Cum sa faci o ghirlanda de Craciun din hartie cu mainile tale?

 Cum sa faci o ghirlanda de Craciun din hartie cu mainile tale?

Zilele vor zbura destul de imperceptibil, iar în curând va veni timpul să se pregătească activ pentru celebrarea Anului Nou. Este foarte important în această perioadă să creați o atmosferă caldă și magică, iar ghirlandele, care sunt al doilea simbol cel mai popular al vacanței principale de iarnă după pomul de Crăciun, vor ajuta în acest sens.

Împreună cu copiii dvs., puteți face o mulțime de decorațiuni de hârtie diferite.

Ce se poate face din hârtie colorată?

Decorațiunile interesante și originale sunt obținute din hârtie colorată obișnuită și sunt atât de simple în design încât chiar și un copil le poate face.

Rainbow ghirlande

Aceasta este o versiune foarte frumoasă a decorului de Anul Nou, care, apropo, în viitor poate deveni o zonă excelentă de fotografie la petreceri de familie și petreceri cu prietenii.

Pentru producție veți avea nevoie de:

 • hârtie color, de preferință față-verso;
 • fir gros, cel mai bine este să luați un capron;
 • bandă de bandă.

  Tehnologia pas-cu-pas este elementară:

  • hârtia trebuie tăiată în bucăți mici, astfel încât raportul de aspect să fie de aproximativ 1: 2;
  • îndoiți acordeonul în hârtie, apoi îndoiți-vă exact în mijloc și fixați marginile libere cu bandă adezivă;
  • părțile rezultate au fost strânse de-a lungul laturilor pe un fir, alternând astfel încât unul să se prindă cu vârful sus, următorul în jos.

  Cea mai bună modalitate de a face o astfel de ghirlandă este multi-colorată, iar nuanțele pot fi alternate alternativ și pot fi formate fără probleme, trecând de la unul la altul.

  După cum arată practica, cea mai bună decorare este o ghirlandă care arată dacă este asamblată în tonuri tradiționale albastre-verzi.

  Rainbow panglici

  O altă opțiune este o simplă, dar în același timp o ghirlandă foarte elegantă. Pentru fabricarea sa este nevoie de hârtie și foarfece colorate. Dacă aveți o mașină de cusut, acest lucru va simplifica mult munca., dar dacă nu există, nu vă disperați, deoarece puteți folosi întotdeauna un ac și un fir.

  Pentru a face blancurile, ar trebui să tăiați hârtia colorată în benzi de aproximativ 1,5 x 10 cm și să se așeze în ordinea corectă, astfel încât culorile să se îmbine bine între ele. Apoi bliți prin centru, lăsând câteva milimetri între dungi.

  Când ghirlanda este gata, puteți răsuci firul de mai multe ori, caz în care acesta va deveni mai pufos.

  Pentru cei care se tem de contact cu obiecte piercing, puteți da sfaturi simple - utilizați o bandă subțire subțire.

  Apropo, ca material pentru trupe, puteți folosi ambalaje de bomboane multicolore, va fi foarte original și, cel mai important, gratuit.

  Crăciun lanț

  Această versiune a ghirlandei este probabil cunoscută tuturor - chiar și mamele noastre au făcut astfel de decorațiuni în grădiniță, apoi am adoptat această tradiție și acum ne vom învăța copiii.

  Totul este simplu aici:

  • tăiați hârtia în bucăți de aproximativ 10 cm lățime și aproximativ 8 cm lungime;
  • luați primul segment și formați un cerc din acesta, fixând marginile cu clei;
  • treceți al doilea segment prin primul și, de asemenea, închideți cercul;
  • repetați acțiunile cu toate spațiile libere.

  Astfel de ghirlande sunt foarte amuzante și drăguțe, iar creația lor nu numai că va atrage frământările, ci va contribui și la dezvoltarea abilităților sale motorii fine.

  Ghirlanda de Craciun

  Aceasta este o ghirlandă incredibil de frumoasă, care arată foarte avantajoasă în deschiderea ferestrei.

  Secvența de fabricație este după cum urmează:

  • trageți triunghiuri pe hârtie, ele vor fi conturul pomului de Crăciun și trasați linii transversale în trepte de 1-1,5 cm;
  • taie un triunghi, ori în jumătate;
  • pe marcaje fac tăieturi, puțin înainte de a ajunge la margine cu foarfece;
  • la partea de sus a bradului de Craciun pentru a face gauri folosind o lovitură de gaură;
  • șirul prin ghirlandă.

  Acești pomi de Crăciun arată foarte voluminos și foarte modern.

  Apropo, pentru a face ghirlande nu poți lua hârtie colorată, ci frunze de cărți vechi, în acest caz veți obține decorațiuni retro și vintage care sunt atât de populare în ultimii ani.

  Aplicați ambalajele de bomboane

  Puteți crea o decorare minunată din orice unelte disponibile, una dintre ele fiind cea mai obișnuită bomboană de bomboane. Nu este un secret faptul că mulți dintre ei se acumulează în timpul sărbătorilor de Anul Nou - rudele oferă cadouri așa cum sunt ele oferite în școli și grădinițe, iar părinții cumpără pur și simplu o mulțime de bomboane diferite, astfel încât nimeni nu va experimenta lipsa de material.

  La prima vedere, o astfel de idee poate părea frivolă, totuși, de îndată ce veți începe să creați această ghirlandă neobișnuită, veți realiza imediat că decizia a fost corectă. În primul rând, nimeni altcineva nu va avea o astfel de ghirlandă, dar apoi se dovedește a fi foarte distinctiv, extraordinar și, bineînțeles, frumos.

  Pentru a crea o astfel de decorație neobișnuită, veți avea nevoie de înfășurarea bomboanelor, de un ac de cusut și de fire dure, de preferință zero.

  Garland se poate face în două moduri.

  Opțiunea 1

  • Învelișurile trebuie să fie îndreptate și pliate împreună cu un acordeon - această activitate va atrage cu siguranță copii mici, astfel încât să le puteți încredința în siguranță.
  • Tăiați un șnur de aproximativ 2 metri lungime și introduceți-l într-un ac. Puteți, desigur, dura mai mult, dar, după cum arată practica, în acest caz, ghirlanda va fi confuză în stadiul creației. Pentru a da o forță specială, firul poate fi pliat la jumătate, atunci, în consecință, lungimea totală ar trebui mărită.
  • Luați 3-4 împachetări, armonici pliate, conectați și de câteva ori străpungeți în mijlocul în sus și în jos în cruce - că asigurați firul.
  • În mod similar, combinați toate celelalte ambalaje de bomboane într-o ghirlandă, strângeți-le în centru și fixați-o.

  Lungimea ghirlandei depinde în întregime de numărul de învelitori de bomboane.prin urmare, ele pot fi salvate în avans.

  O astfel de ghirlandă poate fi decorată suplimentar cu mici bile de Crăciun, conuri și alte atribute de Anul Nou.

  Opțiunea 2

  Această metodă este mai simplă - ambalajul bomboanelor ar trebui îndreptat, centrul său ar trebui determinat și ar trebui să fie stors în mijloc. Pregătiți semifabricatele pregătite pe mașina de cusut, închizându-le alternativ sub linie. În acest caz, puteți monta ambalajele de bomboane reciproc strâns, și puteți lăsa o mică distanță.

  Desigur, copilul însuși nu este capabil să facă o astfel de decorare, dar un ghirlandez poate uni copii și bunici pentru o activitate interesantă comună - copilul va netezi și stoarce împachetarea bomboanelor, iar bunica va scormoni.

  O astfel de distracție va aduce bucurie ambelor.

  Folosim material ondulat

  Hârtia ondulată este un material indispensabil pentru fabricarea diferitelor decorațiuni interioare, iar ghirlandele pentru Anul Nou, de asemenea, sunt ideale.

  Și fă-o simplu:

  • pentru aceasta, hârtia este tăiată și stivuită cât mai aproape de foarfece;
  • pe prima foaie trebuie să desenați un cerc și să tăiați mai multe spații dintr-o dată;
  • fiecare element trebuie să fie laminat sub formă de con și coasat pe fața laterală cu cusături mici;
  • Repetați manipulările cu mai multe semifabricate, în măsura în care firul măsurat este suficient.

  Astfel, puteți crea o ghirlandă lungă și puteți crea un decor interesant pentru deschiderea ferestrelor. Pentru a realiza acest lucru, ele coarde pe filete de diferite lungimi pe mai multe conuri, astfel încât lungimea variază de la 20 la 50 cm, iar apoi toate piesele sunt fixate pe aceeași coardă, astfel încât acestea să stea în jos și să formeze o cortină elegantă.

  11 fotografie

  Cifre și fulgi de zăpadă

  O victorie pentru a face ghirlande sunt steaguri.

  În esență, ele sunt o bucată de hârtie în formă de dreptunghi sau triunghi, ușor curbate în apropierea marginii, astfel încât să poată trece o bandă sau o frânghie prin locul pliului.

  Steagurile pot fi făcute din hârtie colorată și, după un stick pe orice model - în acest caz, ghirlanda va arăta mult mai distractivă.

  Dacă intenționați să decorați o cameră într-un stil chebbi-chic, atunci este mai bine să luați paginile cărții, să le îmbătrâniți artificial (pentru aceasta, blanchetele sunt pur și simplu acoperite cu extract de ceai și lăsate să se usuce)și apoi trece prin funia de cânepă.

  Atributul fără îndoială al oricărui decor de Crăciun este fulgii de zăpadă., ele pot fi colectate într-o ghirlandă frumoasă.

  Puteți face fulgi de zăpadă groși din carton, apoi puteți face 4 găuri la margini și două în centru, și le introduceți prin ele, combinând astfel câteva fulgi de zăpadă într-o ghirlandă frumoasă. Apropo, în același mod puteți face o ghirlandă de alte figuri - oameni de zăpadă, pom de Crăciun sau stele.

  O idee bună ar fi să faci bijuterii frumoase agățate. Pentru a face acest lucru, din hârtie subțire taiat fulgi de zăpadă tăiate și strung pe fir aproape imperceptibil, un astfel de design va decora perfect ferestrele și tavanul.

  Foarte impresionante sunt figurile de fulgi de zăpadă-balerine, care, desigur, vor atrage atenția oaspeților dvs. și vor aduce un farmec și rafinament interiorului.

  Girlanda de cifre poate fi făcută diferit.

  Pentru început, tăiați marginile necesare - acestea pot fi imagini de bile, clopote, bărbați - imaginea nu contează, singurul lucru de care aveți nevoie este un set de figuri identice. Semifabricatele se îndoaie în jumătate transversal și se leagă între ele în jumătăți.Pentru fiecare element, vor fi necesare 4-6 exemplare, în acest caz cifra va fi volumetrică.

  În etapa finală, toate elementele sunt conectate cu bandă.

  Origami ghirlanda

  Tehnica uimitoare de documentare este origami. Vă permite să creați cele mai interesante figuri tridimensionale, cel mai adesea fără lipici și bandă. Decoratiuni pot fi realizate din diferite dimensiuni si forme, mai ales frumos sunt fulgi de zapada pentru ghirlande si stele de Anul Nou.

  Cel mai simplu mod de a face o ghirlandă origami este să tăiați pur și simplu inele din hârtie și să le strângeți împreună.

  O metodă mai complicată este de a face cifre. Pentru a face acest lucru, creați șabloane separate, cum ar fi oamenii de zăpadă, și le tăiați. Apoi, lipici pentru a se atașa la un șir sau șir pe un ac cu fir. Ultima etapă este colorarea, strălucirea.

  Pentru a afla cum să faci o ghirlandă de origami de Crăciun, vezi următorul videoclip.

  Exemple frumoase

  Hârtia de Craciun și ghirlandele de Crăciun creează un sentiment de sărbătoare, basme și magie în casă și de cele mai multe ori se pot face cu mâinile tale.

  Ghirlandele, spiralele, brazdele și firele de curcubeu arată foarte original.

  Decorurile în formă de figurine vor adăuga culoarea de Anul Nou în orice cameră și vor face să aștepte vacanța cu adevărat incitantă și fără sfârșit.

  Vasele de fulgi de zăpadă, felinarele și bilele de Crăciun arata originale.

  Și dacă le adăugați în fundal, efectul va fi foarte atmosferic.

  Cum sa faci o frumoasa ghirlanda de hartie de Craciun cu mainile tale, vezi urmatorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor