Caracteristici și tipuri de încuietori electromecanice de fixare

 Caracteristici și tipuri de încuietori electromecanice de fixare

Blocajul este considerat o parte importantă pentru ușile din fiecare casă, pentru că fără o astfel de protecție ușa pur și simplu nu poate proteja casa de la intruși. Tipurile electrice de încuietori pentru ușile de intrare sau la poarta sunt foarte solicitate și sunt considerate a fi o alternativă excelentă la blocările mecanice obișnuite.

Ce este?

Mecanismele de blocare echipate cu un mecanism electronic nu diferă foarte mult de o blocare obișnuită de parametrii externi, însă designul însuși, precum principiul de funcționare, fiabilitatea și un grad înalt de siguranță, protejează fiabil un spațiu de birou, o casă de vară sau o casă. Puteți închide încuietoarea cu o supapă specială. Când se închide această supapă este inclusă într-o canelură de susținere specială.

  Conectați tipul de dispozitiv electromecanic pe care trebuie să îl controlați, deoarece astfel de modele sunt adesea conectate la anumite sisteme de securitate.

  Sistemul de securitate poate include unul dintre următoarele elemente:

  • interfon video;
  • tastatura cu un set de parolă sau cod special;
  • interfon obișnuit;
  • alarma.

  Încuietoarele electrice pe ușile metalice sunt selectate în funcție de tipul instalației: există o instalație de fixare și o factură. Pentru a controla blocarea, puteți utiliza tableta, cititoare de amprentă, carduri magnetizate speciale, chei electronice sau obișnuite. Există modele care pot fi închise cu ajutorul telecomenzii. Sistemul electromecanic de sistem este caracterizat prin prezența unei blocări în proiectarea, de exemplu, a unui element, cum ar fi un bolț de montare, numit solenoid.

  Dacă trebuie să conectați sistemul de securitate la blocare, acesta este achiziționat separat.

  Următoarele elemente sunt incluse în set:

  • un set de chei;
  • detaliu de răspuns;
  • carcasa din metal;
  • cilindru de blocare.

  specie

  Încuietorile electromecanice pot fi clasificate în funcție de anumite caracteristici.

  Prin blocuri de instalare sunt:

  • Mecanisme mecanice de blocare electromecanică pentru modelele ușilor cu mânere - instalate în interiorul structurii ușii;
  • arcuri electrice deasupra capului montate pe partea superioară a cutiilor și panourilor de ușă din interior.
  Nota de expediere
  Îngropate

  Prin numărul de șuruburi. Modelul standard este echipat cu unul sau mai multe mecanisme de blocare, care se disting printr-un grad ridicat de protecție. Versiunea imbunatatita este echipata cu cel putin trei mecanisme de protectie. Avantajele acestui model sunt că, indiferent de numărul de dispozitive de blocare, nu toate pot fi folosite în același timp, dar numai cele care îndeplinesc obiectivele utilizării structurii ușii.

  De exemplu, în timpul zilei este suficient să folosiți doar o singură zăvor de închidere, iar noaptea este mai bine să folosiți totul odată.

  Conform principiului muncii.

  • În mod normal sunt închise tipuri de încuietori. La momentul utilizării unor astfel de modele, chiar și cu o întrerupere a alimentării, ușile vor rămâne blocate. Dar deschiderea blocării poate fi efectuată numai cu o cheie specială. Acest tip este utilizat în structurile de ușă ale clădirilor rezidențiale.
  • În mod normal, mecanisme de blocare tip deschis. Acest model al încuietorii diferă prin faptul că atunci când tensiunea este pornită, aceasta va rămâne deschisă. Acest tip de aplicație este limitat: este instalat numai acolo unde oamenii adună cel mai mult, iar în momentul întreruperii alimentării, ușile trebuie să rămână întotdeauna deschise. Poate fi orice instituție publică: un spital, o școală sau o intrare stradală la o intrare în clădire înaltă.

  Pe tip de construcție.

  • Motor. Într-o blocare similară în formă închisă, șurubul este fixat de un motor electric amplasat în interiorul mecanismului. Deschideți acest tip de dispozitiv permite supapa, care poate fi ajustată în unele produse individuale. Tipul electromecanic al încuietorii de ușă are încuietori multiple. În acest sistem, fiecare dintre aceste încuietori este echipat cu un motor electric personal, care vă permite să reglați complet funcționarea întregii încuietori.
  • Elektroblokiruyuschy. Acesta este un mecanism de blocare cu un zăvor și un arc de etanșare care creează un obstacol în calea deschiderii ușilor. Atunci când energia electrică este alimentată de la sursa de alimentare, încuietoarea începe să funcționeze și, în acest moment, șurubul se introduce automat în mecanism.Folosind cheia, zăvorul se va mișca, deschizând încuietoarea în momentul în care butonul de pe ușă este rotit. Pentru a asigura durabilitatea excelentă a șurubului în timpul impactului zilnic al arcului elastic, acesta este realizat cu garnituri speciale de carbură.
  • Solenoid. Șurubul unei astfel de blocări va fi fixat de solenoid în prezența tensiunii. Blocările electromagnetice sunt rapide pentru a răspunde semnalelor recepționate. Asemenea încuietori sunt durabile. Majoritatea acestor produse sunt echipate cu un mâner intern conectat la mecanism, ceea ce face ușor deschiderea ușii pentru a părăsi clădirea.

  Acest tip de încuietoare este perfect pentru orice tip de construcție a ușilor.

  Caracteristici speciale

  Dintre caracteristicile unor astfel de dispozitive, se disting pozițiile descrise mai jos.

  • Blocurile electrice sunt convenabile și ușor de utilizat.
  • Compatibilitatea electricilor cu mecanica ne-a permis să creăm cel mai înalt nivel de securitate.
  • Când blocarea se blochează, poate fi reparată. Acest lucru sugerează că repararea acestor încuietori electromecanice nu este de fapt dificilă. Este mai bine, bineînțeles, să faceți acest lucru, contactați un maestru special și nu efectuați reparații.
  • Majoritatea produselor pot fi o protecție excelentă datorită caracteristicilor tehnice. Când încearcă să se deschidă, atacatorul nu va putea afla exact unde se află mecanismul la o astfel de blocare.
  • Mecanismul ascuns are avantajul unei instalări simple. Atractivitatea exterioară a întregii structuri a ușii va rămâne intactă și sigură, deoarece în timpul instalării, suprafața ușii nu se deteriorează deloc și nu este nevoie să găuriți gauri pentru gauri.
  • Mecanismul acestor dispozitive de blocare este de câteva ori mai fiabil și mai puternic decât cele obișnuite, iar perioada de funcționare este mult mai lungă.
  • Mecanismele electrice pot fi instalate pe modele de uși complet diferite.
  • Prezența unei telecomenzi vă permite să instalați mecanisme de blocare în clădirile cu un nivel ridicat de permeabilitate a oamenilor, ceea ce este destul de practic și convenabil. Telecomanda vă permite să deschideți ușa de la distanță.
  • Printre modele există și cele care nu creează zgomot în momentul deschiderii ușilor. Acest lucru este important atunci când există mici copii sau oameni în casă care irită bătutul unei structuri mecanice.

  Cu privire la tipurile de încuietori electromecanice de rezistență, consultați următorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor