Caracteristici de închidere de pardoseală pentru uși din sticlă

 Caracteristici de închidere de pardoseală pentru uși din sticlă

Mai aproape de ușă a numit mecanismul care contribuie la închiderea lor strânsă, liniștită și netedă. Funcțiile sale includ capacitatea de a proteja ușa de șocuri în cazul în care se închide foarte brusc, precum și de a minimiza zgomotul și sunetele ascuțite. Utilizarea frecventă a acestui mecanism este observată în clădirile de birouri și rezidențiale, unde se asigură astfel confortul și utilizarea în siguranță a ușilor.

Caracteristici cheie

Suprafața de podea pentru uși de sticlă trebuie să fie funcțională, respectând toate standardele și standardele. Fiecare dintre dispozitive îndeplinește funcțiile care îi sunt atribuite:

 • protejează proiectarea ușilor împotriva efectelor mecanice, mărind în același timp perioada de utilizare;
 • reduce nivelul de zgomot;
 • protejează ușa de închiderea bruscă a autovehiculului și, ca rezultat, de rupere și de deteriorare a utilizatorilor;
 • reduce cantitatea de pierderi de căldură, cu condiția să fie o ușă de intrare mai aproape.

Dispozitivul pentru uși de sticlă este echipat cu un arc, care asigură fiabilitatea și comoditatea la închidere. Mecanismul de arc este fixat pe o placă metalică, de aceea este imperceptibil în afară. În același timp, pentru a deschide ușa, va trebui să faceți ceva efort, dar se închide pe cont propriu. Acest echipament nu necesită nicio întreținere, este operat pentru o lungă perioadă de timp datorită calității ridicate a arcurilor care nu se întind.

Plasarea podelei se face pe podea. Acest element va fi o opțiune potrivită pentru o ușă masivă pendulară. În procesul de deschidere a rețelei, se apropie mai mult de un suport suplimentar, pentru aceasta există o axă care se întoarce. După declanșarea mecanismului de primăvară, are loc procedura de închidere ușoară a ușii care se eliberează.

Instalarea mecanismelor de finisare de nivel superior este caracterizată prin simplitate. Pentru a efectua această procedură nu este nevoie de cunoștințe și abilități speciale. Lucrul cu închizătorii ascunși și în aer liber poate fi de încredere cu profesioniștii dacă nu sunteți complet încrezători în propriile dvs. abilități. În acest proces, principalul lucru este să executați corect și corect toate acțiunile necesare, deoarece acesta este un factor decisiv în durata de funcționare a ușii.

selecție

Atunci când alegeți un podea mai aproape de construcția de sticlă, trebuie să fiți atenți la astfel de momente.

 1. Lățimea și greutatea ușilor. Puterea mai apropiată trebuie să se potrivească cu greutatea ușii. Specialiștii recomandă adesea instalarea mai multor elemente. Dar dacă ușa camerei dvs. este greoaie și masivă, atunci când cumpărați, merită să alegeți cea mai puternică ușă mai aproape.
 2. mecanismcare este angajat în controlul vitezei, contribuind la deschiderea și închiderea foii de ușă. Bunurile de bună calitate sunt întotdeauna echipate cu un sistem special de frânare.
 3. Mecanism de tracțiune variat. În modelele simple de închidere există o forță de alunecare, deci dacă se dorește lăsarea ușilor deschise fără deteriorarea mecanismului, atunci ar trebui să se acorde prioritate modelelor care au o încuietoare.

La cumpărare, modul de temperatură al dispozitivului joacă un rol semnificativ. Dacă acest mecanism este destinat unei uși de intrare, caracteristicile elementelor și pieselor sale trebuie să fie de așa natură încât acestea să poată rezista tuturor funcțiilor care le sunt atribuite.

Caracteristicile produselor Dorma

Mecanismele de podea pentru construcția de sticlă Dorma astăzi sunt destul de solicitate și populare. Utilizatorii preferă să opteze pentru acest grup de produse, din cauza costurilor reduse și a calității excelente a produselor. Dorma mecanismele de ajustare sunt caracterizate de următorii indicatori:

 • utilitate, confort, fiabilitate;
 • aspect aparte;
 • o perioadă lungă de utilizare;
 • instalare rapidă și sigură;
 • o varietate de accesorii;
 • capacitatea de a personaliza în condiții specifice;
 • nu este nevoie de o adâncime mare a canelurii, astfel încât să nu existe probleme cu pardoseala;
 • posibilitate de utilizare pentru diferite uși, de la cele mai puternice la simple;
 • ușurință în timpul deschiderii și netedă la închiderea unei construcții a ușii.

Instalare și ajustare

Dacă produsul este deja selectat în funcție de dimensiune și corespunde tipului de ușă,Puteți începe procesul de instalare. Cea mai obișnuită orientare pentru mecanismul de podea este considerată a fi partea de deschidere. Dacă ușa se deschide în interior, instalarea elementului trebuie să fie deasupra.

Acest produs din grupul de mecanisme de pardoseală pentru uși de sticlă este instalat prin atașarea manetei la foaia ușii și a carcasei mai apropiate de cutie. Pentru ao asigura, va trebui să cumpărați mecanisme de fixare în avans, care nu sunt întotdeauna prezente în kit. Convenabilitatea este caracterizată de o schemă care este întotdeauna atașată la produsul achiziționat și tocmai prin aceasta puteți asambla și instala rapid și corect mecanismul.

În procesul de ajustare a podelei de apropiere nu este nevoie în fiecare caz. După instalarea mecanismului, este necesar să reglați arcul, ceea ce va oferi confort în deschiderea și închiderea ușii. Puteți regla dispozitivul de arc cu una din următoarele opțiuni:

 • offset mai aproape de balamalele ușii;
 • rotiți fixarea manetei nodului;
 • comprimarea arcului cu șurubul de reglare.

Acest set de acțiuni este simplu și simplu, pentru a ajuta fiecare utilizator este atașat instrucțiunile incluse.Dispozitivele de închidere a pendulului cu instalare pe podea pentru o ușă de sticlă sunt mecanismele necesare care sunt capabile să furnizeze moale și fără pericol la folosirea ușilor. Costul acestui produs este scăzut, dar, în același timp, după instalare, dispozitivul este aproape imperceptibil, ceea ce nu strică interiorul. Achiziționarea și instalarea unei uși de apropiere este o oportunitate de a spori durata de viață a structurii ușii, deoarece achiziționarea acesteia va fi mult mai ieftină decât instalarea unei noi uși.

Veți afla despre închizătoarele de uși de la ușile din sticlă din videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor