Cum de a alege ușile Hormann?

Ușile Hormann - una dintre cele mai fiabile opțiuni, dovedită mai mult de o jumătate de secol de istorie a concernului german. Compania nu este doar un producător, ci și un dezvoltator al bunurilor oferite. Utilizarea tehnologiilor inovatoare de producție, respectarea cerințelor standardelor internaționale fac ca ușile să răspundă cerințelor consumatorului modern. Toate produsele sunt ecologice, supuse testelor obligatorii de rezistență la uzură, durabilitate și fiabilitate.

Tipuri și beneficii

Gama cuprinde structuri automate, de rulare, de ridicare pentru utilizare în spații rezidențiale și garaj, industriale. Ușile pentru uz casnic pot fi din metal (din oțel, aluminiu) sau din combinații de lemn, metal și carbon.Sunt posibile 3-4 inserții de sticlă de înaltă rezistență. Concern Hormann nu are analogii ca producător care utilizează în producția de sticlă izolantă. O varietate de mobilier modern satisface nevoile clienților cei mai exigenți.

Portofoliul companiei include ușile unice și duble. Structurile pot fi echipate cu protecție anti-efracție, fragmente laterale, ferestre superioare, închizători, sisteme electrice de deschidere, grile de ventilație și viziere.

Avantajele ușilor din aluminiu sau oțel comparativ cu ușile din plastic sau lemn:

 • izolație termică foarte eficientă
 • protecție fiabilă a locuinței
 • izolare fonică sporită,
 • rezistența la deformare.
 • nu necesită nuanță,
 • echipamente inovatoare, creând un confort suplimentar,
 • design modern de design
 • varietate de culori,
 • funcționare fiabilă.

Usi de intrare

Prima impresie a oricărei clădiri începe cu ușa din față. Ar trebui să pară prezentabilă, confortabilă, asigurând în același timp protecția și siguranța locuințelor. Pentru aceasta, ușile de intrare Hormann ThermoPro Plus, ThermoCarbon, ThermoSafe și Thermo65 sunt ideale.Aceste modele vor ajuta la economisirea costurilor cu energia. Ele se disting prin izolare termică excelentă, o securitate sporită și o soluție de design modernă.

ThermoPro Plus cu o foaie de ușă armată și o încuietoare cu închidere multiplă, care, la cererea clientului, este îmbunătățită de echipamentul anti-efracție clasa RC2. Coeficientul de izolație termică atinge 0,8 W, ceea ce economisește semnificativ energie, prin urmare, costul plății sale este redus.

Izolarea termică excelentă a structurii ușii se realizează prin dotarea sa:

 • foaia de ușă a oțelului are o grosime de 6,5 cm și este umplută cu poliuretan spumat;
 • pragul de aluminiu are trei niveluri de compactare;
 • geamuri triple izolate. Geamul de siguranță este imposibil de rănit când este rupt.

ThermoCarbon este recunoscut ca fiind cel mai bun model din punct de vedere al izolației termice. Frunzele de ușă ale modelelor ThermoSafe și ThermoCarbon cu geam termopan sunt umplute cu spumă de geam. Acest lucru previne pierderile de căldură.

Pentru ușile de închidere silențioase sunt prevăzute cu un zăvor special.

Inovarea vă permite să obțineți un confort maxim: unitatea Hormann ECturn vă permite să închideți și să deschideți automat ușile ThermoSafe și ThermoCarbon. ECturn este alimentat de telecomenzi.Echiparea cu aplicația Aplicația BiSecur oferă o oportunitate non-stop pentru a controla poziția ușii, fiind la orice distanță de casă, oriunde în lume. ThermoSafe ajunge la o înălțime de 2,5 m, ThermoCarbon - 3 m.

Materialul compozit din care este realizat profilul cadrului pentru canat permite pânzei să aibă o formă perfectă pentru o lungă perioadă de timp.

Ușile de intrare ThermoPro Plus sunt realizate în 6 variante, au 10 variante de culoare și 4 variante ale suprafeței Decograin. Foaie de ușă diferită, care este așezată în interior și în exterior. Acest lucru vă permite să creați o combinație armonioasă de uși de intrare cu ușile de interior.

Ușile funcționează de mai mulți ani: compania oferă o garanție de 5 ani pentru modelul Thermo65 și 10 ani pentru ușile de intrare ThermoCarbon, ThermoSafe și TopComfort.

Dacă există uși de garaj lângă intrarea în camera de zi, atunci se recomandă luarea în considerare a acestui factor, menținând în același timp un singur model. Gama Hormann oferă această oportunitate. În seria ThermoPro Plus există modele potrivite pentru porți în garaje cu M-ondulație. Ele pot fi completate cu elemente de pe laturile și ferestrele superioare.

Intrarea laterală a garajului este foarte practică, deoarece cu ea puteți intra în garaj fără a deschide ușa de garaj.

Ușile sunt realizate în dimensiuni standard și non-standard, cu telecomandă.

Usi interioare

Compania Hormann produce atât ușile de intrare, cât și ușile pentru orice interior al casei: subsol, pentru pod, interior, pentru a intra din camera de garaj în camera de zi, pentru copii, pentru camere cu umiditate ridicată: băi, bazine, bucătării.

Compania oferă uși de interior ZK. Acestea sunt de dorit în căutare și sunt evaluate pentru calități cum ar fi rezistența, durabilitatea și curățarea ușoară. Acoperirea acestor modele este rezistentă la radiațiile ultraviolete și la temperaturile extreme.

Ușile interioare sunt împărțite în stânga și în dreapta, în funcție de opțiunea de deschidere.

Țesătura galvanizată dublă (4 cm) cu pliu tripartit este inclusă în pachetul de uși din ZK. Panza din oțel are o grosime de 0,6 mm. În interiorul acestuia este umplut cu umplutură de fagure, care este uniform distribuită pe suprafața ușii. Astfel de umplere conferă designului o rigiditate mai mare și mărește izolația fonică. Setul cu cască cu mâner este de obicei negru, dar la comandă specială puteți comanda mânere de culoare roșie, albă sau aluminiu, anodizate în culori naturale.Coloana din tablă din oțel galvanizat, a cărei grosime este de 1,5 mm.

Ușile pot fi ieftine, galvanizate, albe. Astfel de modele sunt utilizate cel mai adesea pentru subsoluri.

În ciuda faptului că ușile ZK sunt serigrafate în alb, în ​​cadrul comenzii puteți schimba schema de culori, alegeți un înveliș decorativ pe gustul clientului. Foarte populare sunt suprafețele netede sau mată-mată. Filmul care acoperă imitații de acoperiri din lemn (culorile cenușii albe, stejar deschis, stejar din stejar, stejar auriu, stejar închis) este aproape identic cu ușile din lemn natural. Prin comanda suplimentară este posibilă dotarea structurii cu geamuri diferite forme geometrice (rotunde, pătrate, dreptunghiulare). Instalarea unui prag, a unei rețele de ventilare, cu cât este mai aproape, este posibilă blocarea sanitară.

Ușile interne diferă în mărime și decor.

Pentru un plus de confort, pentru a păstra liniștea în casă, Hormann produce și modele de izolare acustică: cu izolație fonică de până la 45 dB (ușă unică) și până la 39 dB (ușă dublă).

opinii

Majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive.Costul este acceptabil. Există o rezonabilitate a tuturor părților, începând cu ambalarea structurilor ușii în timpul transportului - nu are analogii printre alți producători de uși și este cea mai fiabilă. Dezavantajele includ înlocuirea în construcția pieselor din plastic, care au fost fabricate anterior din aluminiu. Câteva observații se fac cu privire la acționări: este necesar să se țină seama de condițiile climatice și să se obțină automatizarea cu o marjă de putere.

Usile Hormann recomandate de specialistii de securitate, companiile de asigurari, deoarece ofera o protectie fiabila pentru dumneavoastra si pentru proprietatea dumneavoastra.

Cum de a alege ușa dreaptă, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor