Ușa magnetică se oprește

 Ușa magnetică se oprește

Pentru a utiliza ușa a fost convenabilă și confortabilă, trebuie să faceți instalarea corectă, să folosiți materiale de calitate și mâner ergonomic. Pentru o utilizare mai sigură, uneori accesoriile sunt așezate pe frunzele ușii care ușurează viața. Unul dintre aceste produse este o blocare magnetică capabilă să blocheze cerceveaua în poziția dorită. Acesta este un accesoriu extrem de util care a câștigat inima multor oameni.

Pentru ce suntem noi?

Opritoarele de ușă sunt de dimensiuni medii și ieftine. Acestea sunt accesorii extrem de necesare și utile care sunt folosite în case particulare, la locul de muncă, precum și în instituțiile publice. Sunt multifuncționale și au multe calități pozitive.

  • Datorită acestui produs, clapeta se deschide în siguranță, ceea ce protejează fruntea ușii, mobilierului și pereților împotriva eventualelor deteriorări.
  • Frunza ușii este fixată în orice poziție specială în încăperi cu trafic ridicat. Cu ajutorul dopurilor, fără probleme, puteți purta obiecte mari.
  • Clapeta nu se va închide brusc, nu va fi deteriorată din cauza rafalelor sau a curenților de vânt. De aceea, această versiune a dopurilor este adesea folosită pentru ușile de intrare. Acest lucru permite ca aripile ușii să fie sigure și să nu fie deteriorate.
  • Animalele de companie se pot deplasa cu ușurință în apartament sau în casă.
  • Datorită restricțiilor, părinții vor putea să-și lase copiii nesupravegheați în cameră pentru o perioadă scurtă de timp.

Caracteristici speciale

Limitatorul magnetic are două părți: o oprire cu un magnet și o contrapondă, care este făcută din metal. Primul este atașat cu șuruburi la podea sau perete (există diferite tipuri de produse), face unghiul de deschidere deja. Coaxial cu prima parte a ușii, este necesar să fixați un element metalic.Dacă produsul este atașat corect, atunci când se arat, ușa se "lipeste" de suport și este blocată în stare deschisă până când o persoană o împinge.

O oprire simplă este o oprire comună a ușii, în timp ce cea magnetică include rolul unei încuietori. Această multifuncționalitate este un plus important, totuși, un astfel de produs este folosit rar pentru ușile la toaletă sau baie, de exemplu. Ușa trebuie să aibă o masă de până la patruzeci de kilograme, în caz contrar puterea magnetului nu va fi suficientă, iar funcția de fixare poate fi pierdută. Opritorul magnetic al ușii este potrivit pentru o varietate de opțiuni pentru panourile de ușă, în special cele care sunt fabricate din materiale foarte moi. Acest dispozitiv vă va ajuta să le păstrați intacte.

tipuri

Există mai multe tipuri de dopuri electromagnetice, astfel încât oricine poate alege pentru sine ceea ce este cel mai potrivit pentru o anumită frână de ușă.

Prin cleme de numire sunt împărțite în următoarele tipuri.

  • Opritorul în poziția deschis. Produs extrem de util, care vă permite să purtați cu ușurință lucruri sau să ventilați camera. Un accesoriu popular în locuri publice în care există un număr mare de persoane.Un astfel de dispozitiv de oprire vă permite să evitați o varietate de deteriorări și răniri cauzate de ușile închise și deschise.
  • Clema ascunsă cu un magnet, stabilită pe ușile interioare și balcon. Este capabil să fixeze ușile în poziția închisă.

podea

Opțiunea cea mai populară și mai sigură, având un preț accesibil. Reprezintă coloanele de oprire din metal care trebuie fixate pe o podea. În capul lor este un magnet de dimensiuni medii. O placă metalică este atașată la ușă. Înălțimea unui astfel de accent este de trei până la șapte centimetri, diametrul mediu al unui cilindru este de douăzeci până la treizeci de milimetri.

Pentru a preveni deteriorarea ușii, este prevăzută o canelură pe stâlpi, unde există o garnitură din cauciuc sau poliuretan. Dacă instalarea a fost efectuată corect, coloana va funcționa de mai mulți ani, dar sigilii trebuie schimbate periodic.

Montat pe perete

Dacă camera este o podea foarte scumpă și nu puteți atașa limitatorul la podea, modelele de perete vor fi cea mai bună soluție. Sunt produse care diferă de clemele de pardoseală numai de lungimea tulpinii.În caz contrar, ele sunt exact la fel.

Nadvernye

Suruburi convenabile care sunt montate direct pe ușă. Titularii de uși din lemn și plastic pot atașa produsul cu o șurubelniță (este destul de ușor de fixat). În unele cazuri, trebuie să utilizați doar un lipici. Aceasta este cea mai bună opțiune, deoarece pereții și podeaua rămân intacte.

instalare

Limitatorul cu un magnet pentru deschiderea ușoară și convenabilă a ușilor fără probleme este stabilit independent. Acest lucru poate ajuta șuruburile. Să luăm în considerare un exemplu de instalare a unui dop de uși de podea.

  • Mai întâi trebuie să deschideți ușa astfel încât decalajul dintre mâner și perete să fie de aproximativ douăzeci de milimetri. Următorul este un semn pe podea. Notând, ar trebui să setați accentul la unghiul dorit.
  • Apoi, trebuie să găuriți cu grijă o gaură sub diblu pentru șurub și să o introduceți. Acum rămâne doar să fixați opritorul folosind șurubul la podea.

Modele și recenzii populare

Dacă aveți nevoie de un zăvor simplu care va fi instalat pe ușa interioară, se recomandă achiziționarea unui model Palladium 100-Mcu un număr mare de comentarii pozitive asupra spațiilor deschise ale rețelei.Acest model este ideal pentru o ușă ușoară (nu uitați că are o limită de greutate). Lucrările de construcție se desfășoară în tăcere, produsul este caracterizat de costuri reduse, de o calitate excelentă și o durată lungă de viață.

O opțiune mai interesantă - Apecs 5300-MC. Aceasta este o închidere completă care blochează ușa cu chei. Model funcțional de înaltă calitate - zăvorul magnetic AGB Mediana Polaris, proiectat pentru o varietate de uși de interior. Este minunat pentru ușa băii sau a toaletei, are o instalare ușoară.

Orice model de înaltă calitate și bine instalat va servi proprietarului său pentru o lungă perioadă de timp. Este important să alegeți opțiunea cea mai potrivită pentru ca opritorul să facă viața mai confortabilă și mai ușoară. Proprietarii clemelor magnetice raportează că instalarea lor este destul de simplă, astfel încât toată lumea va putea să o pună în aplicare pe cont propriu. Opritoarele convenabile pentru uși sunt exact ceea ce au nevoie cei care iubesc confortul.

Cum să instalați opritorul ușii cu un magnet, consultați videoclipul.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor