Ușă video wireless pe ușă: caracteristici și specificații

 Ușă video wireless pe ușă: caracteristici și specificații

În lumea de astăzi, oamenii folosesc tot mai mult măsuri de securitate sporită, deoarece progresul tehnic ne permite să achiziționăm o varietate de produse pentru autoapărare și protecție la domiciliu. Sistemul de supraveghere a ușii wireless a apărut recent pe piața dispozitivelor de securitate, dar a câștigat deja o popularitate meritată.

Cu participarea lui a devenit posibilă îmbunătățirea securității casei sale.

Caracteristici de design

Învelișul wireless al ușii este bun în măsura în care este ușor de utilizat și are un preț accesibil. Datorită acestor calități, oamenii acumulează din ce în ce mai mult acest dispozitiv special.

Este o combinație a două părți: într-una dintre ele există o cameră video cu un microfon cu un modul radio încorporat, iar în cealaltă - un ecran video cu memorie permanentă. În exterior, dispozitivul arată ca un ochi complet obișnuit, având aceeași dimensiune și formă. Este vândut complet cu suporturi speciale care sunt proiectate pentru a fixa dispozitivul în locul ușii.

Datorită caracteristicilor sale de design, este aproape imposibil de observat o cameră video ascunsă.

Poate funcționa atât din rețea, cât și din baterie, cu toate acestea, majoritatea dispozitivelor vin într-un set cu un adaptor DC.

Camera miniatura nu interferează cu fotografierea video completă și înregistrarea sunetului la calitate înaltă. De regulă, dimensiunea filmului înregistrat este de 640 * 480 pixeli. Rezoluția videoclipului vă permite să vedeți destul de clar fața vizitatorului care este aproape de ușă.

Ochii ușii cu video sunt realizați în două forme.

 • Un dispozitiv care este proiectat pentru a fi fixat pe structura ușii direct pe geam.
 • Dispozitiv wireless care se află la o anumită distanță de ușă.

Ambele tipuri au argumente pro și contra.

De exemplu, un dispozitiv de prezentare generală poate avea o memorie încorporată sau poate fi echipat cu un modul special care acceptă diferite cartele de memorie. Majoritatea modelelor sunt capabile nu doar de înregistrarea video, ci și de fotografia a ceea ce se întâmplă în spatele ușii de intrare.

Peretele video fără fir aproape întotdeauna vine într-un set cu o baterie încorporată, deci nu este absolut necesară conectarea la rețeaua electrică. Modelele moderne sunt produse într-o configurație portabilă, care include un modul radio care vă permite să efectuați supravegherea video de la distanță.

Această proprietate simplifică foarte mult viețile multor oameni, în special cu probleme fizice de sănătate.

Pro și contra dispozitivelor de anchetă

Instalarea unui dispozitiv de supraveghere video wireless în apartament este necesar pentru o securitate suplimentară.

Acest dispozitiv are o serie de avantaje care predomină asupra altor sisteme de supraveghere.

 • Principalul avantaj al unui sistem fără fir este secretul său. În afara de detectare video este aproape imposibil, este vizibil numai atunci când un studiu aprofundat al ușii.
 • Un alt avantaj al dispozitivului - buget.Valoarea sa nu lovește buzunarul și aduce multe beneficii.
 • Datorită dimensiunilor mici ale produsului, este ușor de instalat. Instalarea sa nu durează prea mult timp, iar după instalare este foarte ușor de utilizat.
 • De asemenea, este convenabil ca nu este necesar să fiți aproape de ușă pentru a controla personal ceea ce se întâmplă la aterizare. Înregistrările ascunse audio și video vă permit să monitorizați în timp real, fără a lăsa un loc confortabil.
 • Dispozitivul video-ochi este echipat cu doar câteva butoane, ceea ce este foarte convenabil. Pentru a utiliza dispozitivul, nu veți avea nevoie de cunoștințe și abilități speciale, astfel încât o persoană de orice vârstă să poată face față.
 • Este important ca, în conformitate cu legislația în vigoare, cetățenii să aibă dreptul să furnizeze o înregistrare digitală ca dovadă, prin urmare, atunci când încearcă să pătrundă într-un videoclip, aceasta va ajuta la găsirea și capturarea intrușilor.

Un număr mare de calități pozitive de dispozitive de vizionare nu exclude apariția unor defecte în ele.

 • Modulul radio este foarte susceptibil de zgomot de funcționare.
 • Camera compactă are o rezistență scăzută la deteriorarea mecanică.
 • Dispozitivele cu acumulator nu sunt capabile să mențină o încărcare pentru o perioadă lungă de timp, în special la temperaturi scăzute. Domeniul de temperatură al funcționării stabile a dispozitivului este limitat. Același lucru se aplică și pentru unele modele. Opțiunile cele mai ieftine pot funcționa numai într-un anumit interval de temperatură. De îndată ce dispozitivul depășește limitele permise, acesta nu reușește imediat și acest lucru poate duce la defectarea electronicii sau a bateriei.
 • Transmisia datelor are loc cu ajutorul unui canal radio, iar apariția interferențelor va face imposibilă recepționarea datelor. Interferențele pe linie pot apărea din mai multe motive: găsirea unui număr de dispozitive specifice, a unor părți cu conductori și așa mai departe. Există dispozitive care sunt utilizate în mod special pentru un dop de undă radio.
 • Camera wireless miniatura are durabilitate scăzută. Câteva mișcări ciudate sunt suficiente pentru a deteriora dispozitivul, dar unii producători produc modele rezistente la șocuri care sunt aproape imposibil de rupt.

Opțiuni suplimentare

Sistemele de supraveghere wireless pot avea diferite funcții suplimentare.

Unele modele sunt echipate cu un senzor de mișcare în infraroșu și un modul GSM pentru transmiterea datelor. Un senzor de mișcare în infraroșu va porni automat camera când mișcarea are loc la o anumită distanță de ușă și dispozitivul pornește fie înregistrarea video, fie fotografia - totul depinde de setări.

Modulul GSM este necesar pentru a putea obține informații înregistrate pe orice dispozitiv conectat la Internet. Acest lucru vă permite să observați ce se întâmplă lângă ușa din față, chiar dacă sunteți departe de casă.

Videoclipurile și fotografiile pot fi salvate pentru a le studia mai detaliat.

Cum sa alegi?

Alegerea unui dispozitiv de supraveghere pentru supravegherea video privată este necesar să se determine funcționalitatea acestuia.

De exemplu, un senzor de mișcare în infraroșu este o funcție absolut lipsită de sens în intrare cu iluminare automată. Când alegeți, este necesar să se măsoare dimensiunea ușii pentru a achiziționa dispozitivul cu exact aceiași parametri, altfel vor apărea dificultăți în timpul instalării.

De asemenea, trebuie să luați în considerare unghiul de vizualizare. Adesea nu are sens să dobândești o cameră cu o rază mare de acțiune, de obicei suficientă pentru a roti 90 de grade.Dacă proprietarii doresc să poată comunica cu invitați online, atunci merită să cumperi un dispozitiv cu suport pentru Wi-Fi.

O caracteristică utilă este senzorul de mișcare, cu ajutorul căruia puteți afla despre vizita vizitatorilor chiar înainte de a auzi clopotul.

Achiziționarea unui dispozitiv pentru uz personal ar trebui adaptată cerințelor medii. Camerele profesionale video au un număr de caracteristici îmbunătățite, care nu sunt ușor de înțeles de utilizatorul mediu și costă de multe ori mai mult decât omologii lor simplificați.

Nu uitați să studiați cu atenție performanțele și recenziile cumpărătorilor adevărați înainte de a cumpăra un peephole video fără fir. Rețineți că cu cât prețul este mai mic, cu atât este mai rău dispozitivul.

Modele populare

Atunci când decideți să achiziționați un ochi video fără fir, trebuie să vă familiarizați cu cele mai populare modele pentru a identifica dezavantajele și avantajele acestora.

 • GSM II-2 - un dispozitiv care este destinat instalării în ușa ușii. Setul include o cartelă de memorie, un dispozitiv MMS, o încărcare, o baterie și componente atașate. Datorită ecranului miniatural și senzorului de mișcare, proprietarii de apartamente pot vedea întotdeauna abordarea vizitatorilor în avans.Senzorul infraroșu poate detecta deplasarea la o distanță de un metru și jumătate. Ecranul tactil și unghiul de vizualizare de 100 de grade adaugă la popularitatea dispozitivului.
 • Radio dvr - dispozitiv echipat cu un ecran mare de 5 inci. Nu este necesar să îl instalați în apartament la o mică distanță de ochiul video, dar îl puteți lua cu dvs. Ea are built-in auto-off și on, ceea ce economisește în mod semnificativ de energie baterie. Produsul este fabricat din alamă și, prin urmare, are o greutate mică. Kitul de supraveghere video este alcătuit dintr-o vizor video, o antenă și căști stereo.
Radio dvr
 • Vocea acasă - un model ieftin al dispozitivului de anchetă, care este echipat cu un set minim de funcții. Cu ajutorul acestuia puteți organiza un dialog în două sensuri și puteți urmări ce se întâmplă în spatele ușii printr-un mic monitor. De fapt, este un mini-interfon cu video.
 • Sititek i3 - un dispozitiv care funcționează pe baza "Android" și care are un modul Wi-Fi. De asemenea, în modulul extern al dispozitivului există un clopot, o lumină de fundal și un senzor de mișcare, iar în interiorul produsului există un afișaj tactil încorporat, pe care imaginea este vizibilă. Sititek i3 funcționează pe baza bateriei, care poate funcționa continuu timp de câteva ore.
Vocea acasă
Sititek i3
 • Cetatea Neagră - o cameră video, un clopot, un ecran tactil și elemente de fixare. Dispozitivul este echipat cu un senzor de mișcare și un modul GSM, astfel încât proprietarii de apartamente să nu poată vedea numai vizitatori, ci și să comunice cu ei. Funcționează de la o baterie care nu necesită reîncărcare frecventă.

O cameră colorată și un ecran cu ecran tactil fac mult mai ușor de observat, mai ales că toate datele pot fi salvate pe cardul de memorie care vine cu acesta.

O prezentare generală a unuia dintre aceste dispozitive, puteți vedea în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor