cu toate acestea, puteți lăsa o mică distanță între spații libere - totul depinde de imaginația dvs. În mod similar, puteți face câteva zeci de metri de ghirlande în 15 minute.

De cele mai multe ori folosiți un fel de ghirlandă de steaguri cu găuri înguste. În acest caz, pe fiecare piesă de prelucrat există 1-2 găuri prin care este ținută baza. În același timp, ele pot fi emise atât în ​​partea superioară, cât și în capătul opus al pavilionului. Pentru a forma o gaură, puteți utiliza un simplu pumn de gaură, apoi devine destul de ușor de a pune împreună un ghirlandă.

Opțiunea cea mai durabilă este considerată a fi grommetul pe grommet.Acestea sunt montate în găurile de pe stegulețe și sunt mici bucșe din plastic sau metal în curând. Datorită acestui dispozitiv, găurile nu se vor rupe, ghirlanda va fi potrivită pentru utilizare repetată. Blocurile pot avea o varietate de forme, culori și dimensiuni, deși cel mai versatil este A5.

Pregătiți tot ce aveți nevoie pentru a începe

Pentru a construi o ghirlandă elegantă și originală pentru un decor festiv al sălii, mai întâi trebuie să pregătiți steagurile. Dacă se dorește, pot fi achiziționate la magazin, dar, mai des, steagurile se fac independent de orice unelte disponibile. Dacă vă place a doua opțiune, atunci mai întâi ar trebui să vă gândiți la un șablon de steaguri, ghidat doar de imaginația dvs. Apoi, totul este simplu - dacă faceți o hârtie decorativă, atunci va trebui doar să o imprimați pe o imprimantă și apoi să tăiați numărul necesar de blancuri. Dacă nu aveți o imprimantă la îndemână, faceți un șablon și tăiați toate celelalte steaguri de pe el.

În cazul în care aveți nevoie pentru a aranja o cameră destul de mare, și este nevoie de câteva sute de steaguri, este mai bine să utilizați mașini speciale de tăiere.Astfel de servicii sunt furnizate de orice agenție specializată în publicitatea în aer liber. Pentru a face o ghirlandă de steaguri de țesături, ar trebui să pregătiți un model, este pentru el ca modelul să fie pregătit mai târziu. Și probabil că va trebui să tăiați marunchiurile cu mâinile dvs., dar puteți atrage membrii familiei în acest sens, ei vor fi fericiți să dedice timp pentru această activitate în timp ce vizionează emisiunile TV preferate.

Și, bineînțeles, veți avea nevoie de o panglică, o linie de pescuit sau o bandă de cauciuc, pe care va fi fixat pavilionul. La fel ca și un ac cu fir pentru a conecta elementele finite.

O altă schemă utilă este combinațiile de steaguri de diferite tipuri și culori. - Este departe de un secret că un produs realizat în culori monocromatice va deveni rapid plictisitor, dar versiunea multi-color va fi foarte originală, proaspătă și colorată.

Idei interesante și implementarea lor

Există multe idei despre cum să creați ghirlande frumoase și neobișnuite. Luați în considerare câteva dintre ele.

Forme clasice și originale

Este extrem de simplu să faci o ghirlandă clasică cu steaguri.

  • Din hârtii colorate tăiate de hârtie cu forma dorită. Acestea pot fi oblice, cu o îndoire în punctul de atașare a panglicii sau una față-verso, apoi în partea superioară va trebui să faceți două găuri, de preferință folosind un pumn de orificiu.
  • Steagurile sunt plasate pe cablul gătit. Dacă le faceți bilaterale, atunci toată lumea trebuie să se aplece, să arunce pe panglică și să se fixeze cu un capsator, un clei sau un ac și fir. Modelele pe o singură față se pun pe cablu ca și cum ar fi cusute.

Rețineți că opțiunile unilaterale sunt preferabile pentru decorarea peretelui, dar nimeni nu ar trebui să-și vadă partea inversă. Culoarea ghirlandei poate fi foarte diferită - cineva folosește contraste, iar cineva preferă efectul unei tranziții netede a culorii. Cu toate acestea, dacă aveți doar hârtie albă la dispoziția dumneavoastră, atunci ghirlande foarte originale pot fi făcute din ea. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți și să imprimați imagini cu personajele preferate de poveste, apoi să le lipiți prin cutie.

Girlandele neobișnuite le fac forme tridimensionale - flori, inimi, jucării. Ei vor plăcea eroului ocaziei și vor aduce multă bucurie oaspeților săi.

Opțiuni pentru o vacanță pentru copii

Dacă vă pregătiți să organizați o petrecere pentru copii, atunci veți avea nevoie de bijuterii care vor crea rapid o dispoziție veselă și o atmosferă festivă. Pentru această ghirlandă ideală de steaguri, aceasta va arăta elegantă și timpul va trebui să petreacă destul de puțin.Cea mai ușoară opțiune este o decorare făcută din steaguri de hârtie. În acest caz, spațiile libere pot fi decorate cu imagini de personaje de poveste și puteți construi pe ele inscripția "ziua de naștere fericită".

Cu toate acestea, va fi mult mai interesant și mai original dacă faceți o ghirlandă de bucăți de material și decorează-l cu butoane decorative luminoase. Veți avea nevoie de: material, hârtie, cauciuc, butoane și clei albe. În primul rând, hârtia trebuie tăiată din mai multe șabloane de dimensiuni diferite și puteți lua orice hârtie, chiar ziare și reviste vechi.

După aceea, este necesar să se taie țesătura conform modelelor create astfel încât piesele să fie puțin mai mici decât cele de hârtie. Din fragmente trebuie să pregătești niște pătrate mici și, când totul este gata, să descompuneți toate spațiile: pe fiecare hârtie și pe ea - un pătrat. Este recomandabil să alegeți culori contrastante. Dacă vă place combinația selectată, puteți să combinați fără probleme spațiile goale într-un steag cu trei straturi.

Apoi incepe lucrul principal - decorarea steagurilor. Pentru a face acest lucru, ei coase un buton la centrul de centru sau stick-uri paiete pe ea. Deci, puteți aranja toate steagurile sau elementele "inteligente" alternative.La sfârșitul lucrării trebuie să coase steaguri la panglică, iar ghirlanda este complet gata.

Pentru o sărbătoare de familie

Pentru o sărbătoare de familie, orice idee a ghirlandei va fi potrivită, deoarece aceasta este o vacanță concepută atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni, fete și băieți, apoi ghirlandele ar trebui să fie mai versatile pentru a se potrivi cu gusturile și dorințele tuturor membrilor familiei. Foarte armonios pe astfel de sărbători steaguri decoratiuni cu un decor făcut din flori mici de hârtie arata.

Pentru a le face, este necesar să se taie un semicerc cu contururi de petale din hârtie bilaterală și apoi să se adune mugurii. Pentru a face acest lucru, semicercul este rostogolit cu un con, trei goluri merg la o floare. Apoi, o spirală subțire este făcută din hârtie verde - trag un cerc și trage un "melc" în interiorul ei, apoi tăia-l în funcție de marcaje. Rămâne doar să se îndrepte și să se fixeze florile pe un fel de fir, puteți monta cu lipici obișnuit.

Ca o surpriză pentru a doua jumătate

Pentru a aranja o cameră pentru iubitul tău, fac adesea o ghirlandă de inimi. Pentru a face acest lucru, un număr mare de blancuri de aceeași mărime sunt tăiate din hârtie, apoi pliate peste 2 și cusute.Ghirlanda este gata, înainte de utilizare, petalele rezultate ar trebui să fie ușor îndoite pentru a face decorarea să arate mai plină de viață, aerisire și spectaculoasă. Prin același principiu, faceți o ghirlandă de fluturi. Cu siguranta va place si a doua jumatate.

Modele de Anul Nou

Luminile de Crăciun de la steaguri arată foarte impresionant. Desigur, ele pot fi făcute din hârtie, dar, de fapt, atmosfera căldurii este transmisă prin decorațiuni create dintr-un material atât de simplu, precum pânza. Și îl puteți decora în diferite moduri - tonat cu guașă albă și folosind tehnica de decupaj pentru a aplica modelul de Anul Nou, pentru a face decorațiuni interesante din dantelă, ramuri de brad din plastic și margele de sticlă de culoare contrastantă. Și dacă ai timp liber, poți să faci imagini de pâslă de la un ren sau de un copac de Anul Nou, și să coase steaguri, alternând una, două sau trei.

Asigurați-vă că în acest caz vă este garantată o atmosferă familiară caldă, plină de așteptarea unui basm și a unui miracol de Anul Nou.

Exemple frumoase

Idei interesante de girlande pentru sărbătorile copiilor și familiei.

Inimile de inima vor arata mai bine pentru iubitori.

Dar, probabil, mai mult spațiu pentru fantezie dau ghirlande de steaguri care fac Anul Nou.

Cum să faci o ghirlandă de steaguri cu mâinile tale, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor