Usile "Capel": cum sa alegi?

 Doors picături: cum să alegi?

Alegerea ușilor interioare este o ocupație responsabilă și consumatoare de energie. Dorința de a combina prețul, calitatea și designul într-un model costă multe ore de căutări, comparații și îndoieli. Încă se crede în rândul consumatorilor că naturalitatea materialelor este o garanție a fiabilității și durabilității ușii. Cu toate acestea, în condiții de umiditate ridicată și de modificări bruște ale temperaturii, o ușă din lemn se poate deforma și chiar se poate sparge. Ușile interioare compozite universale contribuie la evitarea frustrărilor și a pierderilor financiare.

Ce este un material compozit?

Un compozit este un material obținut printr-o combinație de substanțe cu proprietăți diferite.De regulă, este o bază din plastic, rigiditatea și rezistența cărora sunt date de diverse materiale de umplutură. De exemplu, compozitul lemn-polimer (WPC) este fabricat din lemn tăiat (sau coji de orez) și polimeri de legătură.

Produsul final include cele mai bune calități din lemn și plastic: durabilitate, rezistență la apă, aspect natural și chiar miros.

Raportul dintre elementele constitutive va determina ce caracteristici vor prevala. O cantitate mai mare de făină de lemn aduce caracteristicile WPC la lemnul natural și, cu o creștere a procentului de polimer, pânza este similară cu cea obișnuită.

Multe rețete WPC sunt foarte rezistente la efectele microorganismelor și ale mediului agresiv. Datorită particulelor de lemn, majoritatea compozitelor absorb o cantitate mică de umiditate, dar fără pierderi de formă și rezistență. După uscare, proprietățile originale sunt restabilite. Materialul compozit este ușor de prelucrat: tăierea, rindeluirea, găurirea, este ecologic, rezistent la foc și nu necesită o atenție deosebită.

Uși compozite

Producția de uși pe baza WPC este o direcție nouă, dar deja cerută.Printre avantajele produselor de acest tip se numără costul redus. Un aspect foarte important atunci când alegi. Structurile bazate pe compozite sunt ușoare, ceea ce simplifică înlocuirea și instalarea. Aceste uși au o performanță mai bună de izolare fonică și termică, comparativ cu cea din lemn. Ei nu se tem de fluctuațiile de temperatură, coroziunea, efectele atmosferice și biologice.

Astfel de uși sunt potrivite pentru amenajarea de apartamente, case particulare, birouri și alte spații.

Ele pot fi de diferite forme și dimensiuni: simple și duble, cu sticlă și panouri. Una dintre mărcile populare pe piața produselor compuse este marca Kapelli.

Dispune de usi "Capel"

Fabrica Kapel este un proiect al fabricii Intechplast. Au fost inițial planificate o serie de uși tehnice pentru birouri, școli, spitale și alte instituții comerciale. Proba de testare a fost expusă pentru prima dată în 2011 la o expoziție de la Moscova. Produsul nou a câștigat rapid popularitatea cu consumatorii datorită caracteristicilor sale și prețurilor rezonabile. Și în 2014, piața a fost completată cu noi linii de uși compozite.

Producătorul identifică următoarele caracteristici ale produselor acestui brand:

 • Rezistența la umezeală. În crearea ușilor au fost utilizate materiale cu o înaltă hidrofobie. Produsul final nu permite abur, iar absorbția apei este practic redusă la zero. Acest lucru evită deformarea și uzura indiferent de climatul camerelor.

Deoarece ușa "Capel" este recomandată pentru zonele umede: piscine, băi, saune și băi.

 • Proprietăți de izolare se realizează folosind materiale izolante - spumă de polistiren. Celulele din structura sa asigură o conductivitate redusă a sunetului și a căldurii. Pentru a îmbunătăți calitățile izolante ale perimetrului ramei ușii este pus sigiliul de cauciuc.
 • Siguranța împotriva incendiilor. Ușile "Capel" au trecut certificarea de incendiu.
 • Instalare ușoară. Produsele sunt foarte ușoare, panza cu parametri de 0,9 x 2 m are o greutate de 14,5 kg, iar împreună cu cutia și carcasa 21,5 kg. Pentru instalare nu este nevoie de unelte și accesorii speciale. Potrivit clienților, nu au avut probleme cu auto-instalarea, datorită instrucțiunilor detaliate.
 • Protecția mediului confirmat printr-un certificat de expertiză sanitară și epidemiologică.
 • Durabilitate. Materialul rezistent la uzură și ușoară, chiar și cu utilizare activă, protejează structura împotriva căderii și deformării.
 • Invulnerabilitatea față de efectele produselor chimice de uz casnic. La crearea seriei, ușile au fost destinate a fi utilizate în principal în încăperi unde sunt adesea curățate cu dezinfectanți.

colecții

Astăzi puteți găsi următoarele serii ale mărcii:

Kapelli-Classic

Acesta este modelul de bază. Frunza de ușă Doorflast dezvoltată de companie este acoperită cu o placă din PVC rezistentă la căldură cu grosimea de 1,5 mm. Suporturile interne din bara LVL rezistentă la umiditate conferă rezistență structurii. Umplere - polistirenul din spumă. Acest material constă din bule cu dimensiuni de 0,1-0,2 mm, care au proprietăți izolante. Pe marginea pânzei este banda PVC.

Frunza de ușă vine cu un canal, care poate fi clasic și telescopic, de a alege de la. Este realizat din PVC prin extrudare. Substanța rezultată are o structură celulară mai mare și muchii dure. Densitatea este comparabilă cu lemnul.

Ușile "Capel" nu au cerințe speciale pentru accesorii. Luminozitatea designului permite utilizarea balamalelor de susținere. Încuietorile pot fi comandate în două tipuri: cu mecanism magnetic și mecanic. Toate fitingurile sunt realizate în două culori: aur și crom.

Kapelli se conectează

Linia Tsargovaya a companiei. Usa Tsargova este un fel de designer. Cadrul său este format din trei sau mai multe benzi transversale (pivoți) care leagă posturile laterale. Spațiul cadrului este umplut cu umplutură încadrată și decorat cu inserții de sticlă sau aluminiu. Toate elementele ușii sunt realizate din material compozit și lipite cu un ekoshpon.

Acest strat decorativ creează un efect vizual și tactil al lemnului natural.

Dispozitivul modular de ușă permite înlocuirea ușoară a elementelor sale în caz de avarie. Ușile seriei Connect sunt echipate numai cu mulaje telescopice.

Kapelli-universal

O caracteristică distinctivă a seriei este o cutie telescopică din aluminiu.

Acest design adaugă o serie de avantaje celor existente:

 • vă permite să instalați cadrul în deschiderea oricărei grosimi;
 • cadru și ornament sunt echipate cu un sigiliu. Acest lucru ajută la ascunderea neregulilor deschiderii și elimină munca suplimentară a alinierii;
 • platbandul nu trebuie să fie fixat, deoarece este o continuare a profilului ușii;
 • În cutia universală puteți instala pânze în orice culoare și cu diferite tipuri de finisaje.

Kapelli-Ecoline

O altă serie de uși pupa.Spre deosebire de Connect, umplutura de umplere este un sandwich fabricat din polistiren expandat si tabla din PVC.

Kapelli-Eco

Aceasta este o ușă complet netedă. O foaie de trei milimetri de HDF, o placă din fibre de înaltă densitate, este utilizată ca acoperire. Materialul este nou, dar deja valoros în industria mobilei și construcțiilor datorită densității și uniformității ridicate a plăcilor. Un strat de aluminiu este instalat pe capetele verticale, iar cele orizontale sunt acoperite cu bandă din PVC. Ușile cu placă HDF nu sunt 100% rezistente la apă.

Kapelli combaterea incendiilor

Are o limită de rezistență la foc de 30 de minute. Panza și cutia sunt din lemn, au o impregnare rezistentă la foc. Ușa este prevăzută cu un sigiliu din fum reci și o bandă termoizolantă.

Opțiuni și dimensiuni de finisare

Ușile "Capel" sunt disponibile în culori albe și monocolore, este posibilă laminarea filmelor 3D și PVC. Disponibil cu geamuri, indiferent de tipul de acoperire decorativă. Suprafața geamurilor depinde de dorințele clientului, dar nu poate ocupa mai mult de 30% din pânză.

Puteți alege tipul de sticlă: mată transparentă, albă, armată.

Compania produce toate dimensiunile standard de la 60 la 90 cm.Practica de fabricare a dimensiunilor personalizate personalizate.

opinii

Usile compuse "Capel" este o alegere buna pentru orice camera. .

Principalul avantaj al acestui brand este impermeabilitatea la apă și vapori, ceea ce le face cea mai bună opțiune pentru camerele umede

Materialele din care sunt produse sunt rezistente la temperaturi extreme și la substanțe agresive, de exemplu, clor. Ușile au o conductivitate termică scăzută, nu rugină sau coajă, și nu se crăpește.

Cumpărătorii menționează în recenziile că ușile sunt mult mai puternice decât analogii de PVC obișnuit. Umiditatea nu este absorbită deloc, dar în baie ușa este adesea umedă. Izolarea fonică nu este absolută, dar umezeala, mirosurile și căldura din afara camerei nu penetrează.

Trebuie notat: "Intechplast" nu este singurul producător de uși impermeabile. Un analog pe piață este fabrica Bravo cu seria Aqua.

Instrucțiuni detaliate privind instalarea ușii rezistente la umiditate din plastic "picături", a se vedea video de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor