Efectuarea și decorarea lumanarilor pentru Anul Nou

 Efectuarea și decorarea lumanarilor pentru Anul Nou

Anul nou este o vacanță preferată a multor adulți și copii. Acesta este un moment de miracole și surprize, așa că vreau să umplem totul cu o dispoziție fabuloasă, inclusiv locuința mea. Pentru a decora casa pentru vacanță, puteți cumpăra accesorii în magazin, și puteți face bijuterii cu mâinile tale. Lumânările sunt unul dintre atributele populare de Anul Nou, și cum să le facem singuri, învățăm din articol.

Aspect istoric

Obiceiul de a aprinde lumanari în timpul sărbătorii de seară la sărbătorile de Anul Nou a dispărut din momentul în care energia electrică nu a fost încă inventată. În ciuda abundenței moderne de aparate electrice și cu LED-uri, lumanari sunt adesea găsite pe masa de sărbători.Deseori, compoziția a patru lumanari este folosită ca o decorare centrală. Acest obicei a fost adoptat de catolici care, în timpul ritmului premergător Crăciunului, luminează o lumanare pe săptămână timp de o lună. Drept urmare, la momentul celebrării sărbătorii catolice, pe masă s-au format un monument de patru lumânări, care marchează sfârșitul abstinenței.

În plus față de decorarea propriei locuințe, puteți folosi artizanalele artizanale ca cadou. Lumanarile cadou de mana vor aduce mult mai multa placere familiei si prietenilor.

Caracteristici de decorare lumânări înalte

Printre decorațiile colorate de Crăciun, lumânările lungi subțiri de culoare albă vor deveni un plus armonios și vor aduce mister în atmosfera festivă. În plus, aceste atribute sunt destul de economice.

Anul Nou de asemenea lumanari poate fi variat. Cu aceste accesorii puteți decora o masă sau un șemineu. Puteți obține o decorare simplă și, în același timp, originală, punând jucării de crăciun la baza lumânării. Tonuri de potrivire, specimene de argint și aur cu diametre diferite vor arăta elegant.Tinsel de culoare verde poate imita un pom de Craciun în ambarcațiunile.

Accesoriile de ardere bine combinate cu diferite sfeșnici de sticlă. Ca recipient puteți folosi borcane sau pahare de orice dimensiune și formă, care sunt decorate atât cu partea exterioară, cât și cu cea interioară. Autocolante, margele, pietre, desene speciale de vopsea, panglici si dantelă pot fi folosite ca decor. Dacă aveți imaginație, puteți crea un element original într-o singură copie.

Paharele de vin în rolul sfeșnicului pot fi folosite în diferite variante. Pentru prima metodă, în interiorul geamului trebuie instalat un detaliu cu un fitil, punând în jurul lui diverse elemente decorative - margele, conuri și pietricele. A doua metodă implică instalarea lumanarilor pe o sticlă inversată pe baza sa. Un alt obiect de sticlă în care puteți pune o lumânare înaltă este o sticlă. Elementele luminoase instalate în sticle vor crea o atmosferă confortabilă și iluminare adecvată la nivelul ochilor.

Efectul zăpezii asupra subiectului decorului vă va aminti de vremea din afara ferestrei. Pentru a realiza acest lucru, este necesar să se pătrundă abundent în locurile potrivite cu adeziv, apoi să se rotească în sare grosieră.În loc de sare, puteți folosi sclipici, nisip de diferite culori sau grâu.

O compoziție realizată manual cu materiale naturale arată elegantă și laconică. Detaliile pot fi ramuri de conifere, boabe de rowan, conuri, felii de fructe uscate. În plus față de plăcerea estetică a prezenței unor astfel de obiecte pe masa de vacanță, oaspeții vor putea simți lumina plăcută a aromei componentelor. O atmosferă cu adevărat de Anul Nou va crea lumanari în sfeșnice decorate cu bastoane de scorțișoară. Puteți să le atașați pentru a le lipi sau a pune o bandă de cauciuc pe container și o introduceți unul câte unul într-un singur baston, închizând banda elastică cu o panglică frumoasă.

O altă opțiune bună care nu necesită adăugări - lumanari în formă. Imaginile lui Moș Crăciun și Snow Maiden, simbolul anului pe calendarul chinezesc, pomii de Crăciun și conuri sunt atribute foarte populare ale sărbătorilor la domiciliu, mai ales dacă copiii sunt prezenți la sărbătoare. Alegerea lumanarilor color necesita combinarea lor in culori cu alte obiecte decorative de decoratiuni festive. Atributele de culoare arzatoare asamblate într-o compoziție pot deveni atât principala decorare centrală a mesei, cât și locația pe insule.

Fă-o singur

Lumânări lungi pot fi achiziționate la magazin, iar tu poți să te faci. Pentru a face acest lucru, cumpărați un formular special pentru fabricarea lumanari și un atribut simplu sub forma unui con poate fi făcut fără ea. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați capetele lumânării lumânărilor folosite sau să rupeți cu atenție întregul în bucăți și, în același timp, îndepărtați cu grijă fitilul. Apoi, ar trebui să pregătiți o baie de apă dintr-o tavă mare și un recipient mai mic și să topiți bucățile de parafină acolo. Pentru fabricarea atributelor de culori în capacitate ar trebui să se adauge creioane de ceară de culoare dorită, zdrobite cu o răzătoare.

Pentru a distribui o culoare uniformă, este necesar să amestecați conținutul. În timp ce parafina se topește, trebuie să luați o bucată de hârtie groasă, de exemplu, o foaie dintr-o revistă, și să construiți un con din ea. Treceți fitilul prin el și fixați-l în baza ascuțită a conului la cel puțin un centimetru de la începutul frânghiei, pe de altă parte, fixați fitilul cu un meci sau o scobitoare în mijlocul orificiului.

Că conul nu sa întors, este necesar să o fixați cu ajutorul unei benzi adezive. De asemenea, merită să o fixați astfel încât să nu se împrăștie în timpul turnării și solidificării.Parafina topită este turnată în lot în porții, răcită ușor stratul anterior. Lumanarea viitoare este lăsată în această poziție până când se solidifică. Pe meșteșugurile finite pot fi nereguli, care pot fi îndepărtate ușor cu un uscător de păr.

Decorarea mesei festive

Magic și, în același timp, compact, arata decorul de Anul Nou al tablelor de lumânări pe masa festivă. O mică imaginație - și designul original al lumanării este gata. Cea mai bună opțiune ar fi sfeșnicele cu sloturi sub formă de imagini de vacanță. Puteți face singur un stand pentru lumânare făcând găuri în cutia de staniu. Un astfel de atribut cu efectul cerului înstelat va decora orice sărbătoare.

Decorul sclipitor al mesei va fi o compoziție de mai multe tablete pe o tavă sau un plat., decorate cu margele și pietre, bile de Crăciun și pietricele decorative. Gama pentru o astfel de compoziție este mai bine de ales în culorile festive - nuanțe metalice, tonuri roșii și verzi. Folosirea materialelor naturale în spiritul sărbătorilor de Anul Nou este potrivită nu numai pentru situații înalte, ci și pentru lumanari de ceai.Numai în cazul dimensiunilor mici ar trebui folosite sfeșnice suplimentare pentru a asigura siguranța la incendiu.

Articolele interesante sunt obținute din borcane obișnuite din sticlă. În interior pot fi pliate ca părți de origine naturală: conuri, fructe de padure, frunze, ramuri și decorațiuni de Crăciun. Pentru a surprinde cu adevărat pe cei dragi adunați la masa de sărbători, puteți face desenele agățate pentru lumanari. Agățându-se deasupra mesei și în colțurile camerei, ei vor da solemnitatea camerei.

Folosim decoupage

Una dintre tehnicile cele mai populare și originale pentru decorarea nu numai a lumanarilor, dar și a altor obiecte este decupajul. Acest termen este înțeles ca o metodă de decorare a diferitelor obiecte interioare prin atașarea unui model, a unui ornament sau a unui motiv și o fixare ulterioară. Decoupage este potrivit chiar și pentru începători, dacă studiați cu atenție succesiunea acțiunilor.

Pentru a face o lumânare într-o astfel de tehnică, trebuie să pregătiți materialele necesare. Principalul lucru este să alegeți o lumânare făcută de tehnologia modernă, care, atunci când arde, nu formează pete părțile murdare.De asemenea, trebuie să alegeți un șervețel cu trei straturi, cu model de Anul Nou, în funcție de mărimea lumanării, foarfece și hârtie de urmărire, o cârpă din mahra, contururi pentru desen, un creion fără colțuri și un uscător de păr regulat.

În primul rând trebuie să decideți dacă întregul șervețel va fi atașat sau doar un desen pe el. În conformitate cu aceasta, tăiați partea necesară, apoi luați numai stratul superior din șervețel. Atașați-o la lumânare și cu un creion, dacă este posibil, apăsați ușor șervețul pe lumanare. Apoi trebuie să tăiați hârtia de urmărire cu dimensiunea de câțiva centimetri mai mare decât lumânarea în circumferință. Lumanarea cu un șervețel trebuie să fie înfășurată cu hârtie de urmărire și fixată ferm într-o poziție. Pentru manipulări ulterioare, este mai bine să puneți un mitt de bucătărie pentru a nu arde mâna. Este necesar să activați uscătorul de păr și să suflați întreaga suprafață a desenului cu acesta până când hârtia de urmărire este înmuiată cu parafină. Apoi trebuie să opriți uscătorul de păr, să așteptați aproximativ un minut și să scoateți cu grijă hârtia de urmărire.

Dacă trebuie să îndoiți imaginea de pe partea de sus sau de jos a lumanii, aceasta se poate face cu ajutorul unei linguri încălzite pe foc. Pentru a elimina neregulile, trebuie să vă plimbați pe suprafață cu un hoț de copt.

Atunci când imaginea este lipită, puteți trece la decor. Utilizând contururi de ceară sau acrilică, este necesar să puneți accente în imagine, evidențiind unele elemente. De asemenea, cu ajutorul lor puteți face o inscripție și puteți desena fulgi de zăpadă.

Cum să faci lumânări de Crăciun decoupage, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor