Usile "Arboleda": cum sa alegi?

 Usile Arboleda: cum sa alegi?

Produsele de înaltă calitate și ecologice ale companiei Arboleda au câștigat popularitate în designul modern al spațiului interior. Peste 15 ani de competiție reușită, ușile au reușit să colecteze feedback pozitiv de la cumpărători recunoscători.

Producția de produse și acoperirea multistrat a suprafeței foii de ușă se realizează sub controlul partenerilor spanioli ai companiei. Folosirea materialelor disponibile și a metodelor moderne de finisare în producția de uși ne permite să obținem o calitate superioară și o performanță excelentă, dar, în același timp, politica de prețuri a companiei îi satisface pe consumatori.

Design-urile originale moderne, cu o varietate de finisaje și culori, sunt potrivite pentru orice stil de interior.Designerii profesioniști ai companiei fac de asemenea modele exclusive cu vitralii și patine la comandă.

gama

interior

Ușile interioare sunt prezentate într-o gamă largă și diferă în ceea ce privește culoarea, designul, designul și decorarea. Toate modelele sunt unice, frumoase în execuție, respectă standardele și calitatea stabilite.

Rezistent la foc

Compania produce, de asemenea, uși excelente rezistente la foc, care au o performanță bună pentru proiectarea ușilor de birouri și hoteluri. Nu mai puțin cunoscute sunt ușile termoizolante cu grosimea crescută a foii de ușă. De asemenea, aceste produse au încuietori de încredere din clasa a patra a protecției.

Dimensiuni și materiale

Ușa standard Arboleda este fabricată în lățime 550/600/700/800/900 mm și înălțime 1900/2000 mm. Lățimea versiunii ușilor balansate în standard este de 800-900 mm (două frunze - 400 mm + 400 mm sau 450 mm + 450 mm, respectiv). De asemenea, este posibil să se comande produse cu o înălțime și o lățime de dimensiune nestandardă.

Ușile de incendiu și de intrare sunt confecționate din lemn, MDF cu plasmă. Acoperiri în exterior - furnir, email sau pulbere. Modelele cu o acoperire de furnir nu au analogi în Rusia cu privire la rezistența structurilor la influențele externe și durabilitatea.

Finisarea furnirului este realizata din specii de lemn de elita: fag, stejar, nuc, mahon.

O tehnologie unică în producția de uși implică acoperirea întregii suprafețe a foii de ușă cu un strat de protecție din plastic, care creează o suprafață ideală pentru lipirea furnirului. Căptușeala naturală face ca ușile să fie rezistente la deteriorări mecanice și la efecte de temperatură.

Ușa este smălțuită pentru a fi vopsită cu soluri și lacuri italiene, care asigură o acoperire multistrat cu patină. Suprafața de email oferă produsului strălucire și durabilitate.

Produsele din lemn masiv sunt realizate cu un strat de plastic special care asigură durabilitatea întregii structuri. Aceste modele sunt cele mai rezistente la variațiile de temperatură și umiditate, care sunt tipice pentru funcționarea în condițiile climatice în schimbare ale Rusiei.

Culoare și finisaj

Toate modelele de usi au o schema de culori spectaculoasa. Tonul vopselei este selectat cu grijă pentru orice decizie de proiectare. Compania folosește numai culori de trend în producție: fildeș, mahon, wenge, nuc italian.

Albul este întotdeauna relevant cu patinarea suplimentară în aur, argint și bronz.

Finisarea se realizează cu grunduri și lacuri din Italia, precum și cu straturi de trei sau cinci straturi care utilizează emailuri. Panourile și aplicațiile elegante completează corect designul produsului. În funcție de serie, modelele sunt încadrate cu majuscule clasice, cu o cornișă, inlay-uri și cadre.

Beneficii și caracteristici

Un avantaj semnificativ al companiei în fabricarea produselor este o tehnologie inovatoare care folosește un sistem special brevetat "Arbotek".

O serie de caracteristici și avantaje disting ușile Arboleda în comparație cu alte produse de intrare și de interior:

 • O gamă largă de modele și palete de culori.
 • Termene limită rezonabile pentru executarea ordinelor individuale (nu mai mult de 25 de zile).
 • Reaprovizionarea continuă a gamei.
 • Livrare în toate orașele din Rusia.
 • Disponibile întotdeauna cele mai populare modele de uși din depozitul companiei. Acest lucru vă permite să generați rapid comenzi de orice dimensiune și configurație.
 • Prețuri rezonabile.

Prelucrarea ușilor implică acoperirea în mai multe straturi a unui lac poliuretanic fabricat în Italia, care conferă produsului o strălucire lucioasă.

 • Toate produsele sunt acoperite cu un strat de plastic, care permite obținerea unei suprafețe plane pentru prelucrare ulterioară, precum și o rezistență ridicată la schimbările de temperatură și umiditate.
 • Baza usii este un strat solid din lemn masiv natural. Aceasta asigură rezistența și izolația întregii structuri.
 • Elementele volumetrice originale sunt folosite atunci când sunt decorate sub formă de inserții figurate, cadre.
 • Garanția pe ușă - 5 ani.
 • Ușor de operat și de întreținut.

În următorul videoclip puteți vedea varietatea ușilor Arboleda la expoziție.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor