Anul Nou de Anul Nou: idei originale și decor pentru vacanța principală

 Anul Nou de Anul Nou: idei originale și decor pentru vacanța principală

În fiecare zi, abordarea sărbătorilor de Anul Nou transformă un adult într-un copil mic. Aș dori să mă adun din nou în cercul rudelor, să petrec anul înaintat și să mă bucur cu voce tare la ceasul de zbor. Pentru a menține pe deplin atmosfera festivă este foarte important pentru a decora casa sau apartamentul. Starea de spirit într-o clipă va fi festivă, mai ales dacă bijuteriile sunt făcute cu mâinile tale.

Festiv de iluminat

În Anul Nou, dispozitivele de iluminat joacă un rol imens. Luminile luminoase care rulează în jurul pereților, tavanului, pomului de Crăciun ar trebui să dea doar o atitudine pozitivă, mai ales dacă familia are copii mici.În multe ghirlande există un bloc de ajustare special, datorită căruia este setată viteza de comutare a luminilor și puterea lor. Designul ghirlandelor a trecut prin multe etape de schimbare și astăzi produsele arată diferit decât în ​​secolul trecut.

Există modele cu o bandă flexibilă, cu un cordon de neon pe bază de silicon, bine, și ghirlande tradiționale cu fire subțiri. Este foarte important să se asigure siguranța garaniei înainte de cumpărare. Pentru a face acest lucru, verificați integritatea firelor și calitatea becurilor de lucru.

Cu orice stil de design lumanari vor arata armonios in diferite dimensiuni si forme.

Culorile actuale

Pentru întâlnirea de Anul Nou, astrologii moderni, pe baza datelor din calendarul estic, sugerează care culori sunt relevante pentru viitoarea vacanță. Și nu numai pentru haine, dar și pentru design interior festiv. Unii oameni urmăresc toate sfaturile astrologice, decorează o casă, aleg un costum de seară în conformitate cu solicitările calendarului estic. În rest, schema de culori depinde de stilul de interior existent.

Anul Nou este o sărbătoare specială în care toate culorile curcubeului sunt acceptabile, dar cea mai fiabilă opțiune de culoare este o combinație de roșu și alb. Aranjamentul de aur al clădirii cu prezența culorilor luminoase pare destul de neobișnuit. Pentru o sărbătoare romantică este cel mai bine să acordați atenție culorilor calde, de exemplu, roșu și maro, cu diluție de verdeață.

Accesorii pentru bijuterii

Pentru fiecare adult, amintirile din vacanțele de Anul Nou poartă doar emoții pozitive. Anterior, nu a existat o asemenea varietate de bijuterii, majoritatea jucăriilor au fost create cu mâinile lor.

În zilele noastre, decorarea unui apartament sau a unei case începe cu o săptămână înainte de sărbătoare. Acest timp este suficient pentru a transforma atmosfera obișnuită într-o vacanță.

Idei de proiectare

Crearea anuală a unei atmosfere festive este considerată ritualul fiecărei familii. Designul standard este o ploaie strălucitoare, imagini tridimensionale ale simbolurilor Anului Nou pe pereți, țiglă și ghirlande. Atributele obligatorii ale sărbătorii - aceasta este o masă plină cu mâncăruri neobișnuite și un pom de Crăciun decorat.

Și abia recent a început să vină în compoziții decorative vogue care împodobesc suprafața mobilierului. Acestea pot fi lumânări în combinație cu conuri de brad sau crengi, figurine de simboluri ale anului sau sfeșnice pe o bază incrustată.

În primul rând trebuie să alegeți un stil de design, și numai atunci ridicați elementele importante ale unui interior festiv. De fapt, nu este necesar să fugiți și să căutați decorațiuni neobișnuite care vor armoniza armonios cu stilul ales. Este suficient să te uiți în jurul camerelor tale și să transformi fantezia. Handmade este produsul cel mai original.

O vaza de sticla simpla se poate transforma intr-un stand extraordinar pentru crengile stralucitoare. Găsiți ramuri uscate în timpul iernii, nu este dificil. În ceea ce privește vaza, în partea de jos puteți pune câteva pietricele, astfel încât ramurile să fie fixe și să nu se încurce în timp ce se mișcă. Pebble poate fi diluat cu o ploaie multicolor, alegerea culorilor în conformitate cu designul proiectat. Pe ramurile ele însele atârnă diverse jucării de dimensiuni mici, conuri, margele și multe altele. Aceste meșteșuguri pot lua locul principal în casă după copacul de Anul Nou.

Stilul general al interiorului poate fi completat cu elemente individuale de dimensiuni mici. De exemplu, articole legate de stilul de vacanță sunt închise într-o vază de bomboane sau într-un sfeșnic voluminos.

Recent, compozițiile de Anul Nou au venit în vogă.În apartament, aceste elemente vor arăta foarte profitabile. Vă puteți imagina cum pe noptieră în camera de zi este o panglică de bile de Crăciun, printre care lumanari aranjate, bastoane de scorțișoară și ramuri de molid servesc drept bază.

Destul de des în zilele noastre există o compoziție suspendată. Mai des este folosit în proiectarea unor mese de Crăciun mari. Conectează mai multe ramuri împreună, apoi le decorează. Nu este necesar să folosiți doar bile de Crăciun și jucării, puteți folosi orice lucru, margele, bomboane, nuci.

Destul de des, înainte de Anul Nou, locuitorii orașului vin la ideea de a sărbători o vacanță într-o casă de țară. Dacă este aleasă o atmosferă romantică pentru sărbătoare, este necesar să faceți stocuri de lumânări și să faceți plăcere pentru a vă distra pentru distracție.

tabel

Este foarte important ca masa festivă să fie nu numai "delicioasă", ci și frumoasă. Pentru decorațiuni, puteți folosi șervețele speciale cu poze cu scene de Anul Nou. Principalul lucru este că gama de culori se potrivește cu nuanțele selectate ale interiorului. Element necesar pentru masă - fețe de masă. Doar materialul alb de zăpadă nu este relevant pentru celebrarea Anului Nou.Va fi minunat dacă există imagini cu amprentele de Anul Nou pe fața de masă.

Decorul rafinat al mesei de sărbătoare sunt lumanari. Forma și dimensiunea lor trebuie combinate cu stilul camerei.

divan

Această piesă de mobilier trebuie decorată la minimum. Uneori este suficient să se plaseze o canapea de înaltă spini pe canapea, a cărei culoare ar trebui să fie în armonie cu interiorul. Puteți adăuga o pătură cu perne decorative cu tema Anului Nou.

fereastră

Semnificația decoratiunilor de ferestre este aceea de a crea o dispoziție festivă, nu numai în interiorul casei, ci și în afara. Pentru decorațiuni, puteți folosi ghirlande mici cu jucării și puneți ramuri de brad pe pervaz. Bijuterii realizate manual vor arăta foarte relevante. Pe geamurile de sticlă puteți agăța mici zăpadă tăiate din hârtie.

Usi sau pridvor

Grupul de intrare al oricărei case sau apartament ar trebui să fie pregătit pentru întâlnirea oaspeților. Pe treptele pridvorului puteți aranja pragul, balustrada ar trebui să fie decorată cu banda de brad, pe ușă pentru a plasa o coroană de crăciun.

Pentru mai multă originalitate, puteți adăuga arcuri largi sau fulgi artificiali de zăpadă, care cad din tavan pe panglici de diferite lungimi.

cămin

Semineul este considerat cel mai atractiv element al interiorului, care poate fi decorat și decorat cu diverse obiecte. Puteți atârna ghirlande luminoase pe ea, decorați suprafața cu sprigs de molid, cu adaos de jucării mici, conuri sau figurine.

Un ritual foarte important pentru primirea cadourilor este suspendarea șosetelor decorative pe șemineu. Într-o familie mare, fiecare șosete este semnat cu un nume sau inițiale.

Pom de Crăciun

Nu contează dacă este ales un pom artificial de Crăciun sau unul adevărat, decorarea lui trebuie abordată foarte scrupulos, nu înseamnă că este un simbol al Anului Nou. În acest sens, stilul de bijuterii joacă un rol important. Un copac artificial de Crăciun artificial poate avea o textura variată, de culoare și de dimensiune, dar este același din toate părțile. Dar molidul viu in aceasta materie nu difera in cresterea uniforma a ramurilor, dar aroma lui adauga o aroma suplimentara camerei festivale.

Atunci când decorațiunea unui pom de Crăciun nu trebuie să utilizeze o mulțime de jucării, este important să se respecte măsura. Apoi ea devine cu adevărat inteligentă.

În ceea ce privește siguranța, atunci trebuie să fii atent la părinții tineri.Este strict interzis să atârnați jucării de sticlă de pe pomul de Crăciun. Bijuterii cu obiecte mici nu ar trebui să fie puse la îndemâna copilului.

Sub copac trebuie să plasați un covor special. Designul său vă permite să ascundeți piciorul unui copac festiv și la miezul nopții să-i oferiți cadouri.

Opțiuni frumoase de design

Stilul clasic modern implică prezența plantelor vii, câteva lumânări, câteva jucării pentru decor. Bradul este ales jucăriile volumetrice și rotunjite pentru ea, fiind alese extrem de armonios. Fundalul de culoare al vacanței este umplut cu nuanțe luminoase care susțin căldura și bună dispoziție.

Tonul roșu aprins, un strop de nuanțe de aur și prezența culorilor întunecate marchează sărbătorirea Anului Nou o vacanță încântătoare. Designul prezentat nu are decât lumini Bengale.

O versiune destul de neobișnuită a decorului de vacanță de Anul Nou. Prezența culorii purpurii aduce un miros ciudat aspectului modern al designului camerei pentru a sărbători Anul Nou. Bijuterii din materiale refractare. Aproape jumătate din ghirlandele de pom de Crăciun sunt făcute de mână.

Decorarea în grădiniță nu este niciodată suficientă. Chiar dacă ceva nu este închis, copilul va corecta situația și o va face el însuși. Tonalitățile roșii combinate cu pete albe indică căldura relațiilor de familie, dragostea, confortul și confortul. Trebuie remarcat faptul că cea mai mare parte a peisajului este făcută din materiale uzate, care merită o ghirlandă pe fereastră.

Pentru a afla cum să faci jucării drăguțe de Crăciun cu propriile tale mâini în 5 minute, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor