Usi de elita: optiuni exclusive in interior

 Usi de elita: optiuni exclusive in interior

Mulți cumpărători doresc să cumpere nu doar ușile, și anume, ușile de elită care vor face interiorul casei de neuitat și de lux. Desigur, astfel de produse sunt considerate scumpe, dar în același timp rezistente la uzură, datorită cărora, pe parcursul anilor, își justifică pe deplin prețul. Ce caracteristici ale acestor produse, cum să le alegeți corect, veți învăța mai departe. Veți afla, de asemenea, mai multe despre materialele din care sunt fabricate ușile de lux și versiunile acestora.

Oferă produse exclusiviste

Usile de tip Elite, la fel ca orice alte materiale de constructie premium, au cateva caracteristici care includ urmatoarele puncte:

 • Produsele de lux costă mereu clienții o mulțime de bani.Acestea nu pot fi ieftine, numai pentru că o astfel de producție nu va fi profitabilă pentru firme și mărci înseși. Prețul trebuie să justifice pe deplin materialele și costurile costisitoare utilizate pentru producție.
 • Când se creează și se fabrică ușile de elită, se folosesc tehnologii moderne și adesea materii prime de înaltă calitate, naturale și sigure. Producătorii sunt convinși că materialele naturale vor servi clienților mult mai mult timp decât alții.
 • O atenție deosebită în fabricarea ușilor de acest tip este acordată accesoriilor și designului acestora. Producătorii consideră că ușile ar trebui să fie nu numai sigure și fiabile, ci și frumoase, ceea ce înseamnă că decorul nu trebuie ignorat. În plus, calitatea decorului în sine este mereu pe partea de sus.
 • Usile de interior Elite pot fi vandute intr-o forma gata realizata prin masuratori standard si pot fi realizate si in functie de masuratorile individuale furnizate de cumparatori. Ușile la comandă nu sunt deloc mai proaste decât cele pe care le vedeți în ferestre, principala lor diferență fiind doar în dimensiune.
 • Alegerea ușilor de elită pentru casa dvs., puteți fi siguri că acestea vor fi perfect calde și izolate fonic.

După instalare, nu se va auzi zgomot din alte încăperi.

 • Caracteristica principală a ușilor de lux este că lucrează la acești profesioniști în domeniul lor. Crearea unor astfel de produse este o adevărată artă. El încredințează numai acelor stăpâni care sunt gata să muncească din greu pentru produsele viitoare și își pun întregul suflet în ei.
 • Pe ușile exclusive puteți găsi cu ușurință piese aurite, diverse decorațiuni de argint și cupru. Foarte des, diferite mozaicuri de sticlă sunt folosite ca decorațiuni. Astfel de uși nu vor lăsa indiferenți nu numai gospodăria, ci și toți oaspeții care vin la tine acasă.

Ușile de lux pentru case și apartamente sunt disponibile într-o mare varietate. Chiar și cei mai fascinați și capricioși cumpărători vor găsi cu siguranță ceea ce au nevoie. În plus, ușile scumpe și exclusive sunt disponibile într-o varietate de stiluri. Aici puteți găsi opțiuni pentru interiorul clasic și modern.

tipuri

Astăzi piața internă și străină a materialelor de construcții oferă o mare varietate de uși de interior de lux.Acestea pot fi fie modele standard cu minimum de piese și accesorii, fie modele mai complexe.

 • leagăn model Ușile, probabil, sunt considerate una dintre cele mai populare și căutate. Designul lor este considerat foarte simplu, pentru a le deschide, trebuie doar să deschideți produsul într-o anumită direcție. Cu toate acestea, instalarea lor în casă poate necesita mult spațiu liber. Astfel de produse nu sunt recomandate pentru camere foarte mici.
 • pendulă ușile foarte asemănătoare cu articulația, dar acest tip implică faptul că desenul poate fi deschis în ambele direcții. Pentru mulți, acesta este un plus mare, unii preferă și alte modele.
 • La ușa rabatabilă Există multe avantaje. În plus, ele par foarte nebanale. La deschiderea unor astfel de produse, este ca și cum ar fi "pliate" ca o carte.
 • Nu sunt mai puțin cunoscute tipuri de uși de lux opțiuni semi-rotunde. Astfel de produse sunt adesea articulate, dar glisante și nu excepția. Pentru a le instala, au nevoie, de asemenea, de o mulțime de spațiu liber, dar cu siguranță pot fi punctul culminant al oricărei case.
 • alunecare usi de interior pot fi realizate dintr-o varietate de materiale. Acestea pot fi instalate nu numai între camere, ci și la ieșirea din casă spre balcon.

În plus față de soiurile descrise mai sus, există, de asemenea, uși telescopice și alte opțiuni care sunt la fel de populare printre cumpărători.

Cu toate acestea, un profesionist ar trebui să fie angajat în alegerea corectă a unei uși scumpe și de elită, deoarece numai el poate determina în mod competent care ușa se potrivește cel mai bine nu numai în ușă, dar și în viitorul interior al unei case sau apartament.

Forme și mărimi

Ușile scumpe pot fi realizate nu numai în forme clasice, ci și în diverse modele neobișnuite. Cumpărătorul poate achiziționa întotdeauna orice pană de formă dorită la comandă în funcție de schițele individuale, cu toate acestea, nu toate firmele oferă un astfel de serviciu.

Ușile interioare pot fi ascunse, în timp ce peretele trebuie făcut și acoperit în execuția corespunzătoare. De asemenea, ușile pot fi simple sau duble. Primele, sub formă, sunt considerate mai puțin dimensionale decât cele din urmă, ceea ce înseamnă că ele pot economisi spațiu în interiorul locuinței.

Cele mai multe modele de usi interioare au dimensiuni standard. Practic, producătorii interni de materiale de construcție sunt ghidați de GOST. Dar acest lucru nu înseamnă că mărcile europene vor produce și produse orientate spre standardele și normele rusești.

De aceea, acest moment este foarte important pentru a vă clarifica dacă decideți să cumpărați un produs de la un brand sau o marcă străină.

Înălțimea unei uși de interior standard variază de la 190 până la 210 de centimetri, desigur, aceste cifre sunt condiționate. Lățimea poate fi de 70, 80 și mai multe centimetri.

Este important să înțelegem că ușile de interior de elită nu sunt opțiuni clasice pe care le vedeam pe piață și în magazine, astfel încât acestea nu vor fi întotdeauna făcute pentru ușile obișnuite. Uneori poate necesita chiar o modificare gravă a peretelui pentru a le instala.

materiale

După cum sa menționat deja, producătorii de uși scumpe și de elită folosesc la fabricarea lor materiale extrem de costisitoare și naturale, care includ în principal:

 • Lemn. Ușile din lemn sunt mereu la modă.Astfel de produse sunt considerate nu numai durabile, rezistente la uzură și practice, dar și frumoase. Mai ales dacă sunt decorate cu sculptură. Ușile de interior din lemn pot fi costisitoare, cu toate acestea, putem spune cu siguranță că vor dura mai mult de o duzină de ani. Cele mai populare opțiuni sunt stejarul masiv.
 • Foarte des, mulți producători oferă ușile din furnir. În multe privințe, acest material nu este mai rău decât lemnul, și de multe ori este puțin mai ieftin.
 • oțel Ușile sunt de multe ori emise cu timbre scumpe. Este cel mai puțin probabil ca acestea să fie folosite ca interior deoarece fac interiorul mai greu. Cu toate acestea, uneori, pentru interioare moderne se pot potrivi mai bine decât oricine altcineva.
 • sticlă nu mai puțin frecvent utilizate în fabricarea ușilor exclusive, acest material poate fi considerat practic în multe privințe, totuși necesită o curățare regulată, deoarece amprentele digitale și amprentele de degete, precum și orice altă murdărie, vor fi vizibile instantaneu. Ușile din sticlă sunt disponibile într-o mare varietate. Nicio excepție și combinația de sticlă cu lemn.
 • Deseori puteți găsi produse din metal-plastic. Ușile de acest tip arată foarte ușoară, iar materialul în sine nu este considerat periculos și toxic pentru mediul înconjurător. Marele avantaj al acestui material este acela că vine într-o mare varietate de culori. Ușile din acesta pot fi selectate în orice umbră și cu orice decor.

Exclusive și designer ușile sunt adesea produse de colecții de la designeri și decoratori diferite, deci, dacă alegeți o anumită companie, atunci să fie pregătit că astfel de produse pot necesita deșeuri grave.

desen

O atenție deosebită la crearea ușilor interioare de elită este dată designului lor, care ar trebui să fie bine gândit și armonios. Este important ca designul să fie combinat ideal în viitor cu stilul interior. O varietate de posibilități de decorare a produselor sunt limitate doar de imaginația specialiștilor care lucrează la acest proces.

Utilizarea vitraliilor este considerată o opțiune foarte populară pentru ușile exclusiviste. Cele mai scumpe și mai luxoase vitralii din vitralii în stilul Tiffany și multe altele, imită diferite desene și uneori picturi complete.Astfel de uși cu vitralii vor fi o soluție excelentă pentru a completa interiorul clasic.

Ușile din lemn sculptate sunt, de asemenea, realizate manual, ceea ce necesită mult efort. Fitingurile sunt întotdeauna în armonie cu stilul general al foii de ușă. De exemplu, mânerele trebuie să se potrivească perfect cu culoarea produsului în sine, adică să fie o continuare a întregului stil de performanță, iar toate celelalte detalii nu trebuie să contravină imaginii generale.

Putem spune că designul ușilor de elită va arăta mereu costisitor, în timp ce se va distinge prin linii și forme discrete și, bineînțeles, o anumită rigoare. Aici și lemn, antic stilizat, diverse detalii volumetrice și multe altele, care fac parte integrantă din ușile scumpe de interior.

Idei originale în interiorul apartamentului

Este foarte dificil să alegeți foarte exclusiv pentru un interior armonios, cu toate acestea, nu ar trebui să vă limitați imaginația, și apoi totul va fi cu siguranță elaborat.

Pentru un apartament spațios, într-un stil clasic, puteți alege ușile interioare neobișnuite pentru lemn vechi. Acestea nu numai că vor completa interiorul cu competență, ci vor adăuga și mai mult șic și lux.

Pentru un interior modern al apartamentelor, cel mai bine este să cumpărați modele de sticlă neobișnuite, de exemplu, cu gravură sau cu geam mat. Poate fi modele de alunecare, și oricare altul.

Designerii și decoratorii pot ajuta la alegerea modelului necesar. Până în prezent, serviciile lor sunt considerate destul de acceptabile, iar activitatea profesioniștilor va fi plăcută în anii următori.

Cum sa alegi?

Se pare că ar fi dificil să alegeți o ușă pentru o casă sau un apartament. Cu toate acestea, atunci când cumpărătorii decid să cheltuiască o anumită sumă mare pe un produs de acest tip, atunci apar câteva întrebări.

Ușile interioare sunt mai ușor de ales decât ușile de intrare, deoarece siguranța nu este cel mai important criteriu aici. Desigur, și produsele de interior pot fi blocate cu o cheie sau obloane speciale. Dar nu este nevoie să instalați un sistem special de blocare.

Atunci când alegeți o ușă, trebuie acordată o atenție deosebită ușii și tuturor măsurătorilor și calculelor. Produsul viitor ar trebui să se potrivească perfect nu numai în interior, ci și în peretele însuși.

Produse scumpe mai bine să cumpere direct în magazin.Pentru a evalua independent calitatea și aspectul lor. De asemenea, ar trebui să se acorde prioritate numai companiilor de încredere care au reușit deja să se stabilească pe piața materialelor de construcții. Cumpărăturile de pe Internet sunt foarte populare, însă acestea nu vă permit să obțineți în totalitate informațiile pe care le puteți obține live, cu o inspecție personală a produselor.

Dacă dvs. înșivă nu puteți alege un produs pentru casă, este mai bine să utilizați serviciile specialiștilor.

Cum de a alege ușa pentru interior, aflați din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor