Cum sa faci decoratiuni de Craciun din pâsla?

Înainte de sărbătorile de Anul Nou, mulți oameni își fac propriile mâini cu diverse decorațiuni pentru pomul de Crăciun și pentru casă. Ele pot fi create dintr-o varietate de materiale. Astăzi vom vorbi despre cum să facem jucăriile decorative din simțire.

Descrierea materialului

Felt este o tesatura super-densa si durabila. Se obține prin felierea iepurilor, caprelor, iepurilor. Adesea folosit pentru această blană de gunoi.

Uneori simțim că se face împreună cu fibrele moi chimice. Această țesătură poate fi atât netedă, cât și span.

În mod ideal, ea deține o formă, de aceea jucăriile și ornamentele diverse pentru casă sunt adesea făcute din ea.

Jucării de crăciun din pâslă

În fabricarea de decoratiuni de Craciun tine Veți avea nevoie de câteva elemente necesare:

 • din diferite culori;
 • foarfece;
 • clei;
 • margele;
 • margele decorative;
 • un creion;
 • șabloane;
 • umplutură specială sau bumbac;
 • ace;
 • fir;
 • panglici și butoane decorative.

Mulți oameni fac figurine frumoase moi pentru a decora copaci de vacanță în casa lor.

spic

Deci, puteți face un mic pom de Crăciun decorativ. Mai ales această jucărie va face apel la copii mici.

Pentru a face o astfel de decorare de Crăciun, trebuie să tăiați din verde închis simțit două bucăți mici triunghiulare. Decoreaza-le cu butoane luminoase și paiete stralucitoare multi-colorate.

Aceste elemente sunt cusute la țesătură folosind fire contrastante (roșu, albastru, albastru, galben). În același timp, umpleți jucăria viitoare de Crăciun cu un material de umplere special. La sfârșit, coaseți trunchiul de pâine brună pre-tăiat.

În partea de sus a unui astfel de copac de Crăciun, puteți fixa un buton sub forma unei stele.

clopote

Unii fac să-și decoreze pomul de Crăciun pentru clopotele mici de Anul Nou. Pentru a face acest produs, trebuie să luați pâsla în diferite culori. Este mai bine să folosiți verde, albastru, galben și roșu. Elementele de astfel de culori vor arăta cele mai frumoase și elegante la o sărbătoarecopac.

case

Fabuloase case colorate vor arăta, de asemenea, minunat pe dvs. de vacanță copac. Pentru a le face, trebuie să tăiați mai multe triunghiuri din tesatura, ele vor servi ca un acoperiș pentru decorarea viitoare.

Apoi tăiați mici bucăți de formă pătrată sau dreptunghiulară din pâslă de aceeași culoare. Toate elementele sunt cusute cu atenție și umplute cu vată de bumbac.

Decorați astfel de case poate fi orice. De cele mai multe ori, în acest scop, fac butoane frumoase și luminoase, panglici din satin multi-colorate, margele strălucitoare.

Pentru un astfel de element de decor, puteți tăia o ușă mică. Ar trebui, de asemenea, să fie decorat. Produsele rezultate sunt atârnate pe pomul de Crăciun.

animale

Imaginile animalelor pot fi plasate pe copac. Pentru a face acest lucru, alegeți ce fel de animal doriți să faceți. În acest caz, este mai bine să utilizați șabloane. Pentru a le face, trebuie să desenați imaginea selectată pe carton.

În loc de modele, pot fi folosite modele. Tăiați cu atenție liniile din desenele cartonului. Transferați-le în țesătură. Pentru aceasta, blancile sunt presate strâns pe pâslă și subliniate cu un creion sau creion strălucitor. Apoi totul a ieșit.

Toate piesele de țesături sunt cusute manual sau cu o mașină de cusut. În același timp, ele sunt umplute cu bumbac. Astfel, ei creează nu numai animale, ci și mica Moș Crăciun, Snow Maiden sau un om de zăpadă.

Deseori, designerii fac urși de pluș de culoare brun sau alb. Pentru a face acest lucru, trageți o imagine în formă de pe hârtie și transferați totul în pâslă. Puteți utiliza modele gata făcute ușor de pe internet.

Deseori țesătura nu este cusută, deoarece pâsla este deja un material destul de dens și durabil, care ține perfect forma.

Ochii și nasul pentru o astfel de decorare trebuie tăiate cu atenție din țesături negre și lipite astfel încât adezivul să nu fie vizibil.

inimă

Câteva jucării din jucării simple simțite, sub formă de inimi. Producția lor nu necesită prea mult timp și efort, dar, în același timp, elementele decorative se pot potrivi perfect aproape peste tot.

Inimile pot fi tăiate cu ușurință din pâslă cu ajutorul modelelor cartonului realizat de noi. La urma urmei, desenul este destul de simplu, pentru că nu trebuie să căutați un model. Culoarea țesăturii poate fi luată oricând.

Stofa in forma de inima este cusuta si plina cu vata de bumbac.Pe suprafața unei jucării noi, puteți să brodați manual o fulg de zăpadă mare sau să decorați cu butoane mici de o culoare mai contrastantă.

Adesea pe bradul de Craciun atarna o multime de ornamente, diferite in forma, dar facute in aceeasi schema de culori.

Deci, pe un copac de sărbătoare puteți plasa mici fulgi de zăpadă cusute din pâslă, inimi și brazi de aceeași culoare.

În mod favorabil pe molid va arata obiecte în roșu și alb, albastru și alb, alb și verde. Puteți dilua toate acestea cu elemente mici de culoare argintie sau aurie.

Când decorați un pom de Crăciun, nu exagerați cu jucării verzi. La urma urmei, ele se pot combina pur și simplu cu fundalul general, iar designul va fi urât și plictisitor chiar și cu un număr mare de obiecte decorative.

îngeri

Pe pomul de Crăciun, puteți închide figurine sub formă de îngeri mici. Dar pentru o astfel de ornament, va trebui să tăiați aripi, trunchi și cap din pâslă separat în funcție de modele. În plus, ultimele două elemente sunt cel mai bine umplute cu bumbac și coase.

Aripile se recomandă să fie simplu decupate din țesături și lipite de restul decorului în această formă. Nasul și ochii pot fi desenate cu mâna cu un creion negru sau stilou.Astfel de elemente pot fi brodate cu fire subțiri negre.

Îngerii pot fi decorați cu pietre sau panglici. Unii oameni tăie separat părul și pălăriile pentru ei.

Prin aripile ar trebui să fie lipite separat paiete mici, butoane sau perle strălucitoare.

bile

Din pâslă, puteți face produse sub bilele de Crăciun. Pentru a face acest lucru, tăiați două secțiuni ale materialului din material. Acestea sunt legate cu fire, în timp ce se umple cu vată de bumbac sau o umplutură specială pentru jucării.

Apoi, pe blancurile rezultate face orice model. Pentru acest lucru utilizați panglici strălucitoare, pietre. Este permisă pur și simplu broșarea unui model cu un ac. Unii decorează produsul cu culori diferite de margele.

ghirlande

Mulți designeri fac ghirlande frumoase de pâslă.

Acestea se bucură de câteva calități pozitive:

 • ghirlande de astfel de material sunt mult mai ușor de făcut;
 • marginile ghirlandei nu trebuie să străpungă;
 • simțit își păstrează perfect forma;
 • simțit este mult mai puternic decât alte țesături.

Pentru a face un astfel de element de decor, trebuie să tăiați din cercuri netede de diferite dimensiuni și culori. Prin bucățile rezultate de filet subțire fir de țesătură.Puteți, de asemenea, să coase bucle la ele, în care un thread frumos este filetat.

O asemenea ghirlandă este decorată nu numai cu un pom de Crăciun, ci și cu deschideri de ferestre și uși.

Garlandul poate fi făcut sub formă de numere. De exemplu, tăiați din pâslă de culori diferite numărul de Anul Nou. Materialul este cusut cu o mașină sau manual. Nu uitați să lăsați un spațiu pentru a umple decorarea cu vată de bumbac sau cu un material de umplere special. În cele din urmă, prin ghirlanda primită, străpung un fir frumos.

Puteți face o astfel de decorare sub formă de copaci de Crăciun. Sunt tăiați din pâslă cu ajutorul cartoanelor sau șabloanelor de hârtie și apoi străpungate cu un fir subțire subțire.

În acest caz, pom de Crăciun ar trebui să fie decorate cu paiete sau butoane mici pentru a face ghirlanda mai interesant și elegant. În locul copacilor de Crăciun, puteți folosi inimi sau stele.

Mulți fac fulgi de zăpadă, dar nu uitați că sunt mult mai greu de tăiat. Pentru ei, este mai bine să găsiți imediat un model.

Decoratiuni pentru masa de sarbatori

În timpul sărbătorilor de Anul Nou, mulți designeri recomandă decorarea meselor de vacanță. Pentru a face acest lucru, puteți pune în mijlocul mesei un pom de Crăciun din pâine verde.

Unii chiar decorează servetele.Sunt atașate de ele figuri mici de pom de Crăciun, oameni de zăpadă, fulgi de zăpadă sau stele. Astfel de articole mici pot fi apoi folosite ca daruri frumoase.

Poți să faci șervețele confortabile sub formă de Mos Craciun, un pom de Crăciun sau un om de zăpadă. Pentru a face acest lucru, eliminați țesătura pe modelele produselor viitoare. Cusatura împreună nu are nevoie de nimic, deoarece nu este jucărie moale.

Toate elementele sunt lipite împreună. La sfârșit, șervețelele primite pot fi decorate cu margele, paiete sau butoane multicolore.

Decorarea casei

Dacă aveți copii mici, atunci o idee bună ar fi să atârnați mici mănuși de pâslă în jurul casei. Sunt pline cu dulciuri pentru copii. Cel mai adesea pentru fabricarea lor ia tesatura albă sau roșie, dar puteți folosi și alte culori.

Îmbrăcăminte ușoară trageți pe hârtie. Șabloanele rezultate sunt transferate în pâslă cu un creion. Materialul este cusut, umplându-l cu vată de bumbac.

Pentru a face decorarea și mai frumoasă, puteți face broderii sub formă de mici fulgi de zăpadă sau stele pe ea. Astfel de articole realizate cu fire de aur vor arăta deosebit de elegante.

De asemenea, puteți decora începutul acestor mănuși cu căptușeală frumoasă.Cheie fabricată este perfectă pentru acest lucru. Este permisă adăugarea unei panglici luminoase din satin.

Înainte de vacanță, pervazurile ferestrelor sunt adesea decorate. Ei au pus o varietate de cifre de Anul Nou. Deci, poți să faci dintr-un simț Moș Crăciun artificial, un om de zăpadă sau doar o păpușă frumoasă. Acest lucru ar trebui făcut în conformitate cu modelele.

Deseori, pe ferestre, face toată compoziția. Utilizează material natural (conuri, ramuri, coajă). Pentru a face decorarea mai fabuloasă și mai frumoasă, lumânările sunt folosite pentru decorare.

La ușa casei tale poți închide o coroană mică de jucării de Crăciun. Pentru a face acest lucru, mai întâi faceți un inel. Pentru a face acest lucru, două benzi de aceeași mărime sunt tăiate, ele sunt interconectate cu ajutorul firelor și a acelor.

Un astfel de inel va servi drept bază pentru proiectare. Pe el sunt atașate mici jucării de Anul Nou de la aceeași simțită. Puteți atașa inimi mici, oameni de zăpadă, fulgi de zăpadă sau stele. Fă-o cu clei. De asemenea, aceste elemente pot fi pur și simplu cusute la inel.

Pentru această decorare de Anul Nou, sunt luate și alte figuri și jucării. Poți să-l aranjezi cu bile obișnuite.În final, atașează o piatră mică la construcție sau leagă o panglică frumoasă sub forma unui arc mare deasupra. Nu exagerați cu numărul de articole. La urma urmei, altfel elementul va fi prea ridicol și urât.

Clasă de masterat pe jucăriile din Anul Nou în filmul următor.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor