Ghirlande de conifere în interiorul Anului Nou

Decorarea unui apartament sau a unei case pentru Anul Nou este unul dintre principalele atribute ale sărbătorii. La urma urmei, starea de spirit a Anului Nou este creată nu numai de masa cu o mare varietate de feluri de mâncare, șampanie și cadouri, dar și atmosfera generală creată în orice casă și în fiecare familie este individuală.

Pomul de Crăciun este un element obligatoriu al designului festiv, dar ghirlandele conifere din interiorul Anului Nou joacă, de asemenea, un rol important.

Variante de ghirlande de conifere

Puteți face compoziții originale din ramuri de molid sau pin, dar ghirlandele de conifere arata mult mai avantajoase. Ele pot decora atât apartamentul cât și casa din exterior. Și cel mai important, mirosul de ace de pin va umple casa și va da un sentiment de o vacanță de iarnă. Nu se compară ghirlande artificiale cu acestea.Bordul bradului include adesea unul sau două elemente ca supliment. Poate fi tangerine, dulciuri în împachetări frumoase, bile, conuri, panglici.

 • În interiorul unui apartament sau casă, acest decor va arăta armonios pe pereți, balustrade de scară, șemineu, perdele. Intuiția și viziunea generală a întregii imagini a decorului vă vor spune exact unde să fixați luminile de Crăciun. Ghirlandele pot fi cu o varietate de lumini. Pentru designul stradal al casei trebuie să alegeți cu becuri rezistente la umiditate. Aceste ghirlande vor arăta foarte bine la intrare și deasupra ferestrelor casei. Ele pot decora arborele, unde, probabil, vor face parte din sărbătoare.
 • Într-un apartament lumanari poate deveni unul dintre elementele unei astfel de ghirlande. Dar în acest caz este necesar să se prevadă toate măsurile de siguranță împotriva incendiilor. Într-adevăr, la un moment dat lumanarile vor fi aprinse. O astfel de ghirlandă poate fi plasată orizontal, iar lumanările trebuie fixate foarte bine și așezate în sfeșnice mici. Ghirlanda va arăta foarte frumoasă, dar trebuie să o controlezi în mod constant, astfel încât sărbătoarea nu este răsfățată.Dar dacă în casă există mici copii, este mai bine să refuzați o astfel de frumusețe, mai ales că există multe alte opțiuni.
 • Primul pas este legătura dintre ramuri. Faceți-i o lovitură cu fir. Când ramurile sunt fixate în siguranță, puteți alege orice decor. Sunt folosite nu numai ramuri de molid, ci si brad, pin, cedru, ienupar, thuja. Realizați ghirlande de conifere, trebuie să luați în considerare ce alte elemente decorative vor fi prezente și ce este mai important să accentuați. Prin ramuri puteți ridica panglici strălucitoare pentru a se potrivi cu ornamentele de pe bradul principal. Panglicile sunt pur și simplu înfășurate în jurul ramurilor sau legate în arcuri. Ar putea exista arcuri gata făcute.
 • Priveste armonios ramurile si bilele de sticla gama de culori bine concepută. Dar în acest caz, trebuie amintit faptul că bilele ar trebui să fie bine fixate, mai ales dacă ghirlanda va fi pusă în picioare.
 • În ghirlande de conifere pot fi prezente clopote, tinsel, conuri orice decoratiuni de Craciunpotrivită cu gust. Dacă aveți abilități creative, puteți face bijuterii din pietre și margele cu propriile mâini. Apoi ghirlandele vor fi cu adevărat exclusive.

Metodă de fabricare simplă

Pentru începători, va fi ușor să faceți o structură de molid folosind conuri. Și aceasta este opțiunea cea mai ieftină. Pe piețele de Crăciun, este ușor să găsești sucursale la un preț scăzut, iar conurile din abundență se află sub copaci conifere în parcuri sau suburbii.

Există mai multe opțiuni mai simple și opțiuni mai complicate. Cel mai simplu lucru pe care chiar și copiii îl pot face este să atașeze loviturile unii cu alții cu sârmă colorată sau să le strângeți pe o panglică, apoi bumps-ul înșiși poate fi acoperit cu orice vopsea și să le dea un aspect strălucitor. În acest scop, vopsea potrivită în cutii.

Dacă nu sunteți sigur că puteți prinde cu succes și frumos ramurile, există o opțiune de a cumpăra un ghirlande conifere artificială și de ao decora cu orice elemente decorative. Se îndoaie bine, ceea ce vă permite să o plasați în orice loc convenabil și să creați o compoziție de Anul Nou.

Dacă ghirlanda este complicată, este mai bine să trasezi mai întâi o schiță grosieră pe hârtie, astfel încât să nu existe o cantitate prea mare de bijuterii plasate într-un mod haotic. Ar trebui să se stabilească imediat cât va fi ghirlanda și la ce distanță unul de celălalt să plaseze conuri și alte elemente decorative.

Trebuie să pregăti foarfece, folie de aur și argint, clei, sârmă, clești, vopsea. Toate acestea pot fi utile în crearea unui design de Anul Nou.

Primul pas este de a pregăti umflăturile, de a le curăța de resturile. Acoperite cu conuri de vopsea sau sclipici sunt foarte convenabile să se usuce în celulele sub ouă. Cârligele, care vor păstra conurile, trebuie să picteze culoarea conurilor. Puteți alege un alt mod de decorare a conurilor: acoperiți-le cu clei și lipiți bucăți mici de folie de deasupra. Foile de conuri bine stropite, ele vor fi în ordine aleatorie.

Conurile nu pot decora, ci le lasă pur și simplu în forma lor naturală, dar în lac. Și completează celelalte elemente strălucitoare - arcuri și bile.

Mai intai trebuie sa plasezi bumps pe ghirlanda, lasand suficient spatiu intre ele pentru alte elemente. Va fi suficient să adăugați arcuri. Red și aur sunt considerate cele mai de succes pentru Anul Nou. Dar aceasta înseamnă că trebuie să limitați aceste culori. Puteți alege argint și albastru, turcoaz și galben, multe opțiuni. Doar nu trebuie să utilizați mai mult de două.

Arcurile pot fi configurații și dimensiuni foarte diferite.Puteți face mici arcuri tradiționale de panglică satin sau organza. Și există o opțiune de a utiliza acele panglici care sunt folosite în designul de buchete. Dacă fixați un arc sub forma unei cifre opt, acesta își va păstra bine forma. Pentru a le face mai magnific, puteți face mai multe astfel de optari, combinând culori diferite.

Pe ghirlanda de brazi de conuri si astfel de arcuri va fi suficient sa decorati orice camera sau intrare in casa. Ghirlanda de conifere într-un apartament nu poate decora numai ferestre sau uși, poate fi, de asemenea, o decorare centrală a mesei. Într-o compoziție asemănătoare mirosului există un plus.

Puteți decora o astfel de ghirlandă cu fructe și bomboane prin plasarea de lumanari în compoziție. Acest lucru va da o solemnitate deosebita concediului si confortului camerei de zi, in acelasi timp.

Exemple de decorare cu ghirlande de conifere.

 • O ghirlandă foarte simplă și elegantă poate decora șemineul, masa și orice alt plan orizontal. Bilele violet, auriu și verde sunt perfect combinate unul cu celălalt. Lumânările în sfeșnice frumoase și sigure sunt un accent bun în această compoziție. Aspectul general este completat cu o coroană decorată în aceleași culori.
 • Iată un mod minunat de a decora arcul.Pentru a face acest lucru, puteți utiliza ramuri de brad și lumini și apoi alegeți elementul decorativ preferat - bile, panglici sau țesături lucioase care vor arăta armonios pe fundalul acelor verzi.
 • Dacă este dificil să construiești o ghirlandă cu mâinile tale și nu ai timp, poți să o rezolvi într-un mod chiar mai simplu: să întăriți ghirlanda luminoasă și să o aranjați cu ramuri de brad, fixate între lumini. Faceți-o ușor și nu durează prea mult.
 • Ghirlanda asociată cu o coroană, decorată cu bile albastre și turcoaz în combinație cu lumini de aur, arată foarte elegantă și festivă.
 • Garland pentru decorarea balustradă este, de asemenea, ușor de inventat. Este necesar doar conectarea ramurilor împreună și, în mai multe locuri, atașarea lor la balustradă cu panglici, legând-le sub formă de arcuri. Puteți alege orice culoare, puteți potrivi interiorul.
 • O ghirlandă mai strălucitoare și mai colorată se poate dovedi, dar și elegantă dacă folosiți mai multe elemente decorative. Dar în această întruchipare, toate culorile sunt bine combinate unul cu celălalt, cizmele sunt, de asemenea, elemente interesante aici.

Cum să decorați un ghirlanda de conifere, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor