Dispune plase de țânțari pe magneți

 Dispune plase de țânțari pe magneți

Plasă de țigări pe magneți a început recent să câștige o mare popularitate și să ocupe o poziție de lider, deplasând bine-cunoscuta bandă de insecte. Este deosebit de relevant în sezonul de vară, când doriți să vă bucurați de prospețimea aerului de vară și să deschideți ușa.

Acest ochiuri protejează fiabil casa de insecte și trece bine aerul. Cu ea puteți aerisera camera și nu vă temeți că țânțarii sau alte insecte dăunătoare vor rămâne în casă.

Caracteristici speciale

Această plasă este formată din două panze de plasă. Magneții bipolare sunt cusute în fiecare dintre ele (astfel încât să poată fixa panza împreună în mijloc). Puteți deschide această rețea fără a utiliza mâinile.. Acesta se deschide cu ușurință și este ușor de fixat cu magneți atunci când intri fără insecte lipsă.

Pe rafturile de magazine astfel de produse sunt prezentate într-o gamă largă. Cumpărătorul are posibilitatea de a alege un produs pe baza propriilor preferințe. Comoditatea produsului este faptul că Animalele pot intra în aceste "uși". Nici măcar nu trebuie să deschideți pânza pentru ei..

Plasele de țânțari de astăzi pot fi achiziționate la un magazin de hardware sau fă-o singur. Nu va fi dificil si nu va lua prea mult timp. Achiziționarea materialelor necesare nu va afecta portofelul. O astfel de rețea cu abordarea corectă nu va da naștere unui produs fabricat în producție.

caracteristicile

Unul dintre producătorii de astfel de produse se tranzacționează marca Magic Mesh. Astăzi produce panze bune, care sunt foarte solicitate și câștigă feedback pozitiv. Această plasă este fabricată din material de calitate, care este foarte rezistent la precipitații, umiditate, schimbări de temperatură și căldură extremă.

Este de înaltă rezistență - și, în același timp, destul de ușoară. Poate fi atașat la lemn, metal, plastic.. Plasă de țânțari este ușor de folosit.

Un astfel de produs poate fi curățat și spălat folosind detergenți diferiți cu compoziții diferite. În acest caz, nu vă puteți îngrijora daunele.

Dimensiuni pânze ajustate ușor la orice dimensiune a ușii. Produsul oferă protecție împotriva prafului și murdăriei. Prețul unei astfel de rețele este, în medie, de 1500-1800 ruble. Cu toate acestea, veți fi protejat de țânțari și de alte insecte mici.

Cum să vă faceți propriile mâini?

Pentru a face o plasă de țânțari cu propriile mâini, va trebui să pregătiți următoarele:

  • plasă din plastic (material transparent transparent, perdele vechi);
  • bandă magnetică (2 bucăți).

La colțuri nu se poate rupe grila, ar trebui tăiate cu un cuțit sau cu foarfece. Țesătură netă sau ușoară trebuie tăiată în două.

Apoi trebuie să introduceți banda magnetică în pânzele rezultate. Nu filetați banda la capetele fileului. Lăsați o distanță de aproximativ 2 cm de margine.. În caz contrar, va exista o șansă ca magneții să rupă plasa în timp, distrugând aspectul.Capetele libere ale benzilor magnetice deasupra unghiilor cu unghii mici (până la mijlocul ușii).

Apoi, trebuie să unghii marginile paralele ale ochiurilor deasupra și, de asemenea, de-a lungul perimetrului. Lăsați un mic spațiu în partea inferioară a grilajului, astfel încât să nu se răcească pe podea și să nu se murdărească. Din aceasta, marginile inferioare ale perdelelor se vor freca, vor avea un aspect neclar.

specie

Există 3 tipuri de plase de țânțari:

  • rulou. Este o rolă de pânză neagră, care se află în cutie. Un astfel de mecanism poate fi atașat la ușă orizontal și vertical. Acesta este un mecanism foarte convenabil.
  • alunecare. Reamintește dulapul cu uși glisante. Nu este potrivit pentru fiecare ușă: trebuie să-l împingeți cu mâinile, ceea ce este inconfortabil și interferează cu animalele de companie.
  • Magnetice, sub formă de perdele. Opțiunea cea mai populară în cererea mare.

În interior

Pânza de insecte poate juca, de asemenea, un rol decorativ în interior. Cel mai adesea clipurile sub formă de fluturi sau păsări sunt atașate la grilaj pe capetele magnetice. țânțar perdea pe magneți de păsări - o opțiune foarte frumoasă de a proiecta o ușă în timpul verii.

Fluturași sau birdies au o serie de avantaje.Pânzele de pe cleme nu sunt răsucite. Ele se interconectează reciproc mai repede decât perdelele obișnuite, deoarece greutatea clemelor trage magneții mai aproape. Ei dețin 2 ori mai puternici și nu trec praful și alte poluări. Arată mai frumoase decât perdele obișnuite de țânțari.

Recomandări pentru selecție

Dacă intenționați să faceți o achiziție, ar trebui să aflați dimensiunea exactă a unei anumite intrări, deoarece toate grilele au parametri diferiți. Măsurați lungimea și lățimea deschiderii ușii și, pe baza datelor obținute, selectați o pânză potrivită.. Puteți alege opțiuni care se adaptează la orice dimensiune a deschiderilor. Ar trebui să fie luate în considerare și de culoare. De cele mai multe ori, firmele produc numai pânze de gamă slabă de culoare. Acestea sunt, de exemplu, nuanțe gri, verzi.

Mai bine alegeți plasa, care are partea de sus a clipului. Aceasta, de exemplu, pânză pe magneți de păsări. Astfel de produse mai bine decât altele protejează împotriva penetrării insectelor și se conectează imediat fără răsucire. Uită-te la puterea de ochiuri și condițiile de funcționare. Există țesături de țânțari care își pierd puterea atunci când sunt spălate.

opinii

Plasă de țânțari a recunoscut astăzi mântuirea din insecte enervante.Acest lucru este evidențiat de numeroasele recenzii ale clienților. Produsul nu interferează cu umplerea încăperilor cu aer. Grilele moderne sunt caracterizate de cele mai înalte rate de rezistență, calitate, practică, precum și aspectul estetic și ușurința de operare.

Dintre mărcile care pot fi preferate, cumpărătorii emit câteva. Evaluări înalte pentru Magic Mesh, Rosenberg, Landlife, Gardex. Rezistența acestor plase de țânțari este estimată, în medie, la 5 puncte (conform studiilor utilizatorilor), practic la 4-5 puncte, calitate 4-5 puncte, preț 4 puncte. Cumpărătorii menționează că acest produs oferă prospețime în casă, este indispensabil în căldură.

De unde să cumpăr?

Puteți cumpăra țesături de țânțari în magazinul de hardware sau plasați o comandă online.

Asigurați-vă că site-ul este oficial, altfel există o oportunitate de a obține un fals de calitate slabă.

Prețul, de obicei, nu depășește 2000 de ruble. Falsurile pot fi achiziționate pentru 500 de ruble, dar calitatea lor lasă mult de dorit.

O prezentare generală a plaselor de țânțari pe magneți pentru ușa Magic Mesh, vezi mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor