Care sunt ușile folosite "Berloga"?

 Care sunt ușile folosite în den?

Usile de intrare reprezintă un element integrant al protecției locuințelor moderne. Pentru a le achiziționa, trebuie abordată în mod responsabil, deoarece produsul potrivit este capabil să vă protejeze locuința. Ușile producătorului rus "Berloga" se numără printre cele mai bune din segmentul de prețuri, iar diferite modele vă permit să alegeți un model pentru fiecare gust și buget. Produsele sunt fabricate în propria fabrică din orașul Yoshkar-Ola, folosind echipamente moderne. Controlul calității are loc în toate etapele producției, inclusiv prin testarea materiilor prime prin teste. Dezvoltatorii au peste 15 ani de experiență pe piața internă, urmăresc toate noile produse din industrie și oferă soluții populare consumatorilor ruși.

Caracteristici speciale

Datorită designului său special, aceste uși sunt protejate de hacking.

Iată principalele avantaje:

 • Fabricat din oțel de înaltă calitate, grosime 1,7 mm;
 • Sistem anti-pivot, care permite ușii să rămână în poziție închisă chiar și cu balamalele tăiate;
 • Aproape toate modelele au încuietori de încredere de clasa 4, care este cea mai mare pentru ușile de intrare;
 • Materialul de etanșare este un material de înaltă tehnologie - spumă poliuretanică rigidă, care nu necesită ghidaje metalice suplimentare. Această tehnologie nu permite atragerea frigului de pe stradă;
 • Cutia este confecționată dintr-un profil solid, care crește în plus rezistența structurală, rezistă în mod fiabil la coroziune și previne distorsiunea;
 • Pachetul de bază include accesorii de încredere, și anume mânere de înaltă calitate și ochi moderni cu un unghi larg de vizionare.

sortiment

O varietate de uși din oțel, produse la uzina "Argus", au o gamă largă de aplicații. Toate ușile din exterior sunt pictate în praf, rezistente la murdărie și zgârieturi. Din interior, sunt folosite panouri MDF din toate nuanțele populare.O astfel de paletă diversă le va permite să se potrivească în orice hol, indiferent de designul mobilierului, deoarece culoarea poate fi potrivită tonului.

Produsele sunt realizate într-un stil strict clasic, care vă permite să le folosiți atât acasă, cât și în spațiul de birouri.

Există mai multe serii principale care diferă structural și, prin urmare, au un interval de preț și un domeniu de aplicare diferit. Se poate alege un model într-un apartament într-o clădire de apartamente, o ușă de intrare pentru o casă privată sau o casă de țară, birou sau orice altă cameră.

 • Seria "Economie" este opțiunea cea mai accesibilă pentru protecția fiabilă. Pachetul de bază include o cutie din profil solid metalic, o cârpă cu grosimea de 50 mm și umplutură tubulară. De asemenea, toate modelele sunt echipate cu protecție anti-detașabilă, două încuietori, un mâner pe șipcă și un ochi de înaltă calitate. Această modificare va proteja apartamentul de intruși fără costuri mari pentru buget, iar calitatea va fi semnificativ mai mare decât cea a omologilor chinezi din aceeași gamă de prețuri.
 • Seria "Siberia" concepute pentru o protecție suplimentară împotriva frigului.Se utilizează în case particulare, în țară și în acele locuri unde există o diferență semnificativă de temperatură în interiorul și exteriorul. Grosimea lamei este de 55 mm, platbandul este un design dintr-o bucată cu cutia, iar umplutura este de două contururi de spumă poliuretanică rigidă. Spre deosebire de izolația din vată minerală, PPU nu are nevoie de un cadru suplimentar, economisește căldură mai fiabil, are o structură densă și nu permite ușilor să înghețe.

Decorarea decorativă a materialului rezistent la umiditate nu permite contactul aerului din încăpere cu uși metalice reci.

 • Pentru soi "Optima" grosimea tipică a pânzei de 60 mm, aceleași fitinguri de calitate, cutie dintr-o singură bucată cu platbandă și balamale cu protecție împotriva îndepărtării, zona întărită a castelului. Designul său protejează împotriva curenților, iar vata minerală, așezată între rigidizări, este folosită ca umplutură. Acest tip de umplutură are o izolație fonică ridicată, care va fi relevantă dacă ușa de intrare este situată lângă lift. Potrivit recenziilor clienților, această serie este cea mai populară deoarece are un raport excelent preț-performanță și o blocare fiabilă a clasei a patra a rezistenței la efracție.

Lăsând casa sub protecția produselor din această serie, nu vă puteți îngrijora siguranța proprietății.

 • Modelul "Rock" caracterizat prin protecție suplimentară împotriva intrușilor. Cutia este o construcție închisă din o singură piesă cu o grosime de 75 mm. Încălzirea se realizează prin două contururi de umplutură tubulară din spumă poliuretanică, care contribuie la utilizarea acesteia în zone reci și în care izolarea termică este importantă. Ca toate modelele "Den", ușile sunt echipate cu elemente de fixare anti-detașabile și încuietori fiabile.

În plus, modelele din această serie sunt echipate cu un sistem de blocare a porții.

 • "Gala" și "Olga" - încă două soiuri din linia bugetară "Berloga". Acestea au aproape aceleași caracteristici ca și "Optima". O caracteristică distinctivă este finisajul interior al panoului MDF cu o oglindă mare. Are un design elegant și este potrivit pentru holuri mici, crește vizibil zona și face camera mai ușoară vizual. Izolat cu vată minerală, care protejează împotriva zgomotului care vine din exterior și vă face să vă simțiți ca acasă într-un confort complet.
 • Poate că se poate numi seria cea mai fiabilă "3K". Potrivit statisticilor, cu cât este mai dificilă ușa de la intrare, cu atât mai puțini intruși vor îndrăzni să o împuște și, cel mai probabil, vor trece. O caracteristică distinctivă a acestor uși este o cutie armată din profil solid din oțel, a cărei grosime este de 90 mm. Panza are o grosime de 85 mm, iar izolația este o vată minerală termoizolantă Knauf Insulation "Thermo Roll", așezată în trei contur tubular.

Cu toate acestea, costul unei astfel de usi va fi de doua ori mai mare decat versiunea de baza a "Economiei".

demnitate

După cum puteți vedea, alegerea ușilor sigure este destul de largă. În funcție de cerințele privind siguranța, zgomotul și izolația termică, designul locației, toată lumea va putea alege un produs de calitate de la un producător intern. Fitingurile fiabile sunt un bonus suplimentar pentru o ușă solidă.

Un alt avantaj este că produsele acestui brand sunt reprezentate în toate regiunile, iar achiziția nu reprezintă mari dificultăți. Toate ușile sunt certificate și au o perioadă de garanție de service. Ele sunt foarte ușor de operat și nu necesită îngrijire suplimentară.

Vedeți următorul videoclip pentru ceea ce sunt folosite ușile "Den".

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor