Producția companiei Alexandria Doors

 Produsele companiei usi Alexandria

Alexandria Doors a ocupat o pozitie puternica pe piata timp de 22 de ani. Compania lucrează cu lemn natural și face din acesta nu numai interioare, ci și structuri de ușă de intrare. În plus, sortimentul include sisteme culisante și panouri speciale (rezistente la foc, izolație fonică, armate, blindate). Calitatea acestor usi este cunoscuta cu mult peste granitele tarii noastre.

Caracteristici și beneficii

Principalele caracteristici ale tuturor produselor marca Alexandria Doors sunt:

 • Rezistența structurală. Usile de intrare sunt realizate din otel durabil, iar usile interioare au rezistenta ridicata la umiditate, rezistenta la solicitari mecanice, suprafata usor de curatat.În ușile care au un scop special de izolare fonică, se utilizează materialul Avotex, dezvoltat pentru industria aerospațială.
 • Design impecabil. Toate garniturile sunt fabricate din lemn prețios, ușile de interior sunt finisate cu furnir natural de înaltă calitate din Italia. Sunt posibile modele cu efect tridimensional. Fata de usa nu prezinta balamale si are o suprafata perfect plata.

Avantajul acestui producător față de ceilalți este o gamă largă de uși specializate. cu accent pe o particularitate particulară:

 • Ușile armate sunt o structură proiectată pentru zone cu trafic sporit, dar fără cerințe speciale de siguranță împotriva incendiilor. Ele au un cadru mai durabil și mai greu, panza armată de materiale rezistente la uzură.
 • Ușile ușoare au o greutate mai mică și sunt excelente pentru instalarea în zone rezidențiale.
 • Ușile cu izolație fonică ridicată sunt destinate instalării în săli de întâlniri, hoteluri cu cel puțin 4 stele și în zone rezidențiale unde există cerințe speciale pentru absorbția sunetului (camere pentru copii, camere cu acustică HiFi sau home theater). Frunza de ușă este confecționată din lemn și respectă toate SNiP-urile.
 • Ușile ignifuge au trei clase de rezistență la foc (30, 45 și 60 EI), o grosime a ușilor și parametrii de izolare a sunetului de 45 dB.

tipuri

Ușile sunt împărțite în două tipuri: intrare și interior, fiecare dintre ele putând să difere în funcție de tipul construcției, funcția principală (pe lângă zonarea încăperii) și materialul din care este fabricat.

Colectarea ușilor de intrare se numește Aviator (Aviator) se bazează pe posibilitatea integrării în sistemul "casei inteligente". Fiecare ușă, indiferent de model, este echipată cu încuietori de top-secrete (clase de rupere 3 și 4), acces la care este blocat de intruși prin încorporarea unei căptușeli de metal greu cu fermoare magnetice pentru piercing.

Nici o ușă de intrare nu poate fi scoasă din balamale de pe stradă datorită sistemului de balamale anti-detașabil.

Blocajul este blocat în trei etape. În plus, există o aplicație care vă permite să controlați ușile și să încercați încercările de hacking prin intermediul unui smartphone pe orice sistem de operare. Întregul "creier" al ușii (procesor, hard disk, display și difuzoare cu microfon) este încorporat în interiorul pânzei.

Placile de interior, la rândul lor, sunt împărțite în două tipuri: stil clasic și modern.Colecția clasică include același nume. Alexandria și Emperadoor. Prima colecție se bazează pe pânze de stil antic, cu piese de tablă și coloane decorative, cu vitralii și aur pe margelele de geamuri. Al doilea este o structură mai masivă, în care pânza este împărțită în mai multe părți. Este permisă prezența inserțiilor sub formă de basoreliefuri și geamuri parțiale.

Colecții moderne Premio, Cleopatra, Neoclasic. Colecția Premio este concepută pentru cei care nu-i plac să se abțină de la un stil și să schimbe adesea interiorul. Această folie de ușă este potrivită pentru orice design modern (cu excepția clasicilor și Provence), deoarece are designul cel mai simplu și diferite nuanțe de culoare.

"Cleopatra" este o ușă cu culori naturale calde (nuc, cireș, stejar), are coturi în formă de geam.

Neoclasic - ușile cu cadru cu o suprafață mare de sticlă sau complet surd. Spre deosebire de versiunile clasice, partea încadrată are o formă geometrică strictă fără îndoiri și bucle.

model

Structurile de intrare sunt împărțite în două modele: "Comfort" pentru apartamente și "Lux" pentru case private. Fiecare model este realizat pe trei nivele: ușoare, de bază și inteligente.

Modelele din colecțiile ușilor interioare variază în funcție de mărimea și locația pieselor încadrate. Fiecare model este reprezentat de mai multe variante de culori și mai multe variante de geamuri.

Spre deosebire de ușile obișnuite, modelele de modele intermediare alunecoase diferă în ceea ce privește metoda de instalare și metoda de atașare:

 • Normal este o ușă glisantă compactă obișnuită.
 • Liberta este potrivit pentru cei pentru care este important ca ușa în stare deschisă să fie complet invizibilă. Frunza de ușă intră complet în perete.
 • Turno este proiectat pentru camere cu trafic ridicat, deoarece panza se deschide în ambele direcții (în interior și în exterior).
 • Altalena este alcătuită din două părți autonome și pliate compact pe jumătate, permițându-vă să economisiți spațiu în mod semnificativ la deschiderea ușii.
 • Invizibil are o foaie de ușă, în care întregul mecanism de fixare este ascuns, prin urmare, la deschiderea ușii "plutește" prin aer. Potrivit pentru modele futuriste sau minimaliste.

materiale

Materialele folosite în industria spațială și în construcția de facilități premium sunt folosite pentru a crea ușile.Toate ușile pentru scopuri speciale, precum și structurile de intrare au o umplutură în mai multe straturi, care împiedică înghețarea și nu eliberează căldură din încăpere.

Pentru fabricarea de usi de incendiu ca umplutura este folosit ignifugă aragaz german LHD VLcare este, de asemenea, un material excelent de izolare fonică. Lățimea totală a pânzei este de 6 cm. Pentru finisarea plăcilor și cutiei se utilizează lacuri cu diferite grade de rezistență la foc.

Modelele din colecția Alexandria sunt fabricate dintr-o serie de conifere căptușite cu furnir italian, dar ușile sunt realizate din colecții mai scumpe din specii valoroase (stejar, mahon, cenușă, bule). Pentru a preveni distorsiunile, o lamelă cu grosimea de 5 mm este lipită pe matrice, astfel încât designul rezistă în liniște schimbărilor de umiditate din cameră fără a schimba dimensiunea. Unele modele sunt încrustate cu rădăcini de brad.

Toate accesoriile, precum și lacurile pentru lucrul cu fațadele sunt fabricate în Italia, Spania și Portugalia.

Soluții de culoare

Culorile ușilor de la acest producător nu se limitează la soluțiile standard din fabrică.În cazul în care bugetul permite, compania merge înainte și poate aranja foaia de ușă a oricărui model în soluțiile de culoare de care aveți nevoie. De exemplu, o parte a ușii ar trebui decorată în fildeș, iar cealaltă - "patină neagră".

Datorită numărului mare de opțiuni de culoare, utilizatorul are posibilitatea de a colecta aproximativ 400 de combinații diferite. Catalogul conține tonuri ușoare - toate tipurile de patine (aur, bronz, antic, vintage etc.), tonuri medii - lemn natural (cires natural, nuc, stejar alb, palermo) și întuneric (wenge, mahon, castan de stejar, cenușă neagră).

Recenzii clienți

Răspunsurile clienților despre produsele de marcă sunt destul de controversate. Dacă colectați recenziile celor mai mulți cumpărători, atunci putem spune că principalele plângeri nu sunt făcute pentru ușile însăși, ci pentru calitatea serviciilor. Adesea, consumatorii sunt nemulțumiți de serviciu, există și întrebări legate de calitatea muncii măsurilor și instalatorilor. Astfel de răspunsuri se referă la atât de multe reprezentanțe ale "ușilor alexandrinilor".

În ceea ce privește produsele în mod direct, revizuirile negative în principal sunt legate de discrepanța dintre elementele decorative în ton între ele și cu foaia de ușă.

Majoritatea covârșitoare a clienților notează calitatea superioară a produsului, designul perfect, prețurile rezonabile, modelul larg, dimensiunea și gama de culori, caracterul practic. Compania oferă o gamă largă de produse destinate fiecărui gust și portofel.

Un alt punct care este menționat în recenzii - este un contract. Utilizatorii vă recomandă să citiți cu atenție documentul, în special clauza referitoare la rambursarea penalităților pentru întârzierea livrării. Vorbirea se referă la despăgubirea pentru suma fixă, în locul procentului prevăzut de legislație.

Exemple frumoase în interior

Produsele companiei "Alexandria Doors" arata grozav in orice interior, principalul lucru fiind acela de a alege colectia potrivita. Acestea sunt deosebit de bine descoperite în designul neoclasic, în acest scop variantele tradiționale, discrete sunt cele mai potrivite. Pentru a face ușa să arate avantajos, să nu se piardă din fundal general, dar nu a devenit accentul central, este mai bine să alegeți modele care să fie de două până la trei culori mai ușoare (pentru interioare întunecate) sau mai întunecate (pentru interioarele luminoase) culorile pereților.

Dacă pe pereți există o mulțime de picturi, tapet țesut sau tapet de mătase, atunci ușile ar trebui să fie cât mai simple posibil (fără piese complicate de pardoseală și geamuri vitrate). Designul ascetic vă permite să focalizați ușa. Este permisă alegerea ușilor în culoarea mobilierului sau a decorului principal al camerei.

Designerii avertizează că ușile din tablă sunt elementele de decor, deci nu ar trebui să supraîncărcați spațiul cu detalii. Pentru un design auster și ultramodern, există un grup modern de colecții care include uși cu o panza simplă și cu vitraj minim.

Veți vedea cum sunt făcute ușile Alexandrin în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor