Mânerele ușilor de pe bara: tipuri și sfaturi pentru alegere

 Mânerele ușilor de pe bara: tipuri și sfaturi pentru alegere

Deseori, designerii acordă mai multă atenție detaliilor minore care pot fi elemente cheie în proiectarea unei încăperi. Mânerele pentru ușă sunt ceea ce ușurează deschiderea și închiderea ușilor, precum și un element spectaculos de decorare. Există multe opțiuni care sunt nu numai funcționale, ci și foarte frumoase. Există produse originale și elegante care pot face atmosfera mai armonioasă. Pentru a alege opțiunea potrivită, merită să luați în considerare tipurile de produse.

Caracteristici speciale

Produsele de calitate au multe avantaje. Pentru a aranja frumos bara demontată, puteți utiliza orice soluție de design originală. O alegere largă permite oamenilor să achiziționeze atât versiuni clasice, cât și elemente texturate originale care se încadrează armonios în interiorul creativ și interesant.

Există indicatori de caracteristici de design, datorită cărora oamenii știu cum și unde să folosească cheia de acces pe șipcă. Pentru panourile de ușă din aluminiu sau PVC trebuie achiziționate plăci mai strânse. Butoane largi - o opțiune pentru ușile din lemn. Ușile de intrare au nevoie de un model care vă permite să instalați un mecanism de secretizare a dispozitivului de blocare. Au o gaură specială. Diferitele modele de mânere au diferite modele, culori, forme și distanțe axiale.

Cel mai adesea, produsele de pe bar sunt frumoase. Dacă ușile sunt finisate cu furnir scump sau au decorațiuni atrăgătoare (baghete decorative sau vitralii), ei au nevoie de un mâner elegant și elegant, care poate adăuga o atingere de pompă și poate întări impresia creată de acesta. Astfel de produse au simbolizat întotdeauna fiabilitate și rigoare.

specie

La destinație există mânere pentru uși de interior și de intrare. Dacă lemnul este din lemn, puteți folosi ambele. Dacă înșurubați mânerul de pe ușa care duce spre stradă - va fi intrarea.Dacă îl instalați în deschiderea camerei de zi sau a biroului - va deveni interior. De asemenea, puteți decide pentru dvs. ce tip de ușă este potrivit pentru model. Produsele interioare sunt mai ușoare și mai elegante, intrarea este masivă și unghiulară. Alte caracteristici speciale ale stilourilor de intrare:

 • prezența perdelelor pe fântână;
 • prezența perforării;
 • pulbere cu efect de rugozitate.

  Există o serie de materiale din care sunt fabricate mânerele. Fiecare dintre opțiuni are argumentele sale pro și contra.

  • Modele metalice extrem de rezistent la uzură și durabil, acestea pot dura destul de mult timp. Au un cost mediu. Aceasta este o opțiune excelentă pentru montarea pe structuri de ușă metalice care sunt instalate într-o clădire rezidențială și într-o clădire publică. Dacă materialul din care este fabricat mânerul este de înaltă calitate, produsul va funcționa bine și pentru o perioadă lungă de timp.
  • Accesorii din lemn are un preț ridicat și se face pentru ușile din lemn masiv cu o cheie de blocare. Există modele cu design sub formă de sculptură și inlay. Aspectul atractiv permite mânerului să devină o decorare a interiorului și să se potrivească în oricedecizia stilistică. O opțiune bună pentru a crea un design de modă veche.
  • Fitinguri din sticlă - o versiune sofisticată, ușoară și sofisticată care poate face interiorul mai elegant și nobil. Tehnologiile unice vă permit să creați o varietate de forme de astfel de modele.
  • Mânere din plastic - opțiunea cea mai accesibilă și mai economică. Există o mare varietate de modele similare, proiectarea cărora este extrem de originală. Ele au culori și forme diferite. Pentru a face astfel de stilouri pe bara, se utilizeaza plastic de inalta calitate. Dar modelele din plastic au un minus - nu servesc prea mult, pierd rapid aspectul lor atractiv. Cel mai adesea folosit pentru ușile instalate în camera de utilitate.

   Mânerele ușilor de pe bara sunt împărțite în mai multe grupuri importante.

   • Fixe. Obiectul însoțitor este atașat la pânză, mecanismele de blocare sunt absente. Principala calitate negativă a modelelor - dacă există o pantă puternică, ușa se va închide extrem de prost.
   • Presiune. 2 pârghii în formă de L care sunt cuplate cu o tijă instalată în cercei.Când cineva apasă pârghiile, zăvorul este eliberat din canelură cu ajutorul unei tije. Aceste modele sunt capabile să asigure o închidere bună a canatului în orice situație.
   • MVS pe șină. Dispozitivul funcționează după cum urmează: atunci când este apăsat, încuietoarea părăsește slotul și eliberează clapeta. Model foarte practic și durabil, extrem de popular cu compatrioții noștri.

   Cum sa alegi?

   Înainte de a cumpăra un stilouri decente de calitate, este necesar să se gândească cu atenție și să se acorde atenție anumitor factori.

   • Este important să verificați calitatea materialului din care se face modelul. Trebuie să aibă o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică, la apariția ruginei. Mai bine dacă are o rezistență ridicată. Apoi, produsul va putea servi de mulți ani.
   • Este extrem de important să se țină cont de locația axială situată între mâner și gaura de foraj a mecanismului de blocare. Acest criteriu va determina dacă ușa se deschide și se închide confortabil.
   • Acordați atenție lungimii și lățimii plăcii.
   • Prețul este, de asemenea merită să acorde o atenție la. Nu este nevoie să încercați să găsiți produsul cel mai ieftin, deoarece de cele mai multe ori se dovedește a fi de slabă calitate, își pierde rapid aspectul atractiv, se descompune și îi dă proprietarului o mulțime de probleme.Dacă un lucru este de înaltă calitate, prețul său ar trebui să fie mediu sau ridicat. Nu este nevoie să salvați accesorii, deoarece în acest caz va eșua foarte repede, iar proprietarul va trebui să achiziționeze un produs nou.
   • Un factor important este producătorul mânerului. Dacă o persoană cumpără un produs făcut de o companie puțin cunoscută, ar trebui să știe clar că această companie este foarte bună și produce accesorii decente. Dacă nu există nici o dovadă a acestui fapt, este mai bine să cumpărați un stilou, producătorul căruia este cunoscut.

   Este extrem de important să alegeți un mâner pe bara cu toată responsabilitatea. Este necesar să se ia în considerare recomandările specialiștilor, să se studieze specificul diferitelor modele. Pe baza acestui fapt, puteți decide care produs este cel mai potrivit pentru o anumită ușă. Acest lucru vă va ajuta să alegeți un lucru de înaltă calitate și confortabil, care să dureze mult timp și să mențină aspectul estetic care să completeze designul camerei și să aducă ceva nou.

   Puteți afla mai multe despre mânerele ușii de pe placă din videoclip.

   Comentarii
    autor
   Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

   Sala de intrare

   Camera de zi

   dormitor