Designul original al camerei bărbatului

Pentru mulți, habitatul unui bărbat care duce o viață de burlac este o canapea din piele, o mulțime de praf și haine împrăștiate. Poate cu câteva decenii în urmă a fost așa, dar în lumea modernă, tinerii doresc să-și facă propria locuință specială, individuală și confortabilă.

Din fericire, în prezent există un număr suficient de tendințe convenabile stilistice care nu necesită prea multă muncă pentru crearea lor de către un începător. În plus, este disponibil pentru orice zonă, chiar dacă este un apartament cu o cameră de 12-13 metri pătrați sau o cameră separată într-o casă de 16 metri pătrați.

7 fotografie

Despre locuința burlacilor

Este timpul să uităm de opinia stereotipică că apartamentul burlacului este tărâmul deznădejdei și lipsa de gust, pentru că acum bărbații se străduiesc să facă locuința cât mai funcțională și mai originală.Următoarele aspecte pot fi atribuite trăsăturilor caracteristice ale unei astfel de locuințe:

 • Individualitatea. Adică echiparea unei singure persoane și reflectarea aspirațiilor și intereselor sale personale;
 • Confort. Aici totul este absolut practic și convenabil. Proprietarul casei face ceea ce dorește cu propria sa libertate și are, de asemenea, posibilitatea de a dispune de orice zone la discreția sa - prin sacrificarea lor sau prin stabilirea, de exemplu, a unei mese de biliard în centrul camerei;
 • Decor minimal. Elementele decorative sunt prezente pretutindeni și întotdeauna, dar în cantități diferite. Într-un singur om, de regulă, există foarte puțini dintre ei, de aceea rareori va fi posibil să găsiți decorațiuni sub formă de flori sau o mulțime de fotografii de familie;
 • Organizație. Tulburarea este tabu-ul principal pentru o persoană care se respectă. Pentru a preveni cu succes acest lucru, este important să păstrați în mod regulat curățenia și cu o raționalitate adecvată pentru a păstra obiectele de garderobă și alte lucruri.

stiluri

Bărbații nu neglijează crearea unui anumit stil.

brutalism

Această opțiune pentru amenajarea camerelor lor utilizează tot mai mulți bărbați. El este strict, ascetic și strălucit în simplitatea sa.Suprafețele goale de beton și absența obiectelor care decorează spațiul sunt caracteristicile sale distinctive. Schema de culori aici este extrem de restrânsă - fără culori strălucitoare, doar tonuri negre, albe și gri. Uneori există culori bogate în maro sau palid-portocaliu, care sporesc oarecum spațiul.

În acest caz, accentul se pune pe modernitate și forță, astfel încât designul se bazează pe utilizarea elementelor din beton armat, sticlă, metal și lemn.

Plafonul primește multă atenție în acest stil, deoarece este un reprezentant real al celei mai extraordinare părți a imaginii generale. La înălțimea dorită, este decorat cu ajutorul grinzilor încrucișate din lemn sau canale de gips-carton. Acest lucru creează o mulțime de lumină în orice formă disponibilă, deoarece ferestrele sunt lăsate fără perdele și perdele.

Mobila este extrem de simplă în execuția sa, multifuncțională și practică, are adesea forme rectangulare și alte forme similare. Nu este amplasat aproape de centrul camerei - numai la colțuri, astfel încât mai mult spațiu este liber.

pod

Loft este un stil luminos și modern care necesită spațiu maxim în cameră,chiar dacă trebuie să sacrifici zidurile întregi.

Această direcție este o combinație de echipamente noi și estetică din fabrică, care includ:

 • beton;
 • zidărie;
 • pereți nevăzuți;
 • plafoniere;
 • comunicare neacoperită.

Deoarece mansarda oferă mai mult spațiu, este mai bine să o organizați în camera bărbaților cu ferestre mari, fără perdele.

Acest stil are mai multe avantaje:

 • Plan deschis. În jos cu pereți și pereți despărțitori, deoarece culoarea, mobilierul și iluminatul funcționează bine cu separarea zonelor;
 • Păstrarea industrializării. Loft nu are nevoie de decoratiuni interioare. Atmosfera unei poduri reale sau a altui loc similar este cheia succesului;
 • Combinația dintre antichitate și noutate. Nu trebuie să renunți la farmecul modernității, privindu-vă, de exemplu, de un computer sau de un televizor;
 • Mobilier multifunctional. Poate fi absolut oricine, chiar și antichități. Principalul lucru este confortul său;
 • Accesorii neobișnuite. Fie ca totul să fie suficient de simplu, să nu interfereze cu postere, semne rutiere, picturi sau graffiti.

Tehnologie înaltă

Se referă la direcțiile moderne.Aici, simplitatea și comoditatea celor mai recente tehnologii sunt perfect armonizate.

Următoarele caracteristici sunt considerate caracteristice:

 • Liniile de aici sunt stricte și clare. Nu ar trebui să existe forme simplificate și complicate de mobilier. Doar funcționalitate și simplitate. Sertare, dulapuri și dispozitive încorporate sunt binevenite;
 • Utilizarea materialelor din epoca modernă, cum ar fi țesăturile din plastic, sticlă, beton, metal și sintetice;
 • Neregorodka sau ușă într-o formă glisantă. Acestea sunt, de regulă, sticlă-metale și sunt necesare pentru a împărți spațiul în diferite zone;
 • O cantitate mare de lumină. De regulă, este artificial și apare sub forma unei lămpi sau a unei benzi LED;
 • O anumită gamă de culori, și anume nuanțe de culoare albă, gri și metalică. Deși nimeni nu interzice alte culori, dar aplicarea lor necesită un sentiment de proporție;
 • Un decor moderat, al cărui element poate fi o fotografie, o imagine, un poster sau o statuetă;
 • Abundența tehnologiei moderne. Toate tipurile de opțiuni devin centrul interiorului și captează imediat ochiul.

stâncă

Un bărbat de aproximativ 30 de ani, care este un iubit iubit de muzică, va aprecia cu siguranță direcția prezentată.Acest stil va oferi cel mai confortabil mediu pentru o astfel de persoană.

Din moment ce este destul de tânăr, subtilitățile necesare de performanță nu au apărut încă, însă este mai bine să se ia în considerare Câteva sfaturi pentru atingerea scopului:

 • stilul rock este o simplitate care nu tolerează pretentiozitatea și complexitatea specială;
 • Acest lucru se aplică și materialelor. Trebuie utilizată zidăria din cărămidă, lemnul netratat sau alte specii grosiere și texturate;
 • nu aglomerați camera cu elemente inutile. Funcționalismul maxim este important;
 • Iluminarea aici este de mare importanță și este posibil să se utilizeze nu numai lumină naturală, dar și artificială. Prin urmare, fereastra ar trebui să aleagă un volum mai mare și, dacă se dorește, să le adăugați cu ajutorul unor perdele adecvate. Apropo, vor fi diferite lămpi și lămpi, dar nu și candelabre voluminoase.

mobilier

Deoarece simplitatea, confortul și funcționalitatea sunt calități prioritare, onoarea va fi, de exemplu, o canapea modulară neobișnuită sau alte opțiuni care au cele mai simple forme.

Pentru a nu corespunde cu clișee neplăcute, nu se recomandă să aduci camera într-o stare de confuzie absolută. Acest lucru va ajuta la dulap, precum și diverse rafturi și sertare.

Pentru proiectarea unui loc ars, este adesea folosit un podium specializat, care poate fi înlocuit cu un iluminat suplimentar. Este la fel de important să aveți grijă de confortul și spațiul suficient al patului.

Pentru mai multe detalii despre caracteristicile de design ale camerei bărbaților, consultați următorul videoclip

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor