Reguli pentru construirea unei prelungiri la casa barului

Casele private din lemn devin din ce în ce mai populare și mai solicitate. Ele sunt potrivite pentru un confortabil și confortabil, și cel mai important, eco-friendly țara de viață. Cele mai populare sunt casele de busteni. Dar, uneori, zona casei devine insuficientă.

O extindere la o locuință privată este o soluție ieftină, estetică și accesibilă. Luați în considerare regulile pentru construirea unor astfel de structuri, caracteristici și sfaturi necesare.

Caracteristici speciale

Condițiile de viață într-o casă privată au numeroase avantaje, dintre care una este capacitatea de a-și extinde spațiul de locuit în orice moment prin construirea unei extensii. Este posibil să întâlniți nevoia de a construi o astfel de extensie dacă ați lipsit un spațiu de locuit când ați cumpărat sau ați construit o casă.

În general, o extensie de la un bar este ridicată ținând cont de anumite reguli, tehnologii și abilități care trebuie să fie deținute pentru a putea fi construit. Printre caracteristicile de proiectare ale unei astfel de construcții, se pot distinge două opțiuni: un cadru sau pereți de cadru.

Avantajul prelungirii este că pentru o astfel de structură va trebui să construiți doar trei pereți, deoarece peretele al patrulea va fi casa ta. Orice material poate fi folosit, fie cărămidă, lemn sau orice altceva.

Ar trebui să fiți conștienți de astfel de caracteristici ale oricărei case noi, ca de contracție. Este cauza legăturii vechii și noii construcții. După contracție, se efectuează de obicei o fixare mai bună. Contracția este observată în case și clădiri noi timp de un an sau chiar mai mult. Din această cauză, decorul interior se va produce mai târziu.

Conectarea celor două părți ale casei poate avea loc prin suportul metalic.

Prelucrarea lemnului se face în timpul iernii pentru a reduce timpul de contracție. Pentru a încălzi o astfel de cameră este necesară din interior. Structurile din lemn sunt tratate cu mijloace rezistente la foc și alte preparate speciale care protejează împotriva umezelii, a insectelor dăunătoare și a altor circumstanțe neplăcute.

Dar ar trebui, de asemenea, să determinați cum vă veți alătura casa și extensia dvs. între ele.Adesea ele sunt pur și simplu separate una de alta printr-o articulație de dilatare mișcătoare și respirabilă, care este necesară pentru contracție și garantează prezența întregului perete al extensiei dumneavoastră.

În locurile în care se produce legătura dintre lemn și cărămidă, va trebui să faceți o impermeabilizare. Și pentru a combate schița, veți avea nevoie de sigilii mobile între suprafața de lemn și cărămidă a zidurilor.

materiale

În primul rând trebuie să decideți ce material de construcție va fi utilizat, deoarece determină prețul și durabilitatea clădirii dvs.

O opțiune este utilizarea unui fascicul de lemn. Și, de asemenea, astfel de clădiri nu se poate face fără utilizarea de cărămizi, beton aerat, blocuri de spumă, precum și PAL sau OSB. O prelungire este construită în funcție de tipul de construcție standard a unei case dintr-o bară profilate sau alt material.

Printre avantajele lemnului se numără mai mulți factori.

Aceasta, desigur, conductivitate termică scăzută și o suprafață netedă a pereților. O astfel de extensie este ușor de reparat și finisată pe cont propriu. Deformarea și fisurile nu se formează.

Greutatea redusă a unei extensii permite utilizarea mai simplă și mai ieftină de bază.O altă trăsătură a unei astfel de prelungiri în aspectul estetic. În plus, materialul este sigur pentru mediu.

Cherestea folosită ca material poate fi profilată sau lipită.

  • Cherestea profilata. Material convenabil. În timpul instalării, fiecare element ulterior este instalat în profilul de întoarcere al fasciculului anterior. Construcția rezultată este foarte durabilă. Fixarea strânsă a pieselor este principalul avantaj al acestui tip.
  • Lemn laminat din lemn. Material mai modern. Acesta trece prin uscarea forțată și prelucrarea pe echipamente de înaltă precizie. Apoi, produsul este prelucrat. Rezistența ridicată a geometriei face ca acest material să fie scump și de înaltă calitate.

proiecte

Extensia dvs. de lemn poate fi amplasată pe fiecare parte a casei, atâta timp cât arata în mod armonios cu fundalul general și nu blochează ferestrele altor clădiri.

Când construiți o extensie, ar trebui să începeți cu un plan pentru structura viitoare. Este necesar să se țină seama de o serie de factori importanți.

  • Primul este scopul imobilelor viitoare (verandă sau mansardă, garaj, salon, atelier sau magazie, toaletă sau baie).Multe depind de aceasta, și anume: ce materiale de construcție vor fi folosite și câte deschideri ale ferestrelor vor fi în extensia dvs. În plus, o structură suplimentară poate avea atât o intrare separată, cât și o legătură cu casa principală. Viitoarea dvs. prirub la casa poate fi de dimensiuni complet diferite, de exemplu, 4x9 sau 6x9 metri. Dar dimensiunea standard a lemnului este de 100x150 milimetri.
  • Al doilea este disponibilitatea de utilități la locul de construcție viitoare, care este, canalizare, alimentare cu apă, gaz și altele. Acestea ar trebui să aibă acces liber în timpul și după construcție.
  • În al treilea rând - alegerea materialului pentru construcții. Un punct foarte important. La urma urmei, materialul din care veți construi o extindere afectează în mare măsură costul și durabilitatea acestuia.

Ar trebui să decideți despre formatul extensiei. Aveți posibilitatea să utilizați ambele pereți ale cadrelor și cele rigide din lemn sau din piatră. Nu puteți uita de podele, de zonă, de disponibilitatea terenurilor libere, precum și de alte caracteristici ale casei dvs.

Construcția de cadre vă permite să obțineți o clădire fiabilă, ceea ce nu duce la scăderea solului.O astfel de clădire păstrează liniștit etajul al doilea pe ea însăși, și are, de asemenea, o rezistență excelentă la căldură.

Cum să vă atașați mâinile?

Construcția fiecărei clădiri începe cu fundația. Pe baza acestor aspecte, analizăm mai întâi procesul și tehnologia construcției fundației. Trebuie subliniat că la baza și extinderea ar trebui să fie același în afilierea sa constructivă.

Este necesar să știți despre fundația casei dvs. următoarele criterii: dimensiunea și adâncimea locației sale, precum și materialul utilizat.

Trebuie spus că fundația poate fi pusă pe tot parcursul anului. Factorul de temperatură nu afectează deloc acest proces. Baza poate fi de mai multe tipuri: monolit, beton sau beton armat. După construcție, este necesar să se acorde timp astfel încât să se stabilească într-o lună, nu mai puțin.

Instalarea are loc în mai multe etape. În primul rând, determinăm dimensiunea și adâncimea fundației. Apoi vom săpați un șanț și o umpleți cu o pernă zdrobită cu nisip pentru 10-20 cm. Montați cofrajul și asamblați un cadru din armătură cu un mănunchi la fundația casei. La sfarsit vom turna beton.

Este necesară izolarea corectă a bazei extensiei. În acest scop, fundul fundației este îmbibat cu mastic bitum sau cauciuc lichid. Apoi se atașează un strat de stekloizol sau acoperiș. După finalizarea lucrării, ar trebui să așteptați aproximativ trei săptămâni înainte de a începe următoarele etape de construcție.

Apoi construim ziduri. Îi încălzim și ne alăturăm împreună. Avantajul prelungirii este că structura necesită doar trei pereți, uneori chiar pereți. Lemnul profilat trebuie, de asemenea, tratat cu mijloace care măresc higroscopicitatea.

În sfârșit, începem să construim un acoperiș. Punctele principale de aici vor fi următoarele: vom construi șanțuri, le punem o ladă sau o podea solidă pe ele și vom căptuși galoanele. Apoi ne-am cusat streașinile și stabilim elemente de vânt.

Apoi am montat acoperișul în sine. În acest caz, unghiul de înclinare trebuie făcut astfel încât zăpada să poată aluneca liber. Rămâne podeaua aparatului, plafoanele de depozitare și alte lucrări de finisare.

Sfaturi

Iată câteva sfaturi foarte utile și necesare. Atunci când alegeți tipul de fundație mai bine și mai ușor de aplicat instalarea fundației pilon.Pentru a face acest lucru, este necesar să se găsească găuri și suporturi de antrenare în ele. La urma urmei, dacă construiți o extensie sub verandă, atunci o astfel de fundație va fi cea mai bună alegere. Va fi mai ușor și mai economic decât o fundație cu drepturi depline.

Trebuie spus că extinderea pentru reședința permanentă este construită din cherestea cu o secțiune transversală de cel puțin 200x200 mm, care este grea și se va micșora.

Este imposibil să nu remarcăm faptul că pentru a crea documentația de proiect ar fi mai bine să căutăm ajutorul specialiștilor din acest domeniu. În acest fel, documentația dvs. va fi executată corect și corect.

Pentru a cheltui mai puțin resurse pe extensia dvs., utilizați câteva sfaturi. Cumpărați materiale de construcții în timpul iernii. Auto-turnarea fundației va evita, de asemenea, costurile inutile.

La casa din lemn se atașează, de obicei, extensie de lemn-cadru. Cu toate acestea, o astfel de prelungire se poate face, de asemenea, la casa din caramida sau blocul de lut. Apoi este încălzit și tăiat sub casa principală. Trebuie remarcat că atașamentul va fi fixat cu suporturi metalice sau plăci, cuie, șuruburi și brațe.

După umplere fundația va trebui să aștepte câteva săptămâni. Și apoi continuați lucrările de construcție.

În ceea ce privește articulația de dilatare dintre pereți, trebuie să fie mobilă. Adică, lemn, cărămidă și alte materiale solide similare nu pot fi folosite ca garnituri între pereți.

Cherestea trebuie achiziționată cu un conținut de umiditate de cel mult 12% și impregnat cu o varietate de agenți antiseptici.

Etapa finală a construcției va fi documentația. Recent, acest lucru nu provoacă dificultăți dacă ați respectat toate standardele de construcție și de funcționare necesare. Înregistrarea tuturor documentelor pe extensie poate dura aproximativ un an.

Exemple frumoase

Să ne uităm la exemplele frumoase și neobișnuite de extensii ale casei dvs.

În acest exemplu, vedem o verandă de vară în aer liber ca o extensie. Acoperișul casei și extensia sunt realizate din același material. Extensia și casa sunt făcute din lemn. Totul are o culoare caldă de ciocolată.

Aici vedem o verandă închisă deja închisă, cu pridvor ca o prelungire a casei de cărămidă. Extensia este din lemn. Cu multe ferestre. Culoarea este roșu-maroniu.Totul arată foarte frumos și scump.

Extensie frumoasă și mare ca un hol pentru casă. Totul se face într-un stil comun.

Unele dintre nuanțele din construcția de atașament de cherestea vă așteaptă în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor