Dulap interior

 Dulap interior

Camera de dressing este o cameră necesară în care puteți plasa cu ușurință rochii, pantaloni, bluze, pantofi, accesorii. Odată cu apariția vestimentației din apartament va fi mai spațioasă, fără dulapuri, piept de sertare, noptiere, ordine va apărea, spațiul nu va fi îmbrăcat cu haine, toate lucrurile vor fi așezate frumos și agățate.

Tehnici de bază de proiectare

Există două opțiuni de cazare: fie un dressing situat într-o cameră separată, fie să facă parte din dormitor.

În primul exemplu de realizare, o cameră de dressing bună poate veni din dulap, cameră întunecată, cămară. Astfel de spații au fost planificate în casele clădirii vechi. Dezvoltatorii moderni urmăresc să creeze condiții de viață confortabile pentru chiriașii viitori și să facă dulap de dimensiuni decente.Ele sunt echipate cu o ușă, dacă este posibil cu o fereastră, tavanul, pereții și podeaua sunt tăiate. O zonă suficientă de săli moderne vă permite să stocați lucruri din întreaga familie.

A doua opțiune implică construcția de pereți despărțitori din gips carton, care, conform stilului, ar trebui să fie o continuare a camerei principale. Acestea vor marca teritoriul vestiar și vor servi ca pereți. Într-o partiție este necesar să se facă o gaură pentru ușă. Ușa poate fi orice - acordeon alunecător, sub formă de jaluzele, oglindă. Ultima viziune va economisi spațiu pentru o oglindă.

stiluri

Un dressing cu o decizie de stil poate fi o continuare a camerei la care se învecinează sau poate fi un proiect de design independent.

În ciuda domeniului oferit pentru fantezie, nu este necesar să combinăm incompatibilitatea. De exemplu, un dormitor făcut în stilul țării, cu o predominanță de lemn moale și țesături texturate, și un dressing realizat în stil high-tech, cu impecabilitatea liniilor drepte și a minimalismului de culoare vor părea ciudat.

Designerii oferă mai multe stiluri care se potrivesc cu garderoba, dar ținând cont de situația camerelor adiacente și de interiorul apartamentului în ansamblu.

 • Minimalismul real, loft diferă în decorarea laconică, caracteristicile caracteristice - suporturi metalice, rafturi din sticlă, nișe de plastic.
 • Ușor de recreat un stil clasic. Acest lucru va necesita un arbore din care puteți construi un cadru și rafturi.
 • Stilul boiserie este uimitor, care este folosit în principal pentru designul dulapului. Toate rafturile, nișele, dulapurile sunt atașate nu pe cadru, ci direct pe perete. Acest lucru este practic deoarece spațiul este conservat și aspectul general nu devine mai greu. Acest stil nu este potrivit pentru pereții și podelele din ghips.

Proiecte de proiectare

Specialiștii pot oferi un număr imens de proiecte de design pentru vestiarele mari și mici situate în camere separate sau care fac parte dintr-o cameră. Luați în considerare câteva din cele mai populare proiecte.

 • Pentru camera colțară se folosesc dulapuri care sunt instalate de-a lungul a două pereți adiacenți. A treia parte este un ecran sau o ușă glisantă. Acest proiect de design este optim pentru dormitoare.
 • Camera de dressing nu trebuie să fie mai mică de 2 mp O cameră cu o suprafață de 3 mp. Designerii cu o astfel de scară minimă au recomandat să abandoneze cadre, să nu folosească dulapuri și mobilier suplimentar.
 • Forma U folosește trei pereți.Se va potrivi tot ce ai nevoie - de la componentele funcționale ale dulapului până la mobilierul însoțitor.
 • Sala de dressing lineară seamănă cu un dulap, dar fără divizare în zone.

Alegerea finisajelor și a iluminatului

Materialul de finisare trebuie selectat în funcție de stilul camerei. Permis de tapet, vopsea, panouri din plastic, lemn, sticlă, plăci ceramice, dar din textile este mai bine să renunți - acesta va absorbi umiditatea și va deveni un colector de praf. Pe podea - linoleum sau laminat, este usor de ingrijit pentru ei, expunand la curatarea umeda.

În ceea ce privește iluminatul, o lampă în centrul vestiar este indispensabilă. Această încăpere ar trebui să fie bine aprinsă pentru a putea încerca hainele și pentru ao vedea într-o oglindă dintr-un unghi diferit de iluminare. Becurile bune vor ajuta în timp pentru a vedea petele, pentru a evalua calitatea călcatului. Iluminarea suplimentară este capabilă să creeze lumină volumetrică: corpuri de iluminat sub formă de cârlige pentru haine, lămpi încorporate în jurul oglinzii, lămpi încorporate în tavan.

umplere

Fiecare dressing este individuală, este finalizată pe baza caracteristicilor interioare, a numărului de lucruri, a diversității lor. Producătorii oferă mai multe elemente funcționale pentru această cameră:

 • Bara transversală (bara) - acestea sunt cuier;
 • Pantograful vă permite să coborâți bara la o înălțime confortabilă;
 • Rafturile sunt împărțite în tragere, staționare, solide, late, înguste;
 • Cutiile pot fi închise sau deschise, echipate cu organizatori (sistemul "mai multe casete într-o cutie");
 • Coșuri și cutii pentru depozitarea de haine, accesorii mici;
 • Module de pantofi - rafturi deschise pentru depozitarea încălțămintei;
 • Compartimente de volum pentru articole similare - uscătoare, mese de călcat.

Amenajarea salii de cofetărie

Este important să vă gândiți la spațiul dulapului la cel mai mic detaliu. Este preferabil să comandați mobilierul în funcție de măsurătorile individuale. Mobilierul din fabrică nu se poate încadra în metri pătrați.

Pentru a aranja o cameră confortabilă pentru haine, veți avea nevoie de:

 • Mobilier de transformare - un dulap cu uși glisante sau compartiment, care conține o mulțime de rafturi și sertare.
 • Masă de toaletă compactă, masă de toaletă. Acum puteți găsi modele îngrijite care se potrivesc chiar și în cel mai mic dulap.
 • Oglindă mare pe podea. Aici, cu mărimea nu trebuie să trivializați.Cu cât oglinda este mai mare, cu atât este mai confortabil să o privești, evaluând costumul complet.
 • Scaun sau moale.

O astfel de umplutură de mobilier va face spațiul confortabil, confortabil și funcțional.

Sfaturi

Pentru a obține camera de dressing perfectă, designerii recomandă să păstrați următoarele sfaturi:

 • Utilizați întregul spațiu la maximum - de la podea la tavan;
 • Ușile transparente vă permit să găsiți rapid lucrurile potrivite;
 • Nu folosiți becuri incandescente, ele sunt inflamabile;
 • Utilizați organizatorii pentru distribuirea rațională a lucrurilor;
 • Alegeți o podea de calitate, pentru că de cele mai multe ori în vestiar cheltuiesc desculți:
 • Furnizați ventilație în încăpere;
 • Dacă dressing-ul are o fereastră, trebuie să vă protejați lucrurile de razele soarelui.
Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor