Mario Rioli Uși

În timpul renovării în apartament sau casa este necesară instalarea ușilor interioare. Pe piața modernă există o mare varietate de modele în culori vii sau cu o suprafață naturală a lemnului. Există mai multe branduri care și-au câștigat popularitatea datorită calității produselor și designului interesant.

O alegere bună ar fi achiziționarea ușilor de la Mario Rioli - o renumită companie italiană.

Despre companie

Marca italiană Mario Rioli și-a început producția în Rusia din 2007. Compania a lansat o fabrică puternică, care poate produce aproximativ un milion de cadre pe an. Uzina utilizează metoda ciclului complet: materiile prime livrate sunt uscate și produsele sunt fabricate din acesta cu control de calitate 100% în toate etapele.

Produsele sunt de înaltă calitate datorită mai multor etape de control: materiile prime sunt verificate inițial și apoi ușile finite direct pentru fiabilitatea fabricării și asamblării.Produsele finite ajută la crearea unui design unic al camerei și oferă un apartament confortabil. Usile vor incanta cumparatorii si cu exigente excesive.

Caracteristicile de producție

Piața rusă este plină cu produse italiene specializate. Fabrica produce usi de interior de inalta calitate in cantitati mari. Cantitatea nu este considerată principalul criteriu pentru compania Mario Rioli, în primul rând calitatea produselor fabricate în conformitate cu standardele internaționale.

Prin producția de uși în interior se utilizează echipamente moderne. Întregul proces este conceput pentru a oferi cel mai mic detaliu și eficiență. Toți angajații și personalul de lucru din cadrul fabricii au fost instruiți și practicați în producția principală din Europa. Tehnologiile moderne permit producerea de produse cu caracteristici unice. Până în prezent, nu există multe companii ruse care să poată fabrica uși de interior cu astfel de caracteristici calitative.

Caracteristica principală a produselor Mario Rioli este considerată a fi o structură de tip fagure de miere. Panza are izolație fonică bună și este fabricată din materiale ecologice și sigure.

Furnirul are o textura naturala, iar suprafata are rezistenta crescuta si rezistenta la solicitarile mecanice. Toate componentele componentelor utilizate la fabricarea blocurilor de uși nu sunt supuse fluctuațiilor de temperatură și umidității.

Ușile interioare sunt ușoare, ceea ce simplifică foarte mult procesul de utilizare și mărește durata de viață a tuturor elementelor. Balamalele ușilor nu scârțâie, nu se îndoaie și vopseaua aplicată pe mâner nu este șters.

Avantajele modelelor italiene:

 • Stilul original. Produsele sunt fabricate cu un număr mare de modele. Compania este considerată un expert și trendsetter în industria ușilor interioare. Colecțiile sunt periodic actualizate și îmbunătățite.
 • Garanție lungă pe produse. Cu ajutorul tehnologiei moderne, fiecare design a crescut forța și fiabilitatea. Fiecare produs are o perioadă de garanție de 3 ani. Durata de viață a structurilor standard este de 15 ani.
 • Creșterea izolației fonice. Frunza ușii are o grosime de 4,5 cm, foaia este fixată bine la cadrul ușii. Întreaga construcție din jurul perimetrului este lipită cu un sigiliu de cauciuc.Multe modele au o parte prefăcută, ceea ce sporește în mod semnificativ izolarea fonică.
 • Căptușeală de înaltă calitate. Ușile producătorului Mario Rioli sunt realizate prin tehnologii moderne din materiale de înaltă calitate. Suprafața este rezistentă la deteriorarea UV, mecanică și abrazivă.
 • Ușor de instalat cadrul ușii. Hardware încorporat: un sistem de blocare, balamale și mânere facilitează asamblarea unei structuri pe care muncitorii neprofesionali îl pot desfășura.
 • Cadrul ușii este de dimensiunea pânzei, este mult mai ușor de instalat ușa. Plăcile sunt telescopice, care vă permit să ascundeți toate suprafețele inegale de pe perete și să scoateți ușa dacă aveți nevoie să fixați din nou tapetul.
 • Costul scăzut al ușilor de interior. În ciuda faimosului producător italian și a produselor de înaltă calitate, costul produselor nu este prea mare.
 • Producătorul în fabricarea ușilor a instalat toate accesoriile necesare, ceea ce economisește timp, elimină erorile în asamblarea structurii și previne deteriorarea în timpul instalării.
 • Design unic, deoarece dezvoltatorii urmăresc tendințele actuale de modă.Fiecare produs nou lansat de companie câștigă popularitate în rândul consumatorilor.
 • Un număr mare de comentarii gratuite de la cumpărători. Aproape toate recenziile sunt pozitive, dar, ca și oriunde altundeva, există clienți nemulțumiți care nu le plac nimic despre aceste produse.
 • Ușile sunt închise etanș, care este asigurată de un material de etanșare cu material de absorbție a sunetului.
 • La închidere și deschidere, nu există sunete inutile. Fiecare model are o încuietoare cu zăvor de poliamidă.
 • Instalațiile de sticlă sunt montate la fabrica, ceea ce exclude neregulile, defecțiunile și dimensiunile de neconcordanță.
 • Marginea construcției este tăiată pe trei laturi, ceea ce face posibilă instalarea ușilor în încăperi cu umiditate ridicată, precum și la zborurile pe scări.

Colecții populare ale producătorului

Unele modele de la Mario Rioli sunt de bază. Toate acestea au o configurație diferită:

 • Modelul clasic este "Domenica". Ușile au proporții clasice, panouri unice. Pentru finisaje se utilizează inserții din sticlă, oglindă sau vitralii. Lemnul natural este folosit ca material pentru pânză, ceea ce este excelent pentru modelele clasice.Furnirul are o textură clasică și o colorare care oferă un model individual al fiecărui produs. Astfel de modele sunt potrivite pentru stilul național și retro.
 • «Arboreo» se aplică și modelelor clasice. Caracteristică constructivă - "panoul din panou". Compania este considerată creatorul acestei tehnologii în fabricarea ușilor. Colecția se distinge printr-o suprafață cu un procent mare de sticlă, precum și o ușă din furnir natural. Fiecare detaliu al modelului clasic oferă unicitatea și frumusețea interiorului.
modelul "Domenica"
Modelul Arboreo
 • «Linea» - pânze moderne. Modelele din această colecție sunt folosite într-un stil minimalist. Suprafața este plană, finisată cu panouri din lemn. Wenge și stejar sunt cele mai frecvent utilizate, ele dau întregului produs austeritate și simplitate de formă. Sunt posibile produse cu unul sau două obloane.
 • Colecție pentru minimalism și ascetism - "Mare". Suprafața este plată cu inserții de sticlă netedă și linii rotunjite. La producție se folosesc diferite inserții potrivite pentru orice design și interior al camerei.
model "Linea"
Mare model
 • Uși unice din colecție «Minimo» A început să se elibereze în Rusia nu cu mult timp în urmă. Pânza exterioară este acoperită cu margini frumoase, care imită nuanțele lemnoase ale materialelor clasice. Plăcile de sticlă originale arată frumos în interiorul camerei.
 • O colecție care reflectă pe deplin caracterul italian - Primo Amore. Suprafața este decorată cu inserții transparente frumoase. Finisarea pânzei este făcută din furnir din lemn scump. Semifabricatele și grilele din diverse materiale sunt utilizate pe scară largă.
modelul "Minimo"
modelul "Primo Amore"
 • Modele moderne din colecție «Pronto». Detaliile mici ale minimalismului arată foarte bine pe modelele populare. Produsele sunt fiabile și ușor de utilizat și au, de asemenea, un cost redus. Pentru acoperire, se utilizează un film special pentru speciile naturale de arbori.
 • Materialele naturale și parchetul laminat arată foarte bine în serie. «Saluto». În decorațiunile se folosesc inserții de sticlă.
model "Pronto"
Modelul Saluto

Designerii actualizează în mod constant gama de modele. Un număr mare de materiale pentru fabricarea produselor permite alegerea unui model pentru fiecare cameră.

Fiecare ușă eliberată din fabrica lui Mario Rioli este de înaltă calitate.Unul trebuie doar să se familiarizeze cu o mulțime de comentarii pozitive, și toată lumea poate fi sigur de fiabilitate și de bună calitate a produselor.

desen

Producătorul se ocupă de calitatea produselor și de reputația lor. El trebuie să-și admire aspectul și calitatea. Designerii au dezvoltat modele cu elemente potrivite, dar fitingurile pot fi alese la discreția lor la orice colecție.

Fiecare model este livrat clientului în formă asamblată și cu un set complet. Chiar și un maestru neprofesionist este capabil să-l instaleze independent. Dimensiunile geometrice sunt ideale pentru site-ul de instalare, nu trebuie tăiate și personalizate.

Producătorul garantează absența căsătoriei pe suprafața ușilor interioare. Acoperirea exterioară este lăcuită și lustruită, ceea ce formează o acoperire bună care nu este supusă unor deteriorări mecanice.

Compania oferă uși de înaltă calitate din lemn masiv natural. Produsele sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume. Toate produsele sunt realizate din lemn masiv conform standardelor europene de calitate.Toate ușile de interior arată atrăgătoare și originale, au proprietăți bune de performanță.

Fiecare model este realizat de cea mai recentă tehnologie. Din acest motiv, fiecare produs servește de mai mulți ani. Pentru a găsi ușa casei dvs., trebuie să citiți recenziile clienților sau să obțineți sfaturi de la experți. Usi din lemn pentru interior, din stejar si pin, au un aspect frumos si un design modern.

Apoi, a se vedea o selecție de interioare folosind ușile de la Mario Rioli.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor