Cum sa faci decoratiuni de Craciun pe sticla cu mainile tale?

 Cum sa faci decoratiuni de Craciun pe sticla cu mainile tale?

Înaintea tuturor așteaptă o vacanță magică, care este învăluită într-o atmosferă specială de bucurie, bunătate, fericire. În această zi se așteaptă toți locuitorii țării noastre, pentru că acesta este Anul Nou. Nu este greu să creezi în casă un basm neobișnuit și să decorezi masa festivă în această zi. Este necesar doar pentru a decora camera, setați masa. Și, desigur, să completeze decorarea cu detalii neobișnuite, care vor adăuga un îndemn special interiorului camerei în legătură cu această sărbătoare. Sticlele decorate pe masa festivă vor arăta foarte originale și neobișnuite.

Ribbon decoration

Sărbătorile de Anul Nou și de Crăciun sunt greu de imaginat fără băuturi pe masa de sărbători.De obicei, în Anul Nou se obișnuiește să se bea șampanie, care este deschisă pentru zgomotul clopotelor. Fără băutură și băuturi tari. Există un loc și produse non-alcoolice. Puteți seta masa prin plasarea pe ea a sticlelor decorate cu mâinile tale. O astfel de decorare va ridica imediat starea de spirit a Anului Nou, deci ar trebui să fii răbdător, să-l găsești în casă sau să cumperi materialele disponibile și să începi munca.

La gazda neobișnuit de Anul Nou încercarea de a decora casa, ele sunt în avans rețete originale pentru delicioase feluri de mâncare. Pregătiți-vă pentru sărbătoare, puteți face o mulțime de meserii cu mâinile lor. Decorul de produse din sticlă de pe masă va arăta grozav. Pentru a face bijuterii pe sticlă, puteți folosi materiale diferite. Buteliile de vin sau șampanie decorate cu panglici vor arăta extraordinar de elegante și solemne. Aceasta poate fi fie o decorare simplă, fie o compoziție destul de complexă.

Dacă timpul este scurt, puteți lua doar șampanie, atârnă pe gâtul panglica de satin și completează compoziția cu conuri de brad, ciorchini de Rowan, dantelă sau margele.

O opțiune mai complexă de design este decorarea cu panglică satinată de diferite culori și dimensiuni. Pentru a face acest lucru, luați două tipuri de panglici de diferite lățimi și culori contrastante și împachetați sticla în mijloc cu ele. Stratul inferior este decorat cu o panglică largă și o panglică îngustă este așezată pe partea superioară a acestuia. Compoziția va arăta mai impresionantă dacă alegeți panglici de culori contrastante pentru decorare, de exemplu, albastru cu argint sau maro cu roz.

O atenție deosebită trebuie acordată capacelor pentru sticle. Ele sunt legate de panglici de satin, decorate cu arcuri. Capacul poate fi decorat cu panglică albastră sau satinată, panglici de Crăciun, pietre, margele, margele. Dar, de la sine, arata, de asemenea, spectaculos, prin urmare, daca este foarte putin timp pentru inregistrare, ar trebui sa-l lasati pentru ceea ce este. Pentru cei care nu se tem să experimenteze, puteți complica sarcina și puteți împacheta complet sticla cu panglici din satin. Pentru a înfășura complet recipientul de sticlă, aveți nevoie de o bucată mare de panglică de satin, de aproximativ 2,5 cm lățime. Dacă doriți, puteți lua două nuanțe diferite de panglică, dar această lucrare se desfășoară cu fundațiile de bază ale unei astfel de lucrări.

Începeți să înfășurați la baza gâtului. Filetați panglica pe gât și fixați-o cu o buclă. Pentru ca atlasul să nu alunece peste suprafață, banda este lipită cu lipici. Apoi, ar trebui să suprapuneți banda, fixându-l de fiecare dată sub o jumătate de centimetru. Lucrările continue trebuie continuate până când unghiul de înclinație scade cât mai mult posibil. În partea de jos a sticlei decorați o panglică sau o dantelă mai largă.

În plus față de astfel de metode, puteți împacheta borcane sau sticle cu panglici din satin într-un mod haotic sau le puteți lega în arcuri pe un capac din hârtie sau țesătură. Produsul va arăta destul de elegant dacă puneți o bucată de țesătură de catifea sau blană pe gât și o legați cu o frumoasă broșă multi-colorată.

Decorul plăcut

Decorurile pentru Anul Nou, din pâslă, arată foarte elegantă și festivă. Înainte de a începe, ar trebui să aveți grijă de uneltele și accesoriile necesare.

Pentru a face o decorare originală de pâslă pentru Anul Nou și sărbătorile de Crăciun, trebuie să luați:

 • sticla goala sau completa de sampanie;
 • foarfece;
 • PVA sau adeziv Moment;
 • clei de lipit;
 • pâslă, resturi de pânză, mat;
 • margele, panglici și alte articole decorative;
 • bandă roșie 2-2,5 cm lățime;
 • bandă înclinată;
 • line.

Pentru vacanță puteți coase un caz pentru sticle, cu un material foarte simplu și convenabil pentru un capac detașabil este simțit. Acesta este un material moale, prin urmare, de lucru cu el, nu aveți nevoie pentru a lucra margini, în afară de pâslă deține forma dorită bine. Acest material este foarte convenabil pentru muncă, din care puteți coase coperți speciale, care se vor potrivi containerului pentru băuturi alcoolice și nealcoolice. Un caftan roșu pentru Moș Crăciun sau un costum alb confortabil pentru un om de zăpadă pot fi cusute din plăci de feliat.

Puteți veni cu multe opțiuni pentru a decora ambalajul festiv. Pălării și capacele, fețele pitice sau coarnele de cerb vor arăta distractiv și jucăuș. Toate aceste piese pot fi tăiate ușor și rapid conform desenelor și cusute și apoi fixate pe gâtul sticlei. Pălării drăguțe de pâslă roșie cu margini albe, precum și o eșarfă, combinate în culoare, vor împodobi containerul.

Figurinele tăiate din pâslă care împodobesc partea inferioară a sticlei sau a borcanului vor arăta festive, astfel de mini-figuri vor decora gâtul sticlei.Pentru un decor festiv, este util să decorați tot felul de țigări, margele, perle și cochilii.

Tricotate ornamente

Cazul pentru recipientele din sticlă poate fi nu numai cusut, ci și tricotat. Puteți lega atât cazul însuși cât și bijuteriile pentru sticle. Puteti croasca sau tricota un caz pentru o sticla. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți măsurătorile necesare, să faceți un desen și să le legați. Pentru a face sticla să arate mai avantajos, este mai bine să luați fire de bumbac sau acrilic. Firul este mai bine să alegeți verde, roșu, alb sau albastru, în funcție de ce idee este încorporată în design. Când alegeți fire verde, puteți aranja decorul sub forma unui pom de Crăciun, asigurând sclipici pe suprafața sa. Fundalul alb va fi ideal pentru broderie. Șampanie, îmbrăcată într-un caz alb, cu modele brodate, va sublinia doar tema de Crăciun.

Firele de culoare roșie ar trebui alese pentru înregistrarea unui costum pentru Mos Craciun.

Dacă nu există oportunitate sau timp pentru a lega o cutie de sticlă, puteți să o faceți de la un pulover cald vechi. Pentru aceasta, tăiați mânecile din pulover și măsurați dimensiunea recipientului de sticlă. Opțional, puteți face o acoperire pe sticlă la mijlocul produsului sau lăsați câteva centimetri, astfel încât lungimea manșonului să fie mai mare decât lungimea recipientului.După măsurători, manșonul este tăiat la lungimea aleasă, sticla este coborâtă în interior și capacul este decorat după cum doriți.

Cute cifre tricotate amigurumi sunt capabile să decoreze detalii, făcându-le un accent. Un brad de crăciun croșetat va decora o sticlă de șampanie și va face o masă festivă mai originală. Orice container poate fi folosit pentru a decora amigurumi, poate fi o sticlă de plastic sau un vin sau șampanie scump.

Mai degrabă simplu, dar, în același timp, un decor mare poate fi pânză. Pentru decorare, este suficient doar să înfășurați o bucată de sticlă cu o bucată mică de pânză decorativă, fixați-o cu șnururi, panglici și fir decorativ. Decoreaza in acest fel nu numai vinul sau sampania. Acest decor este potrivit pentru decorarea borcanelor și a altor produse din sticlă. Puteți pune lumanari în borcane goale de sticlă de diferite mărimi, puneți pietre sau margele în ea, înfășurați în tinsel.

Va arăta cutii și sticle spectaculoase, decorate cu vopsele de vitralii. În plus, le puteți picta cu vopsele acrilice sau utilizați un spray decorativ.

Decupaj

Tehnica de decupaj este foarte populară pentru mulți.

Acesta poate fi utilizat în proiectarea sticlelor pentru Anul Nou.

 • Mai întâi de toate, ar trebui să alegeți recipientul, cel mai bun lucru pentru asta este o sticlă de șampanie.
 • Utilizând grundul de artă acrilică, sticla trebuie să fie pregătită.
 • Se alege motivul pentru servetele decoupage. Pentru motivele de Anul Nou temele sunt mai potrivite.
 • Apoi diluați adezivul PVA și apa într-un raport de 1: 1, apoi aplicați amestecul pe un șervețel decoupage.
 • Produsul este lăsat o zi înainte de uscarea goală.

După ce produsul este complet uscat, îl puteți tenta cu vopsele acrilice, dând o saturație mai mare. Dacă se dorește, granulele sau granulele pot fi lipite pe partea superioară, în acest scop se aplică pe un strat de fațet. Un pic de sclipici, de asemenea, nu doare. În plus, produsul trebuie să fie lăsat deoparte pentru o altă zi, pentru ao acoperi cu un lac incolor folosind un recipient de pulverizare. Puteți decora o sticlă de șampanie cu confetti și paiete.

Pentru aceasta trebuie să luați:

 • șampanie;
 • sclipici sau confetti;
 • aerosol adeziv;
 • accesorii suplimentare pentru decorare.

Pentru a face această opțiune, trebuie să scoateți eticheta din sticlă și să curățați complet suprafața adezivului rezidual și a altor contaminanți.Un strat de clei este aplicat pe suprafață cu ajutorul unei cutii de aerosoli. Nu lipeste gâtul sticlei. Parbrizele sau confetti sunt turnate într-un recipient plat și băutura spumant este rulat în ele. După aceea, trebuie să așteptați până se usucă cleiul. După uscare, suprafața este inspectată. În cazul unor defecte, lucrarea se repetă din nou. Finalizarea procesului, ar trebui să decorezi produsul cu detalii decorative.

Pentru a finaliza aspectul festiv, panglicile din satin și lingura luminată sunt atârnate pe gâtul sticlei pentru decorare. Pentru a decora original capodopera rezultată, puteți împacheta vin spumant cu margele strălucitoare stralucitoare.

Cum să faceți decorațiuni de Crăciun pe sticlă cu propriile mâini, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor