Usile "Framir"

Framir este un producător important de uși de intrare, interior și inovatoare pe piața rusă. Producția fabricii este cunoscută larg de consumatori și este în mare cerere.

Puțin despre marca

În 2005, compania a început să producă structuri de ușă, accesorii și accesorii. A câștigat rapid popularitatea și a devenit unul dintre cei mai mari furnizori interni de uși moderne. Compania vinde produse în magazine proprii, saloane, care se află în diferite orașe din nord-vestul țării. Fabrica produce anual noi colecții, ținând cont de propria sa experiență, de evoluțiile mondiale și de dorințele clienților.

O caracteristică a companiei este fabricarea de modele de uși de dimensiuni nestandardizate, pe care proprietarii propriilor case și aranjamentele originale le-au apreciat.Compania oferă, de asemenea, servicii complete și instalarea ușilor.

Toate produsele au o perioadă de garanție, cu posibilitatea de reparare și înlocuire gratuită a pieselor defecte.

Datorită calității înalte, a caracteristicilor de design și a aspectului atractiv, produsele Framir pot fi recunoscute și solicitate. Ușile îndeplinesc toate cerințele moderne și au următoarele avantaje:

 • utilizarea materiilor prime naturale și ecologice vă permite să produceți produse sigure pentru sănătate. Aplicarea ușilor de finisare dintr-o gamă ecologică, care înlocuiește perfect o gamă de lemn natural, contribuie la conservarea spațiilor verzi și respectă conceptul de respect față de mediu. La decorarea materialelor se utilizează și panouri laminate;
 • mulți ani de experiență în producția de uși, în combinație cu echipamente de înaltă tehnologie și specialiști cu experiență, fac posibilă eliminarea completă a resturilor și furnizarea către consumatori a unor produse cu rezistență ridicată și durabile;
 • sortiment mare produsele fabricate cu o mare varietate de modele și culori, precum și o gamă largă de prețuri vă permit să alegeți un produs care să se potrivească fiecărui gust și bugetului;
 • eliberarea de produse inovatoare vă permite să îndepliniți cerințele speciale ale proprietarilor de interioare îndrăznețe și aspecte individuale. Realizarea modelelor de intrare și de interior vă permite să echipați complet o cameră cu ușile, cumpărați totul într-un singur loc.

Caracteristicile structurale ale ușilor laminate includ materiale pentru fabricarea cadrului. În loc de pinul tradițional solid, se utilizează LVL cu mai multe straturi, care constă din foi subțiri obținute în prelucrarea lemnului tare și a lemnului moale. Grosimea fiecărui strat este de 3 mm.

Plăcile sunt lipite între ele și formează o structură destul de puternică, care poate rezista încărcărilor orizontale. Ca armătură a ușilor laminate, se utilizează un contur de bile de geam din mesteacăn. Este instalat în jurul perimetrului foii de ușă și vă permite să creșteți durata de viață la nivelul produselor furniruite.

tipuri

Fabrica Framir a lansat producția unui număr imens de modele diferite, care diferă în funcție de scopul, proprietățile funcționale și caracteristicile de design:

Usi de intrare metalice

Acest tip se distinge prin rezistență crescută, rezistență la foc și rezistență ridicată la efracție.Modelele au proprietăți excelente de izolare termică și termică, durabilitate, durată de viață mai mare de 20 de ani și un aspect solid. Compania a lansat producția de structuri de elită, buget, birouri și blindate, care diferă între ele în ceea ce privește rezistența la efracție, aspectul, dimensiunea și costul. O politică de prețuri bine gândită și lansarea opțiunilor cu costuri reduse fac ca ușile de intrare ale firmei Framir să fie populare și în căutare de la o gamă largă de consumatori. În fabricarea structurilor metalice, se utilizează oțeluri de aluminiu cu o grosime de până la 2 mm, se utilizează încuietori de nivel securizat de gradul trei și cel de-al patrulea de protecție și panouri MDF decorative.

Usi interioare

Acestea sunt cele mai numeroase grupuri și sunt reprezentate de modele diferite în ceea ce privește aspectul, locul de instalare și caracteristicile tehnice:

 • Usi interior furniruite. Scheletul modelelor este realizat din lemn masiv de pin și este furniruit pe ambele părți cu un strat subțire de lemn. Astfel de produse cântăresc mult mai puțin decât pânzele realizate din lemn natural, fără a le da în aparență. Furnirul este fabricat din arbori de diferite rase și își păstrează pe deplin structura.fibre de lemn.

Acest lucru vă permite să imități perfect o ușă dintr-o matrice, economisind în mod semnificativ. Produsele Shponirovanny sunt destul de puternice și durabile, sunt ecologice și igienice.

 • Modele vopsite mai rezistente la umiditate și stres mecanic, astfel încât acestea pot fi instalate în băi, băi și camere cu trafic ridicat. Pentru a reduce efectul radiației ultraviolete pe suprafața furniruită și pentru a nu lăsa să se ardă la soare, produsele sunt acoperite cu un lac transparent transparent de înaltă calitate. Aceasta conferă suprafeței o strălucire unică și accentuează frumusețea modelului de lemn. Frunza de ușă poate fi făcută în cazul surzilor și a performanțelor combinate. Pentru decorarea cu inserții de sticlă, metal și vitralii.
 • Modele culisante. Designul mecanismului de deschidere vă permite să instalați astfel de produse în spații mici și în interioare moderne. Extinderea se realizează cu ajutorul rolelor de-a lungul ghidajelor, care sunt aranjate de-a lungul peretelui sau montate în el. Ușile compartimentului se deschid foarte ușor și fără probleme și elimină complet riscul rănirii din colțuri.Panza poate fi decorată cu furnir sau panouri laminate, precum și poate fi vopsită sau făcută din lemn natural solid.

Pe tip de construcție Ușile glisante pot fi uși simple sau duble. În primul caz, panza se deschide într-o direcție, iar în al doilea - canatul se dispersează în direcții diferite. Ușa este fixată cu ajutorul cârligului superior al rolei, ceea ce elimină necesitatea de a fixa partea inferioară a produsului. Panza se poate deplasa numai de-a lungul șinei de sus. Pentru deschideri largi, a fost ajustată producția de pereți despărțitori interiori, ceea ce va contribui la zona spațiului și va rezolva problema amenajărilor non-standard în cazul imposibilității de a instala ușile tradiționale.

 • Usi inovatoare. Introducerea tendințelor moderne în producția ușilor interioare este una din sarcinile principale atribuite specialiștilor companiei. Pentru a crea astfel de modele, sunt utilizate echipamente moderne de înaltă tehnologie și cele mai recente evoluții ale designerilor de vârf ai întreprinderii. Usile inovatoare "Framir" au prezentat următoarele colecții:
  • Roto-ușă - Aceasta este o structură rotativă, utilizată anterior doar în instituțiile publice. Dar, având în vedere tendințele actuale în stilurile high-tech și minimalism, produsele rotative pot fi găsite adesea în interiorul locuințelor. Proprietatea modelelor de deschidere în orice direcție permite utilizarea unui mecanism rotor în casele cu copii mici și persoanele în vârstă, deschiderea unei astfel de uși nu le va provoca dificultăți. Produsele sunt potrivite pentru deschideri non-standard și machete de design. O ușă roto-ușa interioară poate fi formată din una sau două pânze, care, datorită mecanismului pivotant, se pot deschide în ambele direcții.
 • Door-carte. Aceasta este o structură formată din două frunze, care sunt pliate pe principiul unei cărți atunci când sunt închise. La deschiderea ușii este nevoie de puțin spațiu și se recomandă utilizarea în spații mici. Pânza este tăiată cu panouri din furnir sau laminat și este echipată cu fitinguri italiene de înaltă calitate, obloanele pot avea diferite lățimi și au foi surzi și geamuri. Modelul poate fi instalat în orice lățime de deschidere cu posibilitatea de a alege direcția și partea de închidere.
 • Cutie de ușă. Acesta este un tip de ușă interioară în culise, în care picturile se mișcă în interiorul peretelui. Produsele sunt ideale atat in coridoarele inguste, cat si ca un element stilat independent al unui interior. Stofa poate fi executată în versiuni surzi și geamuri. Ghidajele sunt montate în capătul inferior al pânzei și nu sunt vizibile din lateral.

Designul este caracterizat printr-o deschidere liberă fără instalarea de elemente suplimentare. Cadrul și carcasa ușii sunt echipate cu un circuit de etanșare care asigură proprietăți izolate fonic și termoizolante ale ușii.

Modele populare

 • Printre ușile metalice de intrare sunt foarte populare modelul "Choice-5" cu o oglindă montată pe panoul interior. Produsul este echipat cu încuietori de înaltă calitate și are proprietăți ridicate de zgomot și izolație termică. Rama produsului se compune din trei margini verticale și opt orizontale, așezate cu o placă de grosime de izolație de 7 cm. Foi de oțel ale foii de ușă au o grosime de 2 mm, ceea ce asigură rezistența produsului și elimină posibilitatea de filare și rupere. În exterior, ușa este acoperită cu praf,și în interior este decorat cu un panou decorativ MDF decolorat, în culoarea stejarului sau a wenge-ului alb. Există un produs de 26 mii 500 de ruble.
 • Dintre ușile swing interior, modelul cel mai popular Dublin 2. Acesta este un produs elegant cu suprafață furniruit și geamuri parțiale. Paharul este maturat si decorat cu gravura cu diamante. Costul produsului este de 11 mii 465 de ruble.
 • Din modele inovatoare în modelul cererii "Rokada-1" cu roto-mecanism. Ușa este proiectată pentru utilizare în apartamente și instituții, se deschide în ambele direcții și economisește în mod semnificativ spațiu. Prețul ușii va fi de 17 mii 415 de ruble.

Recenzii clienți

Produsele companiei Framir sunt foarte apreciate de consumatori. Printre avantajele unei calități ridicate și a durabilității produselor. Se atrage atenția asupra gamei uriașe de modele de uși, care facilitează alegerea produselor atât pentru interiorul tradițional cât și exclusiv. Politica de stabilire a prețurilor a companiei permite producerea de produse într-o gamă largă de prețuri. Aceasta oferă posibilitatea de a cumpăra produse ca primă și opțiuni destul de mari.

Prezența produselor inovatoare în catalog a fost remarcată în mod repetat, datorită căreia este posibilă dotarea unor premise moderne cu modele stilate și tehnologice. Folosirea fitingurilor de înaltă calitate este, de asemenea, foarte apreciată de consumatori. Dintre minus există un cost ridicat al unor modele.

Privire de ansamblu a ușii "Framir" în interior, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor