Cât de frumos să decorezi sala pentru Anul Nou?

Anul Nou este cea mai mare sarbatoare din lume. Este sărbătorită de toate națiunile, aderând la tradițiile moderne și vechi de secole. Mulți abordează cu atenție pregătirea acestei sărbători, selectând meniul, țintele, invitând oaspeții și, desigur, uitând să decoreze casa în subiectele relevante. Articolul descrie în detaliu despre decorarea sălii pentru Anul Nou cu propriile mâini.

Caracteristici speciale

Pentru majoritatea oamenilor, Anul Nou este o vacanță favorită, care este asociată cu bunătate, magie, emoții pozitive și celebrare plină de culoare. Pentru a coincide cu întâlnirea din anul următor și a crea o stare de spirit festivă, trebuie să vă gândiți la designul potrivit.

Atunci când este necesară găsirea armoniei între toate elementele. Este foarte important să nu exagerați cu decorațiunile și să le distribuiți corect în cameră.Lucrurile care vor fi folosite în decorarea camerei pot fi făcute în mod independent și achiziționate în magazinele tematice. Nu uitați de simbolul Anului Nou în calendarul chinezesc. Acesta poate fi baza temelor de înregistrare.

Există multe modalități de a decora frumos camera de zi pentru o sărbătoare cu familia sau prietenii. Să acorde atenție ideilor disponibile și, în același timp, luminoase și interesante de decorațiuni interioare pentru vacanță. Dacă gândiți corect decorul, toți cei care traversează pragul casei dvs. vor avea o dispoziție de Anul Nou.

Pom de Crăciun

Molid sau pin - principalul atribut de Anul Nou în multe țări. De regulă, acest element devine centrul compoziției decorative și atrage atenția tuturor. Pentru decorarea copacului folosiți bile, ploaie, ghirlande și alte panglici, dar abordarea inițială este întotdeauna apreciată.

Pentru decorarea molidului, puteți folosi decorațiuni gustoase și sănătoase, cum ar fi fructele și bomboanele. Produse de cofetărie în ambalaje colorate în combinație cu citrice strălucitoare și alte fructe vor arăta originale și interesante. Acest design va atrage în special copii care se pot bucura de tratamente.

Nu uitați de stilul interiorului în care este decorată casa. O molid, decorată cu jucării futuriste și festoane moderne, este ideală pentru o sală de înaltă tehnologie, cu aspect de crom în continuare. Bijuterii de aur și elementele sub formă de îngeri se vor încadra în mod ideal în direcția clasică. Pentru orice stil, brad natural, acoperit cu zăpadă și conuri de pin.

lumânări

Lumânări de diferite forme și dimensiuni sunt considerate elemente tradiționale de decorațiuni interioare în ajunul Crăciunului și al Anului Nou în America și Europa, dar avem și acest decor în cerere. Diferite compoziții de lumânări sunt atârnate pe ușă, puse pe masa de vacanță, praguri de fereastră, piedestaluri și alte suprafețe.

Lumânările pot fi așezate pe un sfeșnic stilizat sau pur și simplu plasate pe o tavă metalică. Completați compoziția utilizând ramuri de brad, jucării, meșteșuguri, conuri, fructe artificiale și vii, precum și alte elemente care sunt asociate cu sărbătorile de Anul Nou. Lumânările pot fi scufundate în vase transparente sau în ochelari, turnând zăpadă artificială și pietre în fund.

Dacă intenționați să aprindeți lumânări, asigurați-vă că detaliile compoziției nu ating focul.Se recomandă refuzarea unei astfel de înregistrări în cazul în care există mici copii sau animale în casă.

Decorarea tavanelor

Tavanul decorat cu "ploaie" arată spectaculos, expresiv și solemn, în timp ce elementele lucioase sunt aranjate vertical, agățate de tavan. Lumina curge peste suprafața lucioasă a ploii, umplând camera.

La vânzare puteți găsi o "ploaie" subțire sau serpentină, ideală pentru un astfel de design. Elementele sunt fixate cu pini mici sau scotch transparent, dar în al doilea caz există riscul de a strica tapetul.

Răspândiți uniform bijuteriile pe întregul plan orizontal sau decorați compozițiile în jurul lămpii și în colțurile camerei. Puteți completa decorul cu jucării mari de Crăciun sub formă de bile sau fulgi de zăpadă. Folosind elemente sub formă de semilună sau stele, va fi posibilă recrearea cerului de noapte în cameră.

Zăpadă artificială

Pentru a crea o atmosferă de poveste de iarnă, folosiți zăpada artificială. Ele sunt decorate cu frumusețe forestieră și compoziție de ramuri de brad. Având în vedere gama largă de magazine moderne, puteți găsi zăpadă artificială de vânzare, care este vândută într-un format convenabil de aerosoli.Este foarte usor de folosit si un pachet este suficient pentru o lunga perioada de timp.

Puteți, de asemenea, să-l utilizați cu ajutorul materialelor lor de mână, de exemplu, polistirenul frecat în bile mici. Pentru a crea o compoziție originală, este suficient să legați câteva ramuri de conifere de la bază, să împrășați ușor vârfurile acelor cu clei și să le presărați cu spumă tocată. Dacă doriți, puteți adăuga paiete, conuri sau jucării de pom de Crăciun.

Există o modalitate de a acoperi ramurile coniferelor cu acoperiș artificiale acasă. Se prepară amestecul prin adăugarea a 2 cesti de sare la 2 litri de apă clocotită. După răcirea lichidului, coborâți ramurile în el și lăsați-l timp de 5 ore. Atunci când umiditatea de pe ace se usucă, ele vor fi acoperite cu cristale de îngheț.

Decorarea unor părți separate ale camerei

Când decorezi o cameră, mulți oameni uită adesea componentele importante ale unei camere, cum ar fi ușile și scările. Ele nu pot fi ignorate. Coroana de crăciun va arăta grozav pe ușă, baza pentru care sunt ramuri de conifere, viță de vie și conuri. Decorați subiectul detaliilor diferitelor subiecte și dimensiuni. Puteți găsi coroane de flori, completate nu numai cu elemente de temă de Crăciun, ci și inimi, cochilii.

Pe o scară clasică din lemn, băncile mari, în culori tradiționale roșii sau aurii, arata în mod eficient și elegant. Scara spirală poate fi decorată cu ghirlande care vor cădea în jos sau balustradă.

Nu uitați să luați contrast. Plasați pe un fond deschis, elemente întunecate și luminoase și invers. Fulgii de zăpadă alb sau albastru arata foarte bine pe ușile întunecate, iar compoziția colorată nu va fi ignorată pe suprafața luminii.

iluminat

Dacă în hol este instalat un candelabru mare și de volum, acesta poate deveni un element central al compoziției tavanului. Jucăriile moderne cântăresc puțin, astfel încât să poată decora în siguranță lampa. Plasați bilele la același nivel sau într-o ordine haotică, la discreția dvs.

La vânzare puteți găsi margele de Anul Nou de diferite culori și arcuri, cu ajutorul cărora orice candelabru va fi reîncarnat într-o decorație de Crăciun spectaculoasă. Pufos "ploaie", împletită în jurul candelabrului sau serpentinei ușoare agățate de niveluri, va da volum și strălucire.

Pentru a bloca ușor luminozitatea sursei de lumină artificială, se recomandă desenarea unui pandantiv din panglici late de satin sau din ramuri de molid gros.În cazul în care înălțimea tavanului permite, atașați o figură mare în formă de semilună în centrul candelabrului și coborâți-o la un nivel confortabil, unde oaspeții nu se vor atinge și în același timp se va observa.

ghirlande

Decorul cel mai versatil, spectaculos și răspândit pentru sala și orice cameră din casă este considerat un ghirlandă. Lumini strălucitoare, umplând camera și strălucind pe suprafețe lucioase, creează instantaneu un sentiment de sărbătoare și ridică starea de spirit.

Utilizarea unor astfel de elemente decorative este universală și diversă. Ele sunt potrivite pentru decorarea pereților, a lenjeriei, a ferestrelor, a ușilor, a scărilor și a altor suprafețe. Pentru a face ghirlandele mai expresive, ele pot fi împletite cu o "ploaie", pe suprafața căreia vor străluci lumini strălucitoare.

Gama de modele este variată, alegerea este recomandată pentru a ține cont de stilul camerei. Dacă camera este decorată într-o direcție minimalistă, alegeți o ghirlandă simplă cu becuri rotunde mici. Modelul cu lămpi sub formă de stele, lumânări sau bile mari se va încadra într-un decor clasic. Ghirlanda originală, sub formă de becuri cu incandescență, va fi o mare plus față de mansardă.

Când folosiți mai multe ghirlande în aceeași cameră, asigurați-vă că acestea se completează și se armonizează unul cu celălalt.

ferestre

Dacă în hol există ferestre mari, acestea trebuie aranjate corespunzător. Una dintre cele mai ușoare și mai spectaculoase căi de a decora este decorarea cu ghirlande. Ele sunt atașate la sticlă sub formă de anumite forme sau haotic. În acest caz, lumina va umple nu numai camera, ci și strada, creând o atmosferă de Anul Nou atât în ​​interiorul cât și în exteriorul camerei.

Dacă doriți, puteți vopsi ferestrele cu guașă în tema de Anul Nou sau completați-le cu aplicații din hârtie sau folie. Vopsele de acuarelă sunt, de asemenea, utilizate, dar nu dau saturația necesară. Combinația de mai multe tehnici, în același timp, combinând utilizarea vopselelor, aplicațiilor, decorațiunilor de pom de Crăciun și ghirlande, arată impresionant.

Coroanele de corali pot fi folosite pentru decorarea tehnicilor de fereastră, dar datorită volumelor mari și greutății grele, acestea sunt dificil de fixat pe suprafață. Rămâne doar să stea aproape sau să vă agățați de cadrul ferestrei.

Compoziții tematice

Această tehnică este deosebit de populară în Statele Unite.În ajunul Crăciunului în casă a stabilit compoziția cifrelor pe tema evenimentelor care stau la baza sărbătorii. Din an în an, astfel de instalații încep să apară în casele rușilor.

Acasă superba și caldura atmosferei va fi adăugată de o casă de turtă dulce situată pe o masă festivă, alături de o compoziție de molid sau altă compoziție de Anul Nou. Nu numai decor frumos, dar și delicios. Aceasta poate fi o colibă ​​fabuloasă în culori strălucitoare sau o casă acoperită cu zăpadă, cea mai asemănătoare cu cea reală.

Vedeți următorul videoclip pentru câteva modele de camere.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor