Iarbă artificială într-o oală: caracteristici alese

Plantele artificiale au apărut în case atât de mult timp în urmă încât nu toată lumea își amintește cum arată. Și înainte de demonstrația din Ziua Mondială, erau flori din hârtie ondulată, atașate de crengi de mesteacăn. A fost un simbol al primăverii, nașterea unei noi vieți și dorința de a vă decora casa într-un mod atât de simplu.

Mai târziu, atitudinea față de florile artificiale sa schimbat foarte mult. Și nu pentru bine. În anii nouăzeci, calitatea celor două mii de astfel de produse sa îmbunătățit semnificativ. Acestea nu erau numai plante unice, ci și buchete în ghivece și coșuri. Totuși, apariția acestor accesorii în casă a dat o evaluare dubioasă proprietarilor.

Și acum totul sa schimbat din nou. Plantele și orhideele artificiale, paturile de flori de perete și iarba în ghivece au devenit un semn de estetică. Și întrebarea pentru cumpărător nu este "de ce", ci "cum să alegi".Vom încerca să spunem despre asta.

Caracteristici speciale

Din punct de vedere psihologic, verdele este emoții pozitive, calm și pace. Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii au început să cultive plante pentru casa lor. De la începutul primăverii, în bucătărie apar vase cu lăstari de mirodenii și verdeață. Există o aromă unică a primăverii. Iarba artificială în ghivece va fi asociată tocmai cu astfel de emoții.

În plus față de cele de mai sus, există și alte caracteristici ale decorării clădirilor cu plante artificiale:

 • plantele artificiale moderne sunt pe de o parte indistinguizabile față de cele reale, dar se vor încânta cu aspectul lor mult mai mult;
 • nu trebuie să fii un profesionist care să aibă grijă de ei;
 • acest factor economisește timp;
 • plantele artificiale de înaltă calitate sunt fabricate din fire de polietilenă, care nu provoacă alergii, deoarece nu are miros;
 • animalele de companie nu au nici o dorință de a bâlbâi și potoli ghivece de flori;
 • insectele florale nu se dezvoltă în sol și pe plante;
 • în designul oricărui stil, puteți alege plante în ghivece;
 • înlocuirea unei plante cu alta poate schimba aspectul unei camere destul de puternic;
 • iarba înaltă în ghivece sau plante artificiale verticale va ajuta la sediul zonei fără costuri suplimentare;
 • gamă largă vă va permite să alegeți o plantă cu o categorie de preț adecvată;
 • materialele utilizate pentru fabricarea plantelor, rezistente la foc, rezistent la uzură, își mențin culoarea mult timp sub razele soarelui.

specie

Vorbind despre plantele artificiale, trebuie remarcat faptul că ele sunt concepute pentru a îndeplini diferite funcții:

 • iarba artificială laminată poate servi ca o acoperire pentru un gazon, un etaj în casă și pe un balcon, la birouri și construcții sportive;
 • chiar și pervazul poate fi protejat în acest fel;
 • un astfel de material poate fi finisat cu mini-canapele și otomani;
 • Din acest material neobișnuit puteți face abajururi, aruncați perne sau tapițeri un zid;
 • cutiile și vasele cu iarbă artificială vor ascunde deficiențele de reparare sau desenele pentru copii pe tapet; zone separate funcționale unul față de celălalt; să acționeze ca o barieră interzisă;
 • vasele de ampellae cu iarbă și flori vor agăța de senzația unui puț în casele cu tavane foarte înalte;
 • flori, plasate pe pervazuri și rafturi, vor deveni un accent în decorul camerelor;
 • plantele înalte vor decora colțurile goale și vor da confort unei încăperi de orice dimensiune;
 • într-o grădină mare de iarnă este suficient să punem câteva mirosuri puternice de flori vii, astfel încât aroma lor este suficientă pentru un număr mare de plante artificiale.

Astfel, plantele artificiale sunt foarte diferite una de cealaltă și, în funcție de soi, sunt folosite în moduri complet diferite.

dimensiuni

Dimensiunea plantei este, de asemenea, foarte diferită. Iarbă și flori în ghivece pot fi o înălțime de 10 cm, iar diametrul nu depășește 10-centimetru ghiveci de flori. Dar există specimene mai înalte: plantele sferice de 40-90 cm înălțime, iarba de iarbă sau alte tipuri de iarbă și flori cu frunze lungi înguste ajung la o înălțime de 1 m. Și bambusul, așa cum ar trebui să fie, are o înălțime de 3 m.

În acest caz, puteți prelua plante de lungimea necesară fără probleme. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți unde va sta sau va rămâne și ce funcție va efectua. Nu numai înălțimea, ci și volumul vasului cu planta va depinde de el.

De exemplu, pentru gardurile vii sau pereții despărțitori, puteți ridica iarbă înaltă (de exemplu, bambus) sau alte plante în vase care vor fi o decorare reală.Dar cumpărătorul poate alege o altă opțiune pentru a-și decora parcela și casa: iarba artificială (norfoliu sau cu frunze curlate) sub formă de pânză, vândute de contor. O astfel de "plantă" poate fi decorată cu un gard sau un perete în casă sau folosită ca un covor.

Prețul produselor depinde de mărimea, materialele folosite, de oală și de design în general.

Puteți cumpăra un singur bușteni de iarbă pentru 120 de ruble sau un metru de bambus de 2,2 m înălțime, la un preț de 9000 de ruble.

culoare

Spunând cuvântul "iarbă" este văzut, mai presus de toate, verde. Și aceasta este, într-adevăr, cea mai populară culoare, care are un număr mare de nuanțe. Dar el nu este singurul. Imitând nuanțe naturale, producătorii oferă iarbă și alte plante de diferite culori.

De exemplu, puteți cumpăra iarbă de zebră, care este o combinație de flori albe și verzi. Această colorare calmă va înmuia verdele monoton în jurul sau va sublinia pe un fundal alb. Există flori ample de culoare verde pal sau crini albi printre frunze verzi. O mulțime de iarbă colorată. De exemplu, sparanghelul are câteva nuanțe de culoare care arată foarte frumos într-o oală. Și calla neagră printre frunzele verzi este, în general, o vedere neobișnuită.

Dacă vorbim despre combinația de iarbă cu flori, atunci puteți alege buchete foarte neobișnuite și foarte frumoase. Și aceasta este frumusețea plantelor artificiale, când în avans, conform catalogului, puteți face un buchet de decor de casă cu mai mulți ani în avans.

Cum sa alegi?

Înainte de a face o alegere atunci când cumpăra orice plante artificiale, este mai bine să se consulte cu un specialist. Dacă există alergii în casă, nu ezitați să solicitați vânzătorului un certificat de calitate. Pe aceasta va depinde de sănătatea locuitorilor casei.

În cazul în care timpul pentru curățarea spațiului de acasă este extrem de lipsit, atunci este mai bine să cumpărați plante cu frunze netede. Iar iarba, nu florile, va fi o mântuire din acumularea prafului.

Dacă la momentul cumpărării exista un miros de plastic, aceasta indică o calitate slabă a bunurilor. Nu cumpărați astfel de produse pentru casa.

Pentru a crea confortul acasă, trebuie să țineți cont de stilul camerei: iarba din oale dreptunghiulare este foarte potrivită pentru Hi-Tek stricte. Mici vase rotunde cu pată pufoasă vor decora Provence. Vasele mari de podea de culoare cărămizie cu palmieri înalți se vor potrivi cu mansarda brutală.

Pentru decorarea oricărei case, vase ample vor fi potrivite pentru vacanță. Ele pot fi atârnate de tavan sau de ferestre, pereți și mobilier.

Dacă există îndoieli în ceea ce privește cumpărarea unor astfel de instalații, nu este niciodată prea târziu să se facă revizuiri pe site-uri independente. Este acolo că utilizatorii posta opiniile lor despre astfel de produse. Cu toată grijuliu pentru a găsi comentarii negative nu am putut. Cumpărători, cum ar fi varietatea de plante, ușurința de îngrijire, diversitatea prețurilor, calitatea atașamentului. Unii sfătuiesc imediat la vase simple, în care plantele sunt vândute, pentru a achiziționa potrivite pentru proiectarea casei.

Dar dacă există o posibilitate și o dorință, atunci o plantă artificială poate fi făcută cu mâinile tale. Cea mai ușoară cale este de a obține niște iarbă. Pentru a face acest lucru, vara este suficient sa se usuce iarba de pene, stuf si flori uscate. Și puteți combina flori artificiale și plante uscate.

Unde și cum să localizați?

Frumusețea plantelor artificiale este că ele pot fi selectate pentru orice localitate.

dormitor

În această cameră puteți pune vase de podea cu iarbă de bambus sau așezate pe pervazurile ferestrelor, masa de toaletă, noptieră alte plante în ghiveci.Aici este necesar să se respecte proporțiile: un pervaz lat este potrivit pentru plante înalte înalte și îngust - pentru vase mici cu buchete de iarbă sau buchete de flori.

În același timp, poturile pot fi dreptunghiulare, lungi și nu doar rotunde.

Camera de zi

În camera de zi mare, vasele de podea înalte, cu iarbă și copaci mari pufoase sau cu frunze mari, vor fi potrivite. Dar pe mese, rafturi, pereți, plantele mici nu vor arăta mai rău. În cazul în care camera de zi necesită o partiție, atunci poate fi verde. Finisarea într-un astfel de mod original va face camera plină de viață și originală. Hanging iarba poate fi diluat cu flori mici pentru a se potrivi cu mobilier sau tapet.

Vizibil măriți un living mic va fi capabil să alpinism plante. Ele pot împleti întregul zid și chiar tavanul. Pentru camerele întunecate nu este nevoie să folosiți verdeață bogată în cantități mari. Este mai bine să o înlocuiți cu plante cu nuanțe calde galben-portocalii. Soiurile de iarbă fluorescente vor face și lumina în camera de zi. Oalele de rachiu suspendate, vasele transparente rotunde cu acvariile mici sferice vor face camera de zi confortabilă și confortabilă.

bucătărie

Plantele vii din bucătărie vor ajuta la scăderea mirosurilor nedorite. Dar vasele cu iarbă artificială și vie pot sta în același timp. Un astfel de loc de adunare pentru întreaga familie la masa de masă va fi întotdeauna verde și pașnic. În bucătărie, puteți pune plantele pe pervazul ferestrei, iar pe frigider, rafturi. De asemenea, puteți atârna pe perete. Oriunde, chiar departe de plită. Acest lucru va fi util atât pentru plantele vii, cât și pentru cele artificiale.

pepinieră

Dacă în cameră pentru copii, florile proaspete pot fi atârnate cât mai mult posibil de copii (de dragul siguranței și securității florilor), atunci iarba artificială și florile pot fi puse oriunde. Nu merită refuzat aici plantele vii, deoarece plantele umezesc aerul și îl ionizează. Dar puteți crea un colț verde de odihnă de la plantele artificiale.

Sala și Sala

În cazul în care dimensiunea holului vă permite să plasați vase de flori, atunci plantele înalte în ghivece sau oale rezistente ar fi adecvate. Florile vii aici vor fi inconfortabile din cauza cantității mici de lumină, dar plantele artificiale vor fi un bun înlocuitor pentru ele.

balcon

În timpul iernii, privirea spre balcon și întâlnirea cu verdele din vase, se va părea că este o vară caldă afară. Acest mod simplu vă va ajuta să ridicați starea de spirit pentru dvs. și pentru toți membrii familiei, precum și pentru oaspeți. Din partea străzii va părea că balconul este izolat și de aceea se dezvoltă plante verzi. Vara va fi o zonă verde confortabilă unde puteți bea ceai sau puteți vorbi cu cei dragi.

baie

Cultivarea florilor în baie este o sarcină ingrată: de regulă, nu există lumină naturală și umiditate prea mare. Plantele artificiale vor fi aici ca un accent în proiectarea băii. Chiar dacă camera este decorată în culori nestandard, atunci 2-3 plante pot duce la armonie celor care sunt aici. Vasele mici cu iarbă joasă vor fi adecvate pe raft. Hanging mici plante va crește vizual un spațiu mic.

În mod corespunzător, plantele selectate în fiecare cameră vor putea transforma o casă într-o casă caldă și confortabilă.

După cum sa menționat deja, plantele artificiale necesită o întreținere minimă. Dar totuși ar trebui să fie.

Pentru ca florile, iarba și copacii să poarte mult timp, trebuie să utilizați următoarele recomandări de experți:

 • Zgură de praf zilnică cu o măturică.O astfel de procedură nu necesită mult timp, dar va ușura acumularea de praf.
 • O dată pe săptămână pentru a efectua curățarea umedă a plantelor. Unele dintre ele pot fi spălate complet sub apă curentă, altele pot fi pulverizate cu o soluție de apă și oțet, iar altele pot fi șterse cu o cârpă umedă. Acest lucru va elimina murdăria și praful și va dezinfecta plantele.
 • Materialul de calitate nu ar trebui să aibă un miros, dar dacă doriți să îl creați, puteți utiliza uleiuri esențiale. Apoi casa va mirosi arome dulci de trandafir delicat si lavanda, brad si portocaliu. Cumpara aceste medicamente pot fi in farmacii si magazine de medicina traditionala. Creând propria dvs. compoziție, puteți găsi un parfum care are un efect benefic asupra sistemului nervos și a somnului liniștit.
 • Nu uitați că plătitorul plătește de două ori: produsele ieftine ar trebui avertizate. În cazul în care florile sunt arse în soare, atunci acesta este, de asemenea, un motiv să se gândească la calitatea produsului și să scape de el.

Opțiuni frumoase în interior

Iarba decorativă, "cultivată" într-un mod artificial, poate face mult mai atrăgător interiorul și exteriorul. Un exemplu de decor este acest colț de grădină. Utilizarea diferitelor tipuri de plante artificiale sa dovedit a fi foarte armonioasă. Aici va fi foarte plăcut să vă retrageți și să vă relaxați.

Designul absolut neobișnuit al acestui buchet creează iluzia că plantele din vaza de sticlă sunt reale. Dar nu este. Acest buchet va decora camera de zi albă într-un stil clasic. Este necesar să se pună într-un spațiu deschis, astfel încât soarele, trecând printr-o vază transparentă, să strălucească în toată camera.

Designul vertical al peretelui de către diferite tipuri de plante este un pas de proiectare nestandard. Diferitele nuanțe de verde atrage ochiul. Există dorința de a atinge acest miracol și, prin urmare, de a vă relaxa și de a renunța la toate problemele de lucru. De aceea acest zid va fi un relaxant excelent în birou.

Compoziția originală de perete poate consta nu numai din iarbă, dar și din flori, elemente din lemn și alte materiale. Folosind mini-vaza originala, poti schimba culorile in functie de starea ta de spirit. Nuanța florii va reflecta starea de spirit a gazdei.

Valoarea acestei achiziții este că un pachet este utilizat în locul unui pot. Ca și cum verzii tocmai au cumpărat. Iarbă în acest design poate fi folosit ca un cadou.

Lavanda într-o oală de lemn se potrivește foarte armonios în interiorul Provencei.Și dacă utilizați ulei esențial de lavandă, impresia va fi și mai puternică: un miros blând, dar puternic vă va ajuta să vă relaxați și să vă plimbați în viața satului.

Producătorii oferă produse absolut fermecătoare pentru bucătărie sau artizanat. Privind la o asemenea frumusețe, într-adevăr, vreau să creez ceva cu propriile mâini. Și dacă acest lucru se face cu copilul, atunci valoarea unei astfel de achiziții este dublă.

O soluție neobișnuit de frumoasă în stil scandinav: doar câteva puncte verde de iarbă fac interior alb steril și primitoare.

Această partiție de pe verandă va proteja de lumina soarelui, de vânt și de ploaie. În același timp, plantele nu vor suferi de temperaturi scăzute sau vânturi puternice. Soluția perfectă pentru organizarea unui loc de odihnă.

Dorința de a se alătura naturii nu coincide întotdeauna cu oportunitatea de a merge acolo. Acest tabel vă va ajuta să vă simțiți mai calmi și mai încrezători. Sentimentele tactice vă vor ajuta să vă relaxați și să vă relaxați cu adevărat.

Această cameră de zi este o combinație de căldură, confort, sensibilitate și familie. Armonia culorilor, mâna cu pricepere a decoratorului vă fac să vă ofâți cu entuziasm și vă doresc același confort.

Pentru informații despre modul de îndreptare a florilor artificiale înfundate la domiciliu, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor