Produsele companiei "House of Doors": tipuri și caracteristici

 Producția Companiei Casei de Uși: Vederi și caracteristici

Compania House of Doors a fabricat ușile de intrare și de interior pentru mai mult de 10 ani și, în acest timp, sa stabilit ca o organizație serioasă și serioasă. Oferă clienților săi să cumpere structuri din lemn de înaltă calitate, cu recomandări și certificări bune.

Caracteristici speciale

Producția mărcii House of Doors se distinge printr-un design unic și atractiv, în plus, este fabricat din materiale de înaltă calitate. Dacă comparăm produsele acestei companii cu analogii altor producători, atunci putem spune cu încredere că nu diferă în calitate, dar au un preț mai mic.

Produsele din lemn sunt realizate din lemn natural (în principal din conifere) și, prin urmare, sunt absolut sigure pentru mediul înconjurător.

Compania consideră că sarcina sa principală este de a crea confort într-un apartament sau într-un birou, astfel încât fiecare persoană să se simtă confortabilă deschizând ușile de intrare sau de interior. Printre varietatea modernă de produse ușă se poate pierde ușor, astfel încât marca produce produse ușor de ales. Ușile de înaltă calitate și serviciul european împing marca în față, crescând cererea consumatorilor.

Accesoriile de înaltă calitate, disponibilitatea și o gamă imensă de modele - acestea sunt principalele criterii care pot caracteriza produsele companiei "House of Doors". În plus, angajații acestei organizații sunt întotdeauna gata să consilieze clienții potențiali cu privire la orice aspect legat de alegerea ușilor. Managerii atenți vor plasa rapid o comandă și vor recomanda cele mai bune metode de instalare.

gama

Puteți achiziționa produse de interior, de construcții, de metal și plastic din magazinul de uși "Door House". Tablourile de interior sunt disponibile în mai multe serii, fiecare având propriile caracteristici operaționale.

Cea mai faimoasă serie:

 • "Cabinetmaker" - seria necostisitoare care diferă în designul original, în combinație cu desenul orizontal pe o suprafață a unei pânză. În ceea ce privește decorarea se folosește material decorativ pe bază de celuloză. Designul are un tip de deschidere în formă de leagăn și constă dintr-o singură unitate de ușă. Seria este realizată din lemn natural și silicat sau din sticlă mată.
 • "Ocean" - Aceasta este o nouă colecție care combină cinci modele cu o singură fotografie. Astfel, cumpărătorii pot actualiza interiorul apartamentului, folosind o singură serie. Avantajul "oceanului" este variația modelelor, nuanțele moderne ale stratului de acoperire și ale părților volumetrice din sticlă mată. Aproape toate produsele constau din elemente din lemn și sticlă, ceea ce vă permite să creați un stil combinat al casei.
 • „Arhitect“ - include produse constând dintr-un cadru din lemn, pe care foile MDF au o grosime de 0,6 cm, lipite. Datorită acoperirii din PVC, panourile au crescut rezistența și rezistența la deformare. Toate modelele sunt completate cu inserții de sticlă securizate cu clei transparent din silicon.
 • "Europan" - o colecție care folosește culori unice și design inovator de picturi. Construcțiile ușilor constau din masele obișnuite telescopice și speciale, care formează o linie cu ușa. Frunză de ușă glazată cu sticlă colorată ..
 • Polaris - o serie de produse care sunt acoperite cu email alb. Datorită acestui fapt, toate pânzele se vor potrivi cu ușurință în orice interior și vor adăuga luxul. Ei nu au nevoie de îngrijire specială, este suficient să le ștergeți cu o cârpă umedă din când în când. Fiecare model este fabricat pe echipamente inovatoare, care asigură fiabilitatea și calitatea ridicată.
 • lux - o colecție cu acoperire modernă - bioshpon. Aceasta este o dezvoltare europeană în domeniul acoperirilor decorative, care subliniază naturalitatea texturii cu ajutorul unui tratament special de suprafață. Rezistența structurii este asigurată de un cadru din lemn masiv de pin.

Usile metalice ale companiei "House of Doors" sunt cele mai fiabile structuri pentru a proteja casa. Acestea se caracterizează prin rezistență ridicată, durabilitate și rezistență la deteriorări mecanice.

Toate modelele sunt echipate cu încuietori de încredere, care sunt foarte greu de crack. Densitatea izolației reduce conductivitatea termică a produsului, ceea ce ajută la menținerea căldurii în interiorul casei.

În ceea ce privește construcțiile din plastic, ele sunt emise în două serii: "Drops" și "Harmonica":

 • „Dezgheț“ este o țesătură rezistentă la foc, termoizolantă și absorbantă a zgomotului, caracterizată prin rezistență ridicată și rezistență la uzură.
 • „Acordeon“ - Acestea sunt ușile din plastic de interior care se pot desface atunci când sunt deschise. Este foarte convenabil să economisiți spațiu util sau să separați două zone funcționale. Sunt disponibile în patru culori: email de nuc, stejar, fag și alb.

Ușile de construcție sunt realizate din rame de pin, iar în interior sunt umplute cu umplutură de fagure. Cel mai adesea necesare pentru utilizarea temporară și, prin urmare, nu stau cu proprietăți estetice speciale. Cu ajutorul lor, puteți zona spațiului, izolați și izolați fonic camera.

Principalul lor avantaj constă în durabilitate: chiar și după punerea în funcțiune a obiectului, ușile de construcție pot fi utilizate în scopul dorit.

Reguli de selecție

Pentru a găsi panza perfectă în compania "Casa ușilor" este necesar să se măsoare deschiderile pentru a cunoaște exact dimensiunile viitorului cadru de ușă. A lua corect măsurători poate ajuta maestru. Este mai convenabil să cumpărați construcția pe site-ul oficial al companiei decât să căutați produsele sale în magazinele de hardware.

În magazinul online este posibil să aflați imediat costul final al ușii împreună cu instalarea, ceea ce va economisi timpul și banii clientului. O varietate de modele și modele de grosime vă permite să alegeți opțiunea potrivită.

Designul de design al produselor este atât de divers, încât puteți găsi o culoare care se va potrivi perfect în interiorul unei case sau unui birou. Pentru casele de la țară, aspectul intrării este important, astfel încât structurile metalice de intrare vor face clădirea atractivă. În plus, unele modele de fier au decorațiuni din lemn care vă permit să le instalați într-o casă din lemn. Dacă în sortimentul magazinului nu există nici o ușă necesară clientului, atunci puteți comanda produsul în funcție de schița proprie.

Cum să ai grijă?

"House of Doors" are grijă de produsele sale, oferind astfel clienților săi o instrucțiune care descrie regulile de îngrijire a frunzelor ușilor.Ușile reprezintă o parte strălucitoare a interiorului și necesită o atenție periodică și o întreținere corespunzătoare. Îngrijirea permanentă va păstra aspectul original al panourilor pentru o perioadă lungă de timp.

Le puteți curăța numai luând în considerare anumite reguli:

 • Pentru a curăța corect ușile interioare, trebuie să utilizați numai detergenți speciali. Acest lucru este important deoarece nu fiecare substanță poate avea un efect benefic asupra suprafeței casetei - uneori un instrument ales în mod necorespunzător poate deteriora acoperirea.

Nu utilizați lichide de curățare și pulberi abrazive, deoarece acestea reacționează chimic cu lemnul și le strică. Cel mai bine este să utilizați o soluție care constă din apă pură și alcool.

 • Procesul de curățare a ușilor este un proces ușor și rapid. Mai întâi trebuie să îndepărtați praful de pe suprafața pânzei cu o cârpă umedă și apoi să o ștergeți.
 • De asemenea, merită să ne amintim că, în timpul lucrărilor de reparații, ușile interioare trebuie scoase din balamale și scoase. Acest lucru este necesar pentru a nu le deteriora, deoarece reparația implică adesea utilizarea de substanțe chimice. Alternativ, panourile ușii pot fi închise cu folie de plastic.
 • Compania "House of Doors" recomandă în special îngrijirea ușilor cu lac de poliester. Acestea trebuie periodic să fie tratate cu un instrument special care să mențină frumusețea și strălucirea ușii.

opinii

Compania "House of Doors" sa dovedit a fi pe piața construcțiilor. Mulți oameni preferă produsele acestui producător special, având în vedere că au cele mai bune proprietăți de performanță. Cumpărătorii vorbesc pozitiv despre designul ușii și spun că sunt superioare în calitate de multe alte pânze de la branduri bine-cunoscute. Varietatea de soluții de design vă permite să alegeți un model care să accentueze cel mai bine stilul casei.

Atât ușile de intrare cât și cele interioare sunt de înaltă calitate și sunt capabile, cu o grijă corespunzătoare, să servească mai mult de o duzină de ani. Compania se îngrijește de reputația sa, oferind astfel orice ajutor în alegerea frunzelor de ușă. Mulți cumpărători au achiziționat cea mai bună opțiune, mulțumită sfatului unor manageri experimentați care nu numai că ajută la alegere, ci și iau comenzi individuale.

Cum de a alege o ușă, aflați din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor