Mânerele ușilor din Italia: caracteristici, tipuri și sfaturi pentru alegere

Mânerele ușilor din Italia sunt elegante, la modă, convenabile, practice și durabile. Sortimentul mânerelor ușilor din Europa pe piața internă modernă este foarte mare pentru a le aranja orice premisă - de la casă și de la apartament la birou sau la sala de concerte.

Înainte de a achiziționa pixuri italiene de lux, trebuie să învățați despre caracteristicile interesante, soiurile și să vă familiarizați cu sfatul specialiștilor.

Caracteristici speciale

Fabricarea de mânere pentru uși în Italia are o lungă istorie. Prin urmare, o metodă specială de a produce mânere metalice pentru uși interioare și exterioare.

Pentru a le crea, se utilizează un aliaj de crom și cupru. în proporții speciale protejate comercial. Semifabricatul este turnat în matrițe pregătite, curățat cu nisip și sunt pregătite toate găurile tehnologice necesare pentru asamblare. După aceea, produsul este lustruit până la o finisare în oglindă.Apoi se face ansamblul și apoi mânerul ușii aproape finisat este acoperit cu o compoziție specială pentru a proteja împotriva efectelor factorilor adversi și este lustruit din nou.

Fiecare model al mânerului ușii este dezvoltat de adevărați profesioniști, uneori designerii vin în ajutorul lor.

Prin producția de mânere dintr-un copac se utilizează lemn uscat calitativ prelucrat prin impregnări speciale. Lemnul este lustruit neted și acoperit cu lacuri, care sunt destul de durabile pentru uzul cotidian în viața de zi cu zi. Mânerele mărcilor italiene sunt rezistente la uzură. Chiar și în timp, ei nu își pierd aspectul atractiv.

Pentru asamblarea produselor pentru uși, brandurile italiene utilizează numai accesorii de înaltă calitate de la cei mai renumiți producători, cele mai bune încuietori de ușă și materiale inovatoare. În toate etapele, se realizează un control constant al calității, ceea ce face ca manerele ușii din Italia să fie clasa de lux.

specie

Varietatea mânerelor pentru ușile din Italia implică mai multe soiuri care formează colecții diferite.

În colecțiile producătorilor italieni se găsesc mânere pentru uși de intrare și interioare, cu diferite forme:

 • răsucite;
 • rotunjite;
 • asimetric;
 • dreptunghiular.

În plus, produsele sunt: ​​netede, căutate, incrustate, înnegrite. În ceea ce privește bogăția de culori, produsele pot fi:

 • bronz;
 • argint;
 • negru și alb;
 • placat cu aur;
 • două culori și mai multe culori.

Produsele pot fi comandate într-o anumită culoare pentru un proiect individual.

În plus, mânerele italiene sunt fabricate în diferite stiluri care sunt perfect potrivit atât pentru interiorul clasic, cât și pentru cel modern, și anume:

 • baroc, rococo, clasic;
 • Art Nouveau;
 • hi-tech, futurism.

În funcție de mecanismul de acțiune, mânerele sunt împărțite în împingere, pe un pătrat, pe o lamă sau pe o bucșă circulară, și există, de asemenea, paranteze. Cu șurub magnetic sau cu șurub magnetic, cu mecanism de blocare și fără el.

O atenție deosebită trebuie acordată manerelor ușilor de la producătorii de marcă italieni: Martinelli, Melodia, Barco, Pasini și Rossetti.

În consecință, există diferențe de preț. Cu cât produsul este fabricat manual, cu atât costă mai mult.Există posibilitatea de a executa pixuri într-o versiune exclusivă, care ar putea să lovească portofelul. Dar acest lucru nu se oprește pe cunoscătorii de lux de la achiziționarea unor astfel de produse.

Expert de consiliere

Pentru a ridica mânerele ușii, este necesar, înainte de toate, să decideți despre camera în care vor fi folosite, adică o casă de țară, o casă de vară, o sală de ședințe, un birou pentru primirea vizitatorilor sau un apartament. Cu oamenii care vor folosi sediul - tineri sau bătrâni, probabil că vor fi personalul de birou.

Atunci când alegeți, este necesar să se ia în considerare schema de culori a camerei, decorarea cu mobilier, interiorul camerei, scopul - o baie, toaletă, dormitor, bucătărie, sala de mese sau bucătărie-studio, prezența și numărul de obiecte vitrate.

Mânerele pentru ușile de intrare pot fi achiziționate complet cu încuietori de intrare, precum și separat de acestea.

Atunci când alegeți această categorie de mânere din Italia, trebuie acordată o atenție deosebită amplasamentelor de instalare, și anume: ușa este în aer liber sub influența soarelui, a condițiilor meteorologice sau în interior.

Companiile fabricarea fitinguri ușă din Italia, în producția de a acorda o atenție deosebită acestui lucru.

Atunci când alegeți mânerele ușilor interioare pentru uși, ar trebui să acordați atenție confortului utilizării acestora. Fiecare persoană este individuală, astfel încât atunci când se utilizează produse în spații rezidențiale, este necesar să se ia în considerare caracteristicile tuturor membrilor familiei - de la cei mai mici la bunicii.

Este important să testați funcționarea mecanismului, luați în considerare ușurința utilizării, deoarece aceste elemente trebuie să fie mai întâi funcționale.

Pentru un birou, stil de afaceri, manopera, usurinta de utilizare pentru un numar nelimitat de persoane, deoarece aceasta camera este destinata muncii mai multor persoane, sunt esentiale.

La dotarea ușilor sediului central, sălii de ședință, este important să se sublinieze spațiile utilizate, să se acorde atenție stilului companiei, situației sale financiare. Prin urmare, atunci când alegeți mânere pentru uși, ar trebui să acordați atenție exclusivității, trebuie să alegeți mânere cu inlay și design special.

În proiectarea ușilor sălii de concerte, a complexelor expoziționale, a muzeelor ​​și a caselor private, ar trebui să acordați atenție stilourilor în stilul clasic,realizate din materiale utilizate de mai mulți ani, având în producția lor "rădăcini istorice". Toate acestea determină atmosfera specială a spațiilor în cauză, formează o legătură între timpuri, generații, insuflă o iubire a artei.

Atunci când alegeți un produs, trebuie acordată o atenție deosebită schemei de culori a stiloului și a camerei cu mobilier din acesta. Combinația de culori implică starea de spirit a oamenilor din cameră. Există o dependență a fundalului general și a emotiilor manifestate, care pot fi pozitive cu alegerea corectă a combinațiilor sau negative cu pretentiozitate, o discrepanță clară între elementele utilizate.

Veți afla mai multe despre manerele ușii în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor