Cum să deschideți încuietoarea ușilor interioare fără o cheie?

 Cum să deschideți încuietoarea ușilor interioare fără o cheie?

Atunci când blocați o blocare sau pierdeți o cheie pentru a deschide ușa interioară devine o problemă și o durere de cap teribilă pentru mulți proprietari. Nu este posibilă deschiderea unui mecanism scump cu ajutorul unui topor sau a unui alt instrument similar și va fi nevoie de multă răbdare pentru a apela și aștepta rezultatul de la comandant. Cum să deschideți încuietoarea interioară a ușii fără chei și daune inutile, precum și fără costuri suplimentare pentru restaurarea ușii și blocarea - vom spune în acest articol.

Ce este necesar?

De regulă, este foarte ușor să spargeți încuietorile ușilor interioare, deoarece acestea sunt echipate cu încuietori care sunt simple în construcția lor. Un singur instrument este necesar pentru întregul proces.Pentru ao selecta, trebuie să examinați cu atenție forma găurii și dimensiunea sa. Instrumentul trebuie să intre liber în acest spațiu. Alegerea ar trebui să depindă de forma fantei.

  • Pentru o fâșie rotundă, un obiect subțire și îngust, cum ar fi un ac, un ac, șurub, este cel mai potrivit.
  • Dacă slotul este mai alungit, atunci ar trebui să fie un obiect plat, de exemplu, o șurubelniță, un cuțit și chiar foarfece.

Cum se deschide?

Pentru a rupe un astfel de încuietoare, șurubelnițe, foarfece, ace de tricotat sunt perfecte, dar opțiunea cea mai convenabilă și mai simplă a tuturor instrumentelor disponibile este un clip, care este punctul din text. În plus, pentru o astfel de blocare, aveți nevoie și de o șurubelniță, care va juca un rol de sprijin în acest caz. Mai întâi trebuie să îndrepți clema, să îndoiți o margine mai mică, apoi introduceți-o în slotul gaurii cheie. Mai mult, cu ajutorul acestor două unelte, este necesar să se schimbe încuietorile încuietorii în starea "corectă". Pentru a vedea ceva prin decalaj este aproape imposibil, deci trebuie să vă concentrați doar pe auz și clicuri. Un clic caracteristic sugerează că tijele au căzut în loc în locul lor "drept". De obicei, de la prima astfel de blocare nu poate fi deschis fără prezența de abilități.

Dar dacă ușa nu se deschide în acest fel, atunci există o metodă mai eficientă, dar mai rudă. Acest lucru va necesita un burghiu, un ciocan și o șurubelniță. Pentru a deschide încuietoarea, mai întâi trebuie să introduceți șurubelnița în gaura de chei cât mai mult posibil, apoi încercați să o rotiți înăuntru. Dacă ușa nu sa deschis nici în acest caz, atunci vom face același lucru, dar numai cu un burghiu. Trebuie să găuriți până când încuietoarea cade, mișcând cu grijă tijele din interiorul mecanismului de blocare.

Dacă maneta este blocată

Partea principală a acestor încuietori, așa cum sugerează și numele, sunt așa-numitele pârghii, blocate de pinul principal. Acesta poate fi forat la punctul de referință cu un burghiu cu burghiu special. Apoi, puteți transforma pur și simplu toate pârghiile cu ajutorul unei cleme curbate, după care un astfel de mecanism se va deschide cu ușurință. De asemenea, puteți încerca să spargeți blocarea nivelului cu ajutorul tastelor principale.

Acest lucru va necesita două elemente care seamănă cu cheile principale sau cu cheile principale (pentru a le achiziționa în timpul nostru este destul de simplă). O cheie principală este introdusă până când se oprește, celelalte sunt selectate și pârghiile sunt deplasate. Acest proces, ca și în cazul mecanismului anterior de blocare a speciilor, necesită, de asemenea, anumite abilități.De asemenea, este important ca ușile interioare să fie cel mai adesea echipate doar cu o astfel de încuietoare.

Cum se deschide mecanismul rafturilor?

În comparație cu alte tipuri de mecanisme, o astfel de încuietoare este cea mai ușor să se spargă. Există mai multe modalități de a rupe acest tip de mecanisme de blocare. Pentru prima opțiune, aveți nevoie de două plan, lungi, cu un capăt ascuțit sau subțire al șurubelniței. Ele trebuie să fie destul de subțiri și înguste pentru a intra simultan în gaura de blocare. Este necesară prima șurubelniță, prinzând bolțul de crestătură, mutați-l în lateral. A doua șurubelniță fixează această poziție. Apoi va trebui să se facă cu toate elementele castelului.

A doua metodă de hacking se bazează pe abilitatea de a opera cu o cheie din lemn. Este un cuier de rasinoase. Pentru a deschide încuietoarea, va fi necesar să ciocănați acest buton în gaura de chei, mai târziu pe planurile rămase pentru a șterge o bucată de lemn și o repetați de mai multe ori. Rezultatul este ceva de genul cheie cheie-cheie, potrivită tocmai pentru această încuietoare.

O altă metodă poate fi implementată numai atunci când există un spațiu mic între pânză și cutie. În cazul în care, de fapt, va fi necesar să "ciocăna" rangul. Instrumentul va trebui să fie plasat în spațiul îngust dintre îmbinare și ușă. După aceea, va trebui să-l conduci cât mai aproape de castel. Drept urmare, diferența ar trebui învățată acolo unde se introduce cheia principală. Cu ajutorul acestuia, este necesar să mutați șurubul de blocare în interior.

Dacă lacătul este blocat

O astfel de blocare nu este atât de dificil de deschis chiar și pentru un începător în această afacere, și cu abilități speciale este ușor. Precizia în ruperea blocării nu contează prea mult, mai mult, astfel de modele au în mare parte un preț bugetar, care, de asemenea, este în favoarea integrității integrității lor atunci când se rupe. Există mai multe moduri de a face acest lucru.

Pentru prima metodă, veți avea nevoie de două chei care se potrivesc cu încuietoarea. Acestea sunt situate pe marginea arcului mecanismului de blocare, cu nervuri între ele. Capetele opuse sunt conectate, creând astfel tensiune pe mecanismul intern, care se rupe în apropierea zonei de blocare. Deși nu va mai fi posibil să o utilizați, se va deschide rapid.

A doua metodă este nepoliticoasă, dar eficientă în cazurile în care trebuie să deschideți rapid un model similar al mecanismului de blocare.Unelte necesare - șurub, cuie. Șurubul este așezat și înșurubat direct în larvă și apoi pur și simplu tras afară de dispozitivul de tragere a unghiei împreună cu întregul mecanism.

Încă o dată va fi nevoie doar de un canal pentru punerea sa în aplicare. Din aceasta este tăiată o bucată sub forma unei plăci mici. Apoi trebuie să îndoiți o margine. Această placă este introdusă între arcul snap și carcasă cu o latură dreaptă. Împinge mai adânc cu un obiect ascuțit și subțire. Când se aduce la oprire mecanismul se deschide.

Aproape fiecare dintre noi, cel puțin o dată, a pierdut cheile și sa confruntat față în față cu problema unei uși încuiate, fie că este vorba despre o opțiune de interior sau intrare. Această situație nu este un motiv pentru o panică sau o călătorie dureroasă în așteptarea comandantului. Mecanismele de închidere interioară sunt simple în proiectare și cele mai multe dintre ele sunt ușor de deschis cu ajutorul instrumentelor disponibile. Dacă ați dobândit abilități prin aceste metode, este posibil să deschideți ușa din față echipată cu unul dintre mecanismele descrise mai sus.

Cum să deschideți ușa fără o cheie, consultați videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor