Decoratiuni de Craciun: materiale, design si idei originale

Pentru un an întreg, fiecare persoană adultă se rotește ca o veveriță într-o roată, rezolvă multe probleme serioase și se străduiește să-și atingă obiectivele. Și doar o dată pe an, toate problemele importante se retrag ușor în fundal, amintirile de zile fericite din copilărie apar în gândurile noastre și o mare dorință apare să cadă într-un basm. Anul Nou este o vacanță nu numai pentru copii, ci și pentru adulți, care uneori doresc să se întoarcă înapoi și să se bucure de anticiparea sosirii lui Moș Crăciun din nou.

materiale

Sentimentul unei dispoziții festive apare pentru prima dată cu sosirea timpului de zăpadă. Și în fiecare zi crește tot mai mult. Cu o săptămână înainte de vacanță, multe familii încep să-și decoreze casele.

Atunci când faceți un design festiv al camerei, o atenție deosebită este acordată decoratiunilor de Anul Nou, cu care, admirabil, apar adesea probleme controversate. Până în prezent, magazinele oferă o selecție uriașă de decoruri pentru interior de Anul Nou, dar de multe ori aceste sau alte opțiuni nu se potrivesc stilului ales al sărbătorii deloc.

Din acest motiv, ar trebui să vă conectați propria imaginație și să faceți bijuterii cu propriile mâini de la accesorii obișnuite de uz casnic și textile.

Omul modern încearcă să urmeze tendințele tendințelor modei și să nu piardă din vedere detaliile importante. Doar ideile de modă nouă ale decorurilor de Crăciun sunt produse din spumiran. Acest material plastic vă permite să introduceți multe detalii ale vieții. Produce broșe, brățări neobișnuite. În realizarea interiorului de Anul Nou, spumiranul va juca un rol foarte important. El poate transforma o lumânare obișnuită într-un element de volum cu un stand individual.

Pe Anul Nou puteți veni cu un număr imens de suporturi neobișnuite pentru simbolurile sărbătorii, baza pentru care se află partea de jos a sticlelor de plastic.

Decorul finisat este potrivit pentru decorarea unei mese, a ferestrelor sau a unui șemineu.

Pentru fabricarea de bijuterii orice material adecvat pentru uz casnic, chiar si pentru copii de lut. O opțiune foarte des întâlnită este fulgii de zăpadă. Ele pot fi făcute din pânză, hârtie. Cei care doresc să facă un fel de zăpadă pot achiziționa forme de fulgi de zăpadă din spumă și, dacă au un instrument și suficient timp, le fac independent, conectând mai multe fulgi de zăpadă la un fir subțire și atașând-o la tavan. O astfel de idee ar putea fi o opțiune ideală pentru plafoanele suspendate.

Pentru o vacanță zgomotoasă, cu un număr mare de oaspeți, pomul poate deveni un obstacol, astfel încât forma arborelui de vacanță este cel mai bine descrisă pe perete. Acest lucru va necesita un festoon cu LED lung și un tinsel.

Multe decorațiuni de Anul Nou, în special simbolurile Anului Nou, sunt realizate din argilă polimerică. Pe mese apar adesea servetele decorative tricotate. Scaunele sunt acoperite cu pături moi și fixate pe partea din spate a spatelui cu panglici.

Bijuterii pentru figuri și jucării pot fi realizate din placaj. Acest material este durabil și sigur, astfel încât și copiii mici nu pot fi răniți de el. Deasupra mesei foarte des au început să practice ornamentele "care zboară" din ramuri. Este important ca pentru fabricarea acestei frumusețe să se găsească câteva sucursale uscate, să se conecteze împreună cu o frânghie și să fie așezate pe masă, luând în considerare înălțimea plafoanelor. Odată ce construcția este fixă, puteți începe să completați piese mici, margele, panglici, folie și multe altele.

Pentru a crea o fabuloasă cameră de iluminat, sunt utilizate panglici ușoare, ghirlande de diferite tipuri, lumânări, paiete, felinare și alte dispozitive luminoase.

Principalul lucru este că toate decorațiile inventate nu se aglomerează reciproc și arată colorat într-un interior festiv.

Design și culori

Înainte de a începe să vă pregătiți pentru a decora interiorul Anului Nou, fiecare persoană acordă o atenție deosebită calendarului estic. Se spune în detaliu despre venirea Anului Nou, a Simbolurilor de Anul Nou și a caracteristicilor de culoare ale fiecărui an.

Este important ca toate nuantele oferite de calendarul estic să fie combinate cu confortul și confortul în casă. Atunci când alegeți soluții de design pentru decorarea încăperilor, este necesar să se bazeze pe mai multe aspecte. Cea mai importantă dintre ele este modul de sărbătoare: va fi doar o sărbătoare de familie sau vor veni invitații, câte oaspeți ar trebui să vină și, bineînțeles, suprafața totală a apartamentului sau casei destinate celebrării.

Cu un spațiu mic este cel mai bine să folosiți un minim de bijuterii. Pomul de Crăciun poate fi instalat în dimensiuni mici sau poate fi așezat pe peretele elementelor de ghirlandă și ghirlande. Soluția de culoare în acest caz nu ar trebui să facă presiune asupra minții, culorile întunecate și saturate vor agrava și vor strica doar ideea de sărbătoare.

Dar într-un spațiu mare poți traduce în realitate orice, chiar și cele mai îndrăznețe idei. Clasicul este un copac mare de Crăciun în centrul camerei de zi, o masă decorată cu tot felul de elemente decorative. Decorul poate fi plafoane cu zăpadă și multe jucării lucrate manual care împodobesc suprafața șemineului.

În ceea ce privește nuanțele de culoare, în această situație, puteți lua ca bază și culori strălucitoare, de exemplu, roșu, auriu, alb, bej.

stil

În pregătirea interiorului pentru sărbătorirea Anului Nou se folosesc multe stiluri și decorațiuni inerente acestora.Stilul Provence a devenit pe scară largă, permițându-vă să mutați o bucată de Franța în propriul apartament.

O caracteristică importantă a stilului Provence este un număr mare de lumini. Pot fi ghirlande electrice, lămpi cu LED-uri, lumânări. Apropo, francezii dau focului vie o preferinta mai mare decat iluminatul artificial.

Un sfat important pentru cei care doresc să aducă un gust francez în casa lor este să începeți să vă pregătiți. Dacă creatorul nu are o dispoziție de Anul Nou, atunci interiorul nu va funcționa luminos și special.

Stilul Provence necesită decorarea casei pas cu pas. Pentru a începe munca sunt efectuate cu grupul de intrare. Usa, treptele si balustradele sunt decorate exclusiv cu material viu, adica coroana trebuie sa fie formata din ramuri naturale de molid cu adaos de jucarii. Același lucru este valabil și pentru restul elementelor de intrare. Interiorul ușii este, de asemenea, supus decorării cu decorațiuni festive, dar cu cerințe minime.

Pe noptierele, rafturile, pragurile de fereastră și semineul sunt instalate figurine de lut, precum și figurile de Anul Nou din piatră și lemn.

Paleta de culori a sărbătorii în stilul Provence necesită o selecție atentă. Pentru a obține culoarea, se folosesc tonuri luminoase și saturate.

O altă caracteristică importantă a acestui stil este un număr mare de bijuterii, dintre care multe sunt realizate manual. Pentru fabricarea decorului se potrivesc orice obiecte de uz casnic, chiar și cele care sunt colectate pentru reciclare.

Ventilatoare de basme și magie vor aprecia interiorul casei, realizat în stil scandinav. Este o simplitate importantă a decorului folosit, reținerea paletei de culori și ornamentelor realizate din materiale naturale.

În ceea ce privește designul în stil scandinav, o atenție deosebită este acordată nuanțelor de zăpadă. Ele sunt prezente în fiecare detaliu al interiorului de Anul Nou, mai ales acesta poate fi văzut pe pomul de Crăciun, acesta este un fel de vizualizare a capacului de zăpadă.

Stilul scandinav, în ciuda predominării culorii albe, ar trebui combinat cu orice nuanțe, dar în cantitatea minimă. Diluarea culorilor luminoase ar trebui făcută cu ajutorul decorului de Anul Nou, în care există nuanțe verzi, roșii și galbene.

Pentru a crea un decor scandinav, prezența elementelor decorative cu ornamente și modele care arată grozav pe textile, cum ar fi perne sau pături, este foarte importantă. O atenție deosebită este acordată cerbului - pentru stilul scandinav, această imprimare este considerată unul dintre principalele simboluri ale Anului Nou, în special brodate manual.

O parte integrantă a designului scandinav este lumina lumânărilor. Acest incendiu aduce căldură și confort pentru celebrarea viitoare.

În plus, pentru stilul in stil scandinav inerent cu o temă de iarnă. Acestea pot fi sănii, mănuși sau schiuri.

Stilul rustic este foarte popular în casele de țară, dar poate fi folosit și pentru decorarea apartamentelor. Principalul lucru - nu exagerați. Rusticul necesită utilizarea materialelor naturale. Bijuterii nu ar trebui să fie complicate în execuție. Vasele și chiar bustenii vor arăta foarte impresionant. Ca elemente suplimentare conuri, sfoară și pânză.

Decorul rustic al camerei ar trebui să înceapă de la intrare. Ușa este atârnată de crăpături de pin, baza pentru care se strânge cămilă și este completată de mici arcuri.La intrare poți pune cizme simțite.

În camera de pe perete, puteți atârna un fel de fereastră. Poate fi făcut din crengi uscate, conectate într-un cadru. Elemente suplimentare ale decorului acestui decor vor fi conurile, margelele, fulgii mici de zăpadă și multe altele.

În interiorul unei ghirlande rustice pot fi prezente, făcute cu mâinile tale. Baza lor poate fi sacking sau șir. Doar un element strălucitor cu o cârpă arată extrem de neplăcut, deci este important să completeze ghirlanda cu decorațiuni florale.

Trebuie remarcat faptul că stilul rustic implică utilizarea unor încăperi mari. Domeniul său de aplicare într-un spațiu mic nu se va distinge prin frumusețea și rafinamentul său.

Setarea tabelului

După încheierea pregătirii interiorului festiv, trebuie să acordăm o mare atenție mesei. El va deveni principala parte a serii festive, ceea ce înseamnă că slujirea lui ar trebui să fie efectuată la cel mai înalt nivel. În proiectarea de masă ar trebui să fie o dorință de a surprinde și vă rugăm să gospodărie și oaspeți.

Frumusețea mesei de Anul Nou ar trebui să înceapă cu aranjarea lumanarilor și a figurilor realizate manual. Servetele cu tema de Craciun sunt pregatite pentru fiecare persoana, pe care puteti scrie un salut de sarbatoare sau pur si simplu doriti fericirea.

Pentru familia principală și oaspeții invitați este necesar să instalați în prealabil tacâmuri, dar în rezervă trebuie să pregătiți mai multe seturi. Același lucru este valabil și pentru ochelarii de vin și scaunele.

Mâncărurile de pe masa de Anul Nou ar trebui să accentueze atmosfera festivă, pentru aceasta ar trebui să alegeți în prealabil opțiuni interesante pentru capodoperele culinare și să ia în considerare proiectarea lor.

Recent, tradiția de a instala un pom de Crăciun de casă în centrul mesei, care este completată de lumânări, panglici, margele, conuri și alte elemente decorative, a devenit extrem de populară.

Designul feței de masă ar trebui să corespundă stilului ales al apartamentului sau casei, în caz contrar masa - ca parte importantă a sărbătorii - va fi pur și simplu pierdută în cadrul sărbătorilor.

Cum de a decora ferestrele și ușile?

Odată cu debutul Anului Nou, toată lumea dorește să vadă ninsori în afara ferestrei, însă, din păcate, vremea nu încearcă să se adapteze nevoilor umane. Dar nu te grăbi să te superi.Este suficient să decorați ferestrele casei dvs. cu fulgi de casă de diferite dimensiuni. Ele pot fi fabricate din hârtie, folie și chiar țesătură. Fiecare fulg de zăpadă poate fi acoperită cu sclipici sau margele.

În plus față de fulgii de zăpadă, puteți folosi o mulțime de idei interesante, cum ar fi panglici cu jucării. Pe pervaz, mici compoziții de lumânări vor arăta importante.

Cu același entuziasm ar trebui să vă apropiați de alegerea decorurilor pentru ușă. Cel mai frecvent tip de decor este o coroană. Trebuie să fie cântărită pe ușa din față, pentru a primi oaspeții în mod luminos și luminos. Recent, coroanele de Anul Nou au început să fie înlocuite de potcoave. Ele sunt, de asemenea, realizate din ramuri de pom de Crăciun cu jucării și simbolizează bunăstarea în casă.

Pentru ușile de interior, puteți utiliza cea mai obișnuită ploaie și puteți închide deschiderile cu ramuri de molid.

Curte și decorațiuni de stradă

Atmosfera festivă ar trebui să fie nu numai în pereții casei, ci și dincolo de ea. O tendință la modă a devenit pentru a decora curțile și străzile.

Pentru iluminatul stradal, este necesar să selectați ghirlande speciale care nu se tem de căderi de temperatură și de un mediu umed. Ele pot decora intrarea la intrare, adiacentă la zona curții, atât timp cât arata armonios.

Mai multe lămpi cu kerosen pot fi atârnate pe copaci. Decorul lor poate fi format din pietricele colorate, margele, butoane și o lumanare de sticlă pe un suport este plasată pe partea de sus.

De fapt, puteți chiar să decorați gunoi în curtea proprie. De exemplu, vechiul cadru de ferestre este montat pe peretele casei, decorat cu picioare de molid și arcuri. Conurile și jucăriile sunt plasate între ușă. Cu combinația potrivită de compoziție, se obține o fereastră extraordinară de dorință, unde puteți arunca bucăți de hârtie cu vise îndrăgite. În timpul bătăliei, în mod tradițional arsurile sunt arse.

Exemple frumoase

Pentru a umple interiorul Anului Nou cu decoruri neobișnuite și originale, este suficient să arătați imaginația și să alegeți materialul necesar.

A crea o astfel de compoziție va necesita un minim de material și de timp, dar care va fi un rezultat neobișnuit și magic!

În acest caz, decorațiile sunt realizate în culori roșii și albe. Întregul "garderob" este agățat pe o ramură, care este fixată cu fir. Oricine dorește să fie capabil să depășească sau să poarte haina de blană pe cont propriu.Această opțiune de decorare este ideală pentru decorarea ferestrelor.

Crearea de bijuterii cu propriile mâini, este necesar să înțelegeți scopul pentru care sunt destinate. Unele capodopere lucrate manual trebuie să fie purtate pe cap, iar unele pe gât. Dar, în orice caz, fiecare astfel de element este plin de dispoziția de Anul Nou.

Destul de des, pentru a sărbători Anul Nou cu un număr mare de oaspeți, este inventat un program de spectacole, în care decorațiunile realizate manual sunt parte integrantă a celebrării.

Clasă de masterat în decorul de Anul Nou - în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor