Produsele companiei "Uși Klin": avantajele și dezavantajele

"Ușile Klin" sunt reprezentate de un sortiment destul de larg pe piață pentru acest tip de produs la Moscova și regiunea Moscovei. Să vedem care sunt caracteristicile produselor acestui producător.

Despre companie

Producătorul "ușile Klin" își oferă produsele de mult timp și sa dovedit a fi unul bun. Producția companiei este situată în suburbiile din Klin. Angajații companiei se adresează individual fiecărui client, încercând să-și îndeplinească toate dorințele. Compania produce usi de intrare, usi de garaj, grile de ferestre, precum si obloane.

Caracteristici speciale

Principala direcție a companiei interne este fabricarea ușilor de intrare. Acest produs are mai multe avantaje:

 • Tehnologia de producție este testată în timp, astfel încât calitatea produselor este cea mai bună.
 • Toate materialele folosite sunt supuse controlului de intrare, reducând astfel la minimum defectele produselor.
 • Toate modelele de produse sunt echipate cu o pauză termică, adică au un strat de izolație termică care separă foaia exterioară a atributului de cea interioară, împiedicând astfel formarea condensului și înghețarea ușii.
 • O gamă imensă de produse vă va ajuta să alegeți produsul în funcție de cerințele dvs. și, dacă acest lucru nu este posibil, puteți să îl comandați în cadrul companiei pentru un proiect individual utilizând materialele disponibile în companie.
 • Un volum mare de produse în combinație cu cele mai recente tehnologii utilizate în producție face posibilă reducerea la minimum a costurilor acestor produse.
 • Toate accesoriile de pe produse sunt, de asemenea, de înaltă calitate, cu siguranță vă vor proteja casa de hacking.

Livrarea ușilor de intrare ale acestui producător se desfășoară nu numai în regiunea Moscovei, ci poate fi achiziționată de la companii care cooperează cu compania "uși Klin" în toată Rusia.

materiale

Pentru fabricarea ușilor Klin au fost utilizate mai multe tipuri de materiale.

Principala țesătură și cutia de ușă este din oțel. Grosimea lui este mai mult de 2 mmcare este mai mult decât norma stabilită de specificația standard de stat. De asemenea, acest material este utilizat pentru fabricarea pieselor forjate de produse.

Pentru acoperirea cu pulbere de finisare exterioară se folosește. Protejează suprafața de fier a ușii de coroziune și oferă o imagine destul de prezentabilă.

Modele mai scumpe sunt tăiate în exterior cu MDF. Acesta este un analog al lemnului natural, care este produs din reziduurile din industria prelucrării lemnului prin presare. Ulterior, plăcile sunt lipite cu un film, care în majoritatea cazurilor imită lemn de specii rare. Acest material nu se tem de schimbările de temperatură și umiditate se poate da o altă formă, imită sculptura artistică.

Colecția de elită a acestor produse este finalizată cu o serie de lemn natural. Acest lucru adaugă șic la întreaga structură a casei private unde acest atribut este stabilit.

Din interior, ușa poate avea mai multe opțiuni de finisare:

 • Parchet laminat. Acesta este același MDF, care are un strat superior laminat.Acest material nu absoarbe în timp, nu-și pierde aparența, rezistă perfect ghearelor și dinților animalelor. Laminatul este supus unui control riguros al calității și respectă cele mai stricte standarde, prin urmare, ușile cu astfel de acoperire pot fi instalate chiar și în instituțiile de îngrijire a copiilor și sănătății. Schema de culori a materialului este destul de bogată, puteți alege un laminat din lumină, aproape alb până la maro închis.
 • Vinil piele artificială. Aceasta este piele artificială. Dacă mai devreme acest material a fost folosit destul de des pentru finisarea interioară și exterioară a ușilor de fier, acum este folosit destul de rar. Dar unele soluții de design implică încă acest tip de finisare. Și "ușile Klin" o oferă. Acest finisaj poate pur și simplu să se înfășoare în jurul unei foi metalice sau să fie voluminos. În cel de-al doilea caz, cauciucul spumos este așezat între piele metalică și vinilă și apoi decorat cu o cravată de un anumit model, cu ajutorul unghiilor speciale.

Ușa cu un astfel de strat acoperă aspectul original și o gamă largă de piele de vinil ajută la transformarea acestui produs într-un punct culminant al casei dvs.

 • Vinorit. Acesta este un material modern și nu foarte popular. Costul său scăzut și ușurința aplicării fac ca acest strat să fie indispensabil pentru produsele din clasa economică. Practic, nu arde, asigurând astfel siguranța la foc. Este un film, care este lipit peste MDF obișnuit. O astfel de acoperire tolerează perfect schimbările de mediu, nu se estompează. Culorile lui Oinurite sunt foarte diverse.

Cum sa alegi?

Alegerea unui produs de la ușile Klin depinde de mai mulți factori:

 • bugetpe care intenționați să o cheltuiți pentru acest atribut. Suma pe care o aveți depinde de materialele de finisare ce vor fi folosite, ce accesorii producătorul va instala și dacă ușa va fi decorată cu sticlă blindată, elemente din fier forjat sau va fi o foaie de metal obișnuită cu acoperire cu pulbere în exterior și o placă MDF netedă în interior.
 • Dimensiune. Trebuie să determinați dimensiunea ușii. Această companie poate face produse de mărime standard sau dimensiuni individuale. În gama de modele a acestei companii veți găsi uși duble, precum și produse pentru a intra în fața caselor private.
 • Securitate. Puteți să comandați un produs ca de obicei, blindat sau ignifug, în funcție de cerințele pe care le faceți la acest atribut.
 • Stil. Alegerea garniturii interioare a ușii este destul de grav influențată de decorarea interioară. Va fi ridicol să priviți produsul, decorat în stil clasic, într-un cadru modern. Dar și mai rău când instalează produse moderne în clasic. Ei bine, dacă ușa de pe design va coincide cu aspectul de usi de interior ale apartamentului.
 • Metoda de deschidere. Puteți alege o ușă care se va deschide spre exterior, așa cum ar trebui să fie, în conformitate cu regulile de siguranță la incendiu. De asemenea, dacă este necesar, puteți comanda un produs care se va deschide în cameră.

Modele interesante

Gama de uși Klin este destul de largă. Aici puteți găsi produse pentru o cameră decorată clasic, pentru stilul modern, pentru minimalism și pentru multe altele. Iata cele mai interesante modele:

 • DKS48. Acesta este un produs în stil clasic, finisat pe ambele fețe cu MDF furniruit. Coloanele și cornișele care împodobesc ornamentele ușii au sculpturi artistice.Panza în sine este decorată cu o inserție de sticlă, pe care este o grilaj forjat sub formă de bucle. Acest design vă protejează perfect casa de hacking și va decora intrarea într-o casă privată. Costul modelului este de aproximativ 50.000 de ruble.
 • DK64. Modelul, care este decorat cu piele de vinil pe ambele părți. Modelul original pe stratul de vopsea vă va aduce mental înapoi în perioada sovietică. Acest produs se va potrivi perfect în interiorul holului, decorat în stilul unui mansardă. Costul modelului este de aproximativ 8500 de ruble.
 • D1. Produsul pentru ușă este realizat sub formă de arc și este destinat montării în case de țară. Se referă la seria de elită. Decorarea acestui model din stejar masiv și decorat cu sculpturi artistice. Acest produs seamănă cu ușa castelului Evului Mediu și va fi punctul culminant al proprietății locuinței dumneavoastră. Costul său este de aproximativ 90.000 de ruble.

De unde să cumpăr?

Puteți cumpăra produse într-o varietate de magazine partenere ale companiei "Klin Doors", deschisă în toată Rusia. Dacă locuiți în Moscova sau în regiunea Moscovei, puteți vizita producția însăși. Și pentru instalarea ușii "la cheie".

De asemenea, livrarea în regiunea Moscovei poate fi comandată online prin intermediul site-ului oficial al producătorului.

opinii

Comentariile clienților pentru Klin Door sunt destul de mari. Potrivit acestora, ușile oferă izolație termică și fonică excelentă, arată foarte bine, nu își pierd apariția chiar și după o lungă perioadă de timp. Acoperirile nu se estompează și nu se desprind, chiar dacă atributul este setat să părăsească strada. Cumpărătorii nu au găsit niciun dezavantaj la aceste uși, fără a lua în considerare faptul că fabricarea ușilor este disponibilă la comandă. numai pentru locuitorii regiunii Moscova și a capitalei.

Veți afla mai multe despre cum să alegeți "ușile Klin" în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor