Care sunt avantajele și dezavantajele ușii Dera?

Care sunt avantajele și dezavantajele ușii Dera?

Lux, eleganta, patos sau linii stricte clare, pompozitate sau un interior modest - in orice stil camera nu este decorata, in firma Dera puteti alege si cumpara intotdeauna usi de interior care se potrivesc perfect conceptului general al ideii de design. Care sunt avantajele și dezavantajele ușilor Dera, este ușor de înțeles, merită doar politica companiei și clienți despre produsele brandului.

Despre marca

Marca Dera a fost cunoscută pe piața producției de uși de interior din 1996. Compania dispune de echipament avansat și personal de înaltă calitate, datorită căruia volumul lunar de producție de mărci atinge 30.000 de seturi.

Principala prioritate a companiei este calitatea produselor și clienții mulțumiți. Toate produsele mărcii sunt certificate pentru conformitatea cu standardele GOST.

Dera este o companie cu ciclu complet de prelucrare a lemnului. Aceasta înseamnă că marca desfășoară activități forestiere, prelucrarea lemnului și reîmpădurirea. Dera este unul dintre cei mai importanti producatori de usi de interior din Rusia.

specie

Sistemele de uși fabricate de Dera sunt împărțite în următoarele tipuri în funcție de caracteristicile lor tehnice și locația de montare:

 • protecție împotriva incendiilor;
 • construcții;
 • birou;
 • pentru școli și instituții medicale.

stingerea incendiilor diferă în rezistența la foc de 30 și 60 de minute, astfel încât în ​​acest timp produsele să-și păstreze proprietățile izolante și să nu fie deformate sub acțiunea temperaturilor ridicate. Rama este realizată din lemn de înaltă calitate, umplutura interioară fiind o placă refractară impregnată cu un compus special. Grosimea stratului de ușă variază între 4-5,6 cm. Echipamentul ramei de ușă - circuite antifum și izolare fonică, la unele modele există o garnitură suplimentară de spumă.

uşi pentru instituțiile medicale caracterizat de înaltă rezistență, aspect frumos și durabilitate. Excelent să reziste spălării obișnuite cu dezinfectanți, să aibă goluri de ventilație.Modelele pentru dulapuri au proprietăți de izolare fonică îmbunătățite, iar opțiunile dublu pentru coridoare sunt decorate cu geamuri cu geam dublu.

Ușile prevăzute pentru instalare în instituțiile de învățământrezistent la uzură și durabil. Rama ușii este în plus armată, iar suprafața pânzei este rezistentă la solicitări mecanice. Având în vedere specificul designului facilităților pentru copii, producătorul oferă o gamă largă de culori pentru sistemele de uși pentru instituțiile de învățământ. Modelele glazurate utilizează sticlă armată.

uşi pentru clădirile administrative diferă într-un aspect nobil și solid datorită finisării printr-un interval interline de la un copac natural. Produsele au proprietăți de izolare fonică și ignifugă.

Sisteme de uși pentru hoteluri - Acestea sunt produse de interior pentru camere sau structuri de intrare. Fiecare specie îndeplinește cerințe specifice. De exemplu, intrarea respectă regulile de incendiu, izolația interioară - zgomot.

avantaje

Marca Dera fabrică ușile de interior pe echipamente străine moderne, utilizând tehnologii europene avansate, materii prime ecologice și certificate și componente de înaltă calitate.

Fiecare produs este combinația perfectă de "calitate-preț".Orice design de ușă va satisface clienții cei mai exigenți. O rețea reprezentativă largă implicată în implementarea ușilor interioare Dera asigură disponibilitatea tuturor articolelor din catalogul companiei și serviciul de garanție de înaltă calitate.

Toate sistemele de uși Dera sunt foarte solicitate în construcția de clădiri noi (clădiri rezidențiale și publice), birouri, hoteluri și instituții de învățământ.

Ușile mărcii sunt la fel de potrivite pentru camerele pentru copii, unde siguranța materialului sursă este importantă, iar baia sau bucătăria, unde este importantă rezistența la schimbările de umiditate și o schimbare bruscă a temperaturii.

Fiecare exemplar al unui sistem de uși fabricat de Dera îndeplinește cerințele GOST.

Produsele marca Dera au următoarele avantaje.

 • Controlul calității produselor în toate etapele producției lor;
 • Uscarea cherestelei înainte de a fi utilizată în acest proces;
 • Selecție largă de materiale de finisare;
 • Produse de design frumoase;
 • 10 ani garanție;
 • Preț rezonabil.

deficiențe

Ușile companiei Dera au opinii pozitive din partea clienților, însă, judecând după câteva comentarii,Acest produs are dezavantajele sale.

Acestea includ următoarele.

 • Curbarea cârpei;
 • Slab de fixare a sticlei în modele vitrate;
 • Cu timpul, ușile se opresc din închidere;
 • Timp de prelucrare pe termen lung;
 • Serviciu slab în multe dealeri ale companiei.

Film informativ despre producția de uși de interior la Dera, Inc., vizionați videoclipul de mai jos:

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor