Fundația pentru schimbarea casei: tipuri și tehnologie de instalare

Construcția diferitelor structuri este adesea întârziată de luni și chiar ani. Casele private nu sunt o excepție, deoarece mica cantitate de muncă este oricum complicată de lipsa experienței, a instruirii, a instrumentelor speciale și așa mai departe. Dar pentru a trăi și a lucra în mod normal în instalație, ar trebui să folosiți o remorcă special pregătită pe o fundație bine făcută.

Caracteristici speciale

Pentru a construi o fundație pentru schimbarea caselor cu propriile lor mâini, vor fi capabili tuturor celor care își construiesc propriile case și clădiri cu ei. Cu toate acestea, există încă o serie de subtilități care nu pot fi ignorate. Deoarece astfel de construcții sunt folosite în mod activ nu numai de către constructori, ci și de locuitorii de vară, ele pun instrumente, depozitează hainele, uneori trăiesc de câteva săptămâni.Prin urmare, pe de o parte, clădirea se dovedește a fi ușoară și temporară, dar pe de altă parte este capitală în execuție. Cea mai mică greșeală poate duce la faptul că casa de câine nu va putea să-și îndeplinească funcția.

Baza în cadrul unei case de schimbare nu ar trebui să fie capital de execuție. La urma urmei, aceasta implică doar un cost suplimentar de timp, bani și efort. Simplitatea și costul redus - acestea sunt punctele-cheie pentru a se strădui.

În mod tipic, cabinele sunt montate fără implicarea unor profesioniști calificați, în special - fără tehnologie. Principalul lucru este să alegeți schema potrivită a dispozitivului și să respectați cerințele tehnologice de bază.

opțiuni

Blocurile de fundație au fost larg răspândite în construcția de cabine. Această fundație este recomandată în timpul construcției pe teren solid. Site-ul, ca și în cazul oricărui alt tip de lucrări de construcție, trebuie să fie bine curățat și curățat de orice poate interveni. Orice iarbă, orice arbuști sunt categoric inacceptabile. Deseori, solul este compactat sau presărat cu apă, astfel încât piesele blocului să nu se scufunde în el sub sarcina generată.

După finalizarea unor astfel de lucrări, este nevoie de deversarea unei perne, care este formată din moloz, nisip de o fracțiune mare sau pietriș. Acest dumping ar trebui să fie egalat și strâns bine.Există suficientă capacitate de lucru manuală, deoarece instrumentele mai puternice sunt redundante. Asigurați-vă că trebuie să marcați site-ul pentru cea mai corectă orientare. Bazele blocurilor sunt împărțite în două tipuri: bandă și stâlpi.

Efectul de bandă înseamnă umplerea preliminară a unui cuplaj de beton sau plasarea directă a bazei pe perna subțire.

Este important: dacă aranjați o astfel de fundație pe teren, predispusă la ridicare, aproape sigur nu va fi data scadenței. De cele mai multe ori, prin urmare, utilizați schema pilonului. Distanța care separă stâlpii unul de celălalt este determinată de sarcina creată și alte caracteristici ale lucrării. Avantajul execuției pilonului este capacitatea de a nu pierde timp și efort pentru a alinia baza.

Pentru a realiza o instalare orizontală strictă poate fi, dacă vă puneți pe o parte mai înaltă decât cealaltă. Înălțimea lor cea mai bună variază de la 0,2 până la 0,4 m - și nu prea laborioasă și există o garanție reală că baza casei nu se va uda în cazul precipitațiilor.

Important: în clădirile temporare se plasează, de obicei, blocuri cu greutate totală. Soiurile goale nu sunt suficient de puternice și se vor sparge repede dacă o anumită încărcătură este depășită. Slăbiciunile sunt chiar mai rare.

Mulți oameni preferă să utilizeze o selecție de anvelope, avantajul fiind că acest material este deșeu și este foarte ieftin. În același timp, calitățile practice ale acestora sunt destul de bune, în special pe pământ umed sau în mișcare activă. O abordare mai tradițională implică instalarea unui șopron pe o grămadă de șuruburi.

Este imposibil să faci o singură greșeală: să crezi că poate exista o bază universală, chiar și pe site-urile adiacente. Ar trebui să studiați cu atenție proprietățile solurilor și a apelor subterane din zonă.

Sfaturi pentru alegerea și executarea

Avantajele anvelopelor auto sunt:

 • timp și bani minime;
 • impermeabilizare eficientă;
 • compensarea variațiilor sezoniere de mărime;
 • ușurința produselor în sine.

Dar este necesar să se ia în considerare faptul că anvelopele situate la suprafață se pot răspândi în jurul lor substanțe nocive. Prin urmare, este necesar să ne gândim imediat la modul de organizare a condițiilor normale de exploatare a acestora. Instrucțiunile pas cu pas pentru implementarea fundației plăcii de anvelope (dublu strat) asigură:

 • îndepărtarea chiar a pietrelor mici și murdăriei;
 • clearance-ul stratului de suprafață;
 • umplerea golurilor între straturile de anvelope datorate pietrișului sau cărămizilor;
 • acoperișul simțit acoperis peste fundație;
 • cofraj cu fețe de lemn de 0,1 m;
 • structura armăturii din interior;
 • turnarea soluției de beton.

Este oarecum mai dificil să aplicăm stilul coloanei anvelope, dar fiabilitatea structurii create va fi deja asigurată pe deplin. Nu fără motiv, această opțiune este recomandată pentru locurile cu activitate seismică mare. În groapă, în interiorul căreia este îndepărtat un strat semnificativ de sol, dărâmăturile se toarnă și se compactează bine.

Marcarea marcajelor se face folosind mize; anvelopele sunt așezate pe aceleași pene, având grijă de un orizontal plat. Când durează mai multe zile după turnarea betonului, puteți să formați legătura și să construiți casa în sine.

  În cazul în care casa pe baza blocurilor de fundație este familiar constructorilor, atunci instalarea lor sub remorcă temporară are încă unele particularități. Este logic să alegeți un astfel de material deoarece:

  • este relativ ieftin;
  • Există o serie de soiuri de astfel de produse;
  • rezistența la frig este garantată;
  • Blocurile tolerează chiar și schimbări negative serioase în mediul înconjurător.

  PBS din beton argilat expandat (perete sau tampon) sunt cel mai adesea folosite pentru instalarea sub colibe. Opțiunea de perete este solicitată în cazul în care o parte a subsolului este situată subteran și o parte deasupra acesteia. Este ușor să distingi un dreptunghi de perete de un trapez pernă. Avantajul celei de-a doua opțiuni poate fi considerat creșterea zonei de rulare și scăderea tragerii. Părțile de bază sunt fixate împreună.

  În mod ideal, pregătiți un amestec de zidărie fără a adăuga apă; dacă trebuie folosit, ar trebui să fie făcut cu atenție. La urma urmei, un exces de umiditate va agrava imediat parametrii zidăriei create. Merită să considerăm că utilizarea blocurilor implică uneori o abatere de la orizontală. Acest lucru trebuie monitorizat în mod constant și ajustat în timp util. Pentru observație, se utilizează un nivel de construcție (verificați vertical și orizontal) și un cablu de lungime mare, care determină rigiditatea fundației.

  Ei acordă o atenție maximă cusăturilor, articulațiilor - nu ar trebui să fie o singură trecere în ele. Se recomandă adăugarea la soluția de lucru a amestecului responsabil pentru impermeabilizare. Șanțul este umplut cu lut, care trebuie să fie înmuiat în plus. Fundația pilonului necesită crearea de piedestaluri și plăcuțe de filtrare pentru fiecare excavare. Începeți cu tamponarea fundului și așezarea unei perne (5 părți de nisip pe 10 fracții de moloz).

  Această bază este aliniată și prezentată într-un mod specific. Apoi perna este vărsată cu mastic bitum. După asta poți pune primul rând de blocuri. Tragerea cablului ajută la evitarea problemelor create de niveluri diferite de detaliu. După ce a fost așezat primul, este necesar să-l fixați cu ciment și să așezați a doua linie.

  Pentru a începe munca este necesar din acele puncte în care pereții și colțurile se vor intersecta. Fundația trebuie să se potrivească sub fiecare parte de ghidare a structurii. Dacă se alege o opțiune de grămadă în locul celui de bloc, utilizați tije de lemn sau oțel (care este mult mai bun). Pentru a facilita pregătirea pentru o muncă ulterioară, puteți să vă răsturnați cu rădăcini și cu rădăcini cu ajutorul unui tractor. Este posibil să se stabilească o casă de schimbare și pe baza de beton care se află în adâncime pe 0,2 - 0,3 m; totuși, fiabilitatea unei astfel de decizii este umbrită de costurile sale crescute.

  Uneori se menționează că este suficient să umpleți pur și simplu resturile și să le limitați la acestea.Dar durata de viață a unei astfel de baze improvizate va fi mică. Deșeurile vor fi spălate și remorca va fi scurtă. Pentru a alinia majoritatea site-urilor, 1-1,5 cu. m de nisip. Este important să se țină seama de nuanțele care decurg din construcția pe soluri de lut. Gaura pre-găurită, care permite evaluarea calității reale a solului și a adâncimii matricei solide. În cazul detectării apelor de sol înalte, în special atunci când acestea se ridică deasupra liniei de înghețare, trebuie prevăzut un drenaj de înaltă calitate. Țevi cu găuri speciale așezate sub o direcție corectă.

  Bandă pe sol de lut ar trebui să aibă o garnitură mai mare beton decât ea însăși. Barele din lemn pot fi folosite pentru a conecta secțiunile opuse ale cofrajului.

  Puteți afla mai multe despre tipurile de fundații pentru casă de câine de la următorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor