Subtilitățile de a planifica o casă de dimensiuni de 6 pe 9 cu un mansardă

Fiecare locuitor al megalopolisului visează la casa lui, unde vă puteți relaxa de zgomot. Una dintre cele mai bune opțiuni este o casă mică, de 6 x 9 metri, care va găzdui confortabil o familie sau un grup de prieteni. Pentru ca casa să nu pară încărcată și incomodă, este foarte important să acordăm atenție aspectului acesteia.

Caracteristici speciale

O casă de 6 x 9 metri este deja neobișnuită pentru mărimea mică, dar optimă. Un rol semnificativ în această construcție este jucat de pod. Datorită acestui fapt, zona de living crește, iar casa este frumoasă din punct de vedere estetic. Spațiul de mansardă, în ceea ce privește funcționalitatea și teritoriul său, nu este inferior unei etaje standard în casă.

Când planificați dimensiunea camerelor, locația ferestrelor este importantă.

Este recomandabil să se acorde o atenție deosebită faptului că accesul la lumina naturală are în fiecare cameră. La etajul de la mansardă există, de asemenea, posibilitatea de a instala ferestre adaptate pentru acest tip de construcție.

Orice cvadratura casa, și mai ales cum ar fi 6 la 9 metri, sugerează să ne gândim nu numai structura pereților interiori, dar, de asemenea, locul de usi de interior. Este important să maximizați toate oportunitățile disponibile pentru a crește suprafața utilizabilă. De exemplu, în spațiul de sub scări care duc la mansardă, puteți aranja spațiul de dulap sau de depozitare pentru preparate casnice.

Pentru a economisi spațiu, uneori refuză să folosească baia și baiaorganizându-le pe stradă. Dimensiunea mică a casei trebuie să se verandă deschisă, care, la rândul său, poate juca rolul de o bucătărie de vară sau sala de mese.

Ceea ce contează este proiectarea oricărei clădiri. Calitatea de planificare a sunetului și individual de interior bine alese mări spațiul vizual, de a crea confort în orice cameră.

proiect

Un plan de locuințe 6x9 începe cu definiția destinației sale - pentru o ședere permanentă sau sezonieră. Construcția este pentru un cuplu tânăr și oaspeții frecvenți sau pentru o familie de trei sau patru persoane.

Clădirea pentru ședere permanentă implică necesitatea izolației, comunicații, locația băii și a băii interioare.Într-o astfel de casă, ca în cazul opțiunii sezoniere, este posibilă amplasarea și instalarea unui șemineu pentru încălzire.

Compunerea familiei și stilul de viață sunt importante atunci când se proiectează camere. Dacă proprietarii unei astfel de clădiri mici ar dori să invite oaspeți și să organizeze întâlniri la locul lor, atunci ar trebui să vă gândiți cu siguranță la camera de zi cu o canapea. Și dacă locuitorii casei sunt un cuplu căsătorit cu un copil, atunci este important să plasați două dormitoare.

Cazarea poate fi diferită într-o casă de 6 până la 9 metri pentru o familie de patru (părinți și doi copii). De exemplu, intrarea în casă începe cu un hol și o cameră de zi, care este împărțită într-o zonă de recreere și o sală de mese. Din sala de mese, puteți ajunge la bucătărie și zona de lucru printr-un arc luminos.

Spațiul vă permite să organizați încă două camere separate. Aceasta va fi o baie unită sau separată, precum și un dormitor pentru părinți. Camera de zi este o scară la etajul al doilea al casei.

În pod se află un dormitor mare pentru copii și o zonă de joacă. O altă opțiune - două camere separate cu paturi și mese pentru cursuri.

Soluție colorantă

Este important să se acorde atenție alegerii culorii în cameră.Ele nu pot doar să crească spațiul, ci și să stabilească starea de spirit dorită. De exemplu, în baie este obișnuit să se aplice nuanțe calde și luminoase pentru a vizualiza o temperatură confortabilă. Bucătăria în sine este plină de aer cald din munca de plită și alte dispozitive, deci este obișnuit să folosiți nuanțe reci și echilibrate în design. De asemenea, se recomandă adăugarea de culori vii în designul bucătăriei pentru a menține atmosfera și mediul confortabil din această zonă.

Cand toate culorile sunt alese iar peretii incep sa joace tonurile dorite, atunci este timpul să faceți plasarea aparatelor de uz casnic. După echipamentul tehnic, este obișnuit să se procedeze la amplasarea de mobilier tapițat, apoi plasarea de dulapuri, piedestaluri și o masă. După aceasta vine rândul obiectelor mici - scaune, perdele și lămpi de podea. Este de dorit ca toate mobilierul să susțină ideea unei camere cu culoare și stil.

Zonarea spațiului

Dacă nu este nevoie să împărțiți camera în două camere diferite, atunci poate fi aplicată zonarea pentru a accentua un anumit teritoriu în scopul propus. De exemplu, partea de lucru și cea de mese a bucătăriei poate fi separată de un birou, un contor de bar sau o canapea compactă din piele.

Camera de zi - o cameră multifuncțională în orice casă. Acesta este un dormitor pentru oaspeți, o cameră de joacă pentru copii, un cinematograf de familie și o sală de mese. Este foarte important să definiți zonele într-o cameră mică pentru o utilizare confortabilă. La fel ca în exemplul cu bucătăria, spațiul poate fi împărțit printr-o canapea. Rafturile încorporate integrate servesc și pentru zonarea unei încăperi.

O altă idee de a accentua zonele diferite este gama de culori. Jumătate din cameră este vopsită în acest caz, de exemplu, în gri deschis, iar a doua parte - în verde. Această metodă înseamnă zone în orice cameră.

Dormitorul este adesea conectat la un colț de hobby. Iată două opțiuni. Separarea separată a spațiului pentru zonele de dormit și de recreere, precum și împărțirea spațiului pentru două tipuri de divertisment. Ultima opțiune este cel mai bine folosită în dormitorul pentru copii.

Idei frumoase

Un exemplu clasic și obișnuit este o bucătărie în stil bar. Tabla de masă ușoară, disecând zona de bucătărie, lămpile de plafon din oțel inoxidabil agățate deasupra acesteia, scaune înalte cu picioare cromate lungi. Toate acestea vor trăda starea de spirit strictă și strictă.Această culoare gri neutră este bine diluată cu pete luminoase sub formă de vase, perne, ceasuri și plante.

Este important să determinați locul pentru dormitor. Este de dorit ca încăperea să fie situată într-unul dintre cele mai linistite colțuri din casă, departe de bucătărie și de ușa din față.

Pat cu canopii arată superb și pompos. Trebuie remarcat faptul că dormitorul este o zonă de ședere și nu ar trebui să aibă culori luminoase de încărcare. Snecurile sculptate frumos pe ambele părți ale patului sprijină stilul rafinat.

Camera de zi este de obicei plină cu tot felul de divertisment: Televizor, jocuri video, bibliotecă. Camera este bine decorată cu fotografii de familie. Poate fi decorat ca o fotografie de familie mare sau un colaj de mai multe fotografii. Pentru o cameră atât de mare, este mai bine să faceți iluminat zonat astfel încât fiecare colț să aibă o sursă independentă de lumină independentă.

Fiecare cameră poate menține un singur stil în întreaga casă sau poate fi decorată individual. Oricare ar fi camerele, mici sau mari, oamenii care trăiesc în ele joacă întotdeauna un rol semnificativ. Doar sufletul poate umple frumos și confortabil pereții reci.

Următorul videoclip spune despre beneficiile caselor cu mansardă.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor