Decoratiuni de Craciun din margele faceti-va singur

 Decoratiuni de Craciun din margele faceti-va singur

Anul Nou este la colț. Toată lumea vrea să experimenteze senzația de sărbătoare și basme din copilărie. Multe lucruri pot fi date pentru acele momente când scoateți jucăriile pentru pomul de Crăciun, le considerați și cu dragoste decorați un copac mirositor de vacanță și fericire.

Jucăriile de Crăciun sunt vândute în magazine în cantități uriașe pentru fiecare gust și culoare. Dar confortul și originalitatea deosebită a decorului copacului vor da decorațiuni de casă și unică.

materiale

Artizanii fac decoratiuni de Craciun din hartie, sarma, fire, margele, fulgi de zapada tricotate si diverse figuri. Pregătirea pentru Anul Nou și apoi decorarea acasă creează un sentiment de confort, căldură, bucurie și sărbătoare.Astfel de decorațiuni se pot face de unul singur la petrecerea de Anul Nou, acestea vor fi amintite de oaspeți pentru o lungă perioadă de timp.

A face lumanari cu diferite arome este foarte popular acum. Pentru iarnă, de exemplu, mirosul de lemn de santal, ienupăr, hamei, citrice. O lumânare făcută și decorată va umple magic casa cu aroma de căldură, confort și sărbătoare. Aceste lumanari sunt perfecte pentru decorul de Anul Nou.

Decorațiuni de margele

Dar acum aș vrea să acord o atenție deosebită jucăriilor de mărgele. Ele nu sunt atât de greu de realizat, ele vin în diferite niveluri de complexitate. Este posibilă realizarea ornamentelor de unu, două culori și multicolore. Ele sunt plate, voluminoase. Dacă doriți, puteți realiza atât un decor independent, cât și un margele: o lumânare, o jucărie, o broșă de pâslă. Va dura aproximativ 10-15 minute pentru a face cea mai simplă jucărie pentru decorare, fără a necesita instrumente și tehnici complicate. Pentru femeile cu ace mai experimentate există scheme mai complexe, după care se dovedește o decorare elegantă.

Pentru a începe să faci cele mai simple bijuterii, vei avea nevoie de sâni subțiri subțiri, margele de mai multe culori, eventual margele vechi. Deci, cel mai simplu, poate, va face un pom de Crăciun.

spic

Acest model este probabil cel mai simplu și mai rapid de fabricat și se va dovedi chiar și pentru cei care au văzut margele numai în magazin. Și o puteți face în doar 10 minute. Pomul de Crăciun va fi volumetric sub formă de spirală. Pentru fabricarea sa va necesita un fir subțire dens, margele, carton. Verde, dacă vrei doar un copac verde de Crăciun, culoare - pentru un decor luminos. Deci, să începem.

 • Din carton trebuie să faceți un con, lipiți-l.
 • Împingeți firul bine pe carton, faceți aproximativ 7-10 rotații.
 • Tăiați firul de jos și de deasupra, lăsând o margine de 1,5-2 cm.
 • Din partea de jos face o buclă, scoateți copacul din con și întinde-l cu grijă.
 • Am pus margele pe partea de sus. Aveți posibilitatea să alterați culorile pentru linii mai clare sau să faceți o lumină multi-colorată.
 • Când întregul fir este umplut, răsuciți capătul de sus și faceți o bucla mică. Acolo, margelele nu vor cădea și puteți pune ornamentul pe copac în partea de sus a buclă.

Astfel de decoratiuni pot atarna in jurul nu numai copac, ci intreaga casa, inclusiv bucatarie, hol, ferestre. A durat destul timp și efort, iar decorarea frumoasă este gata. Asemenea ușor de făcut, dar plăcute ornamentelor ochiului vor inspira crearea altor meserii minunate.

bile

Această decorare este, de asemenea, foarte simplă și rapidă de făcut.Pentru fabricarea unor astfel de bile va fi nevoie de un fir subțire moale, margele colorate, margele, paiete și bile gonflabile. Puteți face ca de o culoare, două culori, și o adevărată minge de Anul Nou multi-colorate.

 • Umflați mingea la dimensiunea dorită a jucăriei.
 • Strângeți o margele de sârmă, margele și paiete.
 • Faceți o buclă în partea de sus a mingii, răsuciți firul.
 • Ținând capătul firului de sus, începeți să înfășurați mingea, împingând 2-3 margele la fiecare 3-4 cm.
 • Împingeți mingea de mai multe ori. Important: nu trageți firul prea strâns, deoarece mingea poate exploda în timpul fabricării jucăriei. Când rezultatul este satisfăcător, tăiați firul și faceți o buclă.
 • Pierce mingea și îndepărtați-l cu grijă de jucăria făcută.

A fost nevoie de aproximativ 10 minute pentru a face acest lucru, și poate decora casa și pomul de Crăciun de mai mulți ani. Poți să faci o ghirlandă de bile, pentru că de sus și de jos am făcut bucle. Și le puteți decora cu un pom de Crăciun, cu o ghirlandă, astfel de bile vor arăta grozav și strălucind. Și vă vor servi mai mult de un an.

Mărgea fără fir

Pentru fabricarea unor astfel de jucării delicate și minunate, avem nevoie de margele de sticlă pentru cristal sau orice altul cu stralucire de mătase-de-perle. Și, de asemenea, aveți nevoie de un pistol lipicios, o panglică subțire, mingi de tenis sau mici blancuri de plastic mici.

 • Dacă folosim spații speciale, atunci sămânțăm acest punct. Dacă luăm o minge de tenis de plastic, atunci trebuie să fie ușor șlefuită cu hârtie de smirnă sau cu unghii fine.
 • Aplicați un pistol de lipire în jurul mingii cu un pistol de lipire și lipiți banda ca și cum am lega o minge. La locul unde se strângea caseta, legăm un nod și mai înalt, centimetri după 10, un nod și un arc deasupra. Pentru el, și ne vom atârna mingea.
 • Acum puteți lipi și margelele cu margele. Aplicăm un lipici cu un pistol peste partea centrală a bilei și lipiți imediat margelele. Apoi, mergeți în fiecare parte a centrului până când înfășurăm mingea într-un cerc.

Bijuterii cu margele deschise

Pentru o astfel de decorație minunată, veți avea nevoie de o martor sau, din nou, o minge de tenis, dantelă sau bucăți de perdele, paiete și margele. Și, desigur, firul în culoarea țesăturii, a acului și a pistolului de lipire.

 • Lipiți mingea cu o cârpă, se usucă. Nu vărsați adeziv pe ea, altfel nu va fi posibil să coaseți ceva în gol.
 • Acum, de fapt, ne vom coase bijuteriile.Îndoiți acul prin țesătură, astfel încât acesta să iasă, să scoată fluturele din minge și să pună o talon pe partea de sus, scoateți acul afară.
 • Din nou, întindeți acul în același fluture și trageți-l în locul în care vrem să vedem următorul sequel.

Decorate în acest fel, mingea va arăta foarte ușor și cu atenție atât pe pomul de Crăciun, cât și pe fereastră sau mobilier.

Pentru ca bijuteriile să pară armonioase, este mai bine să faceți mai multe bucăți de același tip și să le plasați într-un singur loc. Faceți zone cu decorațiuni diferite în locuri diferite. Acesta va arăta și confortabil, și foarte elegant. Puteți face diferite compoziții după culoare, după tipul de bijuterii. Nu ar trebui să fie foarte mult. Totul ar trebui să fie moderat.

În general, casa acului întotdeauna dă căldură, confort, vrei să te întorci din nou și din nou. Anul Nou într-o astfel de casă promite să fie cald, magic, fabulos. Într-o astfel de casă este doar calea cea bună de a face dorințele cele mai aparent imposibile. Totul în el va fi fabulos și ușor de realizat.

În următorul videoclip veți găsi o clasă de master în a face o minge de Crăciun făcută din margele.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor