Alegerea ușilor Intecron

Usile de intrare și de interior sunt elemente obligatorii în fiecare apartament, indiferent de stil, dimensiune, design cameră și alți indicatori. Este de remarcat faptul că ușa din față este un element important, care, pe lângă protejarea camerei de la intruși, creează prima impresie a casei. Acest produs trebuie să combine frumusețea, caracterul practic, stilul, fiabilitatea și confortul.

Acești parametri pot avea numai produse de calitate fabricate în conformitate cu standardele internaționale înalte. Astfel de proprietăți au ușile Intecron. Brandul oferă modele de intrare metalice care vor fi un plus extraordinar pentru orice casă. Mai departe, în articol vom examina mai îndeaproape produsele de pe marca mai sus menționată și vom afla ce îi deosebește de alte produse din acest segment.

Caracteristici și beneficii

Usile de intrare de la producătorul Intecron sunt fabricate din oțel. Este un material durabil, fiabil și rezistent la uzură, utilizat în mod activ în producția de uși. Marca de mai sus produce structuri metalice timp de 20 de ani. Produsele sub această marcă sunt foarte populare și concurează cu succes atât cu produsele interne, cât și cu cele străine.

Ușile Intecron sunt fabricate pe echipamente de înaltă tehnologie, folosind materii prime de înaltă calitate și metode de producție moderne.

Avantajele alegerii ușilor din oțel:

 • Cadrul ușilor, atât modele accesibile, cât și mai scumpe, nu se teme de umiditate, schimbări de temperatură, radiații ultraviolete și alte influențe externe.
 • Nivelul ridicat de izolare fonică, realizat datorită etanșării durabile.
 • O gamă largă. Uși de diferite culori, nuanțe și stilistică.
 • Fitinguri de înaltă calitate, aceasta va funcționa fără probleme pe tot parcursul vieții sale.
 • De asemenea, nu uitați de costul accesibil.

desen

Timp de 20 de ani, de la data deschiderii, angajații companiei au creat mai mult de 20 de tipuri de uși,care diferă într-un design diferit. Profesioniștii lucrează pentru a se asigura că produsele sunt mai fiabile și mai practice de folosit.

Modelele ușilor de intrare constau din astfel de detalii:

 • grosime de izolație și compactor;
 • buzunar de blocare, precum și o blocare suplimentară și principală;
 • buclă;
 • cui;
 • coaste de rigidizare (interne și externe);
 • foi metalice (interne și externe).

Grosimea fiecărei foi de oțel este de 2 milimetri. Pentru rigiditatea structurii și rezistența acesteia la sarcini constante, în interior sunt instalate aripioare. Datorită acestor elemente, sarcina pe cutie și balamale este redusă semnificativ. În plus, ele ajută la menținerea formei ușii pentru o durată lungă de viață. Datorită compactorului, angajații companiei au reușit să obțină un nivel ridicat de izolare fonică.

 • Protecție. În scopul creșterii nivelului de protecție a ușilor din oțel, Intekron a echipat modelele cu un sistem special anti-efracție, care va salva cu siguranță locuința de penetrarea hoților și a tâlhăriilor. Compania utilizează plăci speciale de mangan pentru lucrările coordonate ale mecanismului de blocare.

În procesul de fabricare a ușilor, sistemul de închidere este verificat cu atenție înainte de a trimite produsul în magazie.

 • Încălzirea. Marca comercială Intecron utilizează vată minerală ca încălzitor. Datorită acestei componente, produsul reține căldura prețioasă. Materiile prime au un preț scăzut și sunt ecologice și sigure, însă, la o umiditate ridicată, bumbacul își pierde proprietățile benefice. Datorită diferenței mari de temperatură, se poate forma condens în ușă. Pentru a preveni acest lucru, se recomandă menținerea unui microclimat moderat uscat în cameră.

Compania "Intekron" a găsit o cale de ieșire din această situație, înarmată cu evoluții inovatoare de ingineri.

Pentru a proteja izolația și pentru a-și păstra proprietățile de lungă durată, foaia de ușă este echipată cu o unitate de rupere termică. Această componentă creează condiții ideale pentru vata minerală.

 • Finish. După ce construcția este complet gata, este acoperită cu un anumit tip de material. Firma foloseste: pin natural, MDF, fibra de sticla (acoperis laminat). De asemenea aplicat pictură, film. Nu este nici un secret faptul că panoul de fibre optice este cea mai mare opțiune bugetară. Grosimea foii este măsurată de la 3 la 6 milimetri. Costul final al bunurilor depinde de materialul pentru finisarea ușilor din oțel.

Experții spun că plăcile MDF sunt utilizate pe scară largă. Grosimea acestui material poate fi diferită, de la 6 la 16 milimetri. Acest tip de materie primă are o culoare diferită și textura diferită, lucioasă sau mată.

 • lemn - cel mai scump material. Este ecologic și are un model natural deosebit.

Pro și contra ușilor din oțel

Experții identifică un anumit număr de avantaje și dezavantaje ale utilizării ușilor de intrare din oțel. Este timpul să discutăm despre dispozițiile generale privind alegerea ușilor din oțel.

Pro:

 • Preț rezonabil datorită faptului că produsele de acest tip sunt disponibile pentru majoritatea cumpărătorilor.
 • Modelele din oțel sunt mai sigure decât ușile din lemn sau din fibră de sticlă.
 • Ușile de tipul de mai sus nu necesită întreținere.
 • Instalare simplă și ușoară a pânzei. Materialele utilizate în procesul de instalare sunt necostisitoare.
 • Sortiment vast. Modelele diferă în funcție de dimensiune, culoare, formă, elemente decorative și așa mai departe.
 • Izolație. Produsele de înaltă calitate sunt un excelent izolator de sunet și căldură. În vara, după instalarea unei astfel de uși, casa va fi întotdeauna rece, iar iarna, panza va păstra căldura prețioasă.Această opțiune va economisi bani care ar putea fi cheltuite pentru încălzirea camerei.
 • Oțelul este un material durabil și fiabil care își păstrează forma de la an la an. Această opțiune este ideală pentru un apartament sau o casă în care locuiesc mulți oameni.

contra:

 • În ciuda rezistenței metalului, în timpul funcționării apar plăcuțe și zgârieturi pe plăcile de oțel. Acest lucru nu afectează durata de viață a țesăturii, dar poate strica aspectul produsului.
 • Multe metale se tem de umiditate, iar oțelul nu este o excepție (dacă nu este oțel inoxidabil special). Rugul poate deteriora metalul și remedierea acestui defect nu poate fi. Este necesar să se asigure că nivelul de umiditate de pe locul de instalare al ușii nu crește.

model

Ușile Intecron au o gamă largă: modelele diferă în funcție de culoare, formă, decor,

 • Buget. Proiectările ușii economice sunt realizate: piele artificială laminată, pulbere sau vinil. Prima opțiune este nemaipomenită în îngrijire. Vinilul piele artificială se va descurca perfect cu izolarea ușilor. Datorită depunerii pudrei în pânză, puteți adăuga orice culoare dorită.
 • Scumpe. Cel mai scump material este o matrice.Usi, acoperite cu lemn natural - aceasta este cea mai scumpa si mai eleganta pozitie. De asemenea, în categoria modelelor de elită includ produse, acoperire cu furnir. Acest material este ideal pentru simularea lemnului cât mai realist posibil. Panourile MDF sunt distribuite pe scară largă. Materialul se ocupă de protecția împotriva zgomotului.

Cum se disting produsele originale?

Compania are un control bine stabilit al calității produselor. Marca Intecron a dezvoltat un sistem special pentru a proteja bunurile de falsuri. Având în vedere faptul că compania a lucrat în fabricarea ușilor de intrare de peste 20 de ani și a câștigat popularitate în rândul cumpărătorilor, companiile fără scrupule încearcă să furnizeze mărfuri false.

 • Pe frunzele de ușă ale companiei Intecron plasează un logo-emblemă. Acesta se găsește în partea superioară din față a ușii.
 • Calitatea produsului este confirmată de certificatele relevante. De asemenea, produsul trebuie să aibă un pașaport, care să indice numărul de serie și data fabricării modelului.
 • Cheile care vin împreună cu ușa trebuie să fie ambalate într-un ambalaj sigilat.

Recenzii clienți

De 20 de ani, produsele brandului Intekron au fost distribuite pe scară largă pe piața rusă.Utilizatorii activi de internet care au cumpărat și instalat uși de la brandul de mai sus împărtășesc opiniile privind achiziția. Cele mai multe recenzii ale ușilor Intecron sunt pozitive. Clienții remarcă raportul corect al costului și calității produsului. Mulți clienți declară că au acordat atenție ușilor din oțel datorită aspectului elegant și atractiv și că, după ce au cumpărat bunuri, nu au regretat.

În clienții lor, clienții remarcă calitatea ridicată a ușilor din oțel, fiabilitatea și durabilitatea.

Cum se fac ușile Intecron, puteți găsi în videoclipul de mai jos.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor