Usile companiei "Stal"

 Usi Companie Oțel

Producătorii interni au împins recent concurenții străini de pe piață. Dovezi luminoase despre aceasta sunt ușile companiei "Steel". Acesta este un producător intern, care vinde astăzi uși de diferite tipuri și stiluri în întreaga țară.

Caracteristici speciale

Puțin despre compania în sine: "Stal" este o companie internă care se implică activ în producerea și vânzarea nu numai a ușilor de intrare și de interior de diferite tipuri, dar și a accesoriilor și componentelor suplimentare. Dar puțini oameni știu că inițial specialiștii companiei au fost implicați în vânzarea ușilor produse de alte companii. Adevărat, a fost acum 20 de ani.

Studiind piața și cerințele clienților, angajații au decis să-și organizeze propria producție de uși de intrare, ceea ce nu numai că ar satisface clienții, ci și că va fi în fața timpului lor.

Printre principalele avantaje ale acestei mărci rusești se numără următoarele:

 • Proces de producție complet și bine reglementat.
 • Controlul detaliat și scrupulos nu numai pentru calitatea produsului finit, ci și pentru fiecare etapă de producție.
 • Angajați cu înaltă calificare care înțeleg cu adevărat munca lor și își îmbunătățesc în mod regulat abilitățile.
 • Utilizați numai cele mai moderne și materiale sigure.
 • Realizarea dezvoltării continue și implementarea acestora în procesul de producție. Pentru unele dezvoltări, marca "Steel" a înregistrat brevete.
 • O gamă largă și modele unice de uși care nu pot fi văzute în linia de produse de la alți producători.

Dar poate cel mai important avantaj este o garanție de zece ani pentru fiecare produs. Acest lucru confirmă cel mai bine calitatea, siguranța și fiabilitatea tuturor panourilor uși ale acestui producător.

De asemenea, este important ca toate componentele, profilele și accesoriile să fie fabricate într-o singură producție.

Această abordare vă permite să creați frunze ușoare de înaltă calitate de diferite tipuri. În plus, fiecare model de produs are propriile caracteristici unice, dar există, de asemenea, caracteristici comune în toate pânzele.

caracteristicile

În termeni generali, toate produsele acestei companii naționale pot fi caracterizate după cum urmează:

 • Cutia însăși, precum și cadrul ușii viitoare, sunt realizate dintr-un profil special. În timpul testului, sa dovedit că acest design protejează cel mai bine spațiile de intrare ilegală.
 • Un nivel ridicat de protecție împotriva deteriorării este asigurat prin instalarea de încuietori și sisteme de blocare de înaltă calitate. Ele sunt fabricate numai din materialele cele mai durabile și moderne.
 • Ușile de intrare sau, mai degrabă, materialul fabricării lor sunt completate de sisteme speciale: cilindru și pârghie. Aceasta asigură o durată lungă de viață și un nivel sporit de siguranță. În plus, acest design vă permite să protejați ușa de deformare în timpul utilizării prelungite.
 • Ușile de uz casnic "Oțel" de toate tipurile sunt complet sigure atât pentru oameni, cât și pentru mediul înconjurător. Numai materialele autorizate cu caracteristici adecvate sunt utilizate pentru fabricarea lor.
 • Ușile de înaltă calitate ale acestei companii păstrează perfect căldura în interior și practic nu se lasă în zgomot. Acest lucru este posibil datorită instalării corecte a pânzei în orificiul de intrare. Instalarea se face la betonarea deschiderii.

Dintr-o astfel de descriere scurtă, devine clar că foile de ușă din oțel nu sunt numai de înaltă calitate și în siguranță, dar și durabile.

tipuri

Gama de uși "Steel" este cu adevărat largă. Producătorul însuși pentru comoditatea maximă a clienților le-a împărțit în mai multe tipuri:

 • Usi de intrare într-un apartament, birou, un spațiu rezidențial privat sau pentru o casă de țară. În general, aici puteți cumpăra foaie de ușă pentru orice cameră.
 • Produse translucidecare nu numai că protejează fiabil camera, dar și lumina trece aproape complet.
 • Modele exclusiviste - acestea sunt foi de usi care sunt fabricate si, prin urmare, vândute numai de aceasta companie.În același timp, designul pânzei poate fi dezvoltat de client însuși cu ajutorul unui specialist sau încrederea pe deplin în designerul mărcii.
 • Uși dubleEle sunt utilizate în principal atunci când există o deschidere nestandardă.
 • Există, de asemenea, speciale țesături ignifugemai ales ele sunt prezentate ca usi de intrare.
 • Usi invizibiledin materiale speciale. Atunci când le folosiți, puteți ușor să deghizați o ușă în așa fel încât nimeni să nu înțeleagă că aceasta este de fapt o ușă.

De asemenea, în sortimentul companiei există și un astfel de tip de panouri de ușă ca tehnică. Astfel de produse sunt realizate individual, la acordul cu clientul și vândute în vrac sau în vrac.

Fiecare tip de ușă este prezentat și de cele mai diverse modele în cantități destul de impresionante.

Toate tipurile fabricate sunt subdivizate de către producătorul însuși mai multe grupuri, în funcție de locul unde este cel mai bine să le instalați:

 • Pentru apartamente și case private, ușile unor modele precum "Steel 100", "Steel 65", "Steel 45" și "Steel 35" sunt mai potrivite.
 • Pentru cabane nevoie de foi de usi mai puternice, astfel încât ar trebui să acorde o atenție la "Steel 150T" și "Steel 50".
 • Pentru birouri, preferat va fi modelul "Steel" sub numerele 65, 50, 35.

În ceea ce privește celelalte tipuri de uși, acestea trebuie să fie selectate și instalate în funcție de locul de muncă și activitățile din fiecare clădire specifică.

model

Și din nou, pentru confortul maxim al cumpărătorilor, toate tipurile de panouri de ușă au fost împărțite în mai multe modele. Fiecare dintre ele include diferite opțiuni pentru proiectarea ușii și are propriile sale caracteristici distinctive:

 • Modelul "Steel 150T" este singurul din seriile cu același nume. Această ușă este special concepută pentru zonele reci. O astfel de ușă de intrare protejează perfect o cameră de frig și îngheț, are proprietăți unice de protecție termică, care au fost dovedite și justificate științific.
 • "A devenit 100" diferă în ceea ce privește nivelul sporit, mai degrabă chiar și cel mai înalt de siguranță și are un aspect unic și elegant. Instalarea unei astfel de foi de ușă de intrare va ajuta nu numai să vă protejeze fiabil casa, ci și să devină decorarea acesteia. Este realizat din oțel cu grosime mărită și are o armătură suplimentară armată.
 • Modelul "Steel 100 Safe", se face doar la comandă. Aceasta este o versiune mai avansată a modelului anterior.Ușa este armată cu plăci blindate, are componente suplimentare de protecție, o blocare specială și mai mulți antene anti-detașabile.
 • Modelul "Steel 65" Are două soiuri: "Standard" și "Steel 65OTs". Aceste foi de ușă sunt concepute pentru proiectarea ușii de intrare. Ele se disting prin gradul ridicat de protecție împotriva efracției și a rezistenței întregii structuri. În vânzarea de astfel de modele provin de anul trecut.
 • Și aici "A devenit 45" Este pe bună dreptate considerată cea mai bună opțiune anticriză. Costul unei astfel de uși este mai mic decât alte modele, dar practic nu afectează aspectul sau parametrii tehnici.

Acest produs are o blocare sigură ascunsă, știfturi ascunse, precum și multe opțiuni pentru instalarea unui echipament suplimentar de protecție.

 • Modelul "Steel 35" - Aceasta este o altă opțiune deschidere economică. Foaie de ușă ieftină, minimalistă și foarte bine protejată.
 • "A devenit 50" diferă în tehnologia de fabricare a țevilor, care este scrisă în detaliu pe site-ul oficial al producătorului, nu are o bază de beton și părți curbate în cadru. Dar este, de asemenea, considerat unul dintre cele mai populare și de încredere.
 • Modelul "ST2" - Acesta este un design unic translucid.
 • "CT3" - de asemenea aparține categoriei ușilor translucide, dar în același timp are și caracteristici excelente de incendiu.
 • Modelul "ST4" echipate cu închizători speciale și dispozitive de acționare pentru deschiderea și închiderea automată. Disponibil atât în ​​dimensiuni standard cât și non-standard.
 • Modelul "invizibil" - Acesta este un model unic care este implementat în două versiuni, dar puteți face ordine. Este acest design care ușurează ascunderea ușii de ochii curioși.
 • "A devenit EI-60" - Acestea sunt ușile cu incendiu cu un nivel sporit de securitate și protecție împotriva incendiilor. Sunt făcute în orice dimensiune.

Fiecare model este disponibil în mai multe versiuni cu finisaje diferite. Acest lucru vă permite să achiziționați nu numai o protecție fiabilă și durabilă pentru ușă, ci și să o ridicați în conformitate cu stilul interior. Dacă cumpărătorul din gama oferită nu poate găsi o opțiune potrivită pentru el însuși, el va fi întotdeauna în măsură să-și aleagă propria opțiune de finisare.

materiale

Usile metalice ale fabricantului intern "Steel" sunt fabricate din otel. Acesta este materialul principal al fabricării lor.În acest caz, foile de ușă din fier pot fi de asemenea galvanizate sau au plăci de armură. Broaștele, bolțurile, șuruburile și alte tipuri de accesorii de protecție sunt de asemenea fabricate din oțel de înaltă rezistență.

De asemenea, ele utilizează oglinzi sau sticlă rezistentă la impact și rezistență la foc pentru a crea produse translucide, invizibile și rezistente la foc.

Atunci când se creează ușile de intrare pentru obiecte deosebit de periculoase sau protejate în producție, se folosește și sticlă antiglonț. Dacă se dorește, ele pot fi instalate pe orice ușă a acestui producător.

Rama este realizată din profil de oțel sau aluminiu de înaltă rezistență. Practic este îndoit și unul dintre modele este tubular. Accesoriile folosite sunt realizate din lemn, oțel sau plastic greu.

În cazul utilizării elementelor decorative, acestea pot fi realizate din panouri de panificație, panouri de vinil sau un tip special de piele artificială. De asemenea, utilizează diferite tipuri de plăci din MDF, iar în unele cazuri și panouri din lemn de stejar special. Stejarul de furnir din stejar este uneori folosit si la finisarea panourilor de usi.

Pentru colorarea produselor deja finite folosiți vopsele speciale de polimeri, caracterizate printr-un nivel ridicat de durabilitate și siguranță.

Soluții de culoare

În cea mai mare parte, la crearea ușilor de intrare, producătorul oferă clienților soluții standard de culoare:

 • maro;
 • negru;
 • albastru închis;
 • ciocolată;
 • culoarea alunelor.

Dacă doriți, pot fi folosite culori mai vii, de exemplu, roșu, verde sau galben. În acest caz, ușa din față a acestui brand nu trebuie să fie una colorată. Unele elemente decorative pot fi vopsite în alte culori, de exemplu, aur, bej, violet sau orice altceva.

În ceea ce privește soluțiile de culoare, producătorul le oferă clienților o alegere completă. Dacă este necesar, fiecare persoană poate să comande o ușă unică exclusivă, de aproape orice culoare și cu orice model.

Dar nu uitați că această posibilitate există în cazul alegerii unei uși vopsite cu vopsea polimerică. Dacă, totuși, finisarea pânzei este aleasă cu un panou de orice tip, atunci gama de culori va fi încă limitată.

Recenzii clienți

Printre cumpărătorii companiei "Steel" se găsesc locuitorii obișnuiți și specialiștii care se specializează în instalarea ușilor. Este feedback-ul lor care va fi capabil să descrie cu sinceritate produsul acestui brand.

Locuitorii simpli confirmă cu adevărat fiabilitatea și durabilitatea acestor uși. Aproape toti oamenii au fost multumiti de alegerea lor si nu au gasit nici un defect. Oamenii sunt mulțumiți de o selecție largă, de personal, precum și de o instalare profesională suplimentară a țesăturilor.

Dar, uneori, vă puteți întâlni și comentarii negative. Practic, ele se referă la costul bunurilor și într-adevăr, prețurile pentru ușile acestui brand sunt de cel puțin 28 mii de ruble. Și doar câțiva cumpărători spun că încuietorile încorporate și alte mecanisme de blocare se rupe repede. Dacă acest lucru sa întâmplat cu adevărat, producătorul va înlocui blocarea cu una nouă, în mod gratuit. Din fericire, astfel de recenzii sunt mai puțin frecvente.

Constructorii și instalatorii profesioniști, dimpotrivă, confirmă pe deplin cuvintele producătorului. Ei spun că ușile "Steel" sunt printre cele mai fiabile, puternice și durabile pe piața internă.Este imposibil astăzi să găsiți o cameră în care o astfel de pânză nu ar putea fi instalată.

În concluzie, putem spune doar că, în cazul ușilor de brand "Steel", prețul ridicat justifică pe deplin calitatea sa.

Pentru mai multe informații despre ușile companiei "Steel" aflați din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor