Ușile "Optima": avantajele și dezavantajele

 Optima Uși: Pro și Contra

Producătorul de uși de interior "Optima" este în mare nevoie. Compania este lider în vânzarea de uși în Rusia și a existat de mai bine de zece ani. Datorită experienței acumulate și a producției bine stabilite, aceasta își are locul pe piață.

Kit de asamblare

În primul rând, următoarele componente sunt incluse în setul clasic al sistemului de uși Optima.

  • pânză;
  • platfoarme;
  • Cadru pentru ușă.

Merită menționat faptul că producătorul acordă atenție nu numai dimensiunii standard a ușii, deoarece deschiderile extinse sunt acum foarte populare. Compania oferă, de asemenea, posibilitatea de a selecta cutia de ușă a peretelui de orice grosime folosind o matriță telescopică.

Un astfel de sistem telescopic include trei elemente: un fascicul de noroi, o cutie de ușă și o jamb. Datorită faptului că fiecare parte a sistemului este echipată cu caneluri, nu este nevoie să folosiți unghii. Astfel, probabilitatea de deteriorare în timpul asamblării structurii va fi redusă la minimum.

Optima funcționează împreună cu cadrele de ușă de stat, precum și cu cutiile de ușă ascunse. Sistemul de cadru al ușilor este proiectat pentru ambele deschideri de ușă standard de la 70 la 90 mm și pentru pereți mai largi.

În cazul în care dimensiunea peretelui este de la 90 la 220 mm, se realizează instalarea unei plăci, care este plasată într-o cutie și ascunde proeminențele.

Dacă grosimea este mai mare de 220 mm, atunci este necesar să se realizeze o îmbinare cu elemente suplimentare.

Mulajele telescopice rezultate asigură elemente de fixare strânse și protejează cutia de distorsiuni.

Materiale folosite

Popularitatea ușilor "Optima" este de înțeles, deoarece datorită materialelor folosite și a echipamentelor străine, produsele lor sunt un concurent demn pentru reprezentanții europeni în acest domeniu.

Practic, producătorul creează uși în două categorii.

  • Specificații;
  • Interior.

Pentru ușile de interior sunt folosite materiale precum MDF, furnir, lemn și altele, iar metalul sau lemnul sunt utilizate în principal pentru construcția de încăperi tehnice.

În procesul de fabricare a țesăturilor, se utilizează cherestea de conifere cu îndepărtarea succesivă a tuturor defectelor. Această lemn este îmbinată în lungime și întărită prin utilizarea lipiciului rezistent la umiditate. La sfârșitul stratului, se adaugă rezistență cu ajutorul lăcuire - UV (uscare UV).

Indiferent de categoria ușii, este posibil să alegeți finisajul dorit și să alegeți absolut orice culoare a suprafeței. Astfel, înainte de a cumpăra o ușă, puteți configura toți parametrii necesari pentru a accentua caracteristicile interiorului. De asemenea, datorită acoperirilor speciale cu email acrilic, durata de viață a ușilor Optima crește semnificativ.

Beneficiile producătorului

Fabrica de uși "Optima" și-a creat reputația datorită controlului deplin al ciclului de producție, adică de la alegerea materiilor prime până la crearea panzei prelucrate. Instalarea unor astfel de uși este facilitată de furnizarea unui set complet de accesorii și accesorii pentru uși.

Fiind pe piață de multă vreme, produsele îndeplinesc standardele europene, iar performanța sa este garantată de producător.

De asemenea, datorită experienței acumulate, diferite modele au fost create din materiale ecologice și sigure. Întreaga gamă de consumatori chiar și cei mai exigenți vor găsi tot ce ai nevoie pentru casa ta.

Un plus imens al producătorului este o garanție a rezistenței la umiditate și a rezistenței la deformare, care, la rândul său, se realizează cu ajutorul procesării speciale.

Nu mai puțin avantajos este faptul că astfel de uși nu se sparg și nu sunt stratificate, cum ar fi structurile clasice din lemn.

Dacă sunteți stângaci, atunci nu este nevoie să puneți pe față lumea din dreapta, deoarece ușile acestui producător sunt de asemenea stângaci.

Dezavantajul acestor usi poate fi remarcat doar ca modelele de uși de intrare ecologică și de intrare metalică sunt grele.

model

Compania oferă o gamă largă de materiale pentru pânză, prelucrare, straturi de acoperire și culori, deoarece nu puteți elibera ușa perfectă în toate încăperile. Pentru cei care nu pot decide, au lansat cataloage cu modele gata făcute. Făcând o astfel de revistă, este adesea o dorință de a repeta intenția de proiectare a oricărei pagini.

Modificarea ușii interioare a seriei Classic, conține o combinație de modernitate și rigoare. La cererea cumpărătorului, inserția ușii poate fi făcută din sticlă sau din alte materiale. Aproape de tonurile albe creează impresia unei camere luminoase.

Modelul ușilor Grace este o soluție de design la modă. Ușile pliante din cauza caracteristicilor lor mecanice sunt din ce în ce mai solicitate. Acest model este produs în principal pentru dulapuri, dar este de asemenea potrivit pentru decorarea încăperilor. Acesta vine într-o combinație plăcută de culori discret din dormitor sau cameră de zi.

Împreună cu ușile de interior, producătorul oferă modele de uși de intrare pentru apartamente. Ele au proprietăți ridicate de izolare fonică, căldură, sunt supuse unor încercări speciale de rupere și durabilitate.

Gama de prețuri și servicii

Un avantaj semnificativ al ușilor "Optima" este că acestea sunt fabricate la prețuri accesibile. Alegerea este disponibilă în trei categorii de prețuri: economie, medie și premium. În principiu, diferențele dintre ele în designul ușii, amenajările propuse și metoda de finisare a suprafeței, însă o astfel de separare nu înseamnă deloc că nu veți găsi produse decente în segmentul economic.Producția de produse de orice valoare se realizează prin aceeași metodă bona fide.

Pentru a evita dezacordurile cu producătorul și o durere de cap suplimentară, livrarea și instalarea trebuie lăsate pe umerii specialiștilor care își cunosc afacerea.

Birourile reprezentative din regiuni oferă instalare profesională și livrare sigură a structurilor ușii.

Ele garantează instalarea de calitate, absența căsătoriilor și defectele. Orice responsabilitate pentru munca efectuată revine companiei. În plus, prețul serviciilor furnizate este neglijabil.

Sfaturi pentru alegere

Dacă decideți să cumpărați, atunci trebuie să știți ce să căutați într-un anumit caz.

  • În general, merită să acordați prioritate sistemelor de uși Optima, dacă căutați o ușă la baie, deoarece în producerea aproape a întregii serii, se utilizează o tehnologie specială pentru repetarea umezelii.
  • Dacă aveți nevoie de o ușă pentru dormitor, atunci pentru un confort complet, alegeți un model cu izolație fonică ridicată. Astfel, strigătele din camerele următoare nu vă vor deranja somnul.
  • Alegerea unei uși de intrare pentru intrări sau apartamente, asigurați-vă în puterea structurii și nu economisiți bani pentru o instalare de calitate. Lasă ușa să fie grea, dar durabilă și puternică.
  • Partea de design este complet la discreția ta, doar tu știi ce se potrivește cu adevărat interiorului tău. Pentru aceasta, producătorul a avut grijă de o varietate de inovații de design.

Amintiți-vă că orice model pe care îl cumpărați, durabilitatea acestuia depinde de manevrarea corespunzătoare. Nu uitați să aveți grijă de design. La fiecare șase luni, tratați suprafața cu substanțe speciale pentru lustruire sau pentru îngrijirea produselor din metal.

opinii

Indicatorul cel mai precis al calității și motivației de a cumpăra (sau invers) sunt recenziile cumpărătorilor reali. Deci, este necesar să se analizeze opinia populară despre ușile "Optima".

Majoritatea consumatorilor subliniază faptul că calitatea ușilor rămâne ridicată, prețul lor este, de asemenea, foarte bun, dar serviciile proaste strică întreaga imagine. Ele marchează, de asemenea, designul de neegalat, de la paginile catalogului. Unii cumpărători nu sfătuiesc să facă ușile pentru comandă, deoarece timpul de producție era foarte lung și, prin urmare, nu sa dovedit ceea ce voiau.Alții, dimpotrivă, spun că, în ciuda termenului lung, ușa de la capăt a depășit toate așteptările.

De asemenea, printre avantaje, oamenii au observat prezența unor acțiuni și reduceri cu adevărat funcționale.

Mulți utilizatori au primit o reducere tangibilă sau livrare gratuită cu instalarea, pe lângă noul model de design interesant.

Acum, știți toate capcanele și trăsăturile acestor uși, trebuie doar să luați o decizie. Este recomandat să vizitați salonul și să vă ușurați alegerea.

În următorul videoclip puteți alege ușa "Optima" după preferințele dvs.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor