Oferă un apartament cu 4 camere

Oferă un apartament cu 4 camere

Contrar stereotipurilor care s-au dezvoltat, o familie mare în țara noastră nu este neobișnuită. Trei copii, un câine și un acvariu pe întregul perete sunt destul de greu de plasat într-un "hrușciov" de dimensiuni mici cu două camere adiacente, ceea ce înseamnă că este timpul să luăm o decizie constructivă. Cumpărarea unui apartament cu patru camere nu numai că va rezolva multe probleme de zi cu zi, ci va oferi și o atmosferă confortabilă și confortabilă pentru toți membrii familiei. Vă aducem la cunoștință cele mai importante criterii care trebuie luate în considerare atunci când alegeți un apartament cu 4 camere.

schemă

Există două principii de bază, după care puteți alege cea mai bună alegere atunci când cumpărați un apartament.

La prima vedere, ele pot părea reciproc exclusive.

  • Camerele de zi ar trebui să fie cât mai izolate una de cealaltă;
  • spațiul total al apartamentului ar trebui să fie cât mai liber și mai confortabil posibil.

Până în prezent, piața imobiliară există mai multe opțiuni de bază pentru planificarea de apartamente cu patru camere de zi.

Cele mai preferate sunt tipurile de planificare îmbunătățită, în care (minim) 3 dormitoare sunt izolate una de cealaltă, iar legătura de legătură este o sală spațioasă, de unde este prevăzută accesul la încăperi, bucătării și încăperi de utilități (dacă există).

Camerele apartamentelor moderne cu planificare îmbunătățită sunt în primul rând camere de dormit, ale căror dimensiuni și locații permit cea mai confortabilă viață a tuturor membrilor familiei. În același timp, una dintre camere este, de regulă, mai mare decât celelalte: cel mai adesea este fie dormitorul părinților, fie camera de zi. Într-un apartament cu patru camere, fiecare nu are doar propriul său colț, dar mai des propriul său spațiu, care poate fi amenajat pe baza preferințelor gustului personal.

Baza oricărui apartament cu mai multe camere este o sală spațioasă, care oferă acces gratuit la sufragerie și bucătărie și vă permite să amplasați convenabil și logic mobilierul și articolele de uz casnic necesare.

În unele cazuri, sala poate servi drept cameră de zi sau chiar cameră de zi, dacă vorbim despre o familie foarte mare.

Nu trebuie să uităm de toaletă și de baie. În apartamentele de planificare îmbunătățită, de regulă, există 2 săli de toaletă, dintre care unul este combinat cu baia. Este foarte convenabil, mai ales dimineața când toată familia merge la muncă, la școală sau la grădiniță, nu-i așa?

Având în vedere cele de mai sus, putem trage concluziile următoare:

  • Apartament cu 4 camere este un dormitor confortabil și o sală spațioasă cu acces direct la camerele de zi;
  • bucătăria nu trebuie să fie de dimensiuni mari, dar având 1-2 balcoane sau loggii va fi o adăugare plăcută;
  • 2 săli de toaletă sunt mai bune decât una.

Piata noua sau secundara?

Nu există un răspuns definitiv la această întrebare în acest moment. Pe de o parte, apartamentele din clădirile rezidențiale moderne sunt adesea mai mari decât cele de pe piața secundară. Pe de altă parte, orice locuință care a schimbat cel puțin un proprietar poate deveni secundară, ceea ce înseamnă că puteți cumpăra un apartament adecvat cu patru camere pentru dvs. într-o casă construită acum 2-3 ani, deoarece proprietarul acestei locuințe a decis, de exemplu, pentru a pleca în străinătate.

În același timp, un apartament într-o casă din cărămidă construită în perioada sovietică nu trebuie neapărat să fie mică: 4 camere cu o bucătărie mare, o baie separată și două balcoane mari nu sunt deloc neobișnuite pe piața secundară a locuințelor.

Trebuie să înțelegeți un lucru simplu: aspectul apartamentului ar trebui să se potrivească complet cumpărătorului, deoarece aceasta este o achiziție serioasă de mai mulți ani, dacă nu pentru viață.

Prin urmare, anul construirii casei nu este la fel de important ca starea sa internă și externă. Dacă sunteți mulțumit de aspect, starea comunicațiilor și locația geografică, atunci vârsta casei nu trebuie să fie jenantă.

Locuințele secundare prezintă astfel de dezavantaje ca starea generală nesatisfăcătoare a apartamentului (lipsa de reparații) sau redecorarea, care parțial sau total nu vă convine ca potențiali cumpărători. Cu toate acestea, piața secundară este foarte mare în volum: puteți alege pentru tine opțiuni pentru apartamente în stare bună, iar costul lor va fi aproape la același nivel cu cel al clădirilor noi.

Apartamente mari de planificare îmbunătățită se găsesc în casele "staliniste" și în complexele rezidențiale moderne.Starea generală a comunicațiilor și disponibilitatea unei infrastructuri dezvoltate nu au legătură directă cu tipul de clădire rezidențială și vârsta sa. Concluzie: alegerea unei locuințe noi sau secundare nu este o chestiune de principiu.

Bucătărie mică: argumente pro și contra

Foarte des, zona de bucătărie este un factor cheie în decizia de a achiziționa un anumit apartament. Când vine vorba de planificarea la scară redusă, unde fiecare centimetru pătrat este costisitor, zona de bucătărie are o importanță fundamentală. Cu toate acestea, imaginile unui apartament modern de patru camere ignoră adesea dimensiunea bucătăriei, lăsând această cameră cu funcția sa principală: gătit, depozitând mâncare și mâncăruri.

În apartamente cu un număr mare de camere, bucătăria este mai degrabă o filială, cameră de utilitate, mai degrabă decât o cameră de zi cu drepturi depline, în care întreaga familie se adună seara.

Pentru petreceri sau întâlniri familiale într-un apartament cu patru camere livingul este perfect. De regulă, aceasta este cea mai mare zonă de cameră de zi.

Pentru cei care preferă zone mari de bucătărie, există veste bună: în apartamentele moderne cu mai multe camere, bucătăria este adesea combinată cu o sală de mese, ceea ce vă permite să mâncați în confort într-o companie prietenoasă.În astfel de locuințe, sala de mese este, în același timp, o sufragerie și poate servi și ca cameră de joacă pentru copii. Din bucătăria în sine, sala de mese poate fi separată printr-o partiție translucidă sau o ușă completă.

Există, de asemenea, opțiuni pentru apartamente cu patru camere, în care bucătăria este completată de un balcon spațios sau de loggie. Acest lucru este foarte convenabil: într-o familie mare, adesea nu este suficient să faceți afaceri cu un frigider, iar mobila din bucătărie necesită mai mult de 2-3 persoane.

O parte din sarcină (și considerabilă) în astfel de cazuri este preluată de loggia, unde cel de-al doilea frigider, instructorul de fitness al mamei, uneltele tatălui și chiar jucăriile pentru copii pot fi găzduite cu succes. Mai mult decât atât, prezența unei loggii sau a unui balcon va fi capabil să elimine parțial, dacă nu complet, problema unei bucătării de dimensiuni mici.

Luăm o decizie

Apartamentul cu patru camere este o alegere excelentă pentru o familie mare și prietenoasă, gata să facă investiții financiare pentru propriul confort și bunăstare. Dacă nu sunteți sigur care tip de casă este preferabil - cărămidă sau panou, atunci cu siguranță nu ați greșit în alegerea numărului de camere în apartamentul dvs. viitor, deoarece o zonă mare este o mare oportunitate.

Dacă nu vă puteți permite un apartament de patru camere, cu un design îmbunătățit, și a avut inițial un alt plan, piața imobiliară secundară este prezentat, inclusiv versiunile de mici dimensiuni ale celor patru camere de locuit, și dormitoare pentru o familie mare este întotdeauna o prioritate.

Rămâne doar să cântărească toate argumentele pro și contra, arunca îndoieli și să decidă cu privire la achiziționarea de noul cuib confortabil de familie.

apartament cu patru camere este soluția perfectă pentru cei care sunt obișnuiți cu spațiile de locuit spațioase și luminoase și apreciază spațiul personal. Acest lucru nu are în mod necesar o mulțime de copii să trăiască într-un apartament de patru camere. Una dintre camere poate fi utilată cu un joc sau o bibliotecă. De multe ori una dintre camerele aranja un mini-sală de gimnastică și o cameră de zi combinat.

Alegerea este doar pentru dvs. și face destul de simplu. piață modernă de locuințe oferă un număr foarte mare de opțiuni, printre care putem găsi optimă. Principalul lucru pentru a realiza că un apartament cu 4 camere - un spațiu și confort, spațiu privat și o casă pentru o familie mare. Aceasta este o oportunitate nu numai pentru a trăi confortabil într-o astfel de zonă, dar, de asemenea, să primească vizitatori.Și aceasta este alegerea potrivită.

Cât de interesant pentru a dota un apartament cu 4 camere, aflați din următorul videoclip.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor