Structura casei de dimensiunea de 10x8 m cu o mansardă: idei de design

Construirea propriei case cu un mansardă poate fi numită o sarcină dificilă, dar interesantă. Este necesar să abordați această lucrare cu toată responsabilitatea, pentru că ați construit o clădire de mai mulți ani și doriți să fie confortabilă, frumoasă, sigură și sigură.

În stadiul inițial, va trebui să vă gândiți la fiecare detaliu: primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să pregătiți proiectul. Planificarea interiorului casei durează mult, deoarece există o mulțime de opțiuni pentru aspectul camerei. Puteți utiliza ajutorul unor specialiști calificați sau studiați independent informațiile necesare pentru a înțelege ceea ce doriți personal.

mansardă

Mai întâi de toate, determina dimensiunea casei.Pentru a face aspectul confortabil și confortabil, trebuie să explorați o mulțime de idei. Pentru structurile cu un singur nivel, podeaua de subsol este deseori instalată, precum și un garaj este atașat pentru a crește suprafața funcțională.

Dacă doriți să extindeți spațiul, o casă cu două etaje, cu un pod, va fi cea mai bună opțiune. Rețeaua are o mulțime de fotografii ale diverselor proiecte de clădiri de 10 până la 8 metri. Să fie o casă mică, dar nici nu o poți numi mică.

Va exista suficient spațiu pentru o familie cu copii (mai ales dacă calculați totul corect și creați un proiect optim, luând în considerare un colț mic pentru fiecare gospodărie). Acest element al structurii rezidentiale este foarte solicitat. Acesta este un mansardă care îndeplinește sarcina camerei unde puteți sta confortabil.

Este necesar să se facă planificarea pe parcursul derulării proiectului, este important să se acorde atenție construcției acoperișului astfel încât acesta să fie spațios în interior.

proiect

Aspectul casei este transmis în secțiunea arhitecturală. O etapă la fel de importantă este și pregătirea unui plan constructiv, care arată dimensiunile pardoselilor, subsolului și acoperișului. Apoi, trebuie să începeți organizarea sistemelor de comunicații.Proiectul descrie schemele fiecărui cablu (apă, gaz, încălzire sau electric).

Etapa finală va fi un proiect de pașaport. Aceasta este o licență de autor pentru drepturile de autor pentru dezvoltarea clădirilor, unde există fotografii ale fațadelor, precum și un plan detaliat, în cazul unei case de ansamblu.

Utilizarea podului este foarte solicitată în zonele suburbane, precum și în spațiile de reședință permanentă. Mulțumită ei, puteți mări spațiul. Este posibil să numim o serie de avantaje ale caselor care au un penthouse. În primul rând, aceasta este o soluție excelentă pentru o cabană: datorită podului, puteți crește spațiul, pe lângă aceasta, cu construcția corectă, căldura din interior va fi mai bine conservată.

Mulți oameni sunt interesați de proiectul 10x8, deoarece astfel de dimensiuni sunt optime pentru familiile mici. Este de remarcat faptul că această opțiune este potrivită nu numai pentru recreere în timpul verii, este ideal pentru o ședere permanentă.

Principalul lucru este să planificați totul competent și profesional. În ceea ce privește exteriorul casei, spațiul suplimentar îi conferă frumusețe și confort.

Este extrem de important la etapa inițială să se determine materialul pentru construirea unei case, deoarece o gamă largă de produse de construcție este prezentată pe piață.Dacă vorbim despre cea mai bună opțiune, aici este necesar să se ia în considerare cerințele speciale, precum și capacitățile financiare. Desigur, economisirea de construcții nu este recomandată, pentru că doriți ca casa să funcționeze de mai multe decenii și nu necesită reparații majore pe parcursul anilor.

Dacă intenționați să construiți o locuință în care dvs. și familia dvs. veți locui, trebuie să vă gândiți la sistemul de izolație în avans.

Proiectul unei clădiri cu 2 etaje, cu o suprafață totală de 80 de pătrate, poate fi numit unul dintre cele mai populare. Experții observă că această opțiune are un raport optim de cost, precum și confortabil de ședere. Dacă vorbim despre aspectul clasic, acesta include prezența unui living, bucătărie, dormitor și baie. În partea de sus puteți aranja încă câteva camere folosind podul.

Trebuie remarcat că aspectul casei de astfel de dimensiuni va dura mult timp, dar rezultatul va fi cu siguranță plăcut.

Combinație cu bucătăria și camera de zi

Această opțiune este potrivită pentru cei care doresc să folosească spațiu cu înțelepciune. În acest caz, ar trebui să existe oa doua lumină în sufragerie pentru a crea sentimentul unei case mari, în ciuda suprafeței de 80 de metri pătrați.Aici puteți amenaja un dulap, puteți face o bucătărie spațioasă, puteți organiza o verandă și chiar un balcon.

Dacă nu doriți să faceți la etajul 2 un dormitor, puteți aranja după cum urmează. La etaj va fi o sală mare, unde puteți primi oaspeții, puteți organiza petreceri și vă puteți bucura de petreceri cu familia sau prietenii. Această opțiune este aleasă de mulți.

Datorită salonului spațios, puteți oferi un nivel ridicat de confort. Aspectul subsolului necesită spațiu suplimentar. Acolo puteți să dotați un atelier, o mică sală de antrenament sau o încăpere de utilitate. Camera de zi poate fi decorată în cele mai bune tendințe de design de modă.

Casa confortabilă

Planul de la parter include următoarele. La parter este o bucătărie combinată cu o sală de mese. În partea dreaptă este camera de zi, unde toți se adună pentru a se relaxa și pentru a viziona filme. Aceasta este urmată de o răscruce de drum care duce la mansardă, la dormitor, precum și la baie. La parter există o cămară în care va exista o ușă suplimentară cu acces la curte

În ceea ce privește partea de la mansardă a casei, aici trebuie să organizați o zonă de agrement, să dotați un dormitor spațios și să faceți o baie suplimentară, astfel încât să nu fie nevoie să vă duceți la primul etaj de fiecare dată.În străinătate acasă, cu două băi sunt comune, dacă sunteți atras de proiecte europene, puteți lua un exemplu de la ei.

Designul fațadei clădirii depinde de tipul de materiale pe care îl alegeți. Confruntarea poate fi foarte diferită, deoarece există o mulțime de opțiuni, astfel încât să puteți aduce la viață orice idee.

Proiectul poate include prezența a două intrări în casă: va crește confortul clădirii. Această opțiune este deosebit de convenabilă pentru familiile mari. Este demn de remarcat faptul că o parte integrantă a procesului de construcție este pregătirea documentației de proiect, deoarece este imposibilă construirea unei case fără documentele necesare. Deoarece vorbim despre o clădire cu podea mansardă, este necesar să întocmești aspectul fiecărei camere cu desenele de proiectare.

Este important să se acorde atenție schemelor acoperișului, scării și sistemului de bare.

Caracteristicile zborului pe scări

Din moment ce veți construi o casă cu două etaje, nu puteți face fără construcția scărilor. Aici vă puteți arăta imaginația, pe măsură ce experții pot să-l facă în diferite versiuni. Primul pas este să țineți cont de abordarea scărilor din diferite părți ale clădirii.

În ceea ce privește mărimea, totul depinde de frecvența utilizării mansardei. Dacă intenționați să fiți adesea în podul casei dvs., trebuie să faceți o scară cu două scări. În caz contrar, este potrivit un design cu șurub, care nu ocupă mult spațiu.

În ceea ce privește lățimea scărilor, este necesar să se țină seama de spațiul liber, precum și de soluțiile de proiectare, așa că consultați un specialist în acest sens.

Planuri de orientare

Pentru ca proiectul să fie nu numai de înaltă calitate, ci și confortabil, trebuie să țineți cont de câteva caracteristici și să urmați sfatul profesioniștilor. Inițial, este important să se ia în considerare izolarea termică și hidroelectrică, deoarece este o parte integrantă a oricărei locuințe. Desigur, acest lucru va afecta cantitatea de mansardă, dar în acest fel vă veți proteja casa de frig și umiditate.

În ceea ce privește decorarea peretelui, este mai bine să folosiți materiale ușoare. Dacă nu respectați această regulă, veți vedea în curând crăpăturile de pe tavan și de pereți.

Pentru a împărți spațiul și nu pentru a construi pereți inutili, puteți folosi un material, cum ar fi gips-carton. Are rezistență mare, dar este destul de ușoară.

Când vine vorba de pereții podelei, experții subliniază adesea că tapetul nu se potrivește aici. De asemenea, nu cea mai bună opțiune ar fi tigla. Este mai util să folosiți panouri din lemn în decor, care conferă camerei confort și au un număr de caracteristici pozitive.

Pentru acoperisul gabionului nu sunt necesare materiale suplimentare de finisare. O soluție excelentă pentru decor este folosirea grinzilor: astăzi, acestea sunt paradate, ele sunt punctul culminant al stilului.

Utilizarea unui pod în timpul unui proiect al unei case cu două etaje este destul de frecventă printre proprietari. Nu contează dacă este vorba de o suprafață mare sau nu, prezența unei zone suplimentare este întotdeauna utilă, deoarece puteți extinde spațiul. Această opțiune este potrivită pentru case de țară și cabane, în cazul în care vin doar într-o anumită perioadă. Aceeași opțiune este potrivită pentru cabană.

Dacă vă decideți să faceți singur proiectul, se recomandă utilizarea unui acoperiș dublu. Desigur, nu puteți face acest lucru fără consilierea profesională a profesioniștilor calificați, care pot lua în considerare toate detaliile și caracteristicile unei structuri potențiale.

Trebuie să ne amintim că toate nuanțele aspectului și decorului interior ar trebui să fie supuse intereselor și obiceiurilor gospodăriei, altfel camera nu va fi confortabilă.

Cum să dotați mansarda în casă, consultați următorul videoclip.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor