Proiectați un apartament cu un dormitor de 50 de metri pătrați. m: exemple de interioare

Apartamentul cu un dormitor este considerat unul dintre cele mai comune și versatile tipuri de locuințe, deoarece poate fi la fel de spațios și confortabil ca și casă. Cel mai important lucru este să faci dreptate. Apartamentele cu două camere sunt ideale pentru cupluri care au deja un copil sau care intenționează să aibă un copil.

Este foarte corect ca părinții să ia în considerare în prealabil existența unei încăperi separate. Mulți se întreabă cum să aleagă interiorul potrivit pentru un apartament de acest tip cu o suprafață de 50 de metri pătrați. m. De asemenea, în ce momente este foarte important să țineți cont de faptul că era confortabil nu numai pentru gospodării, ci și pentru oaspeți. Mai jos veți găsi răspunsurile la aceste întrebări și vă veți familiariza cu exemple interesante ale interioarelor apartamentelor cu două camere.

De unde să încep?

Orice design al casei viitoare începe cu planificarea competentă, alegerea materialelor de construcție adecvate și a mobilierului. Dacă obțineți un apartament cu două camere de la zero, cu așa-numitele pereți goi, atunci este logic să vă gândiți la reamenajarea acestuia și chiar la demolarea unor pereți, dacă acest lucru permite construcția casei și standardele de siguranță.

Transferul corect al peretelui în multe feluri poate îmbunătăți percepția externă a viitorului casei și poate schimba complet forma sa. Reamenajarea apartamentului se face pentru a face spațiul mai spațios și funcțional, totuși, pentru toate aceste lucrări este necesar consilierea constructorilor profesioniști. Reparația, renovarea și amenajarea interioară a locuinței secundare pot necesita un efort, deoarece este adesea necesar să se înlocuiască toate acoperirile de podea, să se renască pereții și plafoanele. Transferul pereților în acest caz nu este întotdeauna cea mai relevantă componentă a procesului de reparare.

Îmbunătățirea reparării deja finalizate de către dezvoltator nu este o sarcină ușoară, deoarece multe lucrări au fost deja finalizate și, de cele mai multe ori, vor fi cheltuite pentru alegerea materialelor noi de construcție.

Prezentare gratuită

Potrivit multor experți, 50 de pătrate - o suprafață suficientă, dacă aveți dorința de a crea. Pentru a selecta și a organiza planificarea gratuită a unui apartament cu două camere pe cont propriu, este bine să analizați proiectele și opțiunile interioare care vă vor simplifica foarte mult sarcina.

Este foarte important să nu uitați că o cameră spațioasă nu trebuie să fie goală, este important să o faceți cât mai confortabilă și confortabilă. Un minim de atenție poate fi acordată sala de hol și coridoare, pentru că astfel de camere sunt cel mai bine să nu forțeze mobilier suplimentar. Într-un apartament cu două camere, atât bucătăriile mari, cât și cele mici, cu zone de luat masa, arată la fel de bine. Opțiunea cea mai avantajoasă este considerată o bucătărie combinată cu un living în apartament studio.

Planificarea gratuită vă oferă posibilitatea de a implementa o varietate de idei.

Asigurați-vă că să acorde o atenție la pereții translucid și transparent între camere, care va face cu siguranță apartamentul mai spațios, aerisit și elegant.

Design de camere diferite

Într-un apartament cu două dormitoare pot fi dotate cu o varietate de cameredeoarece întregul interior și designul său de înaltă calitate depind de aspectul actual. Apoi, considerăm decorarea diferitelor camere într-un apartament de două camere de 50 de metri pătrați. m.

Coridor și hol

Proiectele moderne ale apartamentelor cu două dormitoare sunt create adesea în așa fel încât să nu aibă o cameră separată, pe care toată lumea o numește o sală. De multe ori, intră în cameră, oamenii intră imediat în sufragerie sau în hol. În cazul în care apartamentul are încă un coridor, atunci nu va fi mare, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să fie făcut în culori închise și supraîncărcat cu o abundență de mobilier.

Extinderea vizuală a spațiului din coridor va ajuta nu numai la finisarea ușoară a pereților, ci și la iluminarea corectă.

Dacă alegeți imagini de fundal cu imagini, este mai bine să fie mici. Dacă doriți să creșteți în mod vizibil înălțimea camerei, alegeți opțiunile montate ca plafoane.

bucătărie

Pentru a decora în mod avantajos spațiul de bucătărie, designerii foarte des combină o zonă de luat masa și o bucătărie. Cea mai avantajoasă arăta în apartamentele cu o suprafață de 50 de metri pătrați. m. Dacă pereții sunt structuri ne-suport, atunci ele pot fi mutate cu ușurință și spațiul din cameră poate fi făcut puțin mai spațios.Pentru a extinde spațiul într-o mică bucătărie, puteți folosi aceleași tehnici ca și în hol și pe hol.

Cele mai avantajoase arata mereu culori luminoase in decorarea peretilor, un contrast favorabil pentru ele poate servi ca podele intunecate.

O atenție deosebită ar trebui acordată mobilierului de bucătărie și setului cu cască, care nu ar trebui să fie prea luminos sau, dimpotrivă, discret. Aici totul trebuie să se armonizeze bine. Pereții lumini nudi, podeaua întunecată, tavanul lucios și setul de bucătărie din ciocolată arată foarte avantajos. Desigur, culoarea ei poate fi orice, totuși, nuanțele lemnului natural sub stejar, cenușă sau nuc cel mai bine vă rog ochii gospodăriei. Cu toate acestea, nuanțele delicate și moderate creează în această cameră un confort deosebit, care trebuie să mănânce și întâlniri la domiciliu.

Dormitor și cameră de zi

Nu este neobișnuit atunci când într-un apartament cu două dormitoare, o cameră de zi poate fi în același timp un dormitor. Și toate acestea se datorează faptului că este posibil să nu existe suficient spațiu pentru a putea acomoda această cameră, dar acest lucru nu este un motiv pentru neliniște.

Designerii recomandă alegerea paturilor pliabile.care nu numai că economisesc spațiu, ci sunt și ele considerate foarte funcționale. Cele mai populare stiluri în care sunt proiectate aceste tipuri de camere sunt considerate moderne. Acestea includ minimalism, hi-tech, futurism și altele.

Desigur, stilurile clasice nu ies din moda. Totul depinde de designul general al casei dvs. Este foarte important ca toate camerele să facă o imagine obișnuită a apartamentului tău.

Pentru camere de decorare 2 in 1 ca parchet este cel mai bine să utilizați parchet sau laminat. Pereții pot fi decorați suplimentar cu picturi murale sau alternative la textile scumpe.

În funcție de stilul camerei, trebuie să selectați culorile cele mai de succes.

Dacă vorbim despre dormitor în stilul hi-tech, atunci întreaga gamă de nuanțe gri, negre și alte nuanțe întunecate va fi foarte utilă. În acest caz, puteți face o iluminare color neobișnuită, care va fi punctul culminant al camerei dvs. Nu uitați de lămpile de podea și de pereții de perete, care vor aduce cu ușurință o senzație de confort în casa dumneavoastră. Pentru a economisi spațiu, este mai bine să cumpărați un dulap.

pepinieră

Sala de copii poate fi amenajată la discreția părinților.Chiar dacă apartamentul este într-un stil clasic, în care nuanțele nobile predomină cu o nuanță de aur sau argint, nu este necesar să dotezi camera copilului exact în același mod. Pentru băieți, alegeți culorile albastru, albastru, verde și cenușiu. Nu rău va arăta tapet cu o varietate de fotografii. Principalul lucru este că îi place copilul.

În ceea ce privește fetele, adesea le place totul roz, alb sau lamaie. Cu toate acestea, culorile foarte luminoase și acide nu sunt recomandate camerelor pentru copii, deoarece pot afecta negativ psihicul copilului.

Într-un apartament de două camere de 50 de metri pătrați. m, puteți echipa cu ușurință o cameră multifuncțională pentru copii, unde puteți personaliza tot ce aveți nevoie. Este de dorit ca camera să aibă suficientă lumină naturală. Astăzi așa-numitele interioare tematice sunt populare.

Asigurați-vă că acordați atenție camerelor pentru fete cu prințese Disney.

baie

Toaletă și baie pot fi situate în aceeași cameră sau în diferite. Care dintre modele este mai bună, este imposibil de spus fără echivoc, deoarece de multe ori această problemă este luată în considerare chiar și în timpul procesului de construcție.Dacă toaleta și baia sunt situate separat, este mai bine să le aranjați în aceeași schemă de culori.

Baie combinată într-un apartament cu dimensiunile de 50 de metri pătrați. m foarte des nu foarte mare, deci este mai bine să achiziționați o cabină de duș mică în ea, pentru a nu împiedica spațiul. Instalarea unei cabine de duș poate de asemenea să facă loc, de exemplu, pentru o mașină de spălat.

Mulți experți cred că plăcile monocromatice pentru baie - aceasta este o soluție excelentă.

Cu toate acestea, dacă doriți să achiziționați opțiuni cu modele și forme geometrice, este mai bine să le stivuiți orizontal. Deși, desigur, totul depinde de imaginea de pe placă.

Unele trucuri de zonare

Proiectul unui mic apartament este necesar pentru toată lumea, pentru că fără ea nu va exista o înțelegere clară a locului și a locației, precum și a zonelor care sunt cel mai bine să împartă camera. Zonarea este întotdeauna o opțiune câștigătoare, dacă vă gândiți la cele mai mici detalii. Dacă aveți luminări strălucitoare pe tavan, aruncați o privire asupra panourilor de sticlă, ceea ce va împărți cu ușurință încăperea unui mic apartament fără a face greutate interioară.

Deseori, panourile decorative din oglindă separă bucătăria și zona de ședere cu o masă. Astfel, nu doar împărțiți vizual camera, ci și faceți mai confortabil.

Expert de consiliere

Designul unui apartament cu două camere, cu o suprafață mică, poate părea destul de dificil dacă îl dezvoltați singur. Dacă doriți ceva special, este bine să nu vă fie frică să cheltuiți bani pentru profesioniști, deoarece serviciile lor în acest domeniu maximizează prețul.

Alegerea aceluiași stil pentru fiecare cameră, nu uitați că iluminarea naturală și artificială poate juca, de asemenea, în mâinile tale. În plus față de toate acestea, mobilierul ar trebui să fie în armonie cu fiecare cameră.

Dacă acordați atenție fiecărui detaliu, chiar și cel mai mic apartament va deveni pentru dumneavoastră o locuință confortabilă de mulți ani.

Exemple de interioare reușite în "stilul ecologic" pentru un apartament de două camere de 50 mp. Vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor