Usi "MetaLyuks": tipuri și caracteristici

 Ușă MetaLyuks: tipuri și caracteristici

Compania "MetaLux" se încadrează cu încredere printre cei mai mari producători de uși din oțel din Republica Belarus și oferă consumatorilor mai mult de o sută de produse.

avantaje

Usile metalice ale companiei "MetaLux" sunt meritata in mare cerere si dotate cu multe avantaje.

  • Raportul optim dintre preț și calitate. Datorită unui proces complet automatizat de fabricare a ușii, achiziționarea de materii prime în cantități mari și logistică competentă, compania produce produse într-o gamă largă de prețuri. În sortiment există modele destul de mici, și produse de elită cu cel mai înalt nivel de protecție și aspect elegant.
  • O mare varietate de opțiuni designul exterior și interior vă permite să alegeți un produs care să se potrivească oricăror încăperi sau fațade. Oțelurile din exterior sunt decorate cu panouri MDF sau acoperite cu pulbere. Partea interioară este finisată cu garnituri MDF laminate sau laminate, produse într-o gamă largă de culori și o mare varietate de texturi.

Folia PVC este folosită ca laminator, care imită perfect structura și culoarea fibrelor de lemn.

În plus față de panourile laminate, măcinate sunt utilizate pe scară largă, care sunt fabricate pe echipamente de înaltă precizie moderne cu control programat. Acest lucru vă permite să realizați un model geometric perfect de orice adâncime și complexitate.

De asemenea, atunci când decorați sticla utilizată cu sticlă colorată, transparentă și mată.

Acest lucru permite nu numai să decoreze foaia de ușă, dar servește și ca sursă de iluminare suplimentară datorită penetrării soarelui. Astfel de modele sunt deosebit de relevante pentru instalarea în cabane și case de țară.

  • Rezistență ridicată la fisuri. Produsele corespund clasei a patra a protecției.Acestea sunt echipate cu două încuietori, diferite în ceea ce privește tipul de construcție și nivelul de secretizare. Un dispozitiv de tip suvald este utilizat ca blocare superioară, cel inferior fiind reprezentat de o structură cilindrică.

Cadrul nervurilor armate din panza, care garantează imposibilitatea de a apăsa ușa sau de a îndoi colțurile.

Frunza de oțel din oțel este din tablă solidă, care este mult mai ușoară decât structura sudată. Acest lucru asigură ușurința produsului și o reducere a încărcăturii balamalelor, mărește semnificativ durata de viață și previne deformarea cutiei și pânzei.

Toate modelele sunt echipate cu accesorii de înaltă calitate fabricate în Turcia, care nu este numai robustă și durabilă, dar are și un aspect atractiv.

  • Izolație fonică și termică de înaltă performanță datorită utilizării conturului dublu de etanșare situat de-a lungul perimetrului păturii și a utilizării vatei minerale care a pus produsele de cadru. Plăcile de încălzire sunt ecologice și sunt igienice. Nu pot să apară ciuperci, mucegai și agenți patogeni.

Controlul calității și conformitatea cu tehnologiile de producție sunt efectuate de către serviciile de control tehnic ale întreprinderii în fiecare etapă a ansamblului ușii.Aceasta vă permite să excludeți căsătoria și să garantați respectarea standardelor internaționale.

colecții

Compania produce patru colecții de uși.

standard

Colecția diferă prin faptul că spuma poliuretanică rigidă de înaltă densitate este plasată în cadrul tablourilor. El umple întreaga cavitate a structurii, eliminând astfel complet formarea golurilor. Aceasta crește calitatea izolatoare a ușii și îmbunătățește rigiditatea pânzei.

De asemenea, cadrul este pus cu penofol - un material care constă din folie și nu lasă frigul în apartament.

Partea exterioară a ușii este acoperită cu vopsea de înaltă calitate "Silk", care protejează perfect țesătura împotriva coroziunii, este rezistentă la stresul mecanic, este frumoasă și accentuează în mod favorabil suprafața gravată a produsului;

elită

Colecția se remarcă prin eleganța sa specială și eleganța modelelor. Suprafața foii de ușă este decorată cu frezare patină exclusivă, realizată manual de meșteri cu înaltă calificare. Datorită producției de bucăți, fiecare ușă se dovedește a fi unică și inimitabilă;

triumf

Modelele combină înaltă calitate și aspect elegant.Marea varietate de panouri decorative care disting această colecție oferă posibilitatea de a alege o ușă pentru orice soluție interioară;

tendință

Colectia este reprezentata de modele bugetare, dar in acelasi timp de modele de inalta calitate, care, in ciuda pretului lor scazut, respecta pe deplin toate cerintele internationale privind calitatea usilor si siguranta materialelor.

opinii

Usile de intrare ale companiei "MetaLux" sunt meritate populare pe piata structurilor de usi si au multe recenzii pozitive.

Clienții notează înaltă calitate și aspectul elegant al produselor.

Se atrage atenția asupra posibilității de a achiziționa modele ieftine. Dintre minusuri există un mic sortiment de încuietori cu care sunt echipate ușile, monotonia și designul lor tradițional.

În următorul videoclip scurt puteți vedea cum arată unul dintre modelele ușii din față "MetaLux".

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor